-
Στις 15:00 όμως, κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΙ, Faulty Towers...
-
Οποιος δεν έχει δει τον John Cleese να δέρνει το αυτοκίνητό του με ένα κλαδί γιατί τον άφησε, να δει τη σειρά.
-
I know nooothing....!!!
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στις 15:00 όμως, κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΙ, Faulty Towers...Νομιζα οτι μονο εγω το εβλεπα!Βρετανικο χιουμορ στα πολυ καλα του.
Μου θυμιζει τα βιντεο follow me που εκανα στα αγγλικα
-
little britain...
Να σαι καλά ρε άδη που με βοήθησες να το ανακαλύψω... άπαιχτο!!
-
τον πρακτορα πες...
-
παει και η μαρια μπονελου..
-
το Extra3 ποιανού είναι;
-
-
Ρε μαγκες,ξερει κανεις απο τηλεοπτικους δεκτες,κεραιες κτλ?
Χθες κατα τις 9-9μισι,ξαφνικα και χωρις να καων τπτ τα περισσοτερα καναλια της τιβις μου αρχισαν να παιζουν το ιδιο.Βρε αμαν,βρε ζαμαν τπτ.Το ιδιο προγραμμα σας λεω.Χωρις να πειραγω ουτε vhf ρυθμισεις ουτε uhf πως τα λενα αυτα.Περιμενα μεχρι αργα μπας και στρωσει αλλα τιποτα.Τελικα την εκλεισα και πηγα για υπνο.
Σημερα την ανοιγω ιδια ωρα,και παλι τα ιδια!Ολα τα καναλια σχεδον το ιδιο προγραμμα.Απελπιστηκα και σηκωθηκα και εφυγα.Δεν επιστρεφω αν δεν στρωσει η κατασταση.
Καμμια βοηθεια κανεις?
-
Σε ποιό κανάλι;
-
-
Ρε ολα σε λεω!
Μεγα,αντενα,σκαι μαι ολα!
ακομα και το το μακεδονια τιβι που ναι τοπικο και καλα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ρε ολα σε λεω!Μεγα,αντενα,σκαι μαι ολα!
ακομα και το το μακεδονια τιβι που ναι τοπικο και καλα
kinezi xakers
-
Παίζει κάτι με την κεραία σου μήπως; Κάνε μια δοκιμή με χειροκίνητο scan στις συχνότητες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει κάτι με την κεραία σου μήπως; Κάνε μια δοκιμή με χειροκίνητο scan στις συχνότητες.debate
-
ΤΙΜΗ στην ΕΤ1 που την ωρα του ντεμπατε εβαλε τη Γλυκια Συμμορια. Ο υπευθυνος προγραμματισμου πρεπει να εχει πολυ γουστο και πολυ χιουμορ
-
Ούτε θέμα γούστου και σίγουρα ούτε θέμα χιούμορ.
Τυχαίο γεγονός, λόγω του θανάτου του Νικολαϊδη.
Τηλεόραση