-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε δε πα να διαφωνείτε!!! (θυμίστε το μου την επόμενη φορά! )
Είσαστε με τα καλά σας? Δελτίο ειδήσεων για τα ψυχολογικά προβλήματα της κυρίας Τούμπου επειδή οι πατάτες δεν ήταν στην σωστή θερμοκρασία όταν της σερβίραν στην Μύκονο!!!!!!!!!!Αν κάνεις μια ΅έρευνα΅, θα εκπλαγείς με το πόσος κόσμος βλέπει αυτό το δελτίο!!! Εγω το διαπίστωσα οταν πριν λίγες μέρες (υπ΄οψιν, υποτίθεται οτι είναι καλοκαίρι και ο κόσμος δεν είναι μαντρωμένος μέσα στα σπίτια), έδειξε μια ξαδέλφη μου να πίνει καφέ και μου έλεγε οτι την πλακώσαν στα τηλέφωνα φίλοι, συμμαθητές, τη σταματούσαν οι γείτονες και τις έλεγαν οτι την είδαν κλπ και μιλάω να φανταστείς, για άτομα απο 17 ως 55 χρονών ! ! ! ! ! Kι εσύ μας λές για την κόρη σου; (Η ιδια η ξαδέλφη μου δεν το είδε παρόλο που την έδειξε 2 φορές..! oλο φρεσκαδούρα ρεπορταζ το κανάλι λέμεεε! )
@ Spartan
Το Σάββατο στα 'ΤΑ ΝΕΑ' έχει τα DVD της σειράς 'Η Ανοδος και η Πτώση των Σπαρτιατών'....ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε!!!!!! Ο Θεός να έχει καλά εσένα και την καρα-μπλέ BMW σου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ετσι ετσι...καραμπλέ....!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το Carnivale τι λεει σαν σειρα?να το κατεβασω?
Ειναι ενα ληγμενο που παιζοταν στην Ελλαδα αργα;
-
μαλλον
-
SPARTAAAAAN....'Θεοί και Θέες στην Αρχαία Ελλάδα' τώρα στο History Channel!! Τα 'γιατί' και τα 'πως' του Δωδεκάθεου!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
SPARTAAAAAN....'Θεοί και Θέες στην Αρχαία Ελλάδα' τώρα στο History Channel!! Τα 'γιατί' και τα 'πως' του Δωδεκάθεου!!!!!!capture + upload
-
Αν είχα το DVD/R...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops: Αν είχα το DVD/R...Nα πάρεις
-
Τα περισσότερα από αυτά τα ντοκιμαντέρ τα έχουν ήδη ανεβάσει κάποιοι.
Έτσι μου είπε ένας άγνωστος που με πλησίασε στο πάρκινγκ του Praktiker. -
Σου είπε και που?....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα περισσότερα από αυτά τα ντοκιμαντέρ τα έχουν ήδη ανεβάσει κάποιοι.
Έτσι μου είπε ένας άγνωστος που με πλησίασε στο πάρκινγκ του Praktiker.Δε σου έχουν πει να μη μιλάς σε αγνώστους;
-
Αψογο το ντοκυμαντέρ της εφημερίδας τελικά!!!! 2 δισκάκια, το δεύτερο αρκετά μεγάλο, αλλα πολύ ενδιαφέρον, με πολλές πληροφορίες....Μεταξύ των καθηγητών που μιλούσαν, ηταν κι ενας Ελληνας καθηγητής Αμερικάνικου Πανεπιστημίου αν δε κάνω λάθος ονόματι Απόστολος Αναστασάκης και φυσικά ο Steven Pressfield, συγγραφέας των Πυλών της Φωτιάς!!! Ο άτιμος μιλάει για τους Σπαρτιάτες και φωτιζεται το πρόσωπό του..
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σου είπε και που?....
ΚΑΛΗ ερώτηση....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σου είπε και που?....
.. μα στο ιντερνετ!
-
Οι επαναλήψεις του καλοκαιριού δίνουν τουλάχιστον την ευκαιρία να δούμε κάποιες πολύ αξιόλογες σειρές, όπως η 10η εντολή στον Alpha
-
Ή η σειρα στη Νετ με την Μακρυπουλια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ή η σειρα στη Νετ με την Μακρυπουλια..50-50 Μεγκα...
-
Πολύ γέλιο, καλή σειρά. Το τρίο Μπουλάς-Χαϊκάλης-Φιλιππίδης τα σπάει.
-
...εν αντιθέσει με αυτή την αηδία το τούρκικο...
έλεος ούτε 1' δεν μπορείς να κάτσεις να το δεις...γελοίο από κάθε άποψη.
-
Οχι αλλο επαναληψεις!!!!
Θυμαστε τον Σακη τον υδραυλικο; Αν τον πεθυμησατε,θα τον δειτε καθε μεσημερι σε καποιο καναλι.
-
Δεν γνωρίζω αν είμαι σχετικός με το θέμα αλλά θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση, γύρω στα 600-900 ευρά. έχω ζαλιστεί, πλάσμα,lcd, 32,37,42,50,............Αν γίνεται καμμία προτασούλα.
Τηλεόραση