-
παντως ειναι πολυ καλη διαφημιση...(γιαυτο δυσκολευομαι να πιστεψω οτι την εκαναν ελληνες )
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Εφ' όσον λέτε ότι η AGB ακολουθεί 'αδιαφανείς' πρακτικές, άρα βγάζει μάλλον λάθος αποτελέσματα, συμπεραίνουμε ότι οι διαφημιστικές εταιρείες διοικούνται από ηλίθιους που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τόσο καιρό και διοχετεύουν το μπάτζετ τους στο γάμο του καραγκιόζξ.
Κάργα καρακαταδιαπλεκόμενοι με διαφημιστικές εταιρίες και (αν θυμάμαι καλά) εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικών προϊόντων
Κι αν ισχύει αυτό, οι διαφημιζόμενες εταιρείς κολοσσοί δεν έχουν πατησει πόδι ακόμα;
-
υποτίθεται οτι με κολοσσούς έχουν μπλέξει τα μπούτια τους... τωρα, το πώς ακριβώς εποφελούνται θα σε γελάσω...
-
Ο χρήστης Petros'[u έγραψε:
]Η γνώμη μου είναι σαφώς ότι οι πανύψηλοι μισθοί είναι και ανήθικοι.[/u:174uhq0k] Το 'πανύψηλοι' ορίζεται με βάση ένα γενικότερο ισοζύγιο αποδοχών. Γνωρίζοντας ότι στο υπάρχον σύστημα είναι αδύνατο να συζητάμε για πλαφόν εσόδων και μισθών, θα έλεγα ότι η φορολογία της υψηλής περιουσίας (ειδικά αν αναφερόμαστε σε ρευστό - κάτι που πονά τους υψηλά αμοιβόμενους) θα πρέπει να είναι αντίστοιχα μεγάλη.Ειδικά μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε εταιρείες οι οποίες, όπως σωστά αναφέρθηκε, βρίσκονται σε ένα καθεστώς ιδιότυπης φορολογικής ασυλίας ή ολιγοπωλείου/μονοπωλείου (και δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τις γαλακτοβιομηχανίες π.χ., οι οποίες με την απειλή του κλεισίματος και μεταφοράς σε ξένη χώρα, αλλωνίζουν με τα ολιγοπώλειά τους). Κι αυτό διότι σε κάθε περίπτωση λειτουργούν εντελώς παρασσιτικά έχοντας εξασφαλισμένο κεφάλαιο από τα οικονομικά κατώτερα και μεσαία (μεγάλα σε μέγεθος) στρώματα της κοινωνίας.
Τώρα αν αυτό σας φαίνεται 'σοσιαλιστικό'... ε, χμμμ... Είναι. Άλλωστε δεν έχω κρύψει τα πιστεύω μου.
απο ποιο ποσο και πανω ειναι ανηθικος ενας μισθος?
-
απο τη στιγμη που αυτο που σου προσφερει ειναι σκουπιδια και απο τη στιγμη που αλλοι εργαζομενοι στην ιδια εταιρια παιρνουν ψιχουλα ενω κανουνε πραγματικη δουλεια...εννιοτε δεν πληρωνονται και καθολου....
αντε κ το να παιρνει ενα ποδοσφαιριστης μυρια ειναι 'ανηθικο'..αλλα αυτος τουλαχιστον παιζει μπαλα,κανει κατι καλα,ανθρωποι τυπου σταη τι προσφερουνε?τι προσφερει μια συντηριτικη πατσουρω που οταν ανοιγει το στομα της λεειι του κοσμου τις λαικοτητες και βλακειες,εχει γνωμη για τα παντα και ειναι πανασχετη στα παντα?και δε μιλαω το οτι προσφερει χρηματα στο καναλι,σαν ανθρωπος ρωταω οχι σαν επιχειρηματιας και καναλαρχης
-
εγώ σαν καναλάρχης λέω οτι προσφέρει. Διότι εκλογές έρχονται και δεν μπορεί να μείνει ο Α έξω απο τη μοιρασιά της διαφημιστικής πίτας όταν ΑΝΤ1, Mega, Alter έχουν τόσο δυνατά 'ονόματα' στο κεντρικό δελτίο
Σαν άνθρωπος προσφέρει όσα προσφέρει και ο Λιάτσος και ο Λιάγκας κλπ αλλά κανείς δεν αμοίβεται για αυτά που προσφέρει ως άνθρωπος. -
Αλήθεια ο Στεφανος Χίος που χαθηκε;
-
το πόσα λεφτά θα πάρεις εχει να κάνει με τον αριθμό των ανθρώπων που απευθύνεται (ή φέρνει) αυτό που πουλάς
όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέριες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σαν άνθρωπος προσφέρει όσα προσφέρει και ο Λιάτσος και ο Λιάγκας κλπ αλλά κανείς δεν αμοίβεται για αυτά που προσφέρει ως άνθρωπος.
Είναι τραγικό, αλλά το κανάλι στο οποίο εργάζονται αυτοί οι δύο είναι το πλέον ειλικρινές στις προθέσεις του
-
υπαρχει κανενα καλο παιδι (γειτοναααααα) που να εχει το νιπ/τακ σε τοπικο επιπεδο να μη ψαχνουμε στο ... εξωτερικο?
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Αλήθεια ο Στεφανος Χίος που χαθηκε;κάπου είχα ακούσει ότι θα παρουσιάζει εκπομπή στο Star.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η γνώμη μου είναι σαφώς ότι οι πανύψηλοι μισθοί είναι και ανήθικοι. Το 'πανύψηλοι' ορίζεται με βάση ένα γενικότερο ισοζύγιο αποδοχών. Γνωρίζοντας ότι στο υπάρχον σύστημα είναι αδύνατο να συζητάμε για πλαφόν εσόδων και μισθών, θα έλεγα ότι η φορολογία της υψηλής περιουσίας (ειδικά αν αναφερόμαστε σε ρευστό - κάτι που πονά τους υψηλά αμοιβόμενους) θα πρέπει να είναι αντίστοιχα μεγάλη.
Ειδικά μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε εταιρείες οι οποίες, όπως σωστά αναφέρθηκε, βρίσκονται σε ένα καθεστώς ιδιότυπης φορολογικής ασυλίας ή ολιγοπωλείου/μονοπωλείου (και δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τις γαλακτοβιομηχανίες π.χ., οι οποίες με την απειλή του κλεισίματος και μεταφοράς σε ξένη χώρα, αλλωνίζουν με τα ολιγοπώλειά τους). Κι αυτό διότι σε κάθε περίπτωση λειτουργούν εντελώς παρασσιτικά έχοντας εξασφαλισμένο κεφάλαιο από τα οικονομικά κατώτερα και μεσαία (μεγάλα σε μέγεθος) στρώματα της κοινωνίας.
Τώρα αν αυτό σας φαίνεται 'σοσιαλιστικό'... ε, χμμμ... Είναι. Άλλωστε δεν έχω κρύψει τα πιστεύω μου.
απο ποιο ποσο και πανω ειναι ανηθικος ενας μισθος?
Μη ζαλίζεσαι...
Θέλεις μία απάντηση για το όριο της 'ανηθικότητας' με βάση τους αριθμούς: Ας πούμε 11.345 ευρώ και 36 λεπτά + ΙΚΑ + επίδομα τέκνων + επίδομα βενζίνης και διοδίων - κρατήσεις εφορίας, το μήνα (x14 μήνες με τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα). Σου κάνει η απάντηση;
Έχω κι άλλες: τα 13.823 ευρώ δίχως άλλες παροχές, τα 5.733 ευρώ + 1% των διαφημιστικών εσόδων κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.Χάνεις όμως την ουσία!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρε Φράγκι....αυτό τονίζω!
αν είναι δυνατόν...
MAΓΚΙΑ ΤΗΣ
δεν είναι εκεί το θέμα...
απλά το να βλέπεις νέους με 3 μαστερ να δουλεύουν με 1000 ευρώ κ από την άλλη μία δημοσιογράφο, που εντάξει δεν είναι και η αυθεντία, να παίρνει 1 ολόκληρο εκατομμύριο ΕΥΡΩ για να πάει σε άλλο κανάλι...είναι too much.
εμένα προσωπικά με εξοργίζει...όσο και οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών με την διαφορά ότι εκείνοι δουλεύουν 10 χρόνια για να μαζέψουν όσα θα πρέπει να ζήσουν για την υπόλοιπη ζωή τους. Οι δημοσιογράφοι(-ανακριτές-εισαγγελείς-σελέμπριτις κτλ) όμως ...
της εδωσαν λεφτα, γιατι φερνει λεφτα.
φερνει λεφτα, γιατι κανει νουμερα τηλεθεασης.
κανει νουμερα τηλεθεασης, γιατι καποιοι τη βλεπουν.καλως τα παιρνει λοιπον.
η Στάη τα κάνει όλα αυτά;
Αεριτζήδες πολυτελείας Σπύροοο...
-
Και να συμπληρώσω:
Τον κόσμο στον οποίο ο άνθρωπος 'κοστολογείται' με βάση τον επιστρεφόμενο τζίρο, χωρίς άλλο ουσιαστικό κριτήριο και ανεξάρτητα από την ποιότητα ζωής του συνόλου, σας τον χαρίζω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχει κανενα καλο παιδι (γειτοναααααα) που να εχει το νιπ/τακ σε τοπικο επιπεδο να μη ψαχνουμε στο ... εξωτερικο?Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί. Την ψάχνω μέσω του internet. Ας είναι καλά η ADSL.
Ορισμένες φορές φέρνει σε κιούμπρικ???? -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
υπαρχει κανενα καλο παιδι (γειτοναααααα) που να εχει το νιπ/τακ σε τοπικο επιπεδο να μη ψαχνουμε στο ... εξωτερικο?
Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί. Την ψάχνω μέσω του internet. Ας είναι καλά η ADSL.
Ορισμένες φορές φέρνει σε κιούμπρικ????Δυστυχώς, μόνο η πρώτη σεζόν (αυτή που παίζει το star) αξίζει πραγματικά. Από κει και πέρα, κάθε πέρσι και καλύτερα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Και να συμπληρώσω:
Τον κόσμο στον οποίο ο άνθρωπος 'κοστολογείται' με βάση τον επιστρεφόμενο τζίρο, χωρίς άλλο ουσιαστικό κριτήριο και ανεξάρτητα από την ποιότητα ζωής του συνόλου, σας τον χαρίζω!Δεν κοστολογείται ο άνθρωπος, αλλά ο εργαζόμενος μιας κερδοσκοπικής εταιρείας. Αν πχ είχα μια διαφημιστική εταιρεία και ο Χ μου έφερνε πελάτες αξίας 1 εκ. ενώ ο Ψ 100.000, ο Χ θα 'άξιζε' 10 φορές παραπάνω από τον Ψ κι ας λεγόταν ο δεύτερος πχ Γιάννης Ρίτσος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν είναι δυνατόν...
MAΓΚΙΑ ΤΗΣ
απλά το να βλέπεις νέους με 3 μαστερ να δουλεύουν με 1000 ευρώ κ από την άλλη μία δημοσιογράφο, που εντάξει δεν είναι και η αυθεντία, να παίρνει 1 ολόκληρο εκατομμύριο ΕΥΡΩ για να πάει σε άλλο κανάλι...είναι too much.
εμένα προσωπικά με εξοργίζει...όσο και οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών με την διαφορά ότι εκείνοι δουλεύουν 10 χρόνια για να μαζέψουν όσα θα πρέπει να ζήσουν για την υπόλοιπη ζωή τους. Οι δημοσιογράφοι(-ανακριτές-εισαγγελείς-σελέμπριτις κτλ) όμως ...
γιατι ειπα εγω οτι πουλαει κατι ουσιας?
το θεμα ειναι οτι τα παιρνει.-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν είναι δυνατόν...
MAΓΚΙΑ ΤΗΣ
γιατι ειπα εγω οτι πουλαει κατι ουσιας?
το θεμα ειναι οτι τα παιρνει.-
σταριλίκι του κ@λου...Σπύρο.
αν αυτοί είναι δημοσιογράφοι εγώ είμαι μητροπολίτης (έχω και γενειάδα)
κατα τα άλλα συμφωνώ αλλά κ διαφωνώ...
ΥΓ το βίντεο το είδες στο μσν;
-
οχι δεν το ειδα, αργοτερα...
Τηλεόραση