-
Τελικά το Bosch Aquatak 110 Plus έχει αυτό: αμμοβολή
€110 στην Bosch!!! Τα κάγκελα, τελικά, θα βαφτούν κανονικά!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά το Bosch Aquatak 110 Plus έχει αυτό: αμμοβολή€110 στην Bosch!!! Τα κάγκελα, τελικά, θα βαφτούν κανονικά!!!!
ή υδροβολή?
(γιατί αμμοβολή δε νομίζω ότι θες να κάνεις....)
-
Υδροβολή είναι. Γλυτώνεις και την σκόνη...
-
αυτό μπαίνει και σε kaercher?
πόσο αποτελεσματικό να είναι στη σκουριά?(βλέπω οτι είναι σε μπογιά στη φωτό που έδωσες) -
Ναι, μπαίνει και σε Karcher.
Κοίτα. Η δοκιμή θα δείξει. Αλλά πρέπει να είναι αρκετά αποτελεσματικό. Άλλωστε, την πολλή μπογιά θέλω να βγάλω. Μετά θα απλώσω φωσφατικό υγρό για να διαλύσει τελείως την μπογιά. Αστάρι. Και βάψιμο με Hamerrite (τελικά, δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για μπογιά πλοίων).
-
Νίκο, πρόσεξε λίγο αυτή την συνήθεια που έχεις, να πληρώνεις και να ξαναπληρώνεις για 'μεσοβέζικες' λύσεις.
-
Κανονική αμμοβολή λες? Το σκέφτηκα. Δεν παίζει. Πολύ σκόνη.
-
Τώρα καλά, σε τι πιεστικό θα προσαρμόσεις υδροβολή που να ξηλώνει μπογιά;
-
Το 110 Plus της Bosch.
Και όπως είναι τώρα, στην μέγιστη πίεση, βγάζει μπογιά. Με το ειδικό εξάρτημα πρέπει να αποδιδει καλά.Ετσι κι αλλιώς δεν θέλω να μείνει μέταλλο. Απλά να βγάλει τα πολλά.
-
Με διαβρωτικο δεν θα εκανες δουλεια;
-
Μπορεί. Αλλά είναι πιο μπελαλίδικο. Το δοκίμασα στα κρεβάτια και τα γραφεία των παιδιών και ταλαιπωρήθηκα.
-
Οκ!
-
Αν έχει (έστω) λίγο μυαλό στο κεφάλι του, πρώτα θα περάσει διαβρωτικό και μετά θα προσπαθήσει να βγάλει το χρώμα.
Koyk, ΚΑΛΟ αστάρι. Και, ρε φίλε, τόσα έξοδα κάνεις: Πάρε κι ένα πιστολάκι, να ευχαριστηθείς βάψιμο!
Α, κι επειδή μπροστά θα καθαρίζεις το στρατζαριστό και πίσω θα σκουριάζει, έσο έτοιμος.Α και που 'σαι, πρόσεχε μη σε σκοτώσει το πλυστικό σου, με την τεράστια δύναμή του...
-
Ρε όργιο!
Ότι ρίχνω στα κάγκελα πάει κάτω στο κτήμα. Σε 3 κερασιές που είναι πάνω από 12 χρόνων.
Λες να ρίξω διαβρωτικό και να πάει στα δέντρα?!Οτι κάνω πρέπει να μην στέλνει χημικά στο κτήμα. Ούτε νέφτι δεν χρησιμοποιώ έξω.
Αστάρι ΜΕΤΑ το φωσφατικό υγρό ΚΑΙ το σασί coating! Και μετά πέρασμα με το χρώμα.
Πιστολάκι δεν παίζει. Φυσάει πολύ και όλο το χρώμα πάει πάνω στις πέτρες των τοίχων.
Για την δουλειά που το έχω, μια χαρά δύναμη έχει το πιεστικό μου!
-
Καλά, κάνε ό, τι θέλεις. (Όχι ότι είχα καμιά ψευδαίσθηση ότι δεν θα γινόταν έτσι, τελικά).
Μπορώ, αν θέλεις, να βεβαιώσω ότι με έπεισες πως η προτεινόμενη από σένα λύση είναι η καλύτερη δυνατή!
Κι ότι απορώ πως την σκέφτηκες - ή μάλλον ότι κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να την έχει σκεφτεί!
Καλά θα γίνουν ρε, προχώρα. Και του χρόνου εδώ είμαστε, αλλάζουμε κάγκελα. -
Ρε. Θα σου βγάλψ φωτογραφίες όταν τα φτιάξω. Πριν και Μετά. Να δεις δουλειά που θα κάνει ο φίλος σου.
Α! Και το θαμνοκοπτικό μια χαρά είναι. Του έβαλα και γρασο.
Μόνο που θέλω μια μισινέζα που να τα κόβει όλα. Με τον δίσκο καθαρίζω το κτήμα μια χαρά. Αλλά για τα χόρτα που βγαίνουν ανάμεσα στις πέτρες (μέχρι να τελείωσω την αρμολόγηση) πρέπει να αλλάζω κεφαλή. Εχεις καμία υπόψη σου? Αυτή που χρησιμοποιώ τώρα ειναι μια που η διατομη της είναι σταυρός. Πολύ δυνατή. Αλλά δεν αποδίδει στα χλωρά ψηλά χόρτα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ρε. Θα σου βγάλψ φωτογραφίες όταν τα φτιάξω. Πριν και Μετά. Να δεις δουλειά που θα κάνει ο φίλος σου.
Online web cam να βαλεις για να βλεπουμε πως παει η δουλεια !!!
-
Αυτό είναι το επόμενο project!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόνο που θέλω μια μισινέζα που να τα κόβει όλα.Όπως σου έγραφα και χθες, την ώρα που ξανάπεσε το ρημάδι και χαθήκαν όλα , υπάρχει μια που έχει τυλιγμένο γύρω της σύρμα.
Μπορείς (άντε, να το πω κι αυτό) να χρησιμοποιήσεις σύρμα, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ **ΣΟΒΑΡΑ **ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Το σύρμα κόβει αθλητικό παπούτσι, μαζί με τα δάχτυλα. Επίσης, εκσφενδονίζει πέτρες που βγάζουν μάτια. Μόνον εσύ λοιπόν, οι νέοι ενίοτε παρασύρονται και το καταλαβαίνουν μόνον όταν είναι πολύ αργά, και μόνον με τεράστια προσοχή. -
Ηλία, το κτήμα έχει πολλές πέτρες, ακόμα, οπότε το σύρμα θα είναι επικίνδυνο, ακόμα και με μεγάλη προσοχή!
Θα αλλάζω κεφαλές. Με τον δίσκο θα καθαρίζω το κτήμα, και με την μισινέζα που έχω τους διαδρόμους και τις γωνίες. Ασε, μην έχουμε άλλα!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ