-
Έχω μια μπαλκονόπορτα στην βορεινή πλευρά του σπιτιού. Δεν είναι καλής ποιότητας, είναι δηλαδή εργολαβική και μπάζει τόσο αέρα ώστε αν καθήσεις απο κει την ψύξη και τον πονοκέφαλο τα έχεις σίγουρα.
Σκέφτηκα να βάλω ένα επιπλέον κούφωμα αλλά ζητάνε 430 ευρώ.
Καμμιά πατέντα? -
Nα φανταστώ ότι δεν βάζει από την κάσα, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα φανταστώ ότι δεν βάζει από την κάσα, έτσι;Εμάς βάζει που και που και απο εκεί! χαχαχα
-
Eλλαδα δεν γινονται αυτα
τσ τσ τσ εργολαβικες φτηνιες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα φανταστώ ότι δεν βάζει από την κάσα, έτσι;Όχι απο την κάσα, αλλά απ΄όλα τα υπόλοιπα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Eλλαδα δεν γινονται αυτατσ τσ τσ εργολαβικες φτηνιες
XAXAXAXAXAXAXAXA
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Eλλαδα δεν γινονται αυτα
τσ τσ τσ εργολαβικες φτηνιες
XAXAXAXAXAXAXAXA
Ας μην το σχολιάσουμε αυτό!
-
o O3 ξέρει τι λέει
-
για το φιλο με το προβλημα εαν μπορει τα εντοπισει τις σχισμες εξωτερικα υπαρχουν μονωτικες ταινιες και ειδικη πλαστελινη σε καταστηματα με χρωματα κτλ
εαν το προβλημα ειναι μεγαλης εκτασης αναγκαστικα νεο κουφωμα-αν υπαρχει μικρο παιδι ή ηλικιωμενος στο σπιτι μαλλον πρεπει να το σκεφτεις
-
για το φιλο με το προβλημα εαν μπορει τα εντοπισει τις σχισμες εξωτερικα υπαρχουν μονωτικες ταινιες και ειδικη πλαστελινη σε καταστηματα με χρωματα κτλεαν το προβλημα ειναι μεγαλης εκτασης αναγκαστικα νεο κουφωμα-αν υπαρχει μικρο παιδι ή ηλικιωμενος στο σπιτι μαλλον πρεπει να το σκεφτεις
Και σιλικόνη...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
για το φιλο με το προβλημα εαν μπορει τα εντοπισει τις σχισμες εξωτερικα υπαρχουν μονωτικες ταινιες και ειδικη πλαστελινη σε καταστηματα με χρωματα κτλ
εαν το προβλημα ειναι μεγαλης εκτασης αναγκαστικα νεο κουφωμα-αν υπαρχει μικρο παιδι ή ηλικιωμενος στο σπιτι μαλλον πρεπει να το σκεφτεις
Και σιλικόνη...
κλασσικη γυναικα,αμεσως στη σιλικονη πηγε το μυαλο σου
εαν το προβλημα ομως ειναι στην εφαρμογη της πορτας στην κασα και γενικα αναμεσα σε κινουμενα μερη αυτες οι λυσεις δε θα βοηθησουν πολυ
-
Και σιλικόνη...
κλασσικη γυναικα,αμεσως στη σιλικονη πηγε το μυαλο σου
εαν το προβλημα ομως ειναι στην εφαρμογη της πορτας στην κασα και γενικα αναμεσα σε κινουμενα μερη αυτες οι λυσεις δε θα βοηθησουν πολυ
Δεν μας είπε που είναι...
Τι να κάνω; Να μυρίσω τα νύχια μου;
Άμα το έβλεπα θα του το έφτιαχνα κιόλας! -
msn έχεις??
-
ρε λιγουρηηηηηη!
μπες στη σειρα
στην Pub τα προξενια
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
msn έχεις??Δεν το βλέπεις;
Να μην ξαναπιείς!
Αύριο τα λέμε! -
ρε λιγουρηηηηηη!μπες στη σειρα
Και είναι μεγάλη η ουρά...
Αντέχεις; -
στην Pub τα προξενια
αν σου πω ότι νόμιζα πως ήμουν στην Pub...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στην Pub τα προξενια
αν σου πω ότι νόμιζα πως ήμουν στην Pub...
Αφού είσαι γκολ!
-
Εσωτερικοί τοίχοοι απο το σπίτι μαυρίζουν-μουχλιάζουν και δημιουργήται και υγρασία στις γωνίες. Αυτό που οφείλεται ξέρω περίπου. Το θέμα είναι πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό. Παρατήρησα ότι σε χώρο που δεν υπαρχουν κουφώματα νέου τύπου αυτό δεν συμβαίνει. Επίσης σε χώρο που δεν εμφάνιζε παρόμοιο πρόβλημα και τώρα έχει μπει νέο κούφωμα-συνθετικό- αρχίζει και εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα. Υπάρχει τρόπος να μην γίνετε αυτό Το σπίτι δεν έχει μόνωση
-
Αυτό που κάνουμε εμείς στο σπίτι μας είναι τακτικό αερισμό. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει, αλλά θα με ενδιέφερε αν υπήρχε άλλη λύση...
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ