-
Σχετικά με το επίμαχο video. Νομίζω πως δεν τιμά καθόλου το motors.gr ο τίτλος που έδωσε στο video. Και το κυριότερο, αναρωτιέμαι για πoιό λόγο το δημοσίευσε. Λόγω της πολύ γρήγορης οδήγησης του οδηγού ή επειδή το BIG CRASH είναι αυτό που στην τελική πουλάει; Δεν υπήρχαν αντίστοιχοι οδηγοί στο Παλλάδιο που οδήγησαν εξίσου γρήγορα χωρίς να έχουν ατυχίες;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σχετικά με το επίμαχο video. Νομίζω πως δεν τιμά καθόλου το motors.gr ο τίτλος που έδωσε στο video. Και το κυριότερο, αναρωτιέμαι για πoιό λόγο το δημοσίευσε. Λόγω της πολύ γρήγορης οδήγησης του οδηγού ή επειδή το BIG CRASH είναι αυτό που στην τελική πουλάει; Δεν υπήρχαν αντίστοιχοι οδηγοί στο Παλλάδιο που οδήγησαν εξίσου γρήγορα χωρίς να έχουν ατυχίες;TO FINISH FIRST , FIRST YOU HAVE TO FINISH!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Σχετικά με το επίμαχο video. Νομίζω πως δεν τιμά καθόλου το motors.gr ο τίτλος που έδωσε στο video. Και το κυριότερο, αναρωτιέμαι για πoιό λόγο το δημοσίευσε. Λόγω της πολύ γρήγορης οδήγησης του οδηγού ή επειδή το BIG CRASH είναι αυτό που στην τελική πουλάει; Δεν υπήρχαν αντίστοιχοι οδηγοί στο Παλλάδιο που οδήγησαν εξίσου γρήγορα χωρίς να έχουν ατυχίες;
TO FINISH FIRST , FIRST YOU HAVE TO FINISH!
Πού κολλάει τώρα αυτό σχετικά με το συλλογισμό μου;
-
Παρεπτιτόντως ρίξτε μια ματιά σους χρόνους που έκανε το εν λόγω Cinque στο Αττικό και που τελικά τερμάτισε στην γενική!
Και πιστέψτε με μπορούσε και καλίτερα... -
Aυτό που μου κάνει εντύπωση ότι δεν σχολίασε κανείς σχετικά με το επίμαχο videο, είναι το κασετόφωνο που ξεκόλλησε από την βάση του και άρχισε να χτυπιέται αριστερά-δεξιά μέσα στην καμπίνα, πραγματικά πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί μοιραίο.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aυτό που μου κάνει εντύπωση ότι δεν σχολίασε κανείς σχετικά με το επίμαχο videο, είναι το κασετόφωνο που ξεκόλλησε από την βάση του και άρχισε να χτυπιέται αριστερά-δεξιά μέσα στην καμπίνα, πραγματικά πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί μοιραίο.Νομίζω πως ήταν το κουτί της ενδοσυνεννοησης και όχι ...κασετόφωνο.
-
Kai omws to kasetofwno htan.....
-
κατι είδα και γω να φέρνει φούρλες... σε βάζει σε σκέψεις...
και γω τη δική του βάση την βλέπω να πιάνεται μόνο από τα ελάσματα, ενώ μάλλον μπορεί να σταθεροποιηθεί και με βίδα ε? μάλλον πρέπει να πάω μια βόλτα από ηχοσυστήματα μεριά να το δούμε...
-
Πάντως η κάμερα άψογη, στη θέση της και στο 'on' συνέχεια!
Μπράβο στα παιδιά, που το πήγαιναν παντού (δηλ. όσο έδειχνε το βίντεο) τέζα το πεντακοσαράκι (και αποδεικνύουν πως δε χρειάζονται 200+ άλογα)
Ε, η προσπάθεια έχει τα θύματά της καμιά φορά... Αφού είναι καλά...
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ