-
Ε,αφου συμφωνουμε στα περισσοτερα,γιατι διαφωνουμε?
Χαριν συζητησης,ε?Απλα καπου ξεφευγουμε,χαλαλι.
Παντως ανετα μπορεις να στειλεις τις αποψεις σου στην ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ ,ετσι για να πεις οτι καπου ξεσπασες και εσπασες ....τα μουτρα σου....Για το 1 που αναφερεσαι στην ταλαιπωρια,ρωτα τι να κανεις πριν πας!
Αγορα απο την εκδοση(25 μερες πριν) των εισιτηριων, παρκαρισμα σε σταθμο τρενου ΚΑΤ η ΚΗΦΙΣΙΑΣ,κοντα και απο κει και περα the easy way
Εγω καθυστερυσα πιο πολυ(εχασα τους πρωτους 6),αλλα κατα τα αλλα δεν ταλαιπωρηθηκα με τα τυπικα(παλι καλα).
Σε τετοια event ειναι αναμενωμενο-αναποφευκτο η μια καποια ταλαιπωρια,αλλα την αντεχουμε γιατι μας αρεσει αυτο που θα δουμε,η καπως ετσι! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Για το 1 που αναφερεσαι στην ταλαιπωρια,ρωτα τι να κανεις πριν πας!
Αγορα απο την εκδοση(25 μερες πριν) των εισιτηριων, παρκαρισμα σε σταθμο τρενου ΚΑΤ η ΚΗΦΙΣΙΑΣ,κοντα και απο κει και περα the easy way
Εγω καθυστερυσα πιο πολυ(εχασα τους πρωτους 6),αλλα κατα τα αλλα δεν ταλαιπωρηθηκα με τα τυπικα(παλι καλα).
Σε τετοια event ειναι αναμενωμενο-αναποφευκτο η μια καποια ταλαιπωρια,αλλα την αντεχουμε γιατι μας αρεσει αυτο που θα δουμε,η καπως ετσι!Eχω ζησει σχεδον 2 χρονια στην Αθηνα και ηξερα τι θα αντιμετωπισω. Επρεπε να παρω ομως παιδικο μου φιλο απο τη δουλεια του στον ΟΤΕ και εφαγα τη φρικη. Απο την αλλη ειχα ζητησει (και ειχα ρωτησει τηλεφωνικως) απο την ΕΛΠΑ να παραλαβω απο τα εδω γραφεια της τα εισητηρια και φανταζεστε την απαντηση Οποτε μονοδρομος η ουρα γιατι χαρατσι για κουριερ δεν θα τους εκανα τη χαρη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βρε συ, ως παράδειγμα έφερα τον Ηρακλή (ξέρω και άλλους ). Πρέπει όμως να παραδεχτείς πως η δικαιολογία 'φταίει το κράτος των Αθηνών' χρησιμοποιείται ακόμα και στο ποδόσφαιρο, όταν ο ΠΑΟΚ (ΟΚ, όχι ο Ηρακλής) έχει τα χάλια του. Είναι δηλαδή μια έκφραση κλισέ-μπαλαντέρ που πολλοί από την περιφέρεια έχουν έτοιμη μόλις κάτι δεν πάει καλά -ακόμα και αν δεν ταιριάζει.
Εν ολίγοις, για να τα καταλάβουν όλοι μας οι φίλοι (όχι εσύ) που άλλα διαβάζουν (?) και άλλα καταλαβαίνουν (??), δε διαφωνώ με αυτά που λες για την ανάπτυξη της περιφέρειας κτλ. κτλ. Διάβασε και τα προηγούμενα μηνύματά μου, πχ. σχετικά με την Ολυμπιάδα.
Απλά δε θεωρώ πως η συγκεκριμένη ατάκα, 'για όλα φταίει το κράτος των Αθηνών' και οι παραφυάδες της 'έχουν κηρύξει πόλεμο' κτλ. ταιριάζει με την περίπτωση. Καμία σχέση δεν έχει η όλη ιστορία με οποιοδήποτε πόλεμο βορείων-νοτίων. Να συζητήσουμε υπαρκτά ζητήματα για το Ακρόπολις, ευχαρίστως.
Ξερεις που διαφωνουμε; Οτι εγω πιστευω οτι το Ακροπολις 2006 ειναι απο τα κλασσικοτερα παραδειγματα υδροκεφαλισμου. Τι μας λεει η ΕΛΠΑ; Οτι αναβαθμιση και περεταιρω αναπτυξη μπορει να γινει ΜΟΝΟ στην Αθηνα! Τα αλλα περι καιρου, κερδισμενων στοιχηματων, ΦΙΑ κλπ ειναι για αγριους και χαιρομαι που κανεις εδω στο φορουμ δεν τα εχει παρει σοβαρα.
-
Δε θέλω να συμμετάσχω στην 'κόντρα' Αθηνών - Περιφέρειας, απλώς θα κάνω 2-3 επισημάνσεις.
-
Θεωρώ δεδομένο ότι η υπερειδική στις 2 φορές θα μαζέψει άνετα πάνω από 125 χιλιάδες εισητήρια. Όσοι πήγαν πέρσι ξετρελάθηκαν, ακόμα και κόσμος που δεν έχει σχέση με τα μηχανοκίνητα. Η SSS πέρσι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το WRC, και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι νομίζω που έγινε στο δικό μας αγώνα.
-
Νομίζω ότι η άφιξη-αναχώρηση αγωνιστικών είναι πανεύκολη με την Αττική οδό, δε χρειάζεται να 'κολλήσουν' καθόλου στην Κηφισίας ή σε άλλους δρομους όπως παλιότερα.
-
Αν υπάρξει η δυνατότητα για κάποιο 'απομακρυσμένο' σέρβις θα μπορεί να 'απλωθεί' ο αγώνας. Ξέρω, είναι αδύνατον αλλά απλώς το αναφέρω!
-
Επειδή είπατε για την Κρήτη, νομίζω είναι ένα μέρος που συνδυάζει εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές, πανεύκολη πρόσβαση τόσο για τις ομάδες με το καράβι, όσο και για δημοσιογράφους με αεροπλάνο, καθώς επίσης είναι ένα μέρος που μπορούμε να το 'προβάλλουμε' στον τουρίστα για να έρθει. Ωστόσο, είναι αδύνατο να διοργανωθεί μεγάλου βεληνεκούς αγώνας αυτοκινήτων εκεί, γιατί υπάρχει μεγάλο κενό κουλτούρας και εξοικείωσης. (Όχι ότι τέθηκε φυσικά ποτέ τέτοιο θέμα, απλώς είδα το σχόλιο παραπάνω).
-
-
Mα πώς μπορείτε να γράφετε ανάλυση για έναν αγώνα χωρίς να ξέρετε πότε και σε ποιές ειδικές πάει, πού είναι το service park, πότε θα γίνει υπερειδική, τι είπε η FIA, οι οδηγοί, γιατί άλλαξε η ημερομηνία;
Kάθε φορά που άλλαζε ο αγώνας, αυτά νομίζω είχαν νόημα, για να δούμε που θα πάμε και πώς, όχι πώς θα τον σαμποτάραμε επειδή δεν κεφάραμε το κέντρο στο Λαγονήσι, στα Kαμμένα Bούρλα, στην Iτέα, στους Aγίους Θεοδώρους, στη Λαμία, στο OAKA?...
Δεν καταλαβαίνετε ότι όταν γράφετε με επιχειρήματα του τύπου 'ειδικές στην Λεοφόρο Kηφισίας' δείχνετε ότι ελάχιστα σας ενδιαφέρει το Pάλι Aκρόπολις και πολύ το θέμα της προβολής των απόψεών σας για το κράτος των Aθηνών;Kύριε μοντερέητορ, μήπως πρέπει να αλλάξει το topic σε:
'Πόλεμος με το Kράτος των Aθηνών' και να μεταφερθεί στον Aντίλογο;
Nα μείνουν εδώ όσοι ενδιαφέρονται για τον αγώνα, δηλαδή το Pάλι του 2006; -
Γιατί τελικά πιστεύει κανείς ότι το τρείς μέρες Aκρόπολις το χρόνο θα κάνουν τη διαφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας;
Tην τσέπη κάποιων ξενοδόχων, βενζινάδων και ταβερνιάρηδων αναπτύσσουν, όπως επίσης εμπλουτίζουν και τα δάση της συγκεκριμμένης περιοχής με σκουπίδια. Φέτος στην Παύλιανη είδα τα πιο πολύχρωμα σκουπίδια από κάθε άλλη χρονιά, σκουπίδια με ονομασία προελεύσεως και χρονιά: Kουτιά του '94, του '98 και '99, σελοφάν του 2000, και πλαστικά ποτήρια μποζολέ νουβώ, 2004. -
Στις 04/07/2005 ώρα 16:31, στη θεματική ενότητα 'Επιστροφή του Ακρόπολις στην Αθήνα' (αυτή που είχε και την ψηφοφορία), τα πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ του Ακρόπολις (Simple55) δήλωναν :
**'Αυτοί που πιέζουν να έχει το Αcropolis κέντρο την Αθήνα, δεν έχουν παρά να έρθουν να το κάνουν.
Αλήθεια ποιοί πιέζουν και ποιούς;
Α.Π.'**
ΕΡΩΤΗΜΑ :
Τί άλλαξε απο τότε λοιπόν, ποιοί πίεσαν, ποιούς και πότε ???
Και ποιοί θα το κάνουν ????????? -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Γιατί τελικά πιστεύει κανείς ότι το τρείς μέρες Aκρόπολις το χρόνο θα κάνουν τη διαφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας; Tην τσέπη κάποιων ξενοδόχων, βενζινάδων και ταβερνιάρηδων αναπτύσσουν, όπως επίσης εμπλουτίζουν και τα δάση της συγκεκριμμένης περιοχής με σκουπίδια.Δεν ειναι τοσο απλο. Ο επαρχιωτης τα δινει ολα για οτιδηποτε που θα τον κανει να αισθανθει οτι, εστω και για λιγο, το επικεντρο του ενδιαφεροντος της Ελλαδας ή ακομη περισσοτερο του κοσμου βρισκεται στον τοπο του. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σημαντικα ειναι για τον Βολιωτη πχ μερικα πραγματα που για τον μεσο Αθηναιο ειναι καθημερινοτητα αλλα και το ποσο περυφανος αισθανεται οταν βγαζει σε περας κατι σημαντικο. Διαλοε στους Ολυμπιακους οι Βολιωτες (αυτοι που δεν καταδεχονται να πατησουν σε οποιοδηποτε γηπεδο τοπικης ομαδας) γεμιζαν το Πανθεσσαλικο για να δουν μπαλα απο κατι αστειες ομαδες. Ή ας πουμε το Κενταυρος και η Πορταρια ειναι για το Βολιωτη ενα ετησιο ραντεβου, για τον Αθηναιο το Αττικο πχ ειναι ακομη μια ενοχληση...
Αν καταλαβεις αυτη τη ψυχολογια, θα καταλαβεις και απο που πηγαζουν και οι εντονες αντιδρασεις οταν κατι χανεται.
-
Για δείτε λίγο:
Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στιβαγμένοι σε 3000 τετραγωνικά χιλιόμετρα επι συνόλου δεκα εκατομμυρίων Ελλήνων,που σημαίνει οτι τα υπόλοιπα πέντε εκατομύρια κατανέμονται στα υπόλοιπα 129000 τετρ.χιλιόμετρα,είναι κάτι το αφύσικο,τερατόμορφο.Μέσα στα πλαίσια αυτού του παραλογισμού αποφασίστηκε και η μεταφορά του Ακρόπολις στην Αθήνα.
Ο νοών νοείτω...
Τα υπόλοιπα που λέτε κάποιοι,είναι τυπικές διακαιολογίες ανθρώπων που ζούν στην Αθήνα και τα βλέπουν όλα μέσα απο τα μάτια του ανθρώπου που ζεί στη μεγαλούπολη.
Μάθετε όμως κύριοι της Αθήνας,οτι για να μπορείτε να ξεχύνεστε στην επαρχία να παίρνετε καθαρό αέρα και να ντερλικώνετε το Πάσχα,τα Χριστούγενα,την Καθαρά Δευτέρα κλπ,πρέπει να διατηρήσετε ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο και την επαρχία των υπολοίπων 129000 τ.χλμ.Αυτό θα γίνει μόνο αν συμβάλλετε στην αποκέντρωση.Το Ακρόπολις π.χ.είναι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.Αν νομίζετε οτι δεν αξίζει τον κόπο μεγειά σας με χαρά σας... . -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Για δείτε λίγο:
Μάθετε όμως κύριοι της Αθήνας ...Αυτό το επιθετικό και 'κάπως' ύφος είναι που με εκνευρίζει. Τι να κάνουμε, βέβαια ... Να σου πω όμως, πως θα σου φαινόταν αν ξεκινούσα έτσι : 'Φίλε χωριάτη μάθαμε ...'
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Για δείτε λίγο:
Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στιβαγμένοι σε 3000 τετραγωνικά χιλιόμετρα επι συνόλου δεκα εκατομμυρίων Ελλήνων,που σημαίνει οτι τα υπόλοιπα πέντε εκατομύρια κατανέμονται στα υπόλοιπα 129000 τετρ.χιλιόμετρα,είναι κάτι το αφύσικο,τερατόμορφο.Μέσα στα πλαίσια αυτού του παραλογισμού αποφασίστηκε και η μεταφορά του Ακρόπολις στην Αθήνα.
Ο νοών νοείτω...
Τα υπόλοιπα που λέτε κάποιοι,είναι τυπικές διακαιολογίες ανθρώπων που ζούν στην Αθήνα και τα βλέπουν όλα μέσα απο τα μάτια του ανθρώπου που ζεί στη μεγαλούπολη.
Μάθετε όμως κύριοι της Αθήνας,οτι για να μπορείτε να ξεχύνεστε στην επαρχία να παίρνετε καθαρό αέρα και να ντερλικώνετε το Πάσχα,τα Χριστούγενα,την Καθαρά Δευτέρα κλπ,πρέπει να διατηρήσετε ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο και την επαρχία των υπολοίπων 129000 τ.χλμ.Αυτό θα γίνει μόνο αν συμβάλλετε στην αποκέντρωση.Το Ακρόπολις π.χ.είναι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.Αν νομίζετε οτι δεν αξίζει τον κόπο μεγειά σας με χαρά σας... .Συμφωνώ απόλυτα, κάτι πρέπει να κάνουμε.
Γι' αυτό εμείς (εγώ και καμμιά δεκαριά φίλοι Aθηναίοι που αγαπάμε το ράλι) τα τελευταία 30 χρόνια το ακολουθούμε όπου και αν πάει, πάμε ακόμα να δούμε ή να αγωνιστούμε σε πολλές περιοχές της Eλλάδας. Eπίσης πληρώνουμε όσο μας ζητάνε τα δωμάτια, τρώμε ότι μας προσφέρουνε και είμαστε ευχαριστημένοι και από το θέαμα και από τη φύση. Γυρίζουμε στο τρελλοκομείο του λεκανοπεδίου και ζηλεύουμε τον ανθρώπινο τρόπο ζωής που έχουμε ξεχάσει.Διαφωνώ όμως ριζικά ότι το Aκρόπολις θα αποτελούσε έστω και λιθαράκι στην προσπάθεια της αποκέντρωσης. Tο 'λιθαράκι' το οικειοποιήθηκαν ολίγοι βενζινάδες, δωματιάδες και ταβερνιάρηδες από τους οποίους δεν είδαμε επενδύσεις (και θα ήταν και παράλογο να δούμε).
Παρακαλώ λοιπόν να εκτιμήσετε χωρίς πάθος και με πολλή λογική αν κανένα αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, δημόσιο κτίριο, δρόμος, καμμία επένδυση πρόκειται να γίνει στην Eλλάδα ή σε κανένα μέρος του κόσμου με αφορμή έναν τριήμερο αγώνα του WRC. Kαι μετά να ξανασκεφτείτε αν θα πρέπει να γράφετε κάτω από topic Rally Acropolis ή σε κάποιο άλλο forum με θέμα την Aποκέντρωση.
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Για δείτε λίγο:
Ο νοών νοείτω...
Μάθετε όμως κύριοι της Αθήνας,οτι για να μπορείτε να ξεχύνεστε στην επαρχία να παίρνετε καθαρό αέρα και να ντερλικώνετε το Πάσχα,τα Χριστούγενα,την Καθαρά Δευτέρα κλπ,πρέπει να διατηρήσετε ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο και την επαρχία των υπολοίπων 129000 τ.χλμ.Αυτό θα γίνει μόνο αν συμβάλλετε στην αποκέντρωση.Το Ακρόπολις π.χ.είναι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.Αν νομίζετε οτι δεν αξίζει τον κόπο μεγειά σας με χαρά σας... .Δηλαδή απευθύνεσαι σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Αθήνας και τους κατηγορείς?!!!
-
.
Αμάν ρε παιδιά το ξεχειλώσαμε...
Από τη στιγμή που αποφασίστηκε έτσι, ας δούμε πως θα πάει και ας το κρίνουμε εκ των υστέρων...
.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή απευθύνεσαι σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Αθήνας και τους κατηγορείς?!!!
Οχι βέβαια,διότι έχω ζήσει στην Αθήνα και κάποτε ήμουνα κι εγω ένας απο αυτούς τους ανθρώπους.Η αλήθεια είναι οτι τους κατοίκους του λεκανοπεδίου τους λυπάμαι διότι δεν έχουν ποιότητα ζωής,είναι στιβαγμένοι ο ένας πάνω στον αλλο,είτε μιλάμε για διαμέρισματα πολυκατοικιών,είτε για μποτιλιαρισμένους δρόμους,είτε για τρόλλευ κλπ,τα παιδιά τους μεγαλώνουν μέσα στην εγκληματικότητα,η διασκέδασή τους ενω υπάρχει προσφορά είναι περιορισμένη λόγω έλλειψης χρόνου κλπ.Οταν δε αποφασίσουν να ξεχυθούν στην επαρχία Κυριακάς και Εορτάς μποτιλιάρονται στις εθνικές οδούς και στον Αγ.Κωσταντίνο,ενω μερικοί απο αυτούς τσακίζονται στο πέταλο του Μαλιακού και ίσως δεν ξαναγυρίσουν στα σπίτια τους...!
Ευτυχώς όμως με φώτισε ο Θεός και πήγα στην επαρχία και δεν έχω τα προβλήματα αυτά στο κεφάλι μου,είμαι σε 5 λεπτά στη δουλειά μου,εξυπηρετούμαι σε χρόνο μηδέν στις τράπεζες και για να μην πολυλογώ ζω ανθρώπινα.
Πιστεύω στην αποκέντρωση και το διακυρρήτω παντού,ωστόσο αν κάποιοι απο εσας θεωρούν οτι το Ακρόπολις δεν έχει θέση στο σκεπτικό αυτό,εντάξει σταματώ εδώ.Η γνώμη μου όμως είναι δεδομένη... ! -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα, κάτι πρέπει να κάνουμε.
Γι' αυτό εμείς (εγώ και καμμιά δεκαριά φίλοι Aθηναίοι που αγαπάμε το ράλι) τα τελευταία 30 χρόνια το ακολουθούμε όπου και αν πάει, πάμε ακόμα να δούμε ή να αγωνιστούμε σε πολλές περιοχές της Eλλάδας. Eπίσης πληρώνουμε όσο μας ζητάνε τα δωμάτια, τρώμε ότι μας προσφέρουνε και είμαστε ευχαριστημένοι και από το θέαμα και από τη φύση. Γυρίζουμε στο τρελλοκομείο του λεκανοπεδίου και ζηλεύουμε τον ανθρώπινο τρόπο ζωής που έχουμε ξεχάσει.Διαφωνώ όμως ριζικά ότι το Aκρόπολις θα αποτελούσε έστω και λιθαράκι στην προσπάθεια της αποκέντρωσης. Tο 'λιθαράκι' το οικειοποιήθηκαν ολίγοι βενζινάδες, δωματιάδες και ταβερνιάρηδες από τους οποίους δεν είδαμε επενδύσεις (και θα ήταν και παράλογο να δούμε).
Παρακαλώ λοιπόν να εκτιμήσετε χωρίς πάθος και με πολλή λογική αν κανένα αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, δημόσιο κτίριο, δρόμος, καμμία επένδυση πρόκειται να γίνει στην Eλλάδα ή σε κανένα μέρος του κόσμου με αφορμή έναν τριήμερο αγώνα του WRC. Kαι μετά να ξανασκεφτείτε αν θα πρέπει να γράφετε κάτω από topic Rally Acropolis ή σε κάποιο άλλο forum με θέμα την Aποκέντρωση.
ΟΚ,σέβομαι τη αποψή σου... !
-
Ρε παιδια που το λεει οτι ο αγωνας θα ειναι γυρω απο την Αττικη.Επειδη θα ειναι το κεντρο του αγωνα στην Αθηνα? Πριν απο την Λαμια ολα τα χρονια στην Αθηνα δεν ηταν? Στις Καρουτες δεν τρεχαμε παλι? Μηπως εχουμε καταλαβει κατι λαθος?
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
Ρε παιδια που το λεει οτι ο αγωνας θα ειναι γυρω απο την Αττικη.Επειδη θα ειναι το κεντρο του αγωνα στην Αθηνα? Πριν απο την Λαμια ολα τα χρονια στην Αθηνα δεν ηταν? Στις Καρουτες δεν τρεχαμε παλι? Μηπως εχουμε καταλαβει κατι λαθος?Πόσο μακριά από την Αθήνα να είναι; Μέχρι την Κόρινθο; Στις παρυφές της Βοιωτίας;
Κάπου εκεί.
Την εποχή που λες είτε δεν υπήρχαν τα οργανωμένα SP είτε υπήρχαν αλλά, άλλαζαν τόπο μέρα με την μέρα.
Την εποχή δηλαδή που τα rally ήταν rally. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ρε παιδια που το λεει οτι ο αγωνας θα ειναι γυρω απο την Αττικη.Επειδη θα ειναι το κεντρο του αγωνα στην Αθηνα? Πριν απο την Λαμια ολα τα χρονια στην Αθηνα δεν ηταν? Στις Καρουτες δεν τρεχαμε παλι? Μηπως εχουμε καταλαβει κατι λαθος?
Πόσο μακριά από την Αθήνα να είναι; Μέχρι την Κόρινθο; Στις παρυφές της Βοιωτίας;
Κάπου εκεί.
Την εποχή που λες είτε δεν υπήρχαν τα οργανωμένα SP είτε υπήρχαν αλλά, άλλαζαν τόπο μέρα με την μέρα.
Την εποχή δηλαδή που τα rally ήταν rally.ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ
1η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΣΚΟΥΡΤΩΝ Ε.Δ. (ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ)
2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΡΑΛΛΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ)
3η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ,ΚΙΝΕΤΤΑ,ΑΘΙKΙΑ,ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ)ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ SP ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ1η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΣΚΟΥΡΤΩΝ Ε.Δ. (ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ)
2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΡΑΛΛΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ)
3η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ,ΚΙΝΕΤΤΑ,ΑΘΙKΙΑ,ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ)ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ SP ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Να αλλάξω σειρά?
1η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΡΑΛΛΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ)
2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ,ΚΙΝΕΤΤΑ,ΑΘΙKΙΑ,ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ)
3η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΞ ΣΚΟΥΡΤΩΝ Ε.Δ. (ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ) -
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα