-
Αγόρασα το αυτοκίνητό μου τον Μάρτιο του 2005.Επειδή πλησιάζει η στιγμή της προμήθειάς τους
θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται;
Θυμάμαι από το προηγούμενο αυτοκίνητο αμυδρά βέβαια ότι την πρώτη χρονιά πήγαινες στην εφορία.Ισχύει ακόμα αυτό; -
Αγόρασα το αυτοκίνητό μου τον Μάρτιο του 2005.Επειδή πλησιάζει η στιγμή της προμήθειάς τους
Θυμάμαι από το προηγούμενο αυτοκίνητο αμυδρά βέβαια ότι την πρώτη χρονιά πήγαινες στην εφορία.Ισχύει ακόμα αυτό; -
Θα σου έρθει ταχυδρομικός ένας φάκελος από την εφορία σου.
Με αυτόν τον φάκελο, θα πας σε μια τράπεζα (γράφει από πίσω σε ποιες μπορείς να πας), εκεί θα τους δώσεις το περιεχόμενο του φακέλου μαζί με χρήματα (αναφέρει πόσα είναι να πληρώσεις) και θα σου επιστρέψουν το περιεχόμενο σφραγισμένο, αλλά με ένα μέρος του να λείπει, όπου θα το έχουν κρατήσει αυτοί. Α! τα λεφτά δεν τα επιστρέφουν! (κακός)
Αυτά. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με αυτόν τον φάκελο, θα πας σε μια τράπεζα (γράφει από πίσω σε ποιες μπορείς να πας), εκεί θα τους δώσεις το περιεχόμενο του φακέλου μαζί με χρήματα (αναφέρει πόσα είναι να πληρώσεις) και θα σου επιστρέψουν το περιεχόμενο σφραγισμένο, αλλά με ένα μέρος του να λείπει, όπου θα το έχουν κρατήσει αυτοί. Α! τα λεφτά δεν τα επιστρέφουν! (κακός)
Αυτά.Τα ξέρω αυτά βρε Θανάση, το θέμα είναι ότι την πρώτη χρονιά όταν είχα αγοράσει το προηγούμενο αμάξι μου αναγκάστηκα να πάω στην εφορία να πάρω από εκεί το σήμα μιας και δεν μου αποστάλλει γιατί δεν με είχαν καταχωρήσει...
-
ααα σορρυ... εμείς δεν θυμάμαι αν είχαμε αυτό το πρόβλημα, γιατί πάνε κοντά 13 χρόνια από την στιγμή που είχαμε καινούριο αμάξι... τι να σε πω...
-
Θα σου έρθει ταχυδρομικός ένας φάκελος από την εφορία σου.ναι καλα....περιμενε....θα πας στην εφορια με την αδεια κυκλοφοριας και θα παρεις απο εκει το σημα.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ναι καλα....περιμενε....θα πας στην εφορια με την αδεια κυκλοφοριας και θα παρεις απο εκει το σημα.
Χρήστο πότε να πάω...;
-
ναι καλα....περιμενε....θα πας στην εφορια με την αδεια κυκλοφοριας και θα παρεις απο εκει το σημα.
Εμένα τουλάχιστον με τον ταχυδρόμο έρχεται και για κάποιο λόγο πάντα είμαι από τους πρώτους που το παίρνουν.
-
Εμένα τουλάχιστον με τον ταχυδρόμο έρχεται και για κάποιο λόγο πάντα είμαι από τους πρώτους που το παίρνουν.
Θανάση ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΧΡΟΝΙΑ....τις υπόλοιπες γίνεται αυτό που λες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εντάξει μην φωνάζει δεν είμαι κουφός..
-
εντάξει μην φωνάζει δεν είμαι κουφός..
..αφού μου μιλάς για ταχυδρόμους...
-
Θα σου έρθει ταχυδρομικώς. Αν μέχρι μέσα Δεκεμβρίου δεν σου έρθει, πήγαινε μια βόλτα από την εφορία μαζί με την άδεια για να το πάρεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο πότε να πάω...;
Απο την πρώτη μέρα που θα δίνονται τα σήματα στις τράπεζες μπορείς να πας στην εφορία να το πάρεις . Αν θέλεις βέβαια περιμένεις μπας και σου στείλουν ειδοποίηση (απίθανο) και μετά πας.
-
Χρήστο πότε να πάω...;
Απο την πρώτη μέρα που θα δίνονται τα σήματα στις τράπεζες μπορείς να πας στην εφορία να το πάρεις . Αν θέλεις βέβαια περιμένεις μπας και σου στείλουν ειδοποίηση (απίθανο) και μετά πας.
Το προηγούμενο που το αγόρασα 15 Οκτωβρίου ήταν όντως απίθανο να έχω καταχωρηθεί (εν έτει κιόλας 1999).
Αυτό όμως αγοράστηκε τον Μάρτιο, δεν θα έχω καταχωρηθεί λογικά; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο πότε να πάω...;
Το προηγούμενο που το αγόρασα 15 Οκτωβρίου ήταν όντως απίθανο να έχω καταχωρηθεί (εν έτει κιόλας 1999).
Αυτό όμως αγοράστηκε τον Μάρτιο, δεν θα έχω καταχωρηθεί λογικά;Μην ξεχνας, φιλε elteo, σε ποια χωρα ζεις...
-
Πάντως σε μας έρχεται κανονικά από την πρώτη χρονιά στο σπίτι με το ταχυδρομείο. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε τέλη Ιουνίου. Βέβαια η Θεσσαλονίκη είναι πιο μικρή από την Αθήνα αλλά και πάλι δεν νομίζω από τον Μάρτιο να μην το έχουν καταχωρήσει...
-
Θα περιμένω λοιπόν και εάν δεν έχει έρθει αρχές Δεκέμβρη θα πάω να το πάρω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα περιμένω λοιπόν και εάν δεν έχει έρθει αρχές Δεκέμβρη θα πάω να το πάρω.kι εγω αυτο θα κανω. Αλλωστε παλι δεν θα εχουν σηματακια, θα δοθουν παρατασεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό όμως αγοράστηκε τον Μάρτιο, δεν θα έχω καταχωρηθεί λογικά;Εγώ το αγόρασα πέρσι τον Απρίλιο μεταχειρισμένο, και τον Νοέμβριο μου ήρθε κανονικά και μηχανογραφημένο το μπουγιουρντί, το ίδιο και με καινούργιο που είχα αγοράσει τον Ιούνιο του 2002 και το σήμα ήρθε Νοέμβριο πάλι κανονικά και μηχανογραφημένο. Μια καλή ιδέα να δεις αν έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία σου, είναι μέσω του e-οχήματα.
Tέλη κυκλοφορίας σε καινούριο