-
Καλησπέρα,
βρίσκομε στην άχαρη θέση να βοηθήσω στην εξεύρεση μεγάλης ποσότητας αίματος ώστε να βοηθήσουμε την φίλη, καλή μου φίλης που βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!!!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας αίμα (ανεξαρτήτως ομάδας), παρακαλώ πολύ ας το κάνει!
Αίμα μπορείτε να δώσετε οπουδήποτε, απλά θα δηλώσετε για ποιόν ασθενή προορίζεται και σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται!
Τα στοιχεία της κοπέλας είναι:
edit: χχχχχχχχχ
εντατική μονάδα
3ος όροφος
Κρατικό Νοσοκομείο ΝίκαιαςΣας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
Φιλικά
ΝικόλαςPS: έκανα edit το όνομα για ευνόητους λόγους....
-
Καλησπέρα,
βρίσκομε στην άχαρη θέση να βοηθήσω στην εξεύρεση μεγάλης ποσότητας αίματος ώστε να βοηθήσουμε την φίλη, καλή μου φίλης που βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!!!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας αίμα (ανεξαρτήτως ομάδας), παρακαλώ πολύ ας το κάνει!
Αίμα μπορείτε να δώσετε οπουδήποτε, απλά θα δηλώσετε για ποιόν ασθενή προορίζεται και σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται!
εντατική μονάδα
3ος όροφος
Φιλικά
-
Καλησπέρα,
εντατική μονάδα
3ος όροφος
Φιλικά
-
δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα..... .... πλέον ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη για άλλο αίμα, οπότε παρακαλώ αγνοείστε την ανακοίνωση αυτή μέχρι νατην διαγράψουν οι moderators!
Ευχαριστώ όλους όσους προσφέρθηκαν στην έκκληση για αίμα!
Με εκτίμηση
Νικόλας -
Κρίμα Νικόλα!
-
-
Κρίμα...
-
να είστε καλά φίλοι μου!
-
-
R.I.P.
-
-
.......
-
-
Νίκο μόλις τώρα το είδα. Τα συλλυπητήρια μου φίλε.
-
Καλησπέρα!
σας ευχαριστώ όλους πολύ!
καταρχήν έκανα edit το όνομα αφού δεν γνωρίζω τι επιθυμούν οι δικοί της... (από χθες είμαι μακριά από Αθήνα, εκτάκτως.....)
Επίσης για αποκατάσταση της αλήθειας ήθελα να αναφέρω ότι την Παρασκευή ίσως να το έγραψα λίγο άκομψα (συγγνώμη) αφού το μοιραίο δεν είχε επέλθει ακόμα, 'απλά' οι ίδιοι οι γιατροί ανέφεραν ότι είναι θέμα ώρας ή.. ωρών κ να διακοπεί η αιμοδοσία......
Αυτό διότι μου αρέσει να είμαι πάντα ακριβής!
Κ πάλι σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον κ την συμπαράσταση!
Φιλικά
Νικόλας -
Κριμα!!
Επείγον: Άμεση Ανάγκη Για Αίμα!!!!