-
Αυτή είναι μια απο τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την επόμενη Corolla. Απ'οτι μπορεί να φανεί θα μοιάζει ακόμη περισσότερο στο Yaris αυτή η γενιά.
http://response.jp/issue/2005/0927/arti ... /94877.jpg
-
Αυτή είναι μια απο τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την επόμενη Corolla. Απ'οτι μπορεί να φανεί θα μοιάζει ακόμη περισσότερο στο Yaris αυτή η γενιά.
-
-
Να πω την αληθεια απο την μεση και πισω μου εφερε αμεσως στο μυαλο το fabia
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Να πω την αληθεια απο την μεση και πισω μου εφερε αμεσως στο μυαλο το fabiaΌντως από τη μέση και πίσω φέρνει λίγο σε Fabia..
Πότε αναμένεται να αρχίζει η παραγωγή της?
-
Που τα ξετρυπώνεις ρε Παύλο?
Κλασσική Κορόλλα μου φαίνεται. -
Απ' όσο φαίνεται, το τζάμι της μπροστινής πόρτας δεν είναι μονοκόματο, όπως στο σημερινό μοντέλο. Επίσης η κολώνα φαίνεται να καταλήγει σχεδόν επάνω στον τροχό και όχι πριν τον τροχό, οπότε πιθανόν κάτι καινούργιο παίζει ...
-
kathe 6mino kai mia 'ananewsi'
-
Αν βγει έτσι....δεν εχει και πολλές διαφορές από την σημερινή!
Εκτός από το παρμπριζ που είναι σαφώς πιο κεκλιμμένο (γι αυτό και το 'τριγωνάκι' στο παράθυρο)!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Που τα ξετρυπώνεις ρε Παύλο?
Κλασσική Κορόλλα μου φαίνεται.Ο παπαράτσι του φόρουμ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κλασσική Κορόλλα μου φαίνεται.Και αυτή θα είναι η βασική ιδέα απ'οτι φαίνεται απλώς στη νέα Corolla πιθανότατα θα είναι πιο κοντά στο σχέδιο Toyota και ακόμη πιο μακριά απο Α3 πρώτης γενιάς στο πίσω μέρος και απο Honda Civic στο εμπρός. Ακόμη θυμάμαι τη διαμάχη μεταξύ Honda Και Toyota για το ποιός αντέγραψε ποιόν.
Όλα τα παραπάνω βέβαια μπορεί πολύ εύκολα να πετύχει απλώς μεγαλώνοντας ή ωριμάζοντας καλύτερα το νέο Yaris -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
kathe 6mino kai mia 'ananewsi'Πως ειπατε?
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Πως ειπατε?
Μαλλον εχει μεινει στο 1990 και πισω.....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πως ειπατε?
Μαλλον εχει μεινει στο 1990 και πισω.....
Καπου εκει...!!!!
-
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Η καινουργια Corolla εχει κυκλοφορησει;
Ρωταω γιατι σημερα πηγα στην εδω αντιπροσωπεια και ειδα μια ολοκαινουργια Corolla sedan αυτοματη, χωρις πινακηδες η οποια μάλιστα ειχε φαει μια μετωπικη η οποια ειχε διαλυσει κυριολεκτικα το μπροστινο μερος του αυτοκινητου.
Το πισω παντος μερος εχει γινει πολυ πιο ελκυστικο απο το προηγουμενο μοντελο. Για το μπροστινο μερος φυσικα ουτε λογος να σας πω πώς ηταν... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Η καινουργια Corolla εχει κυκλοφορησει;
Ρωταω γιατι σημερα πηγα στην εδω αντιπροσωπεια και ειδα μια ολοκαινουργια Corolla sedan αυτοματη, χωρις πινακηδες η οποια μάλιστα ειχε φαει μια μετωπικη η οποια ειχε διαλυσει κυριολεκτικα το μπροστινο μερος του αυτοκινητου.
Το πισω παντος μερος εχει γινει πολυ πιο ελκυστικο απο το προηγουμενο μοντελο. Για το μπροστινο μερος φυσικα ουτε λογος να σας πω πώς ηταν...Απ΄οτι ξερω οχι.....
-
Ομορφότερη η σημερινή, μην πω και η προηγούμενη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ομορφότερη η σημερινή, μην πω και η προηγούμενη.Βρε manos.... κατσε να την δουμε πρωτα. Εδω ενα μαυρο πραγμα εχουμε... και μαλιστα κακης ποιοτητας.
-
H idia syntagh pou akolou8hsan kai sthn prohgoumenh genia. Ena pio fouskwmeno kai pio 'sovaro' Yaris. Me dedomenh thn a3iopistia, thn poiothta kataskevhs kai synarmologhshs, tous xwrous kai thn asfaleia, an veltiwsoun dynamika xarakthristika kai thn apth poiothta (gia thn opoia egine tosos logos kata thn parousiash ths prohgoumenhs genias alla pote den katalava giati) 8a exoun sigouro nikhth. A, kai kalytero marketing.
@ndreas - The L.A.P.S. Gang
-
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007