-
Δεν το δεχομαι οτι αλλο χρονο γραψαν και αλλος ειναι ο κανονικος,δηλαδη οτι ισχυει το λαθος υπερ του και οχι κατα του.(γιατι να δεχτουμε το ενα και γιατι οχι το αλλο)αλλα και να το δεχομουν δεν 'κατεβασε' 25 απο το 2001,αλλα 13'.Ουτε εκει δεν το πετυχες.
Και επισης αν ισχυει το 10'' κατω,σημαινει οτι στον υπολοιπο αγωνα πηγαινε σε ρυθμο ακομα πιο αργα,αφου συνολικα στον αγωνα δεν αλλαζουν πολυ τα δεδομενα,στο συγκριτικο που ανεφερα με ευσταθιου και 106 καπ.Δεν θα απαντουσα ,αλλα δεν θελω και να μενει τελευταιο κατι που και να το δεχτουμε ειναι λαθος (αλλο 25'',αλλο 13'' συν οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, επειδη εγραψαν στον καρνε 8,46 οτι δεν κανανε στην ΑΡΧΗ οι κριτες λαθος και βαλαν χαμηλωτερο χρονο,και μετα καλοπροαιρετα τον αυξησαν(ετσι γραφεις,οτι στην αρχη γραφτηκε 8,46 στο καρνε))
Απο οτι καταλαβα ειστε φιλοι με τον κ Σκαλτσα και μοιαζει σαν να μεταφερεις φιλικα λογια που εχετε πει μεταξυ σας.
Κανενας αγωνιζομενος δεν θα εβγαινε να πει, οτι ξερετε με κλεψαν στο Μερκουρη 10'',ας μην το λεει η καταταξη,κανονικα εκανα ταδε χρονο γενικης,και οχι αυτο που ειδατε,στην πραγματικοτητα ειμαι μεγας χερας και οχι απλως καλος.Πιθανον να μην θελανε καν να επιμενεις σε αυτο εδω μεσα,αφου η επισημη χρονομετρηση εγραψε αλλα.
(Παντως γενικα η πιο ευκολη 'λαθος χρονομετρηση' ειναι στο λεπτο,δηλαδη να κερδισεις η να χασεις λεπτο,οπως ειχε γινει χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Φωτεινελλης στη φτερη που του αφαιρεσαν 1' και εμοιαζε σαν να ειχε κανει υπερχρονο,βεβαια στο δευτερο λουπ φανηκε......) -
Ασανσέρ!
-
Δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι μαλλον γραφω Κινεζικα και δεν τα καταλαβαινεις.Παρε λοιπον την Α.Λ.Α τηλεφωνο και ρωτα τι χρονο εχει κανει το Νο123 στον 2ο Μερκουρη.Αντε γιατι στο τελος θα παρεξηθουμε και δεν κανει.
-
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ??
-
Μια και εμαθα το μαθημα μου για το RS1600 κατι που πηρε το ματι μου ηταν μια αγγελια στο Autosport για ενα RS1600 με BDG μοτερ, ZF κιβωτιο και full works spec που κερδισε το Ευρωπαικο πρωταθλημα Ιστορικων Ραλι της FIA.
Τιμη; 45.000 λιρακια, τζαμπα!
-
http://www.kottensmotorsport.be
70000Ευρώ! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μια και εμαθα το μαθημα μου για το RS1600 κατι που πηρε το ματι μου ηταν μια αγγελια στο Autosport για ενα RS1600 με BDG μοτερ, ZF κιβωτιο και full works spec που κερδισε το Ευρωπαικο πρωταθλημα Ιστορικων Ραλι της FIA.Τιμη; 45.000 λιρακια, τζαμπα!
Αν ειναι αυτο που νομιζω που αυτο ειναι σιγουρα,οποιος παρακολουθησε το ιστορικο ακροπολις θα το ειδε να αγωνιζεται στα Ελληνικα χωματα,ειναι ενα λευκο με οδηγο τον Ernie Graham και συνοδηγο τον Alec Cooper τερματισαν δευτεροι πισω απο το φιλανδικο Volvo 142s των Jari Laaksonen-Jari Kristeri με διαφορα 10,7''.Το αυτοκινητο αυτο με τα πραγματα που εχει τα αξιζει τα λεφτα του.
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ