-
Καλημερα σε ολους. Συμμετειχαμε στον αγωνα με το νουμερο 90. Η οργανωση ηταν αθλια. Δυστυχως στην Μαυροτσουβαλα 1 μετα την ΕΥΔΑΠ ειχαμε μια ασχημη εξοδο που καταληξαμε αναποδα στο ποταμακι με ευτυχως μονο υλικες ζημιες. Ο κριτης ηταν 300 μετρα πιο κατω μετα απο μια δεξια. Στο εικοσαλεπτο ειδοπεισαμε εμεις κριτη οτι βγηκαμε ο οποιος δεν ειχε ιδεα και στο μισαωρο ειχα τηλεφωνο απο την γραμματεια. Δηλαδη αν ειχαμε χτυπησει ακομα εκει θα ειμασταν και θα περιμεναμε να μας βγαλουν. Ο πρωτοι που φτασαν στον τοπο του ατυχηματος ηταν δικοι μας ανθρωποι που ηρθαν με τα ποδια 2χιλιομετρα. Οι πρωτοι κριτες που ειδα ηταν ο ουραγος. Ακομα στην εκκινηση της ιδιας ειδικης χαλασε η αντιστροφη και κανενας κριτης δεν ηρθε με σημαια να μς δωσει εκκινηση με αποτελεσμα μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε φυγαμε μετα απο 10δευτ.
-
Ο χρήστης CP έγραψε:
Καλημερα σε ολους. Συμμετειχαμε στον αγωνα με το νουμερο 90. Η οργανωση ηταν αθλια. Δυστυχως στην Μαυροτσουβαλα 1 μετα την ΕΥΔΑΠ ειχαμε μια ασχημη εξοδο που καταληξαμε αναποδα στο ποταμακι με ευτυχως μονο υλικες ζημιες. Ο κριτης ηταν 300 μετρα πιο κατω μετα απο μια δεξια. Στο εικοσαλεπτο ειδοπεισαμε εμεις κριτη οτι βγηκαμε ο οποιος δεν ειχε ιδεα και στο μισαωρο ειχα τηλεφωνο απο την γραμματεια. Δηλαδη αν ειχαμε χτυπησει ακομα εκει θα ειμασταν και θα περιμεναμε να μας βγαλουν. Ο πρωτοι που φτασαν στον τοπο του ατυχηματος ηταν δικοι μας ανθρωποι που ηρθαν με τα ποδια 2χιλιομετρα. Οι πρωτοι κριτες που ειδα ηταν ο ουραγος. Ακομα στην εκκινηση της ιδιας ειδικης χαλασε η αντιστροφη και κανενας κριτης δεν ηρθε με σημαια να μς δωσει εκκινηση με αποτελεσμα μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε φυγαμε μετα απο 10δευτ.Δεν ξέρω τι έγινε στην εκκίνηση, ούτε μπορώ να σου πω εγώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί που φύγατε ήταν 500+ μ. μετά από τον τρίτο ενδιάμεσο, από τον οποίο ήρθε με τα πόδια ένα 2ο άτομο για το οποίο είχαμε μεριμνήσει να υπάρχει, με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, καθώς το σημείο ήταν δύσκολο ακόμα και να σταθεί κανείς εκεί. Υπήρχε συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω κριτή, καθώς και μέσω VHF με το STOP αμέσως μόλις διαπιστώθηκε το ότι δεν είχατε φτάσει εκεί. Αντίστοιχα ερωτήθηκαν από το στοπ οι επόμενοι συνδιασμοί για το αν σας έχουν δει και είπαν ότι σας είδαν και είσασταν ΟΚ. Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν θα διστάζαμε να διακόψουμε την ειδική το αμέσως επόμενο λεπτό... Αυτά προς αποφυγή καθε παρεξήγησης, γιατί όπως είναι λογικό όποιος δεν είναι μέσα στα γεγονότα μπορεί να συμπεράνει ό,τι θέλει...
Φιλικά,
Κ.Σ. -
Αγαπητέ κύριε CP,
έχετε απόλυτο δίκιο για το χρονόμετρο αλλά έχω μια ένσταση να κάνω. Δυστυχώς εμείς δεν είδαμε ότι η αντίστροφη μέτρηση σταμάτησε στα 25 δευτερόλεπτα πριν την ώρα εκκίνησής σας (από δικό μας λάθος φυσικά και αμέλεια) και είναι εύλογο να μην προλάβαμε να κάνουμε κάτι. Μήπως ήταν και δικής σας 'υποχρέωση' όμως να έχετε το νου σας σε αυτό και εφόσον είδατε το λάθος να μας ενημερώσετε? Ή μήπως και εσείς ξεχαστήκατε? Πάντως να είστε σίγουρος ότι αν τελικά τερματίζατε την ειδική θα ενημερώναμε τη γραμματεία να σας αφερεθούν τα 6 δευτερόλεπτα τα οποία και κατέγραψε το φωτοκύτταρο, αφού επρόκειτο και για δικό μας λάθος.
Σας ζητώ συγγνώμη και ελπίζω την επόμενη φορά να είστε εσείς πιο τυχερός και εμείς πιο προσεκτικοί.
Φιλικά
-
Που ειναι οι κριτες Οεοοο????
Και στην Ριτσωνα 2 ( ναι ημουν εκει μαζι με αλλους 29 )
δεν ειδα ουτε εναν (στα πρωτα 3 χλμ)
Μακαρι να κανω λαθος,
αλλα εαν γιναταν κατι
μονο τα βελανιδια θα σας ζωζανε
και οι λιγοστοι θεατες...Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα πληρωματα,
που παρα την κουραση,
δωσανε τον καλυτερο εαυτο τους
ακομα και στο τελευταιο χλμ. -
Να δώσω συγχαρητήρια σε όσους έκαναν παράνομες δοκιμές, που και την οργάνωση κορόιδεψαν, και την ΕΘΕΑ που σκαρφίζεται έξυπνους κανόνες, και τους χαζούς (που επιμένουν στα 4) συναθλητές τους, και όσους θεατές και φιλάθλους που νομίζουν πως αυτοί έχουν κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.
Όντως έχουν, αλλά δεν το λένε ταλέντο (που πολλές φορές υπάρχει και αυτό), το λένε 30 (τι 40 τι 50) περάσματα στην πλάτη.
Μπράβο παιδιά!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλημερα σε ολους. Συμμετειχαμε στον αγωνα με το νουμερο 90. Η οργανωση ηταν αθλια. Δυστυχως στην Μαυροτσουβαλα 1 μετα την ΕΥΔΑΠ ειχαμε μια ασχημη εξοδο που καταληξαμε αναποδα στο ποταμακι με ευτυχως μονο υλικες ζημιες. Ο κριτης ηταν 300 μετρα πιο κατω μετα απο μια δεξια. Στο εικοσαλεπτο ειδοπεισαμε εμεις κριτη οτι βγηκαμε ο οποιος δεν ειχε ιδεα και στο μισαωρο ειχα τηλεφωνο απο την γραμματεια. Δηλαδη αν ειχαμε χτυπησει ακομα εκει θα ειμασταν και θα περιμεναμε να μας βγαλουν. Ο πρωτοι που φτασαν στον τοπο του ατυχηματος ηταν δικοι μας ανθρωποι που ηρθαν με τα ποδια 2χιλιομετρα. Οι πρωτοι κριτες που ειδα ηταν ο ουραγος. Ακομα στην εκκινηση της ιδιας ειδικης χαλασε η αντιστροφη και κανενας κριτης δεν ηρθε με σημαια να μς δωσει εκκινηση με αποτελεσμα μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε φυγαμε μετα απο 10δευτ.
Δεν ξέρω τι έγινε στην εκκίνηση, ούτε μπορώ να σου πω εγώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί που φύγατε ήταν 500+ μ. μετά από τον τρίτο ενδιάμεσο, από τον οποίο ήρθε με τα πόδια ένα 2ο άτομο για το οποίο είχαμε μεριμνήσει να υπάρχει, με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, καθώς το σημείο ήταν δύσκολο ακόμα και να σταθεί κανείς εκεί. Υπήρχε συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω κριτή, καθώς και μέσω VHF με το STOP αμέσως μόλις διαπιστώθηκε το ότι δεν είχατε φτάσει εκεί. Αντίστοιχα ερωτήθηκαν από το στοπ οι επόμενοι συνδιασμοί για το αν σας έχουν δει και είπαν ότι σας είδαν και είσασταν ΟΚ. Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν θα διστάζαμε να διακόψουμε την ειδική το αμέσως επόμενο λεπτό... Αυτά προς αποφυγή καθε παρεξήγησης, γιατί όπως είναι λογικό όποιος δεν είναι μέσα στα γεγονότα μπορεί να συμπεράνει ό,τι θέλει...
Φιλικά,
Κ.Σ.'Πολύ μου αρέσουν' τα παραπάνω!!
Πολλά κερασάκια είχε αυτή η τούρτα, και θα μας πιάσει κόψιμο...
-
yiolanda εγραψε:
Αγαπητέ κύριε CP,έχετε απόλυτο δίκιο για το χρονόμετρο αλλά έχω μια ένσταση να κάνω. Δυστυχώς εμείς δεν είδαμε ότι η αντίστροφη μέτρηση σταμάτησε στα 25 δευτερόλεπτα πριν την ώρα εκκίνησής σας (από δικό μας λάθος φυσικά και αμέλεια) και είναι εύλογο να μην προλάβαμε να κάνουμε κάτι. Μήπως ήταν και δικής σας 'υποχρέωση' όμως να έχετε το νου σας σε αυτό και εφόσον είδατε το λάθος να μας ενημερώσετε? Ή μήπως και εσείς ξεχαστήκατε? Πάντως να είστε σίγουρος ότι αν τελικά τερματίζατε την ειδική θα ενημερώναμε τη γραμματεία να σας αφερεθούν τα 6 δευτερόλεπτα τα οποία και κατέγραψε το φωτοκύτταρο, αφού επρόκειτο και για δικό μας λάθος.
Σας ζητώ συγγνώμη και ελπίζω την επόμενη φορά να είστε εσείς πιο τυχερός και εμείς πιο προσεκτικοί.
Φιλικά
Σημειωνω την δημοσιευση γιατι παντα ευχομουν να συμπεριφερονται ετσι,οσοι κατα καιρους κανουν αθελα τους ενα λαθος. Το προβλημα ειναι με τους αλλους, που τα κανουν μπαχαλο και μετα ζητουν και τα ρεστα.
Απο την αλλη. Ειμαι σε θεση να ξερω οτι τα παιδια που εκαναν κοντρολ στη Μαυροσουβαλα, ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, εκαναν την προηγουμενη μερα την ειδικη πανω κατω, και με πηραν τηλεφωνο για να τους επισημανω τα επικινδυνα σημεια, ωστε να προετοιμαστουν καταλληλα. Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν...
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Λυπαμαι που κανεις σχεδον δεν ειδε το ωραιο θεαμα που προσφεραν οι συμμετεχοντες
Αααα, σε βρίσκω εντελώς 'λάθος'!!!
Ποιός ο λόγος να διαφημιοστεί και να προβληθεί ο αγώνας, τη στιγμή που η διαφήμιση κοστίζει στη λέσχη και δεν της αποφέρει χρήμα;Αντίθετα μια προώθηση της Σούπερ Ειδικής είναι ό,τι πρέπει!!!
2.000 άτομα με 5 ευρώ το κεφάλι και εσύ θες και θεατές την άλλη μέρα;;;
Πήραμε, πήραμε!!! (κατά το δώσαμε, δώσαμε, αλλά από την άλλη μεριά του γκισέ...)
Άκου απαιτήσεις!!! -
yiolanda εγραψε:
Αγαπητέ κύριε CP,έχετε απόλυτο δίκιο για το χρονόμετρο αλλά έχω μια ένσταση να κάνω. Δυστυχώς εμείς δεν είδαμε ότι η αντίστροφη μέτρηση σταμάτησε στα 25 δευτερόλεπτα πριν την ώρα εκκίνησής σας (από δικό μας λάθος φυσικά και αμέλεια) και είναι εύλογο να μην προλάβαμε να κάνουμε κάτι. Μήπως ήταν και δικής σας 'υποχρέωση' όμως να έχετε το νου σας σε αυτό και εφόσον είδατε το λάθος να μας ενημερώσετε? Ή μήπως και εσείς ξεχαστήκατε? Πάντως να είστε σίγουρος ότι αν τελικά τερματίζατε την ειδική θα ενημερώναμε τη γραμματεία να σας αφερεθούν τα 6 δευτερόλεπτα τα οποία και κατέγραψε το φωτοκύτταρο, αφού επρόκειτο και για δικό μας λάθος.
Φιλικά
Σημειωνω την δημοσιευση γιατι παντα ευχομουν να συμπεριφερονται ετσι,οσοι κατα καιρους κανουν αθελα τους ενα λαθος. Το προβλημα ειναι με τους αλλους, που τα κανουν μπαχαλο και μετα ζητουν και τα ρεστα.
Απο την αλλη. Ειμαι σε θεση να ξερω οτι τα παιδια που εκαναν κοντρολ στη Μαυροσουβαλα, ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, εκαναν την προηγουμενη μερα την ειδικη πανω κατω, και με πηραν τηλεφωνο για να τους επισημανω τα επικινδυνα σημεια, ωστε να προετοιμαστουν καταλληλα. Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν...
Dum spiro,spero!
Επιστροφή στην κορυφή
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω τι έγινε στην εκκίνηση, ούτε μπορώ να σου πω εγώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί που φύγατε ήταν 500+ μ. μετά από τον τρίτο ενδιάμεσο, από τον οποίο ήρθε με τα πόδια ένα 2ο άτομο για το οποίο είχαμε μεριμνήσει να υπάρχει, με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, καθώς το σημείο ήταν δύσκολο ακόμα και να σταθεί κανείς εκεί. Υπήρχε συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω κριτή, καθώς και μέσω VHF με το STOP αμέσως μόλις διαπιστώθηκε το ότι δεν είχατε φτάσει εκεί. Αντίστοιχα ερωτήθηκαν από το στοπ οι επόμενοι συνδιασμοί για το αν σας έχουν δει και είπαν ότι σας είδαν και είσασταν ΟΚ. Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν θα διστάζαμε να διακόψουμε την ειδική το αμέσως επόμενο λεπτό... Αυτά προς αποφυγή καθε παρεξήγησης, γιατί όπως είναι λογικό όποιος δεν είναι μέσα στα γεγονότα μπορεί να συμπεράνει ό,τι θέλει...
Φιλικά,
Πειράζει που δεν το 'έπιασα' αυτό?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φιλικά,
Πειράζει που δεν το 'έπιασα' αυτό?
Εξαρτάται...
Αν δεν έπιασες το κόψιμο όχι, αν δεν έπιασες πόσα κερασάκια έχι η τούρτα 'Ράλλυ Αττικό' πειράζει και παραπειράζει... -
Εξαρτάται...
Αν δεν έπιασες το κόψιμο όχι, αν δεν έπιασες πόσα κερασάκια έχι η τούρτα 'Ράλλυ Αττικό' πειράζει και παραπειράζει...Και το 'πολύ μου αρέσουν τα παραπάνω' δεν έπιασα και τα 'κερασάκια' δεν έπιασα και το ότι αναφερόσουν στη συζήτησή μου με τον φίλο CP δεν έπιασα... Εκτός αν ψάχνεις να βρεις για 'σκάνδαλα'... Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο ΙΜΗΟ...
-
μετά την περυσινή μου συμμετοχή δεν μου κάνουν πολύ εντύπωση τα όσα διαβάζω, με το 'ελαφρυντικό' τις πολύ μεγάλης συμμετοχής που λογικά ζόρισαν ακόμα περισσότερο τα όποια σχεδιαστικά προβλήματα θα υπήρχαν.
το θέμα είναι ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
για να μάθετε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
α, ρωτήστε το Νικολόπουλο πως τα πέρασε στην Αλεξανδρούπολη....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εξαρτάται...
Αν δεν έπιασες το κόψιμο όχι, αν δεν έπιασες πόσα κερασάκια έχι η τούρτα 'Ράλλυ Αττικό' πειράζει και παραπειράζει...Και το 'πολύ μου αρέσουν τα παραπάνω' δεν έπιασα και τα 'κερασάκια' δεν έπιασα και το ότι αναφερόσουν στη συζήτησή μου με τον φίλο CP δεν έπιασα... Εκτός αν ψάχνεις να βρεις για 'σκάνδαλα'... Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο ΙΜΗΟ...
Στην παραπάνω δημοσίευση είδα τα εξής:
- Υπήρχε επικίνδυνο σημείο στην ειδική στο οποίο δεν μπορούσε να βρίσκεται κριτής
- Ο επόμενος κριτής δεν πήρε χαμπάρι το τί έγινε, παρότι δεν είδε το νούμερο τάδε να περνάει επί 20 λεπτά.
- Ο προηγούμενος κριτής ήρθε μεν όπως λες (δέχομαι την ορθότητα των λεγομένων σου) αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του πληρώματος έφτασε μετά τον ουραγό! (εξίσου την ορθότητα των δικών του λεγομένων δέχομαι)
- Αργότερα ήρθε μεν άτομο εκεί, αλλά 'με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας' όπως λες. Δεν νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει πως οι κριτές είναι αναλώσιμοι, ή να θέλει οι κριτές να θέτουν τη σωματική τους ακεραιότητα σε περιττό κίνδυνο...
- Από το φόρουμ τουλάχιστον εκφράστηκαν πολλοί φόβοι από την πλευρά των αγωνιζομένων (το ξέρω γιατί πολλούς τους εξέφρασα εγώ ο ίδιος...) για την ασφάλεια της Ε.Δ. Μαυροσουβάλα.
Περικόπηκαν επικίνδυνα σημεία; Αν όλη η ειδική ήταν ακατάλληλη, αφαιρέθηκε;
Αντίθετα εγκατέλειψαν 10 στο 1ο πέρασμά της...
Τα παραπάνω... κερασάκια αφορούν ΜΟΝΟ την παραπάνω συζήτηση που είχατε. Θες να αναφέρω κι άλλα;
Πίστεψέ με μπορεί να μετρήσω τριψήφια...Σκάνδαλο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ μεγαλύτερο από το να κόψουν τον πλοηγό του ΣΟΑΑ δεν μπορώ να φανταστώ πως έγινε!!
-
Taurus και yiolanda είσασταν κριτές στην ε.δ. Μαυροσουβάλα. Είχατε ενημερωθεί ότι θα περάσει πλοηγό αυτοκίνητο του ΣΟΑΑ με τον Παρατηρητή του ΣΟΑΑ?
-
Λοιπόν πάμε από την αρχή:
- Υπήρχε επικίνδυνο σημείο στην ειδική στο οποίο δεν μπορούσε να βρίσκεται κριτής
Επειδή υπήρξε εκεί έξοδος σημαίνει ότι σώνει και καλά ήταν επικίνδυνο? Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι οποιοδήποτε σημείο μιας ειδικής είναι εν δυνάμει σημείο εξόδου. Άρα όλα τα σημεία μιας ειδικής είναι επικίνδυνα. Άρα σε κάθε μέτρο μιας ειδικής θα έπρεπε να υπάρχει και ένας ενδιάμεσος-φύλακας. Πιστεύεις ότι γίνεται αυτό? (αν και πολύ θα ήθελα να έχω 50 άτομα σε μια ειδική 8,5 χλμ)
- Ο επόμενος κριτής δεν πήρε χαμπάρι το τί έγινε, παρότι δεν είδε το νούμερο τάδε να περνάει επί 20 λεπτά.
Η δουλειά του επόμενου κριτή δεν ήταν να ξέρει απέξω ποιος πρέπει να περάσει, αλλά να καταγράφει ποιοι πέρασαν. Εξάλλου δεν ξέρει αν το 90 εκκίνησε ή όχι... Είναι δουλειά του στοπ να ανακαλύψει μέσω της σειράς εκκίνησης που σημειώνεται στο καρνέ ότι κάποιος αγωνιζόμενος λείπει, όπως και έγινε. Γίνεται συννενόηση επί τόπου με το ΣΕΧ, και μετά το ΣΕΧ αναλαμβάνει να μάθει από ποιον ενδιάμεσο δεν πέρασε το αγωνιστικό. Εκεί ψάχνει να βρει που είναι και παράλληλα το έρημο το στοπ ρωτάει τους επόμενους 'ρε παιδιά μήπως είδατε πουθενά το 90? Βγάλανε ΟΚ ή SOS? (εκεί μπαίνει η δικιά σας δουλειά κύριοι οδηγοί-συνοδηγοί, οι οποίοι **είσαστε υποχρεωμένοι **να δείξετε το road book σας στους επόμενους το συντομότερο δυνατόν, για το αν χρειάζεστε βοήθεια)
- Ο προηγούμενος κριτής ήρθε μεν όπως λες (δέχομαι την ορθότητα των λεγομένων σου) αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του πληρώματος έφτασε μετά τον ουραγό! (εξίσου την ορθότητα των δικών του λεγομένων δέχομαι)
Ο κριτής που πήγε στο συμβάν (για λόγους πέρα από τις δυνάμεις μου, καθώς την προηγούμενη μέρα προστέθηκαν κάποια καινούρια άτομα για λόγους ασφαλείας) δεν φορούσε σαλιάρα, γι' αυτό ίσως και δεν τον κατάλαβαν τα παιδιά. Με αυτόν εγώ ήμουν **συνεχώς **σε τηλεφωνική επαφή και είχα και τον γιατρό stand by για κάθε ενδεχόμενο. Ο κριτής που ειδαν μετα τον ουραγό ήμουν εγώ που είχα μπει στην ειδική για να δω ποια αυτοκίνητα πρέπει να μαζευτούν και τι πρέπει να γίνει για να εκκινήσει το 2ο σκέλος απροβλημάτιστα...
- Αργότερα ήρθε μεν άτομο εκεί, αλλά 'με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας' όπως λες. Δεν νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει πως οι κριτές είναι αναλώσιμοι, ή να θέλει οι κριτές να θέτουν τη σωματική τους ακεραιότητα σε περιττό κίνδυνο...
Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά ρε γμτ αν δεν πήγαινε ο ταλαίπωρος ο κριτής, έστω και βράχο-βράχο, πάλι για την οργάνωση θα φωνάζατε που δεν τσακίστηκε να στείλει ένα άτομο... Τι θέλετε επιτέλους? Και στην τελική, από ενδιαφέρον και μόνο αν τα άτομα είναι καλά, έχω ρισκάρει και εγώ κάποιες φορές, είτε ήταν σε αγώνα, είτε ήταν σε ατύχημα στην εθνική. Πάντα στα πλαίσια του λογικού βεβαίως...
- Από το φόρουμ τουλάχιστον εκφράστηκαν πολλοί φόβοι από την πλευρά των αγωνιζομένων (το ξέρω γιατί πολλούς τους εξέφρασα εγώ ο ίδιος...) για την ασφάλεια της Ε.Δ. Μαυροσουβάλα.
Περικόπηκαν επικίνδυνα σημεία; Αν όλη η ειδική ήταν ακατάλληλη, αφαιρέθηκε;
Αντίθετα εγκατέλειψαν 10 στο 1ο πέρασμά της...
Δηλαδή η Φτέρη να μην ξαναγίνει ποτέ, έτσι? Και όταν γίνεται ανηφόρα **γιατί διαμαρτύρεστε **και λέτε 'πάνε, φλώρεψαν οι αγώνες'? Αν η Μαυροσουβάλα γινόταν άνηφόρα, **πάω στοίχημα **ότι οι μισοί και βάλε θα γκρίνιαζαν ότι στο τέλος της θα ήταν πολύ ανηφορική, δεν τους δίνει καμία ευχαρίστηση και 'ψοφάνε' τα πιο αδύναμα αμάξια... Αμφιβάλεις γι' αυτό?
Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου για την 'ύπαρξη' ή όχι σκανδάλου στην περίπτωση αυτή.
Και θυμίσου τι είπα, λίγα posts πριν:
Αυτά προς αποφυγή καθε παρεξήγησης, γιατί όπως είναι λογικό όποιος δεν είναι μέσα στα γεγονότα μπορεί να συμπεράνει ό,τι θέλει...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Taurus και yiolanda είσασταν κριτές στην ε.δ. Μαυροσουβάλα. Είχατε ενημερωθεί ότι θα περάσει πλοηγό αυτοκίνητο του ΣΟΑΑ με τον Παρατηρητή του ΣΟΑΑ?Η αλήθεια είναι ότι ενημερώθηκα για το ότι θα ερχόσασταν λίγο καθυστερημένα, όταν κύκλωνα την ειδική μετά από το πρώτο πέρασμα και ενώ εσείς είχατε περάσει ήδη το ΣΕΧ. Προς τι η ερώτηση?
-
-
Τaurus εγραψε:
'Δηλαδή η Φτέρη να μην ξαναγίνει ποτέ, έτσι? Και όταν γίνεται ανηφόρα γιατί διαμαρτύρεστε και λέτε 'πάνε, φλώρεψαν οι αγώνες'? Αν η Μαυροσουβάλα γινόταν άνηφόρα, πάω στοίχημα ότι οι μισοί και βάλε θα γκρίνιαζαν ότι στο τέλος της θα ήταν πολύ ανηφορική, δεν τους δίνει καμία ευχαρίστηση και 'ψοφάνε' τα πιο αδύναμα αμάξια... Αμφιβάλεις γι' αυτό?'Ωπα,φαουλ,να μου επιτρεπεις να αμφιβαλλω εγω εντονα.
Η ειδικη ειχε γινει ωραιοτατη το 2001.Πολυ ανηφορα στο τελος,αλλα και πολυ στενο και τυφλο,οποτε μια χαρα.(Κοινως η λεσχη ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΟΧΙ.)
Μια χαρα επικινδυνη ηταν και τοτε!!!!
Σταθηκαμε ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ.........να το θυμαστε....
Καμια σχεση οποιοδηποτε κομματι της φτερης με τη Μαυροσουβαλα.
Εγω ο ιδιος ,με την Φωτεινη παντα, σε ρυθμο εντονα μεσα στο δρομο κινδυνεψα αρκετες φορες να ημουν εκτος......Αρκετοι 'συναδελφοι' συνειδητοποιημενοι σχολιασαν οτι αυτο ακριβως που λες ηταν ο λογος που μπηκε κατηφορα η μαυροσουβαλα.
'Ολο λενε οτι στο Αχαιος ηταν χαλια η φτερη ανηφορα,κατσε μην μας κραξουνε και μας,δωστους κατηφορα...'Οσο και καλη θεληση να εχουν καποιοι κριτες,οργανωτες,κλπ,οσο αποφασεις περνονται ΟΧΙ με γνομωνα η με την συμπαρασταση-συγκαταθεση του μεσου η συνειδητοποιημενου αγωνιζομενου,τοσο θα γινονται τοσα ευτραπελα,και αλλα ισως πιο δυσαρεστα πραγματα.
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ