-
Δεν έχετε άδικο κύριε Christos M, αλλά εσκεμμένα έθεσα την άποψή μου έτσι γενικευμένα στον Amaxopoulos. Να την επεκτείνω λίγο? Στο ίδιο κατάστημα, αν δεν με αφήνουν να δω και να δοκιμάσω το εν λόγω ρουχαλάκι, πολύ απλά δεν το αγοράζω... Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να με αφήσουν να το δω... Έγινα αντιληπτός τώρα?
Στο τελευταίο δεν απαντάω...
-
Ντεν υπαρκει αλλο καταστημα στη γκιτονια καρντια μου,καπισι?
Στο ιδιο θα ξαναπαω........
Αυτοι εχουν και υπομονη και πολλα 'θυματα'.... -
Το παράδειγμα με το μαγαζί δεν είναι καλό Ταύρε!
Καλύτερα να χρησιμοποιείτε αυτό με το βαποράκι για τα ναρκωτικα!!!
[για να μην παρεξηγηθώ πάλι, εννοώ ότι οι αγωνιζόμενοι είναι σαν να παίρνουν την δόση τους στην Ελλάδα]
-
Υπάρχει: πιο φτηνό (εντάξει, και πιο μικρής διάρκειας), πιο παρεΐστικο, με πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε χρονική εμπλοκή και (συνήθως) με αρκετούς θεατές...
Ράλλυ σπριντ λέγεται...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΠΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕΧ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 15Α ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ.
ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.Για την ακριβεια ειχε καει η ασφαλεια του βεντιλατερ και το αυτοκινητο ανεβαζε θερμοκρασια. Μεσα στον πανικο του μπορει να ειδε υδρατμους και να τους μπερδεψε για καπνο, στην τελικη ας πουμε οτι ηταν εντελως αδικαιολογητο να πανικοβληθει. Ομως...
Με ποια λογικη η οργανωση αποβαλλει ενα πληρωμα με βαση εναν κανονισμο που εχει νοημα οταν ΣΕΧ και εκκινηση ειναι σε συγκεκριμενη, μικρη αποσταση. Εδω τα δυο σημεια απειχαν περιπου ενα χιλιομετρο και τα πληρωματα εφαγαν και εγω δε ξερω ποση ωρα για να διανυσουν αυτη την αποσταση.
Με ποια λογικη τον αφηνουν στην αγωνια μεχρι το πρωι του Σαββατου αφου ηταν τοσο ξεκαθαρη η παρανομια του απο τη στιγμη που οι αγωνοδικες θεωρητικα ασχοληθηκαν με το θεμα απο το βραδυ της Παρασκευης.
Και στην τελικη με ποια λογικη τιμωρουν καποιον που δεχτηκε να συμμετασχει σε ενα σοου που να μην κοροιδευομαστε στηθηκε για οφελος της προβολης του αγωνα αλλα κυριως των εισοδηματων της λεσχης και λιγη σημασια ειχε στον ιδιο τον αγωνα. Απο αυτη την αποψη θεωρω σαν ενδεδειγμενη αντιδραση οργανωτη αυτο που εκαναν στο Ακροπολις για τον Φιλλιπιδη και οχι αυτο που εγινε στο Αττικο.
-
Θα το εγραφα αυτο Νικο,αλλα ειπα αστο μην γινουμε ρομπες,αφου το ειπες εσυ....no problemo.
Παρεπιμπτωντος,που ησουν, σε εχασα(στην κορυφη της στροφης) και παραλιγο να παρω στο λαιμο μου καποιον αλλον που σου εμοιαζε(με τρια σουβλακια στο χερι και δυο στην τσεπη ). -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Θα το εγραφα αυτο Νικο,αλλα ειπα αστο μην γινουμε ρομπες,αφου το ειπες εσυ....no problemo.
Παρεπιμπτωντος,που ησουν, σε εχασα(στην κορυφη της στροφης) και παραλιγο να παρω στο λαιμο μου καποιον αλλον που σου εμοιαζε(με τρια σουβλακια στο χερι και δυο στην τσεπη ).Στου Γιατρού ήμουνα....αλλά δεν κραταγα σουβλάκια...τα είχαμε φάει!!!
Στην κατηφορική δεξιά σου ψιλογύρισε ή ήταν η ιδέα μας?!
-
Ντεν υπαρκει αλλο καταστημα στη γκιτονια καρντια μου,καπισι?
Στο ιδιο θα ξαναπαω........
Αυτοι εχουν και υπομονη και πολλα 'θυματα'....Γι αυτό και κάθε χρόνο κάνουν τα ίδια....
-
To παράδειγμα με το πουκάμισο είναι μια χαρά. Απλά αυτή τη στιγμή ο καταστηματάρχης φοβάται ότι ο πελάτης θα κλέψει το πουκάμισο, γι αυτό δεν του το δείχνει. Αν είναι σίγουρος ότι ο πελάτης είναι έντιμος τότε θα το έβλεπε. Και βέβαια υπάρχουν πολλοί πελάτες και πολλοί έντιμοι ανάμεσα τους, αλλά οι 'κλέφτες' δεν ξεχωρίζουν. Απλά πρέπει πρώτα να πιαστούν μερικοί για να αλλάξει ο κανόνας και να φοβηθούν οι υπόλοιποι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υπάρχει: πιο φτηνό (εντάξει, και πιο μικρής διάρκειας), πιο παρεΐστικο, με πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε χρονική εμπλοκή και (συνήθως) με αρκετούς θεατές...Ράλλυ σπριντ λέγεται...
taurus ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ........ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υπάρχει: πιο φτηνό (εντάξει, και πιο μικρής διάρκειας), πιο παρεΐστικο, με πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε χρονική εμπλοκή και (συνήθως) με αρκετούς θεατές...
Ράλλυ σπριντ λέγεται...
taurus ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ........ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ?
Εσείς τώρα κύριε APR γιατί θιχτήκατε έτσι? Ο Amaxopoulos δεν φάνηκε να στεναχωριέται με την απάντησή μου, που ούτε συμβουλή ήταν, ούτε καν προτροπή... Μια συζήτηση κάναμε, απόψεις εκφράζαμε, κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε... Ή μηπως υπήρξε? Χμμμμ... να σκεφτώ... Ράλλυ Σπριντ=2 Χ 15 (περίπου) χλμ = 30 χλμ και πολύ λιγότερη εμπλοκή από τους μηχανικούς... Ράλλυ στην χειρότερη περίπτωση 70 χλμ και αντίστοιχα περισσότερες μέρες προετοιμασίας... Άαααραα.... Μάαααλισταα....
Όσο για το αμπραγιάζ του κουβά μου, τώρα το έφτιαξα και ξεκινάω κανονικότατα, χωρίς πρόβλημα... Βλέπετε κύριε APR, τα φράγκα δεν μου περισσεύουν για να τρέξω και εγώ, αν μου περίσσευαν, τότε θα είχα δικαίωμα άποψης, έτσι?
Και πού έχω καιρό να πάω, πείτε μου εσείς που πήγατε πρόσφατα, για να μάθω και εγώ...
-
Lete gia ton giwrgo opoy h lesxh edeikse thn aysthrothta ths....
Edw se 2 plhrwmata ths N2 phgane na toys riksoyne kapelo apo ypaithothta ths lesxhs kai egine to ela na deis....
To ena an 8ymamai kala htan to noymero 79 opoy thn paraskeyh to brady panw sto xamo poy ginotane gia na mpeis sto kartodromo den afhnan to plhrwma na perasei mprosta kai na parei thn 8esh toy me apotelesma na arghsei 10 deytera moy fainetai na paei sto sex... Pali kala poy oi syna8lhtes toys ths N2 balane tis fwnes gia na mhn faei kapelo kai malista mazepsane kai ypografes....
Sthn deyterh periptwsh afora to plhrwma me noymero symmetoxhs 76 ftanontas sto sex gia thn eksodo toys apo to service park kai enw o xronos toys htan sto 28 den prolabainei o an8rwpos ths lesxhs na kopsei ena skoypidiariko kai mpainei kai kleinei to agwnistiko... H kyria poy ka8otan ekei eide olo to skhniko kai afoy meta apo epanhleimena strimogmata toy agwnistikoy ftanei sto SEX kai 29... Pairnei loipon h kyria to road book kai leei oti 8a fane kapelo.... Ekei egine kai pali enas mikros xamos kai me thn parembash toy alloy krith toy sex poy eide kai aytos ti egine, na einai kala o an8rwpos, den phre kapelo to plhrwma.....Filika ena apo ta pitsi
-
taurus,πλέον είμαι πεπεισμένος πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις, γιατί το να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ σε αυτό το σημείο είναι ανθρωπίνως αδύνατον...
Δεν κάνω πλέον αντιπαραθέσεις, γιατί μετά το πετσόκομμα της δημοσίευσής μου που έκανες ακόμα κι εγώ καταλαβαίνω άλλα από αυτά που είπα...
Επιγραμματικά όμως:
-
Δεν παίρνω τηλέφωνο την ΑΛΑ γιατί:
α) δεν θα το απαντήσουν, θα έχει αυτόματο τηλεφωνητή
β) αν κατά δική τους ατυχία τους πετύχω θα μου το κλείσουν στη μούρη αν πάω να τους κάνω κριτική
γ) και να μην το κλείσουν θα το αφήσουν απλά στο τραπεζάκι ανοιχτό...
δ) δεν θα μάθει κανείς τρίτος τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως κανείς δεν τα μάθαινε πριν το φόρουμ
ε) λόγω του δ) θα πούνε στο τέλος αυτό που είπε η ΕΘΕΑ στην απάντηση της στον ΣΟΑΑ, δηλαδή πως ουδέποτε μίλησε κανείς
στ) ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ;;; Άρα τους τα είπα!! -
Η Μαυροσουβάλα το 2001 δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα πλην της ακαταλληλότητας της ίδιας της ειδικής. Στο ξαναλέω, όπως το είπε και ο Δημήτρης νωρίτερα: Φέτος ήμασταν τυχεροί σε Μαυροσουβάλα, και από ό,τι κατάλαβα χωρίς να ξέρω την ειδική όμως και Ευσταθίου!
-
Τι να πω ΕΓΚΑΙΡΩΣ και επισήμως στη λέσχη, όταν ήμουν στην Ελλάδα 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ πριν τον αγώνα και δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση για το πρόγραμμα του αγώνα;
-
Σε πολλά δεν απάντησες, hexalen?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΠΑΜΕ(στη λεσχη),ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.
Αυτό -και να με συμπαθάς- είναι δικό σας πρόβλημα... Αν δε σου αρέσει ο αγώνας, απλά δεν τρέχεις...
Είναι όπως ακριβώς όταν πας σε ένα κατάστημα που δεν σου αρέσει αυτό που πουλάει... πολύ απλά δεν αγοράζεις...
Στο πρώτο τα λες καλά, στο 2ο εντελώς λάθος!!!
Για να το θέσουμε στη σωστή του διάσταση:
Αυτό -και να με συμπαθάς- είναι δικό σας πρόβλημα... Αν δε σου αρέσει ο αγώνας, απλά δεν τρέχεις... Αφήνεις λοιπόν το παράβολο που ΗΔΗ πλήρωσες ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει το ρόουντ μπούκ, και πας βόλτα σε μια παραλία. Ούτως η άλλως η λέσχη μόνο το παράβολο θέλει, τι την πρήζεις;;;Είναι ακριβώς το αντίθετο από όταν πας σε ένα κατάστημα που δεν σου αρέσει αυτό που πουλάει... πολύ απλά δεν αγοράζεις...
Ε, εδώ προαγοράζεις και αν δε σου αρέσει το πουλόβερ κρατάς τις ετικέτες του για ενθύμιο και το πετάς στον κάδο. -
ΤΑΥΡΕ ΤΙ ΛΕΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΡΟΝΤ ΜΠΟΥΚ, ΠΑΜΕ ΣΚ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΠΙΣΩ,σε συμπαθωΚοινως με την παρομοιωση που λες ,εμεις ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!Ένα μικρό λαθάκι μόνο!
Το ΜΕΧΡΙ 50% το παίρνεις αν έχεις σοβαρό λόγο, και το 'δε μου αρέσει' καμία λέσχη στην Ελλάδα δεν θα το δεχτει!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν έχετε άδικο κύριε Christos M, αλλά εσκεμμένα έθεσα την άποψή μου έτσι γενικευμένα στον Amaxopoulos. Να την επεκτείνω λίγο? Στο ίδιο κατάστημα, αν δεν με αφήνουν να δω και να δοκιμάσω το εν λόγω ρουχαλάκι, πολύ απλά δεν το αγοράζω... Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να με αφήσουν να το δω... Έγινα αντιληπτός τώρα?Στο τελευταίο δεν απαντάω...
Αμ για αυτό σου λέω πως πλέον είμαι πεπεισμένος πως ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!
Βρες μου ποιο άλλο κατάστημα πουλάει αγώνες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με άλλες συνθήκες να πάω να πάρω!!
Αλλά βλέπεις τόσο καιρό που τα λέμε είμαστε γεροπαράξενοι και δεν έχουμε δίκιο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υπάρχει: πιο φτηνό (εντάξει, και πιο μικρής διάρκειας), πιο παρεΐστικο, με πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε χρονική εμπλοκή και (συνήθως) με αρκετούς θεατές...Ράλλυ σπριντ λέγεται...
Ναι, κι εσύ θες να φας μπριζόλα, ε;
Ξέρω ένα πολύ καλό ουζερί, εκτός από χταποδάκι έχει καμιά φορά και παστίτσιο!!
Αν την επιμονή στο να μην καταλάβεις, ή να μας δείξεις τι κάνουμε εμείς λάθος (πλην του να μην τρέξουμε σε κανέναν αγώνα για 1 χρόνο οργανωμένα, ή έστω να τους... ασπαστούμε ξυλουργικώς) την έβαζες στο να τους πείσεις να αλλαξουν το 1% από τα λάθη που κάνουν θα ήταν μια εντελώς άλλη κουβέντα και κατάσταση... (ξεκίνα από τους αναλώσιμους κριτές που θα πάνε βραχάκι βραχάκι για να μπει στο πρόγραμμα μια ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ειδική που σε αφορά κιόλας...)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To παράδειγμα με το πουκάμισο είναι μια χαρά. Απλά αυτή τη στιγμή ο καταστηματάρχης φοβάται ότι ο πελάτης θα κλέψει το πουκάμισο, γι αυτό δεν του το δείχνει. Αν είναι σίγουρος ότι ο πελάτης είναι έντιμος τότε θα το έβλεπε. Και βέβαια υπάρχουν πολλοί πελάτες και πολλοί έντιμοι ανάμεσα τους, αλλά οι 'κλέφτες' δεν ξεχωρίζουν. Απλά πρέπει πρώτα να πιαστούν μερικοί για να αλλάξει ο κανόνας και να φοβηθούν οι υπόλοιποι.Και εσύ τώρα πιστεύεις πως χρόνοι που βγάζουν μάτια μετά από χρόνο απραξίας ήρθαν έντιμα με 4 περάσματα!!!
Ο κλέφτης το πουκάμισο το κλέβει είτε με τις ευλογίες του τοπικού καταστηματάρχη (ή υπαλλήλου), είτε με τις ευλογίες αυτών που δουλεύουν στα κεντρικά της χόλντινγκς.
-
Φυτρωνω στην αντιπαραθεση ισως χωρις να με σπερνουν, αλλά:
Γιωργη, γνωριζοντας πολυ καλα τον Ταυρο, την εμπλοκη του και τα οσα κατα καιρους προσφερει, νομιζω οτι πυροβολεις (και πιθανα απογοητευεις) λαθος ανθρωπο.
Χωρις αναγκαστικα να εχεις αδικο στα περισοτερα απ οσα διαπιστωνεις. -
Βρε GeorgeTabs, άρχισες τον βομβαρδισμό και ούτε στο πρώτο σου post δεν πρόλαβα να απαντήσω...
Δεν καταλαβαίνω τη φράση 'δεν θες να καταλάβεις'. Δηλαδή όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα-εμένα, δεν θέλει να καταλάβει?
Για την ακαταλληλότητα ή όχι της Μαυροσουβάλας σου απάντησα, έγινε χωρίς ιδιαίτερες απωλειες, όπως και έχει ξαναγίνει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες...
Για το τηλέφωνο που σε παρέπεμψα, ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω, δεν μπορώ να σου δώσω απαντησεις σε πράγματα που δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω...
Για το 'δικό σας πρόβλημα', ούτε καν σκέφτηκα αυτά που έγραψες στην παραποιημένη απάντησή σου και ούτε υπήρχε ποτέ περίπτωση να το θέσω έτσι, γιατί πολύ απλά, είτε τζάμπα τρέξεις, είτε μισό παράβολο δώσεις, είτε σε πληρώσουν για να τρέξεις, εμένα το ίδιο και το αυτό κανει...
Για την αγορά ή όχι του προϊόντος απάντησα και πιο πάνω, αν δε σου το προσφέρουν για δοκιμή, πολύ απλά δεν το αγοράζεις και πας σε κάτι πιο φτηνό και πιο user friendly... Εκεί ήταν όμως που μου την έπεσε ο φίλτατος APR, καθώς δεν μπορώ να έχω άποψη (και δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού κ@λ@τρυπίδα έχω... )....
Κάπου εδώ σας αφήνω να τα πείτε μεταξύ σας, το κλίμα είναι πολύ ελιτίστικο για μένα, καθώς ως γνωστόν, αν δεν ιδρώσεις μπάκετ, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς...
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ