-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει μερικές έννοιες .
Στα αποτελέσματα του αγώνα έγραφε ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ποια ανατροπή? Και να σκεφτείτε ότι το αμάξι ήταν πάνω στο δρόμο και διακόπηκε και η ειδική. Το αμάξι απλά χτύπησε μπροστά έκοψε τον τροχό και δεν κουνιόταν.
ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΑΒΗ Ή ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΡΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
Τέλος ήθελα να πώ ότι μου έκαναν και εντύπωση τα κύπελα που πήραν οι συναθλητές μου. Αντάξια της προσπάθειας και των χρημάτων που έδωσαν τα πληρώματα.Ανατροπή και πέναλτι Ελενη!
Κρίμα πάντως ρε γμτ, εσείς να είστε καλά... Πάντως σε περίεργο σημείο ήταν η έξοδος ρε παιδί μου... Πώς έγινε αυτό?
Η στροφή για όσους δεν ξέρουν είναι η πρώτη δεξιά της ΜΑΥΡ/ΛΑΣ.
Η λογική του οδηγού μου ήταν να κάτσει αριστερά για να την ισιώσει.Σαν λογική όχι λάθος.
Είχαμε λοιπόν μια καλή τέταρτη έκατσε αριστερά τσίμπησε το φρένο αλλά δυστυχώς εκεί είχε γαρμπίλι και υγρασία. Γλίστρησε κάναμε ένα τετακε και το αμάξι χτύπησε σε μία τσιμεντένια πλάκα που είχε βάλει ο οικοπεδούχος πάνω από το χαντάκι
για να μπαίνει στο χώρο του ......
Αυτά .Αποτέλεσμα όλου να κοπεί ο τροχός και το αμάξι έκατσε επάνω στον δρόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΑΡΤΖΟΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. -
Ολοι γκρινιάζουμε μα κανείς μας δεν κάνει τίποτα!
Ισως ο πιό απαράδεκτος οργανωτικά αγώνας που έχω κάνει.Στο καρτοδρόμιο ατέλειωτο μποτιλιάρισμα και το μόνο θετικό η ύπαρξη κόσμου.
Στο ΣΕΧ 1Β ο καθένας ερχόταν ότι ώρα ήθελε και υπήρχαν πληρώματα που φτανανε στο τραπεζάκι με 'όλα' με κίνδυνο να χτυπήσουν συνοδηγούς που ήτανε με τα πόδια.
Στο τελείωμα του Μερκούρη 1 στον πίνακα με τους χρόνους όταν φτάσαμε είχαν γραμμένα τα πρώτα 35 αυτοκίνητα και είχα νουμερο 54!
Στα σέρβις τα ίδια.Πήραμε στο δεύτερο σέρβις τους χρόνους της πρώτης μπούκλας και αυτούς χωρίς να διάβάζονται.Στη ράμπα του τερματισμού δε χρόνοι ούτε για τον εκφωνητή.
Γιά την ριτσώνα 2 τι να πω?Μας βάλανε να κάνουμε 120 χλμ απλής για 8 χλμ.
Τέλος πάντων λέμε τα ίδια συνέχεια και θα τα λέμε γιά χρόνια ακόμα.
Κύριοι εγώ προτείνω ΑΠΟΧΗ από τον επόμενο αγώνα που τον βάλανε μέσα τελευταία στιγμή σαν ΦΙΛΙΚΟ.(Μάλλον δεν τους φτάνουν τα χρήματα γιά φέτος).
Καλημέρα -
Από το Σάββατο το απόγευμα ψάχνω να βρώ να γράψω κάτι για να γελάσουμε! Και εκεί που είχα απελπιστεί μου ήρθε το Δ.Τ. της ΑΛΑ. Ξεκινάει με την φράση;
Όλα τέλεια αποδείχτηκαν για το 21ο Αττικό Ράλλυ,......
Πού το βρίσκουν αυτό το χιούμορ οι μπαγάσηδες!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Αποτέλεσμα όλου να κοπεί ο τροχός και το αμάξι έκατσε επάνω στον δρόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΑΡΤΖΟΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Επειδή το αναφέρεις 2η φορά, να σε ρωτήσω ποιο είναι το ουσιαστικό σου πρόβλημα ? Ο λόγος που εγκατέλειψες δεν έχει σημασία ?
Εξάλλου στα αποτελέσματα γράφει 'ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ' αν δεν κάνω λάθος. -
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Στο τελείωμα του Μερκούρη 1 στον πίνακα με τους χρόνους όταν φτάσαμε είχαν γραμμένα τα πρώτα 35 αυτοκίνητα και είχα νουμερο 54!Απ' ότι ξέρω στον Μερκούρη 1 είχαν πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ Flying και Stop. Γι' αυτό και η έλλειψη χρόνων. Στον 2ο νομίζω ότι λύθηκε.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Από το Σάββατο το απόγευμα ψάχνω να βρώ να γράψω κάτι για να γελάσουμε! Και εκεί που είχα απελπιστεί μου ήρθε το Δ.Τ. της ΑΛΑ. Ξεκινάει με την φράση;Όλα τέλεια αποδείχτηκαν για το 21ο Αττικό Ράλλυ,......
Πού το βρίσκουν αυτό το χιούμορ οι μπαγάσηδες!
ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ r.r. ΜΟΥ , ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΓΚΛΑ ΤΗΣ , ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ .......ΑΧ , ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !
Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΣΧΗ **ΑΛΑ **.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Αποτέλεσμα όλου να κοπεί ο τροχός και το αμάξι έκατσε επάνω στον δρόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΑΡΤΖΟΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Επειδή το αναφέρεις 2η φορά, να σε ρωτήσω ποιο είναι το ουσιαστικό σου πρόβλημα ? Ο λόγος που εγκατέλειψες δεν έχει σημασία ?
Εξάλλου στα αποτελέσματα γράφει 'ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ' αν δεν κάνω λάθος.ΟΤΑΝ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ KARNE ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ). ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΝ ΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Αποτέλεσμα όλου να κοπεί ο τροχός και το αμάξι έκατσε επάνω στον δρόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΑΡΤΖΟΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Επειδή το αναφέρεις 2η φορά, να σε ρωτήσω ποιο είναι το ουσιαστικό σου πρόβλημα ? Ο λόγος που εγκατέλειψες δεν έχει σημασία ?
Εξάλλου στα αποτελέσματα γράφει 'ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ' αν δεν κάνω λάθος.ΟΤΑΝ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ KARNE ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ). ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΝ ΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.Ελένη, το καρνέ στον ουραγό το δώσατε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.Ελένη, το καρνέ στον ουραγό το δώσατε?
NAI
-
Δεν τον είδα τον αγώνα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αφελές τους αγωνιζόμενους και όχι μόνο.
Γιατί έγινε αυτό το χάος που αναφέρεται στο σεχ του Μερκούρη 1;
Δεν εννοείται ότι η λίστα εκίνησης είναι και λίστα εκίνησης για την δεύτερη μέρα; -
Καλημερα,
Σχετικα με το σεχ του Μερκουρη 1. Συμφωνα με τη λιστα που μας μοιρασε η λεσχη το προηγουμενο βραδυ επρεπε να βρισκομαστε στο σεχ στις 09:36.
Στις 09:35 ημασταν εκει και φαγαμε το βρισιδι της ζωης μας!!!! Ακομα δεν εχουμε καταλαβει το λογο. Αντε μετα, με σπασμενα τα νευρα να κανεις μερκουρη για πρωτη φορα...
Τα 14 λεπτα ανασυγκροτησης μετα το Service 1 και πριν τη Ριτσωνα 1 μπορει να τα ερμηνευσει κανεις???Χαλδαιος Στελιος
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Καλημερα,Σχετικα με το σεχ του Μερκουρη 1. Συμφωνα με τη λιστα που μας μοιρασε η λεσχη το προηγουμενο βραδυ επρεπε να βρισκομαστε στο σεχ στις 09:36.
Στις 09:35 ημασταν εκει και φαγαμε το βρισιδι της ζωης μας!!!! Ακομα δεν εχουμε καταλαβει το λογο. Αντε μετα, με σπασμενα τα νευρα να κανεις μερκουρη για πρωτη φορα...
Τα 14 λεπτα ανασυγκροτησης μετα το Service 1 και πριν τη Ριτσωνα 1 μπορει να τα ερμηνευσει κανεις???Χαλδαιος Στελιος
Ναι, έχουν να κάνουν με την 14λεπτη καθυστέρηση από τη στιγμή που διακόπηκε η Μαυροσουβάλα, μέχρι να επανεκκινήσει σαν απλή.
-
ΤΗΕ ΒΑΧΑΛΟΥΜ,και να ηταν μονο αυτα που γραφετε εδω,υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.....
Λωρη,και εγω δυστυχως ακουσα για αυτο που λες για το βραδυ της πεμπτης.......
Παντως συγχαρητηρια(απειρα ) για την επιδοση σας στο Μερκουρη,ετσι για να μην κοιμομαστε........ -
ΆΛΑ, ρίξε μας κι άλλη ροχάλα
και την πελατεία τώρα τηνε παίζεις ένα παρά
Βίβα, τα φαρμάκια που ’ταν στοίβα
Ποτηράκι-ποτηράκι τα κατάπιαμε ξερά
Βάνε, όσα έρθουν κι όσα πάνε
πού θα βρούμε τέτοιο αγώνα στη ζωή μας τη ρηχή
Δώσε, το τραπέζι ξαναστρώσε
βάλε καθαρά ποτήρια κι άντε φτου κι απ’ την αρχήΡώτα, την Καιτούλα πρώτα-πρώτα
τι γουστάρει να μας παίξει, μπουζουξή μου σεβνταλή
Βάρα, τη δική σου τη λαχτάρα
που ίσως να ’ναι η κονόμα, το φαϊ και το μπιμπί....
Ελπα, την καρδιά μου ισορρόπα
σάμπως και θα σπάσει απόψε και στα δέκα θα κοπεί
Φτού σου, οι πενιές του μπουζουκιού σου
μου επήρανε τα ρέστα και μ’ αφήσανε ταπίΆΛΑ, έχω στρώσει μια κεφάλα
και τα βλέπω όλα σα μπέης και τα νιώθω σα πασάς
Άντε, στα ποτήρια ξαναβάλτε
κι άντε εβίβα μου και μένα κι άντε εβίβα σας και σάς
Σβήνω, πωπω Θεέ μου τι θα γίνω
Τ’αχω πάρει στο κρανίο και τριγύρω μου βιολιά
Σπάστα, όλα ας γίνουνε ανάστα
και μπαρδόν κι αν μπουμπουνίσει και καμία πιστολιά -
Λυπαμαι που δεν ολοκληρωσα...αγωνιστικα.
Λυπαμαι που περομεναμε μεχρι και 2 ωρες στο καρτοδρομο
Λυπαμαι που ο Σακης Ευσταθιου βρηκε αυτοκινητο μεσα στην εδικη ευσταθιου και κανεις δεν τιμωρηθηκ για αυτο
Λυπαμαι που δεν υπηρχαν τουαλετες στο ΣΠαρκ
Λυπαμαι που εγινε αλαλουμ στο σεχ Μερκουρη1
Λυπαμαι που εγινε 'αστοχια' επικοινωνιων στο στοπ του μερκουρη1
Λυπαμαι για τα 10 περιπου αυτοκινητα που εφαγε η Μαυροσουβλα 1
Λυπαμαι που κανεις σχεδον δεν ειδε το ωραιο θεαμα που προσφεραν οι συμμετεχοντες
Λυπαμαι ...που του χρονου θα ειναι χειροτερα,αν δεν κανουμε ΟΛΟΙ μαζι κατι. Ας ειναι η επιστολη ΣΟΑΑ η αρχη και ας βοηθησουμε τον συνδεσμο στελνωντας τα σχολια μας για το Αττικο και τους υπολοιπους αγωνες, με e mail η και προφορικως στα μελη του ΔΣ για να μπορεσουν να τα κανουν και αυτα ....προτασεις προς τη εθεα
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που εγκατελειψα νωρις και δεν εζησα ολα τα υπολοιπα που εγιναν.
Περιμενωντας την εκθεση του εκπροσωπου ΣΟΑΑ για τον αγωνα!!
dimos
-
ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ-ΠΛΟΗΓΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ???
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Περιμενωντας την εκθεση του εκπροσωπου ΣΟΑΑ για τον αγωνα!!
dimos
Αυτόν δηλαδή δεν τον διώξανε;;
ΟΥΑΟΥ!!! -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ-ΠΛΟΗΓΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ???Γι αυτο εχω μεινει αναυδος.....
Δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω η να χαρω..
Μαλλον εχω μια συγκρατημενη χαρα (μονον εκ των υστερων) γιατι εδειξε η Λεσχη το πραγματικο προσωπο της , απεναντι σε ενα Συλλογικο οργανο που ενδιαφερεται ουσιαστικα για την ασφαλεια των οδηγων και το απεβαλλε για να μην βγουν στην φορα τα οποια κακως κειμενα πιθανως να υπηρχαν.
Βρε ανθρωποι της αλα σας προσφερθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩς αγωνιστικο αυτοκινητο με πληρωμα δυο πολυ εμπειρους αγωνιζομενους να βοηθησουν στον τελευταιο ουσιαστικο ελεγχο των διαδρομων -κριτων- χρονομετρων κτλ και το διωχνετε?/ ΓΙΑΤΙ??
Γνωριζω οτι τα διαβαζετε εδω μεσα τα σχολια με περισια προσοχη.
ΑΠαντηστε μας ΓΙΑΤΙ??garfli ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....
dimos
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΤΗΕ ΒΑΧΑΛΟΥΜ,και να ηταν μονο αυτα που γραφετε εδω,υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.....
Λωρη,και εγω δυστυχως ακουσα για αυτο που λες για το βραδυ της πεμπτης.......
Παντως συγχαρητηρια(απειρα ) για την επιδοση σας στο Μερκουρη,ετσι για να μην κοιμομαστε........ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι είδαμε-ακούσαμε και τι θα δούμε ακόμα...
Εδώ δε θα σταθώ στα «έξωαγωνιστικά» αλλά θα δώσω μόνο συγχαρητήρια σε:
-πρώτα απ' όλα στον Ευσταθίου. Για μία ακόμη φορά απέδειξε τι μπορεί να κάνει...
-στο γιατρό μας. Πραγματικά πίεσε όσο πήγαινε... Γιατρέ χίλια μπράβο!!!
-στο Γκίκα, που ότι και να έχει κάνει, εγώ λέω μακάρι να τον βλέπουμε πιο συχνά.
-στον Ηλιάδη για την πολύ καλή εμφάνιση του. Εντάξει, όπλο το Evo αλλά μπορεί να το πάει.
-σε όλα τα παιδιά με τα Micra και τα 206 (ειδικά στη Μακρή που καλυτερεύει συνεχώς)
και τέλος στους Ιταλούς (κυρίως με τα Saxo, γιατί περίμενα περισσότερα από τα Clio)...
YΓ: κρίμα για την έξοδο των Άρη-Λώρη... Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν συνέχιζαν, αλλά σίγουρα θα είχαν τρελλή κόντρα με το Σάκη...
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ