-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πάντως απορώ πως γίνεται άσχετοι όπως εγώ να ξέρουν απέξω τον 'τόπο' που αναφέρεται κάτω από την φωτό του αυτοκινήτου σου, και έμπειρα πληρώματα να καταφεύγουν σε τέτοιες 'λύσεις' για ειδικές του 'Αττικού Ράλλυ'...
Δε φταινε αυτοι που εχεις λιωσει στο playstation
(χωρις παρεξηγηση ε; )
Φυσικά και καμία παρεξήγηση!
Και όχι PS... XBOX παρακαλώ (για το λυώσιμο)
Πάντως φίλε Go_For_Pole το 'live προσκύνημα' δεν συγκρίνεται σε διαβεβαιώ!! (και πρόσφατα αυτό το έμαθε και ο taurus).
-
Μου το εχουν πει πολλοι αυτο (και μεσα απο το φορουμ ) οποτε εχει μπει στο to do list. Προς το παρον βλεπω το βιντεακι του Radical για εμπεδωση
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιός οδηγός είναι άραγε τόσο 'άχρηστος' που χρειάζεται να βάψει σχεδόν όλες τις στροφές του Μερκούρη, της Μαυροσουβάλας και του Ευσταθίου κόκκινες μπας και καταφέρει να στρίψει γρήγορα;
Ελπίζω την επόμενη φορά να μην χαράξει στον δρόμο τις ιδανικές γραμμές με ζώνες φρεναρίσματος και επιτάχυνσης!Έκανα μια βολτα χτες στη Μαυροσουβάλα να τσεκάρω δυο πράγματα και έφριξα.... Τα μισά δέντρα ήταν βαμένα κόκκινα... Τι με κράτησε και δεν έκοψα όποιο κόκκινο κλαδί έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω...
Αυτό ίσως να το κάνω σήμερα... Και ας έρθει κάποιος να με ρωτήσει γιατί το έκανα...
Αν ήμουν ΔΑΣΑΡΧΗΣ θα ερχόμουν και θα σε ρώταγα, και με άσχημο ύφος μάλιστα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποιός οδηγός είναι άραγε τόσο 'άχρηστος' που χρειάζεται να βάψει σχεδόν όλες τις στροφές του Μερκούρη, της Μαυροσουβάλας και του Ευσταθίου κόκκινες μπας και καταφέρει να στρίψει γρήγορα;
Ελπίζω την επόμενη φορά να μην χαράξει στον δρόμο τις ιδανικές γραμμές με ζώνες φρεναρίσματος και επιτάχυνσης!Έκανα μια βολτα χτες στη Μαυροσουβάλα να τσεκάρω δυο πράγματα και έφριξα.... Τα μισά δέντρα ήταν βαμένα κόκκινα... Τι με κράτησε και δεν έκοψα όποιο κόκκινο κλαδί έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω...
Αυτό ίσως να το κάνω σήμερα... Και ας έρθει κάποιος να με ρωτήσει γιατί το έκανα...
Αν ήμουν ΔΑΣΑΡΧΗΣ θα ερχόμουν και θα σε ρώταγα, και με άσχημο ύφος μάλιστα!!!
Αν ήμουν Δασάρχης θα φρόντιζα να μην μου κάνουν όλα τα δέντρα σαν τη σημαία της Πορτογαλίας!!!
-
Έλα, έβαλαν και χρυσή κορώνα στη μέση;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έλα, έβαλαν και χρυσή κορώνα στη μέση;;Όχι στο κεφάλι θα την βάλουν όταν θα κοκορεύονται ότι πήραν 10 δεύτερα από τον αντίπαλό τους στη Μαυροσουβάλα...
-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. -
Καλησπερα σε ολους
Τελευταια ενημερωση απο καρτοντρομο
Στεφανης Jr - Στεφανης κ. στα πρωτα 200μ μολις ξεκινησαν την προσπαθεια τους βγηκαν απο το δρομο με αποτελεσμα το 206 να τουμπαρει. Μαλλον η προσπαθεια του πληρωματος τελειωσε αμεσως μολις αρχισε.Αξιζει να πουμε οτι το αυτοκινητο πριν μπει στη διαδρομη πρεπει να αντιμετωπιζε μηχανικο προβλημα γιατι το μοτερ του καπνιζε.
Νεοτερα αυριο.
καληνυχταΥ.Γ. Θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα πληρωματα και ευχομαι σε ολους καλο τερματισμο.
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
Καλησπερα σε ολους
Τελευταια ενημερωση απο καρτοντρομο
Στεφανης Jr - Στεφανης κ. στα πρωτα 200μ μολις ξεκινησαν την προσπαθεια τους βγηκαν απο το δρομο με αποτελεσμα το 206 να τουμπαρει. Μαλλον η προσπαθεια του πληρωματος τελειωσε αμεσως μολις αρχισε.Αξιζει να πουμε οτι το αυτοκινητο πριν μπει στη διαδρομη πρεπει να αντιμετωπιζε μηχανικο προβλημα γιατι το μοτερ του καπνιζε.
Νεοτερα αυριο.
καληνυχταΥ.Γ. Θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα πληρωματα και ευχομαι σε ολους καλο τερματισμο.
και μαλιστα εφερε 2 τουμπες .
τη ψιλιαζομουνα γω οτι θα εχουμε και τουμπα......
http://img412.imageshack.us/img412/3926/kiljkdsc033118ek.jpg
-
κριμα που εμεινε ο Αρης,θα βλεπαμε τον αποδεδειγμενα γρηγοροτερο ελληνα οδηγο...... να χανει στα μερη του απο το ιδιο αυτοκινητο και μαλιστα με διαφορα απο τον κυριο Αρη που δεν εχει κανει ποτε αγωνα με S1600 κριμα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΗ-EL EM ΜΠΡΑΒΟ!!!
και δεν πειραζει για την εξοδο(οταν πηγαινουμε γρηγορα συμβαινουν αυτα) -
-
Αναμενόμένη η νίκη και τίτλος του Ευσταθίου Κρίμα που δεν είδαμε Βωβό σε άσφαλτο. Έκπληξη ο Ηλιάδης και τρελλοί οι χρόνοι από τον Γκίκα και πολύ καλό πέρασμα. Συγχαρτήρια στον γιατρό για τα θεαματικά περάσματα της 'μπέμπας' σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα και για άλλη μια φορά στο άριστα,τα ιστορικά και ο ήχος τους.
Μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις του φόρουμ σε βουνό και ευχάριστη έκληξη η παρουσία 'EL-EM' κα προέδρου για νέα απά πρώτο χέρι.Στη μάσα δε ήμουν!
-
-
Συνχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζώμενους για την προσπάθειά τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Στο γεφυράκι του Μερκούρη 2 με εντυπωσιάσανε περισσότερο,ο τρελογιατρός με την γριούλα του που βάζει τα γιαλιά σε νέες τεχνολογίες με τις επιδόσεις του,και ο Γκίκας για το πολύ πολύ γρήγορο πέρασμα του,παρότι αφησε αρκετό λάστιχο στα φρένα της ευθείας αλλα το έφερε όπως το ήθελε και πέρασε άψογα και θεαματικά.
Και πάλι μπράβο σε όλους τους αγωνιζώμενους. -
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Συνχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζώμενους για την προσπάθειά τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Στο γεφυράκι του Μερκούρη 2 με εντυπωσιάσανε περισσότερο,ο τρελογιατρός με την γριούλα του που βάζει τα γιαλιά σε νέες τεχνολογίες με τις επιδόσεις του,και ο Γκίκας για το πολύ πολύ γρήγορο πέρασμα του,παρότι αφησε αρκετό λάστιχο στα φρένα της ευθείας αλλα το έφερε όπως το ήθελε και πέρασε άψογα και θεαματικά.
Και πάλι μπράβο σε όλους τους αγωνιζώμενους.μπραβο σε ολους ! πολυ καλος αγωνας .
οριστε και φωτογραφικο υλικο !!
[URL=http://img409.imageshack.us/my.php?image=54665dsc035065no.jpg]
[/URL]
-
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα που τερματίσανε σε αυτόν τον καταπληκτικό, τεχνικό και απαιτητικό αγώνα!
Έχω όμως μερικές απορίες και θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας...
Πού ήταν ο κόσμος????? (οεο?) Πού ήταν ο κόσμος?!?!?!?!?!?
Γιατί εγώ στην αφετηρία είδα 4-5-6 άντε 16 ανθρώπους (ντόπιους) που ήρθαν τυχαία περνόντας από το λιμάνι λέγοντας 'ωπ τι γίνεται εδώ?'
Εντάξει, είδα πολύ περισσότερους στον καρτόδρομο (μάλλον γιατί νομίζαν ότι γίνεται drift challenge)...
Στον Μερκούρη? Στην Μαυροσουβάλα? Στην ΡΙΤΣΩΝΑ?????
Είδα τον κουμπάρο του Κυρ.Μήτσουλα που έτρεχε, την αδερφή του Κου.Κακομοίρογλου (που επίσης έτρεχε), τον μπατζανάκη και την θειά του Κου.Τρεχαλίδη αλλά και τον μηχανικό του Κου.Στριφτερίδη!!!
Πού ήταν ο υπόλοιπος κόσμος οεο?
Το ήξερε ο υπόλοιπος κόσμος??? Ακόμα και άτομα που τους αρέσει και παρακολουθούν αγώνες δεν είχαν ιδέα... Η προβολή που λέγαμε??? Μάλλον πήγε περίπατο...! Λέτε να ήταν σε καμια ειδική και δεν την πρόσεξα?????Απορία Νο2
Ένα Νερόόόόόόόόόό Κυρα Βαγγελιώώώώώ!!!!
Ένα μπουκαλάκι νερό έστω και ζεστό βρε παιδιά δεν μπορούσε να μας προσφέρει η λέσχη στον τερματισμό μιας ειδικής? Κορακιάσαμε σας λέω τόσα χιλιόμετρα...!
Δηλαδή οι λέσχες που διοργανώνουν ράλλυ σπριντ είναι βλάκες που δίνουν, σάντουιτς, νερά, αναψυκτικά, φαγητά κτλ κτλ. στο τέλος μιας ειδικής 7-8χμ????
Και εντάξει, εγώ δεν λέω να καταξοδευτούν οι άνθρωποι, 122 συμμετοχές είναι αυτές, αλλά ούτε ένα μπουκαλάκι νερό???????????? (122*0,5€=61€)Απορία Νο3
Το τελευταίο 20λεπτο σέρβις πριν τον τερματισμό σε τι ακριβώς χρειαζόταν? Για να ταλαιπωρήσουμε κι άλλο τους ταλαίπωρους οδηγούς/μηχανικούς που 'έτρεχαν' όλη μέρα ή για να ξε-μαϊμουδέψουνε οι παράνομοι τα αυτοκινητάκια τους πριν το 'λύσιμο'?Απορία Νο4
Στην αφετηρία δεν μπορούσαμε να έχουμε μια ράμπα της προκοπής? Έπρεπε όλα τα αυτοκίνητα που εκκινούσαν (από Α μέχρι Ν) να βρίσκουν με την κοιλιά στο ξύλινο δάπεδο??? Μέχρι και την μοκέτα ξηλώσανε...
Κι αν μια από τις πρόκες που ήταν καρφωμένη η ξηλωένη μοκέτα (γιατί υπήρχαν και τέτοιες) τρύπαγε κανένα κάρτερ τι θα γινόταν βρε παιδιά?
Η λύση? Τι την θέλουμε μωρέ την ράμπα, ας εκκινούνε από δίπλα τα αυτοκίνητα!
Και ο εκφωνητής: 'Πάνω στην ράμπα.... εεεεε... δίπλα στην ράμπα βλέπουμε τώρα το νούμερο 1234315, ένα πλήρωμα κτλ κτλ.'Είμαι μικρή ακόμα και δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα... Αλλά για πείτε μου βρε παιδιά έτσι είναι πάντα????
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Γιατί εγώ στην αφετηρία είδα 4-5-6 άντε 16 ανθρώπους (ντόπιους) που ήρθαν τυχαία περνόντας από το λιμάνι λέγοντας 'ωπ τι γίνεται εδώ?'
Εντάξει, είδα πολύ περισσότερους στον καρτόδρομο (μάλλον γιατί νομίζαν ότι γίνεται drift challenge)...
Είδα τον κουμπάρο του Κυρ.Μήτσουλα που έτρεχε, την αδερφή του Κου.Κακομοίρογλου (που επίσης έτρεχε), τον μπατζανάκη και την θειά του Κου.Τρεχαλίδη αλλά και τον μηχανικό του Κου.Στριφτερίδη!!!
Το ήξερε ο υπόλοιπος κόσμος??? Ακόμα και άτομα που τους αρέσει και παρακολουθούν αγώνες δεν είχαν ιδέα... Η προβολή που λέγαμε??? Μάλλον πήγε περίπατο...! Λέτε να ήταν σε καμια ειδική και δεν την πρόσεξα?????Agapiti Eva,
distixos den boro na se voithiso se oles sou tis apories mias kai den simetixa ston agona os agonizomenos alla os theatis. Giayto isos boro na se voithiso stin aporia sou gia to pou itan o kosmos ktlp.....
Tha sou doso ena polli kalo paradeigma kai apo kei kai pera ta siberasmata dika sou.
Se ayto ton agona simetixan 2 pliromata oi opoioi einai filarakia kai exo psisei pollou filous na pame oloi mazi ston Merkouri to proi. Prosopika kai na min etrexan ta sigekrimena filarakia tha pigena outo i alloste opos pigeno edo kai xronia. Me to pou matheno ti ora prepei na eimaste ston Merkouri to proi gia na prolavoume, apo ta 14 atoma pou eixame kanonisei mono oi dio irthane. I apadisi tous? 'Siga min xipniso apo ta agria xaramata gia na pao sto Attiko Rally kai siga min kimitho noris to vradi ktlp ktlp'.
Me ta polla xekiname to proi kai afinoume to amaxi sto terma tou Merkouri dipla stin taverna kai xekiname ton podarodromo giati eixame ftasei 7:35!
Afou perpatame kana 20lepto kathomaste meta ta esakia, se mia katiforiki aristeri me apotomo xasimo, pou exei kiparissia sto plai.
Pragmati mexri na ftasoume sto simeio pou katsame eidame apeiro-elaxisto kosmo.
Den tha katso na sou po tin gnomi mou gia to pos perase o kathenas ktlp giati opos lene kai oi Amerikanoi ('Opinions are like assh*les, everybody has one...) tha sou po omos to eksis: Ipirxan orismena pliromata ta opoia kata geniki omologia, pigenane volta. Den eimai ego aytos pou tha krinei to giati pigenane etsi, alla to mono sigouro einai oti pigenane kiriolektika volta. Kai to leo ayto se sigrisi me aytokinita tis katigorias toys kai oxi en sigrisi me Vovo kai Efstathiou.
Kai tora sou theto ego tin aporia mou. Pes mou esi ena logo, gia kapoion na troei to krio tis arkoudas proi proi, na perpataei san ton ****** proiniatika, gia na dei mono 5-10 kala perasmata (min kolliseis me tous arithmous, tixaia noumera vazo) kai kati tipades na pigenoun volta gia caffedaki...Filika,
Yiannis
Y.Γ. Gia na min parexigitho apo to post mou, enoeite oti goustara kai piga ston agona. Kai 5 a.m. na xekinage o agonas pali tha pigena....
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Το ήξερε ο υπόλοιπος κόσμος??? Ακόμα και άτομα που τους αρέσει και παρακολουθούν αγώνες δεν είχαν ιδέα... Η προβολή που λέγαμε??? Μάλλον πήγε περίπατο...! Λέτε να ήταν σε καμια ειδική και δεν την πρόσεξα?????Agapiti Eva,
distixos den boro na se voithiso se oles sou tis apories mias kai den simetixa ston agona os agonizomenos alla os theatis. Giayto isos boro na se voithiso stin aporia sou gia to pou itan o kosmos ktlp.....
Tha sou doso ena polli kalo paradeigma kai apo kei kai pera ta siberasmata dika sou.
Se ayto ton agona simetixan 2 pliromata oi opoioi einai filarakia kai exo psisei pollou filous na pame oloi mazi ston Merkouri to proi. Prosopika kai na min etrexan ta sigekrimena filarakia tha pigena outo i alloste opos pigeno edo kai xronia. Me to pou matheno ti ora prepei na eimaste ston Merkouri to proi gia na prolavoume, apo ta 14 atoma pou eixame kanonisei mono oi dio irthane. I apadisi tous? 'Siga min xipniso apo ta agria xaramata gia na pao sto Attiko Rally kai siga min kimitho noris to vradi ktlp ktlp'.
Me ta polla xekiname to proi kai afinoume to amaxi sto terma tou Merkouri dipla stin taverna kai xekiname ton podarodromo giati eixame ftasei 7:35!
Afou perpatame kana 20lepto kathomaste meta ta esakia, se mia katiforiki aristeri me apotomo xasimo, pou exei kiparissia sto plai.
Pragmati mexri na ftasoume sto simeio pou katsame eidame apeiro-elaxisto kosmo.
Den tha katso na sou po tin gnomi mou gia to pos perase o kathenas ktlp giati opos lene kai oi Amerikanoi ('Opinions are like assh*les, everybody has one...) tha sou po omos to eksis: Ipirxan orismena pliromata ta opoia kata geniki omologia, pigenane volta. Den eimai ego aytos pou tha krinei to giati pigenane etsi, alla to mono sigouro einai oti pigenane kiriolektika volta. Kai to leo ayto se sigrisi me aytokinita tis katigorias toys kai oxi en sigrisi me Vovo kai Efstathiou.
Kai tora sou theto ego tin aporia mou. Pes mou esi ena logo, gia kapoion na troei to krio tis arkoudas proi proi, na perpataei san ton ****** proiniatika, gia na dei mono 5-10 kala perasmata (min kolliseis me tous arithmous, tixaia noumera vazo) kai kati tipades na pigenoun volta gia caffedaki...Filika,
Yiannis
Y.Γ. Gia na min parexigitho apo to post mou, enoeite oti goustara kai piga ston agona. Kai 5 a.m. na xekinage o agonas pali tha pigena....
μπορουσατε να ειχατε παει και στις 8,30 απο κοπανα οι αγωνες θελουν και καποια θυσια . και τα καλα περασματα δεν ηταν μονο 5-10 . ηταν πολυ περισσοτερα . τα σαξοραλα δεν πηγαιναν τεζα ? οι ιταλοι δ πηγαιναν καλα ? τα Ε ? εγω πιστευω πως ολοι κινηθηκαν σε αρκετα καλους ριθμους
-
Καλη μου Ευα
Η απαντησεις στα ερωτηματα σου βρισκονται ολες στην (επισης) απαντηση της ΕΘΕΑ προς τον ΣΟΑΑ. Κανεις δεν ειδε ,κανεις δεν ζητησε ,κανεις δεν ξερει τιποτα.
Ομως για να μην σ αφησω μονη, μολις βρω τον χρονο θα υποβαλλω κι εγω τα δικα μου ερωτηματα.ΚΙ ως συνηθως ,απαντηση δεν θα παρουμε...Ας μην ξεχναμε ωστοσο οτι το πρωτο μου Αττικο τοκανα το 1982 κι ετσι εχω παραστασεις και μετρο συγκρισης.
Θα τα πουμε συντομα.
-
Agapite Loeb den diavases kala ayta pou egrapsa. Oi arithmoi oi opoioi evala itan tixaioi. ENOEITE oti ta kala perasmata den itan mono 10!!!!
To simeio pou thelame na pame den volevei apo kopana alla to thema den einai ayto. GOYSTARAME KAI TO KANAME!!! Allo einai to thema....
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ