-
Κλαησπερα παιδια εχω μερικες ερωτησουλες! Λοιπον:
1)εχω ενα ολοκαινουργιο Polo μαυρο μεταλλικα με μπεζ σαλονι(οχι δερμα).θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο ειδικο καθαριστικο κιτ για το σαλονι και απο που το προμηθευομαι;
2)ισως ειναι κοτσανα αυτο αλλα αν δε ρωτησεις δε μαθαινεις...επειδη εχω GPS για το αυτοκινητο... υπαρχει καποιος τροπος να το ασφαλισω;; εννοω αν γινεται να το συμπεριλαβω στην ασφαλεια του αυτοκινητου;
3)λογω κακης οικονομικης καταστασης δε θα μπορεσω να βαλω ζαντες στο αυτοκινητο και θα το αφησω με τα τασια του.υπαρχει καποιος τροπος να κανω τα τασια πιο εντυπωσιακα; να γυαλιζουν σα μεταλικα δηλαδη. υπαρχει καμια τετοια μπογια/βαφη;
-
1)εχω ενα ολοκαινουργιο Polo μαυρο μεταλλικα με μπεζ σαλονι(οχι δερμα).θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο ειδικο καθαριστικο κιτ για το σαλονι και απο που το προμηθευομαι;
2)ισως ειναι κοτσανα αυτο αλλα αν δε ρωτησεις δε μαθαινεις...επειδη εχω GPS για το αυτοκινητο... υπαρχει καποιος τροπος να το ασφαλισω;; εννοω αν γινεται να το συμπεριλαβω στην ασφαλεια του αυτοκινητου;
3)λογω κακης οικονομικης καταστασης δε θα μπορεσω να βαλω ζαντες στο αυτοκινητο και θα το αφησω με τα τασια του.υπαρχει καποιος τροπος να κανω τα τασια πιο εντυπωσιακα; να γυαλιζουν σα μεταλικα δηλαδη. υπαρχει καμια τετοια μπογια/βαφη;
-
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
Respect!
μου έφτιαξες τη μέρα!
sorry για το off topic
πέρα από την πλάκα. θεωρώ απαίσια τα τάσια του polo.
αν το είχα, και ήθελα ντε και καλά να κάνω κάτι, θα τα έβγαζα και θα άφηνα απλά να φαίνονται οι ζάντες. σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά μου φαίνεται το πιο όμορφο που μπορείς να κάνεις.
Αν θες πάντως να κάνεις κάτι εντυπωσιακό, βάλε τίποτα λαμπιόνια σε φάση χριστουγεννιάτικο δέντρο -
Η μπλέ λαμπάκια γύρω γύρω στην ζάντα!! Θα είναι σίγουρα εντπωσιακό!
Βρε Hamurabi, πέρα από τα τάσια, όλα τα άλλα που ρωτάς έχουν ήδη αναλυθεί σε πολλά θέματα αλλά και ειδικότερα στο 'Καθαρισμός εσωτερικού και εξωτερικού του αυτοκινήτου'!!!
Γιατι δεν ψάχνεις λίγο?
Είσαι και καιρό εδω και ξέρεις!!! -
ok sorry θα ψαξω για περι καθαρισμου.
μπορειτε να μου απαντησετε στις αλλες 2 ερωτησεις;
- αν γινεται να 'ασφαλισω' το gps,αν γινεται να συμπεριληφθει στηνα σφαλιση του αυτοκινητου;
- αν υπαρχει μεταλλικη βαφη να κανω τα τασια να φαινονται μεταλικα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Hamurabi, πέρα από τα τάσια, όλα τα άλλα που ρωτάς έχουν ήδη αναλυθεί σε πολλά θέματα αλλά και ειδικότερα στο 'Καθαρισμός εσωτερικού και εξωτερικού του αυτοκινήτου'!!!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... F2&start=0
-
Υπαρχει θεμα καπου εδω για τις ασφαλειες. για τις ζαντες υπαρχουν κατι μεταλλικα τασια που μοιαζουν απο μακρια για ζαντες. Αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις.
-
φιλέ enginekiller που μπροω να βρω αυτα τα τασια;;;
θασουμουν υποχρεος να με βοηθουσες λιγο -
Προτείνω να δημιουργήσεις ένα τόπικ με το όνομα HAMURABI φίλε μου.Αρχίζω να δικαιολογώ την απορία-αγανάκτηση ενός φίλου πριν από ημέρες έχεις φτιάξει 10 τόπικς όλα γύρω από το πόλο που το έχουν μάθει όλοι στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο πλέον(για το τέξας δεν είμαι σίγουρος,τρέχουν να σωθούν οι άνθρωποι)και ενεχομένως να μην το έχεις ακόμα οδηγήσει.Ζητάς φώτα ξένον,ζάντες,βάζεις κι ένα κάλυμμα τιμονιού με ελεκτρικ λαμπιονια στη στεφάνη και μετά...μετά δεν σου αρέσουν τίποτα από όλα αυτά,αλλά θέλεις τα τάσια σου να μοιάζουν πιο...μεταλλικά Βάψτα με μαρακαδόρο.
-
θασουμουν υποχρεος να με βοηθουσες λιγο -
Δεν είναι δυνατόν!
ΚΙ ΑΛΛΟ τόπικ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Polo!!! -
Επειδή κλειδώθηκε το παραπάνω τόπικ θα τα γράψω εδώ:Φίλε κουκ γιατί με θεωρείς και αγενή και προσβλητικό;Δεν χαρακτήρισα καθόλου τον χαμουραμπί ως προσωπικότητα ούτε τον έβρισα.Έχω καθίσει κι έχω διαβάσει όλα(και είναι πολλά)τα τόπικς του και μάλιστα απάντησα σε αρκετά με σκοπό να τον βοηθήσω πραγματικά.Επίτρεψε μου να έχω το δικαίωμα να κρίνω την τακτική του κι αν φάνηκα λίγο υπερβολικός στην αντίδραση(ίσως πιο καυστικός)δώσε το δικαίωμα στον Ηαμουραμπί να μου απαντήσει.Δεν νομίζω ότι έπρεπε να παρέμβεις τόσο καταλυτικά και να με χαρακτηρίσεις κιόλας με τέτοιους χαρακτηρισμούς.Ούτε νομίζω ότι ο Ηαμυραμπί θα αυτοκτονήσει μετά την κριτική μου και πρέπει εσύ να επέμβεις για να τον σώσεις.
Ο μόνος που μίλησε και **αγενέστατα **και **προσβλητικά **είσαι εσύ φίλε κουκ,χαρακτηρίζοντας με.Να'σαι καλά!
Θα μου επιτρέψεις να σου επισημάνω (εδω για να μην χαλάμε το θέμα κι άλλο) ότι το άνοιγμα από χρήστη θέματος, σχετικά με το αυτοκίνητο άλλου χρήστη, και μάλιστα με το username του, είναι σίγουρα και αγενές και προσβλητικό!
Αν σε ενοχλεί μην τα διαβάζεις!Το να τον ειρωνευτείς όμως και μάλιστα με τέτοιον τρόπο δεν είναι σωστό!
Και ειδικά όταν βλέπεις ότι ήδη οι moderators εχουν κάνει παρατηρήσεις!
Νίκος -
οι ερωτησεις που εκανα δεν αφορουν το συγκεκριμενο Πολο. οτι αυτοκινητο καιναχα τις ιδιες ερωτησεις θα εκανα.
Κριτικη για το αν χρειαζονται τα τοπικς μου στο φορουμ μπορουν να κανουη μονο οι moderators. οι υπολοιποι ας μη φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.
σε οποιον δεν αρεσουν τα τοπικς μου απλα ας μην τα ανοιγει καθολου.περιμενω απαντησεις αν ξερει κανεις για οσα ρωτησα.[/list]
-
οι ερωτησεις που εκανα δεν αφορουν το συγκεκριμενο Πολο. οτι αυτοκινητο καιναχα τις ιδιες ερωτησεις θα εκανα.
Κριτικη για το αν χρειαζονται τα τοπικς μου στο φορουμ μπορουν να κανουη μονο οι moderators. οι υπολοιποι ας μη φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.
σε οποιον δεν αρεσουν τα τοπικς μου απλα ας μην τα ανοιγει καθολου.περιμενω απαντησεις αν ξερει κανεις για οσα ρωτησα.[/list]
Επειδή δεν κάνει να φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν,προτείνω να μην απαντήσει ΚΑΝΕΙΣ σε μελλοντική ερώτηση του Hamurabi.Το είπε και ο ίδιος άλλωστε...
Νομίζεις ότι κανείς εδώ μέσα είναι υποχρεωμένος να απαντάει στις ερωτήσεις σου;;;
Αν μιλάς με αυτόν τον τρόπο και περιμένεις απάντηση,καλύτερα να θυμηθείς το γνωστό ρητό περί κούνιας και κουνήματος... -
θασουμουν υποχρεος να με βοηθουσες λιγοΤα ειχα δει σε καταστημα με αξεσουαρ αυτοκινητων μαζι με πεταλιερες, φωτακια κτλ. Δυστυχως τα ειχα δει στην Θεσσαλονικη. Μην φανταστεις τιποτα πανεμορφες βεβαια, αλλωστε ολα τα σχεδια ειναι σχετικα πυκνα για να μη φαινεται η σιδερενια ζαντα απο μεσα αλλα φαινονται αλλουμινιου αν δεν τα προσεξεις απο κοντα καλα. Θεωρω ομως οτι κατι τετοιο θα προσθετε τσαμπα βαρος στον τροχο. Εμφανισιακα απο τασι ισως δειχνει καλυτερα.
-
φιλε μου δε νομιζω οτι οποιοσδηποτε εκτος απο moderator μπορει να κρινει τα ποστς μου.
δεν εχω πει τιποτα κακο για κεναν. το μοναδικο εγκλημα μου ειναι οτι δεν ξερω απο αυτοκινητα και προσπαθω να μαθω.
δε γεννηθηκα οπως μερικοι εδω που απο μωρα τα ξεραν ολα χωρις να ρωτησουν τιποτα.τεσπα,οποιος θελει απανταει οποιος δε θελει, κανενα προβλημα.
-
σευχαριστω πολυ φιλε enginekiller, εισαι απτους λιγους που ενδιαφερονται να β0οηθανε στο φορουμ αντι να κριτικαρουν.
Μηπως ξερεις και αν τυχον γινεται να ασφαλησεις ενα gps μαζι με το αμαξι σε περιπτωση κλοπης;
νασαι καλα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επειδή δεν κάνει να φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν,προτείνω να μην απαντήσει ΚΑΝΕΙΣ σε μελλοντική ερώτηση του Hamurabi.Το είπε και ο ίδιος άλλωστε...Νομίζεις ότι κανείς εδώ μέσα είναι υποχρεωμένος να απαντάει στις ερωτήσεις σου;;;
Αν μιλάς με αυτόν τον τρόπο και περιμένεις απάντηση,καλύτερα να θυμηθείς το γνωστό ρητό περί κούνιας και κουνήματος...Σορυ αλλά νομιζω οτι οι αντιδρασεις όλων ειναι λιγο υπερβολικες. Και τα σχολια του Χαμουραμπί ειναι υοερβολικα. Τι θα πει κριτικη κανουν μπονο οι μοντ? Λαθος. Κριτικη κάνουν όλοι, αρκει να ειναι καλοπροαίρετη.
Από την άλλη ομως αν οποιος ρωταει κάποια πράγματα πρεπει να περασει εν μεσω ειρωνιων και πειραγματων για να λάβει μια απαντηση, τότε καλυτερο θα ειναι να μην του απαντατε! οποιος θελει και μπορει να απαντησει στις αποριες μπορει να το κάνει χωρις να κοροιδευει. Και ηταν πολυ υποτιμιτικο να ανοιξει ειδικο θρεντ μονο και μονο να ειρωνευτει κάποιον ο οποιος ρωταει απλα πολλα πραγματα.
Αυτο πιστευω οτι ειναι το πιο σωστο.
-
ακριβως ετσι...
ειναι απλο ρε παιδια γιατι το κουραζουμε το θεμα;
οποιος θελει μου απανταει, οποιος ΔΕΝ θελει ας μην ανοιγει καν τα τοπικς μου.
τοσο απλο και δικαιο!
διαφορες ερωτησουλες για Polo...