-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ακόμα κι αυτός ο Τομάσεβιτς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει
ΙΜΗΟ ξέρει κάτι καντάρια μπασκετ. Δεν τον έχουν πάρει δα και τα χρόνια.
Αν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και ενσωματωθεί με τους άλλους κανονικά, θα δεις τι μπορεί να κάνει. Μην περιμένεις 30άρες αλλά κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.Συμφωνώ,ελλείψει μάλιστα ψηλών μπορεί να βοηθήσει και βοηθάει ουσιαστικά στο παιχνίδι του βάζελου.3Οαρα δεν περιμένω από κανέναν.Πάνε οι εποχές που ένας παίκτης έβαζε 30αρες σε κάθε παιχνίδι.
Το ''ακόμα κι αυτός''εκεί πήγαινε,σε ηλικία και τραυματισμούς.
Φαίνεται στο sportime.gr σε διαβάζουν Αποστόλη
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ακόμα κι αυτός ο Τομάσεβιτς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει
ΙΜΗΟ ξέρει κάτι καντάρια μπασκετ. Δεν τον έχουν πάρει δα και τα χρόνια.
Αν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και ενσωματωθεί με τους άλλους κανονικά, θα δεις τι μπορεί να κάνει. Μην περιμένεις 30άρες αλλά κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.Συμφωνώ,ελλείψει μάλιστα ψηλών μπορεί να βοηθήσει και βοηθάει ουσιαστικά στο παιχνίδι του βάζελου.3Οαρα δεν περιμένω από κανέναν.Πάνε οι εποχές που ένας παίκτης έβαζε 30αρες σε κάθε παιχνίδι.
Το ''ακόμα κι αυτός''εκεί πήγαινε,σε ηλικία και τραυματισμούς.
Φαίνεται στο sportime.gr σε διαβάζουν Αποστόλη
Εγώ πάντως τους διαβάζω. Αλλωστε μερικά πράγματα είναι 'κουκιά μετρημένα' .
Την 'προέκταση' αυτού του link έδωσα στο Χρήστο -
Τωρα εχω αγχωθει με τα δικα μας
Δε μπορω να απαντησω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα εχω αγχωθει με τα δικα μας
Δε μπορω να απαντησωΤι φοβάσαι;;; Αυτή η ομάδα είναι πατενταρισμένη λουζερ. Μην αγχώνεσαι.
Ο Λιούις 'γαζώνει' πάλι απόψε!!
-
Μη βιαζεσαι...........
Δεν την παλευω.... θα βγω μια βολτα 5' να παρω αερα, να ηρεμησω.....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μη βιαζεσαι...........Δεν την παλευω.... θα βγω μια βολτα 5' να παρω αερα, να ηρεμησω.....
Πάει αυτός...τον χάνουμε.. Ελα πίσω μωρε!!! στο +10 είστε. Τι άλλο θες;;
Κι εκείνος ο Σοφοκλής ρε παιδί μου, είναι στο 0% στο ημίχρονο.
Τουλάχιστο η Μάρθα Καραγιάννη, είχε ένα 28% στους 'Κληρονόμους'...
-
Τουλάχιστο η Μάρθα Καραγιάννη, είχε ένα 28% στους 'Κληρονόμους'...Καλό.
6' επαιξε ο ανθρωπος, εχει και 3 ριμπ. και 2 κερδ. φαουλ. Παιζει καλα ο Ζιζιτς και δεν τον εχει πολυχρησιμοποιησει. Εμεις εχουμε λυσεις στους ψηλους:whistlink:
Με αλλον προπονητη θα ημουν χαλαρος. Αυτος δυστυχως δε μου εμπνεει εμπιστοσυνη... Ο Βασιλοπουλος πχ, ο καλυτερος παικτης (και αμυντικος) επαιξε μονο 10' κι ο Κακιουζης χωρις αυτον οργιασε. Τεσπα, με βλεπω για πολλες βολτες για αερα σημερα
-
Με την ίδια ευκολία που παίρνετε διαφορά, με την ίδια τη χάνετε. Αυτό τώρα πώς αξιολογείται;;
-
Κι εκείνος ο Σοφοκλής ρε παιδί μου, είναι στο 0% στο ημίχρονο.
Τουλάχιστο η Μάρθα Καραγιάννη, είχε ένα 28% στους 'Κληρονόμους'...:hahaiv:
Έγραψες φίλε!
-
Κάτσε γιατί έχει αρχίσει να 'γράφει' και ο Μπαζίλε και από το +18 έχει φτάσει στο +4
-
Να τον ακους τον παλιο
-
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ!!!!
ΑΛΗΤΗ ΒΟΡΕΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! -
Απίστευτο χαρακίρι. Γκρεμίστηκαν τα καλάθια στην 4η περίοδο. Τι τούβλα ήταν αυτά;;
Από το +18, στο -7!!!
Για όνομα, δε γίνονται αυτά.
Ηθελα να ξερα πολλά κιλά @@ πρέπει να έχει ο Κακιούζης για να 'ταχυδρομήσει' το τρίποντο στο 65-65, μπροστά σε 10.000 αφιονισμένους.
Αντε και στην Ιαπωνία τέτοια το καλοκαίρι
-
Κρίμα...
Άραγε να το προέβλεψε ο Mesi αυτό;
-
Από το +18, στο -7!!!
Για όνομα, δε γίνονται αυτά.
Έχει εκπομπή η ΕΡΑσπορ και θα μας εξηγήσει πώς χάθηκε η διαφορά.Η εκπομπή έχει όνομα...''ΑΛΛΑΞΟΜΠΑΛΙΕΣ''
Ηθελα να ξερα πολλά κιλά @@ πρέπει να έχει ο Κακιούζης για να 'ταχυδρομήσει' το τρίποντο στο 65-65, μπροστά σε 10.000 αφιονισμένους.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Aπαιχτο
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Aπαιχτο
Άκουσα ότι στο ημίχρονο του αγώνα έστειλε προκήρυξη στο TV ΜΑΓΚΙΚ και στα γραφεία του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,όπου έγραφε τα εξής:Προλάβετε να φύγετε από το γήπεδο τώρα που προλαβαίνετε...μπου..''
-
' Eντονα αποδοκιμάστηκε ο Μιχάλης Κακιούζης, στη δεύτερη είσοδο της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, στις 20.26. Ο αρχηγός της Εθνικής άκουσε το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε υβριστικό σύνθημα, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου.'
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=11797
Γιατί;; για το 'ευχαριστώ';
-
' Eντονα αποδοκιμάστηκε ο Μιχάλης Κακιούζης, στη δεύτερη είσοδο της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, στις 20.26. Ο αρχηγός της Εθνικής άκουσε το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε υβριστικό σύνθημα, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου.'http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=11797
Γιατί;; για το 'ευχαριστώ';
λάθος θ'άκουσαν, δεν μπορεί να το έκαναν αυτό οι αγνοί φίλαθλοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
λάθος θ'άκουσαν, δεν μπορεί να το έκαναν αυτό οι αγνοί φίλαθλοι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........