-
Εγώ πάντως διαβάζω (καμια σχεση με Χριστόδουλο, το φόρουμ εννοώ )
και περιμένω πώς και πώς το τέλος Απρίλη.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πώς θα αξίξει η αναμονή
(για τα περί Ιωαννίδη τα έχουμε ξαναπεί, πριν κάμποσους μήνες. Δεν έσωσε το γαύρο , ας ελπίσουμε να σώσει το...εθνος )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ πάντως διαβάζω (καμια σχεση με Χριστόδουλο, το φόρουμ εννοώ )και περιμένω πώς και πώς το τέλος Απρίλη.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πώς θα αξίξει η αναμονή
(για τα περί Ιωαννίδη τα έχουμε ξαναπεί, πριν κάμποσους μήνες. Δεν έσωσε το γαύρο , ας ελπίσουμε να σώσει το...εθνος )
......από τη μαλάκυνση
greo@ Δε φταίω εγώ που γελάω Εσύ είπες για τη ΜΕΝΤ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πας καλα Ισαακ;
Μπηκατε με τα χιλια ζόρια 5οι στον ομιλο και την επομενη φαση και βγαλατε γλωσσα σα γραβατα;η ρημάδα η στέρηση δημιουργεί αυτά τα περίεργα greo Xρηστάρα;;
-
Πας καλα Ισαακ;
Μπηκατε με τα χιλια ζόρια 5οι στον ομιλο και την επομενη φαση και βγαλατε γλωσσα σα γραβατα;η ρημάδα η στέρηση δημιουργεί αυτά τα περίεργα greo Xρηστάρα;;
Μπορείς να το πεις κι έτσι
Αναλογα εννιαετή στερητικά σύνδρομα στο παρελθόν, σε άλλα αθλήματα, πάντως, έφτιαξαν αυτοκρατορίες(Ασε που 10.000 μουρλοί σε κάθε αγώνα, με στερητικό σύνδρομο, είναι pain in the ass για τους, λιγοστούς , υπόλοιπους. Ειδικά αν θυμηθούμε το παρελθόν που περιέγραψα παραπάνω )
Κι οταν το κυπελλο σηκωσωωωωω, μπορεί να παλαβωσωωωωωω
-
Θα δείξει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και υστερα μου τη λες να μην ενθουσιαζομαι με τη νικη επι της ΜΕΝΤ ουπς συγνωμη του Αρη ηθελα να πω (με μπερδευουν οι ομαδες της πολης που εχουν μονο μπασκετ )Ερώτηση κρίσεως: Μήπως οι όπαδοι της ομάδας που δεν έχει ούτε μπάσκετ έχουν ξεσαλώσει λίγο; Και οι 300 αυθαδιάζουν!
Ερώτηση γνώσεων: Η τρίτη ομάδα που θα βγει φέτος στην Ευρωλίγκα, θα βγει μόνο για φέτος ή θα αποκτήσει κι αυτή κλειστό τριετές συμβόλαιο;
-
και ο πεντζα αρχισε παλι...26 ποντους και 13 ριμπαουντ στο πρωτο παιχνιδι με τους pacers!!
hajde pedja!!!
-
Αλλη μια συντριβη για την μπασκετικη ΑΕΚ(103-83) απο την Μπενετον...
Ειμαστε στον πατο και το χειροτερο ειναι οτι δεν γινεται τιποτα....Αποδεχομαστε τις ηττες αυτες σαν φυσικο γεγονος πλεον....
Μπραβο στους διοικουντες για την καταντια..
-
http://www.sport24.gr/html/ent/984/ent.102984.asp
Παει το 'χασε ο Λιθουανός...
Ηθελα να 'ξερα, θα τους βάζει μαζί με τον Εντνι ή ο ένας θ' αλλάζει τον άλλο; (για όποιον δεν κατάλαβε, πρόκειται για copy)
Στο 3 ποιος θα παίζει; Εγώ;
Αλλά το καλοκαίρι μου ήθελε Κινες -
Αν τελικά τον πάρει, ρισκάρει πολύ, μένοντας με Βασιλόπουλο, Σεϊμπούτις και Μπαρλά στο '3'. Είναι μικροί και το ταλέντο από μόνο του δε φτάνει να πας 'μακριά' στην Ευρωλίγκα. Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο τελευταίοι δεν είναι καν έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια.
-
Αν τελικά τον πάρει, ρισκάρει πολύ, μένοντας με Βασιλόπουλο, Σεϊμπούτις και Μπαρλά στο '3'. Είναι μικροί και το ταλέντο από μόνο του δε φτάνει να πας 'μακριά' στην Ευρωλίγκα. Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο τελευταίοι δεν είναι καν έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια.Με Βασιλόπουλο ΜΟΝΟ εννοείς... Το Λιθουανάκι είναι κοντό και δεν μπορεί να μαρκάρει εκεί κι ο Μπάρλος είναι τεσσαράκι κι οπως λες δεν είναι (και δεν ξερω αν ποτε θα γίνει) έτοιμος. Άλλαξε βεβαια το μπάσκετ, αλλά πάλι. Παει να διορθωσει τα λάθη του καλοκαιριόύ με νέα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως: Μήπως οι όπαδοι της ομάδας που δεν έχει ούτε μπάσκετ έχουν ξεσαλώσει λίγο; Και οι 300 αυθαδιάζουν!Eχουν ξεσαλωσει οι Καλαμαριωτες; Για ποιο λογο;
Ερώτηση γνώσεων: Η τρίτη ομάδα που θα βγει φέτος στην Ευρωλίγκα, θα βγει μόνο για φέτος ή θα αποκτήσει κι αυτή κλειστό τριετές συμβόλαιο;
Τα συμβολαια ειναι ενα καπελο η τριτη θεση μεσω πρωταθληματος ειναι αλλο καπελο. Οσο καλες διασυνδεσεις και να εχει ο προεδρος της ομαδας που θα βγει τριτη (Κυριακού ) συμβολαιο δεν εχει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως: Μήπως οι όπαδοι της ομάδας που δεν έχει ούτε μπάσκετ έχουν ξεσαλώσει λίγο; Και οι 300 αυθαδιάζουν!
Eχουν ξεσαλωσει οι Καλαμαριωτες; Για ποιο λογο;
Τα συμβολαια ειναι ενα καπελο η τριτη θεση μεσω πρωταθληματος ειναι αλλο καπελο. Οσο καλες διασυνδεσεις και να εχει ο προεδρος της ομαδας που θα βγει τριτη (Κυριακού ) συμβολαιο δεν εχει.
O Πανελληνιος να βγει 3ος ??
Μπααα χλωμοτατο...Μαλλον σε Αρη ή Μαρουσι θα πονταρα τα λεφτα μου...
Ωστοσο δεν ειναι τοσο απλοϊκα τα πραγματα....Βαθμολογειται η καθε ομαδα σε πολλους παραγοντες και οχι μονο στο πρωταθλημα κ στην θεση που θα κατακτησει σε αυτο..
-
Aλλος περιμενα να ψαρωσει και αλλος ψαρωσε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν τελικά τον πάρει, ρισκάρει πολύ, μένοντας με Βασιλόπουλο, Σεϊμπούτις και Μπαρλά στο '3'. Είναι μικροί και το ταλέντο από μόνο του δε φτάνει να πας 'μακριά' στην Ευρωλίγκα. Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο τελευταίοι δεν είναι καν έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια.
Με Βασιλόπουλο ΜΟΝΟ εννοείς... Το Λιθουανάκι είναι κοντό και δεν μπορεί να μαρκάρει εκεί κι ο Μπάρλος είναι τεσσαράκι κι οπως λες δεν είναι (και δεν ξερω αν ποτε θα γίνει) έτοιμος. Άλλαξε βεβαια το μπάσκετ, αλλά πάλι. Παει να διορθωσει τα λάθη του καλοκαιριόύ με νέα...
Mπαρλά έγραψα ο μλκς!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aλλος περιμενα να ψαρωσει και αλλος ψαρωσεΚι είναι και χειμώνας και δεν κυκλοφορούν μύγες
TRAVELLER@ Πρέπει να σου κάνω σεμινάρια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eχουν ξεσαλωσει οι Καλαμαριωτες; Για ποιο λογο;Κορυφαίο. Υποκλίνομαι!
Aλλος περιμενα να ψαρωσει και αλλος ψαρωσε
Πέρα από την πλάκα δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να τερματίσει τρίτος ο Κυριακού. Οπότε δεν ψαρώνω!
Καλό το ότι τρίτο συμβόλαιο δεν θα υπάρξει (είναι σίγουρο; ).
Το όλα θέμα με τα συμβόλαια και τα μη βαθμολογικά κριτήρια έχει μαμήσει το μπασκετάκι.
Ο Βωβός π.χ. μου μοιάζει σαν ο μ*****ς της υπόθεσης -
Πρώτο καλάθι του αγώνα ο Κουβελας υπο πίεση αναμεσα σε δύο.
Ανετα θα το καθαρίσει το ματσάκι ο Ηρακλέας!
-
Ρε βρωμοστομε κατσικοποδαρε μαυρογατε!
Αυριο αν ηρεμησω θα γραψω εντυπωσεις απο ζωντανα, παντως το ειδαμε κι αυτο... Βριζεις, σου τη λενε. Δε βριζεις, παλι σου τη λενε...
-
kai που να περιμένω ρε greo ότι ο Ηλιάδης θα τα έβαζε από το σπίτι του και ο Έιβερι από το ...εξοχικό του;;;!!!!
Kι εσείς ρε φίλε, πολύ το ανοίξατε το παιχνίδι βάλατε 84 πόντους και χάσατε!
Εχασε ο Μακεδονικός όμως, ντοντ γουόρυ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........