-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ερωτηση 2: Τι ομαδα εισαστε στο NBA και γιατι???Seattle Supersonics (όχι Sonics!!!)!!Gary Payton!!!Απαιχτος guard!!!
Αλλά και γιατι κατάφερα να τους δω live!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Seattle Supersonics (όχι Sonics!!!)!!Gary Payton!!!Απαιχτος guard!!!
Αλλά και γιατι κατάφερα να τους δω live!!!Στους τελικους με τους Bulls,πιστευω οτι αξιζαν τον τιτλο.Θυμαστε πενταδα;Payton,Hawkins,Σρεμπφ(στα ελληνικα γιατι αγγλικα καποιο λαθος θα κανω),Kemp και Sam Perkins.Εξαιρετικη ομαδα,αλλα δεν το πιστεψαν...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συνεχιζω με τις ερωτησεις:
Ερωτηση 2: **Τι ομαδα εισαστε στο NBA και γιατι??? **:D
L.A. Lakers. Oταν πρωτοείδα NBA μεσουρανούσε ο Μάτζικ με την παρέα του (Τζαμπάρ, Γουόρθι (με τα γυαλιά) και σία)
μία από τα ίδια
Lakers ... λόγω Μάτζικ
όμως δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στον Air και στην υπόλοιπη παρέα της χρυσής ομάδας των Bulls.
-
Έπαιξα στα παιδικά τμήματα του ΠΑΟΚ. Πήγαινε καλά, αλλά σε κάποια φάση άρχισαν τα μεγάλα σχολικά βάσανα και...όπως καταλαβαίνετε...
Παρ'αυτά, η ομάδα συνέχισε να παίρνει από άλλα φυτώρια παίκτες και όχι από το δικό της. Βλ. Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος.Έχω κάνει διαγωνισμό τριπόντων με τους Ρέλιτς - Σάβιτς - Στογιάκοβιτς...ο πρώτος τον κέρδισε κιόλας!
Με το σχολείο δεν καταφέραμε και πολλά (λόγω διάσπασης σε δυο λύκεια), πάντως ένα τουρνουά Πυλαίας με μερικές καλές σχολικές ομάδες (βλέπετε εκεί ανήκουν τα περισσότερα ιδιωτικά) το τσιμπήσαμε.
-
Άκουσα μια ωραία ιστορία για τον Ζήση χθες.
Πριν μερικά χρόνια έπαιζε στην ομάδα της ΧΑΝΘ,στη Θεσ/νίκη.Στον αγώνα,λένε,η ομάδα έπαιζε το σύστημα 'Σταυρός'.Δηλαδή:
Η μπάλα στον Ζήση και οι αντίπαλοι κάναν το σταυρό τους!Στο NBA ήμουν Utah Jazz επί εποχής Stokton,Malone.Τότε που χάσαμε δύο φορές συνχόμενες στον τελικό από τους bulls του jordan (αν θυμάμαι καλά).
Έκτοτε,έχω χάσει επαφή... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο NBA ήμουν Utah Jazz επί εποχής Stokton,Malone.Τότε που χάσαμε δύο φορές συνχόμενες στον τελικό από τους bulls του jordan (αν θυμάμαι καλά).
Έκτοτε,έχω χάσει επαφή...Κι εγω ακριβως τα ιδια
Καποτε επαιζαν ξενυχτια στο Mega
Θυμαμαι σε καποια φαση και ενα θανατηφορο τριποντο του Kerr, ενος κοντου των Bulls...
Edit: Οσοι επαιζαν απο παλια pc σιγουρα θα θυμαστε το επικο Lakers vs Celtics (ή απλα bball )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ρίχνω μια ιδέα για προβληματισμό επι τεχνικών θεμάτων..... λόγω 'επαγγέλματος'...
Με αφορμή το επιθετικό σύστημα της εθνικής με την Ρωσία,τι λέτε για εκείνο το 'figure 8' που ξέθαψε ο coach......?????
To είχα ξεχάσει,όπως και ο Μπαμπκωφ,φαντάζομαι.Βέβαια για ροκάνισμα χρόνου καλό ήταν και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,αλλά μάλλον δεν θα μάθαινα στα παιδιά για επιθετικό όπλο......ουτέ καν σαν άσκηση....
Πω πω θα πάθουμε καμια ...κατάθλιψη, με τα χρόνια που γυρνάμε πίσω. Ηταν το πρώτο σύστημά μας στο Γυμνάσιο, παραμυθιαζόμαστε ότι και καλά παίζουμε σύστημα στους μαθητικούς αγώνες. Το είχαμε ξεσηκώσει από τον Στηβ (Στηβ Στηβ τα μπούτια σου) , που εκτός από το 'figure8' έκανε και κάτι άλλα θεατρινίστικα. Μερικοί στο ζέσταμα φορούσαν και τη φόρμα ανάποδα, το μέσα έξω. Ηταν σε πιο προχωρημένη κατάσταση αυτοί:lol:
Που το θυμήθηκες!!
Βεβαια μετά δεν το 'ξανασυντάντησα' πουθεναΑντίθετα, το 'give and go' το μονό και διπλό 'stuck' το 'αντίθετο σκριν' τα κάναμε κατά 'κόρον' αργότερα σαν τα πρώτα βασικά συστήματα που έπρεπε να 'εμπεδώσουμε' στην ομάδα. Κάθε προπονητής μας ξεκίναγε από αυτά. Είχαμε μπουχτίσει:lol:
Μαζί με αυτά τα πρώτα μας συστήματα, εμπλουτίσαμε και το λεξιλόγιό μας σε απίθανα μπινελίκια. Ηταν πραγματικά μοναδική εμπειρία να έχεις προπονητή τον Τάκη τον Πετρόπουλο (καλή του ώρα ). Αλλοι λυποθυμούσαν , άλλοι ξέρναγαν...σκηνές απίθανεςτο figure8 είναι για να μαθαίνεις να μην κάνεις συνεχώς τρίπλα και να τρέχει η ομάδα
λέτε νέοι και γέροι του φόρουμ να κανονίσουμε κανένα διπλό οικογενειακό?
αλλά μιλάμε για κλειστό γήπεδο και ήρεμα πράγματα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
λέτε νέοι και γέροι του φόρουμ να κανονίσουμε κανένα διπλό οικογενειακό?
αλλά μιλάμε για κλειστό γήπεδο και ήρεμα πράγματα.Θες να κλέψεις εκκλησίες ;;
Μέσα είμαι ... αλλά για 2 μονά .... στο ένα οι νέοι , στο άλλο οι γέροι
-
οχι ρε θα είναι παιχνίδι στρατηγικής και τεχνικής
οχι αντοχής και δύναμης
κάτι σαν το σκάκι ένα πράγμα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οχι αντοχής και δύναμης
κάτι σαν το σκάκι ένα πράγμαΚαλά - καλά .... να δω ποιος θα μπορέσει να βγάλει ημίχρονο διπλού !!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
οχι αντοχής και δύναμης
κάτι σαν το σκάκι ένα πράγμαΚαλά - καλά .... να δω ποιος θα μπορέσει να βγάλει ημίχρονο διπλού !!
Διπλού εσπρέσσο ίσως!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
οχι αντοχής και δύναμης
Διπλού εσπρέσσο ίσως!!!
Μπά, μάλλον για διπλή πίτα γύρο πάει το πράγμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
οχι αντοχής και δύναμης
Διπλού εσπρέσσο ίσως!!!
Μπά, μάλλον για διπλή πίτα γύρο πάει το πράγμα.
Ααααααυτό !!
-
Ερωτηση 3η:
Θελετε τον Τσακαλιδη στο μουντομπασκετ της Σαϊταμα????
-
ΟΧΙ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΧΙ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!Κ εγω δεν θα τον ηθελα,γιατι θα χαλασει την συνοχη της ομαδας και στο παρελθον εχει δημιουργησει αρκετα προβληματα...
Ομως δεν παυει να ειναι ενα εργαλειο υψους 2.17 που θα μπορει να βοηθησει στο παγκοσμιο.....Μην ξεχναμε οτι εκει θα παιζουν ομαδαρες: Αυστραλια,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,Ηπα κτλ........
Επειγοντως Ελληνας ο Νοβιτσκι
-
Ερωτηση 3η:Θελετε τον Τσακαλιδη στο μουντομπασκετ της Σαϊταμα????
Θα χαλάσει το κλίμα της παρέας . Και όπως αποδείχτηκε είναι πολύ σημαντικό ίσως για αυτό και δεν πήρε ο Γιαννάκης τον Κόμματο και ίσως ποτέ δεν θα έπαιρνε τον Τσακαλίδη και τον Σχορτσιανίτη.
-
Ο Σχορτσιανιτης ειναι 450 κιλα
Δεν παει πουθενα ετσι.....
-
Ο Σχορτσιανιτης ειναι 450 κιλαΔεν παει πουθενα ετσι.....
Πάνω από όλα είναι 450 κιλά κωλόπαιδο
-
Φυσικά όχι στον Τσακαλίδη-Τσακάλωφ-Λεντκοφ ή όπως αλλιώς λέγεται. Ας είναι 2,17 άς είναι και παιχταράς (που γι'αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου). Οι ομάδες δεν είναι το άθροισμα του ατομικού ταλέντου των παιχτών κι αυτό φάνηκε γι ακόμα μια φορά φέτος. Αν ήταν έτσι η τετράδα θε είχε μέσα Σέρβους-Κροάτες-Σλοβένους μαζί με την Γαλλία και η Ελλαδίτσα θα βολόδερνε κάπου στο 5-8
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........