-
Για κάτι που συζητούσαμε πριν: Ο Γιαννάκης στην προετοιμασία κάλεσε και τον Σχορτσιανίτη και τον Τσακαλίδη. Αμφότεροι καλοί παίχτες, αμφότεροι προβληματικοί χαρακτήρες που μπορούν να χαλάσουν το κλίμα.
Άσχετο: 3-2 οι Χιτ στους τελικούς και μένουν δύο παιχνίδια στο Ντάλας. Ως στιγμής οι γηπεδούχοι έχουν 100%.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Στα τελευταία σου ποστς φίλε δεκαεξαβάλβιδε τα έχεις χώσει σε όλους,από Μπάοκ μέχρι Μαρουσάκι,ΑΕΚΑΚΙ,Βωβό κλπ.
Προφανώς γουστΑΡΗΣ που βγήκες Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια.
Όταν τελείωσεις με τους πανηγυρισμούς μπορείς να σχολιάσεις τους χορηγούς στην τιμημένη φανέλα του Αυτοκράτορα;
Επειδή τα έχωσες ωραία στους απαταιώνιους και την ΕΡΤ προ ημερών,για το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και το κρατικό λαχείο έχεις κάποιο σχόλιο;Να μου κόψουν εμένα αυτούς τους χορηγούς, αλλά να κόψουν και τους χορηγούς από τις υπόλοιπες ομάδες, επίσης να ισχύσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ το κόψιμο των μπερεκετιών..... να πληρωσούν αυτοί που τους χαρίστηκαν τα εκατομμύρια πριν απο 15 χρόνια και μετά να πληρώσουν όλοι όσοι έπονται....
Αν κάνεις την σούμα θα δεις ότι ο ΑΡΗΣ και ο παοκ είναι αδικημένοι στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων.
Μην ανοίγετε συζητήσεις για θέματα κρατικών επεμβάσεων γιατί δεν σας συμφέρει.....
Εντελώς πληροφοριακά Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ έδειξε τον δρόμο χθες , με συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτητοποιήθηκε οικονομικά και διαχειρστικά απο την υπόλοιπη Ισπανία..... αίντε με το καλο να ελευθερωθούμε και εμείς μια μέρα....
1)Όταν τα έχωνες στην ΕΡΤ πάντως πίστευα ότι θεωρείς πως αδικείσαι επειδή δεν παίρνεις τίποτα από την πολιτεία.Τελικά γκρινιάζεις επειδή βουτάς κι εσύ,αλλά βουτάς λιγότερα..
2)Περί Καταλωνίας:Κάτι τέτοια ψοφάνε να ακούν οι γείτονες σου οι 'FYROMίτες',οι Αλβανοί και οι Τούρκοι(με μπροστάρηδες τους Μουσουλμάνους Έλληνες).Διευκόλυνέ τους..
Αυτήν την καραμέλα με την FYROM, την Αλβανία και τους Τούρκους της Κομμοτηνής την πιπιλίζουν χρόνια τώρα οι πολιτικάντηδες των Αθηνών για να μας βουλώνουν το στόμα.. Άσε καλύτερα αυτήν την συζήτηση γιατί δεν έχω όρεξη να αναλύω , και δεν θα καταλάβεις κιόλας, είσαι πολύ μακριά. Στην χώρα του Λάλα και του Ταγματάρχη
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
....................
Εντελώς πληροφοριακά Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ έδειξε τον δρόμο χθες , με συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτητοποιήθηκε οικονομικά και διαχειρστικά απο την υπόλοιπη Ισπανία..... αίντε με το καλο να ελευθερωθούμε και εμείς μια μέρα....Ελπίζω να αστειεύεσαι. Που και για αστείο ακόμα είναι απαράδεκτο.
-
Μπα, δε νομίζω να αστειεύεται... Τετοιες χαριτωμενιές τις ακούς καμια φορά από Αρειανοπαοκτσήδες.
Μεστός πολιτκός λόγος made by Θύρα 4 και Σούπερ 3 -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπα, δε νομίζω να αστειεύεται... Τετοιες χαριτωμενιές τις ακούς καμια φορά από Αρειανοπαοκτσήδες.
Μεστός πολιτκός λόγος made by Θύρα 4 και Σούπερ 3Δεν είναι καθόλου χαριτωμενιά.. είναι πολιτική άποψη και φυσικά δεν έχει να κάνει με τα αθλητικά της χωράς , απλά ο αθλητισμός είναι μια ακόμη εκφρασης της ζοφερής πραγματικότητας που ζει ο μέσος Μακεδόνας.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θέλετε ομόσπονδη διακυβέρνηση της χώρας, όπως γίνεται σε πολιτισμένα κράτη (π.χ. ισπανία, Γερμανία).
Μάλλον κάποιοι είναι βολεμένοι με την κατάσταση.
Τα τσεπώνουν ωραία από τους μ@λ@κες και κάνουν τρελά γουστα στο κέντρο... -
Μεστός πολιτκός λόγος made by Θύρα 4 και Σούπερ 3Δεν είναι καθόλου χαριτωμενιά.. είναι πολιτική άποψη και φυσικά δεν έχει να κάνει με τα αθλητικά της χωράς , απλά ο αθλητισμός είναι μια ακόμη εκφρασης της ζοφερής πραγματικότητας που ζει ο μέσος Μακεδόνας.
Θα μου επιτρέψεις να σου πως ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες.
Και οτι μόνο πολιτική άποψη δεν είναι αυτό που εκφράζεις.
Μισαλλοδοξία ίσως. Αλλά οχι πολιτική άποψη. -
Δεν λέω πουθενά ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες.
Απλά θεωρώ το πολιτικό - οικονομικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας προβληματικό, με τάσεις συγκεντρωτισμού και υδροκεφαλισμού.
-
Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας και εθνικιστής και να το παίζεις ότι αγαπάς την Ελλάδα από το Κολωνάκι και την Κηφισιά.....τράβα όμως και πουθενά αλλού που η ανεργία ειναι 60-80% και ο κόσμος με το ζόρι τα φέρνει βόλτα, για να πληρώνει Eurovision, Ολυμπιακούς και ότι άλλη μ@λ@κια έρχετε στο μυαλό του κάθε βολεψάκια.
-
Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας και εθνικιστής και να το παίζεις ότι αγαπάς την Ελλάδα από το Κολωνάκι και την Κηφισιά.....τράβα όμως και πουθενά αλλού που η ανεργία ειναι 60-80% και ο κόσμος με το ζόρι τα φέρνει βόλτα, για να πληρώνει Eurovision, Ολυμπιακούς και ότι άλλη μ@λ@κια έρχετε στο μυαλό του κάθε βολεψάκια.Για τους εκ του ασφαλούς εθνικιστές (είτε από το Κολωνάκι είτε από το Πανόραμα) συμφωνούμε.
Ποιός σου λέει όμως ότι δεν έχω πάει εκει ή δεν έχω ζήσει και εκει?
Ποιός σου λέει οτι όλα όσα γίνονται αφορούν μόνο την Αθήνα?
Ποιός σου λέει ότι υπάρχουν 'Αθηναίοι'?
Ποιός σου λέει ότι επειδή η Εύβοια έχει 50% ανεργια πρέπει να αυτονομηθεί από την υπόλοιπη Ελλάδα?
Ποιός σου λεει οτι δεν είναι π.χ. Κοζανίτες αυτοί που ζουν από τα μεγάλα έργα?
Ποιός σου λέει οτι η λύση στο πρόβλημα της ανεργίας είναι να κατηγορείς συλλήβδην μια περιοχή και τους κατοίκους της χώρας σου?Συγνώμη xsara16V αλλά με αυτή την άποψη δεν συμφωνώ.
-
Μήπως είστε λίιιιιιιιιιγο εκτος θέματος?
-
Αυτός ο Βουλινός ο βρωμοκολωνακιώτης, ο Χαΐτογλου ο παλιογλυφαδιώτης και οι βιομήχανοι της ευρύτερης περιοχής (όλοι γέννημα-θρέμμα του Λεκανοπεδίου) που πήραν τις κρατικές επιδοτήσεις και μετά έκλεισαν τα εργοστάσια στέλνοντάς τα με προδοτικό τρόπο στους 'Μακεδόνες' των Σκοπίων φταίνε για την κατάντια της καλαθοσφαίρισης και του ποδοσφαίρου καθώς και της οικονομίας της Μακεδονίας.
-
Όπως βλέπεις δεν κατηγόρησα καμμία περιοχή.... το πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας είναι το πρόβλημα για όλα τα παραπάνω.
Σταματάμε εδώ γιατί γ@μησαμε το topic... μπορούμε να κάνουμε ένα άλλο και να μιλάμε εκεί για αυτα.
-
Kαζλαουσκας τελος απο Ολυμπιακο!
http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessio ... wsID=49886
-
Αντε να δω τι δικαιολογία θα έχει τη νέα σεζόν ο 'Αsimov'
-
Κάτσε, μπορεί να πάρει κάναν Ντούντα
Παναγιώτη σε περιμένουμε
-
Toν Πάνο θα πάρετε. Πάει ο Κακιούσης Μαρούσι.
Και καλύτερα να πάρετε τον Πάνο, για να τελειώνουμε με αυτή τη μπούρδα, ότι και καλά είναι αντι-ολυμπιακός.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Toν Πάνο θα πάρετε. Πάει ο Κακιούσης Μαρούσι.Και καλύτερα να πάρετε τον Πάνο, για να τελειώνουμε με αυτή τη μπούρδα, ότι και καλά είναι αντι-ολυμπιακός.
Τον Γιαννακη εννοεις; Μηπως παει στον Αρη;
-
Ναι το Γιαννάκη εννοώ.
Ο Αρης -έχω διαβάσει- ότι θα ανανεώσει με τον Ματσόν. -
Τον μόνο που φοβαμαι ειναι τον Βασιλακόπουλο.....
Για τα περι μπούρδας συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.-
(κατι ακουστηκε για διδυμο Σφαιροπουλου-Τομιτς - ελπίζω οχι σοβαρο.... )
-
Ο ισχυρός άνδρας του ΝΒΑ Ντέϊβιντ Στερν επέβαλε χρηματικό πρόστιμο αξίας $250,000 στον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν για το όσα έκανε με την λήξη του πέμπτου τελικού στο Μαϊάμι, όπου οι αγαπημένοι του Μαβς ηττήθηκαν με 101-100.
Ο εκκεντρικός και οξύθυμος Κιούμπαν:
-
Κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν, πάτησε παρκέ και είπε αυτά που ήθελε να πει στον διαιτητή της αναμέτρησης με την λήξη του αγώνα.
-
Εν συνεχεία γύρισε προς το μέρος που καθόταν ο Κομισάριος του ΝΒΑ Ντέϊβιντ Στερν αλλά και άλλοι ισχυροί άνδρες της Λίγκας ‘εκσφενδονίζοντας’ του ουκ ολίγες γαλλικές εκφράσεις όπως “.... you! …. you! …. you”!
-
Χρησιμοποίησε απρεπή γλώσσα εν όποιον δημοσιογράφων.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ???
ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ?? -
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........