-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπραβο στην ΑΕΚΑΡΑ για την αγωνιστικοτητα που επεδειξε χθες το βραδυ στο αδειο Γαλατσι απεναντι στην καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος(call me ΠΑΟ)84-85
Τώρα χαίρεστε και όταν χάνεται με
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το Γαλάτσι γιατί ήταν άδειο, τιμωρία υπήρχε?Γιατί, πότε ήταν γεμάτο;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Γαλάτσι γιατί ήταν άδειο, τιμωρία υπήρχε?
Γιατί, πότε ήταν γεμάτο;
Μόνο όταν είναι να τα σπάσουν πάνε
-
Ο κοσμος της ΑΕΚ εχει στραφει στο ποδοσφαιρο και δεν δινει σημασια στο μπασκετ που του εχει δωσει 2 ευρωπαϊκα κυπελλα...
-
Εξώδικο στην ΕΟΚ στάλθηκε την Πέμπτη από την COSMOTE για χρέος του κινητού τηλεφώνου του Ιάκωβου Τσακαλίδη. Το ποσό οποίο χρωστάει ο διεθνής μπασκετμπολίστας των Μέμφις Γκρίζλις ανέρχεται στα περίπου 13.000 Ευρώ και αφορά στο νούμερο της κινητής τηλεφωνίας, που του είχε παραχωρήσει η ίδια στην ΕΟΚ για τη συμμετοχή του παίκτη στην Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2003 στη Σουηδία.
Όπως ήταν φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει θόρυβο στις τάξεις της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ που θα κινηθεί για τη ρύθμιση του ζητήματος.
Μα καλα σε ροζ γραμμες τηλεφωνουσε ολη την ωρα?????????
Ακου εκει 13000€........
-
Mολις επεστρεψα απο το Ιβανοφειο. Πονεσαν τα ματια μου. Τοσο χαλια επιπεδο σε παιχνιδι Α1, ειχα να δω απο τοτε που επαιζε ο Φιλιππος στο Παλαι με Γκουζγκουρη. Σκετη τραγωδια.
-
O Hρακλής μπορεί και να ζοριστεί φέτος για την παραμονή του, οπότε αυτή η νίκη υπό προϋποθέσεις , μπορεί να είναι καθοριστική.
Δες κι ένα καλό ντε! -
Οχι μπορει και να ζοριστει! ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζοριστει, οποτε οι 3 ποντοι ειναι πολυ μικρη διαφορα. Ο βλακας ο Φελντον εχασε σε νεκρο χρονο λέι απ που θα μας εδινε αλλους 2 ποντους αερα..
-
Αρχίζει σήμερα και η Euroleague.Maζί και η κλήρωση για το 'final4'του 2007.
Κρατείστε θέσεις από τωρα
-
εδω κερδισαμε τον πανελληνιο ρεεεεεεεεεεε!!!!
-
Αν τους μάθει ο Μπάνε να παιζουν άμυνα, θα πάνε καλά.
Εμένα πάντως,μου αρέσουν αυτοί οι παίχτες. -
εισαι κρυφος ε?
ο βουξανοβιτς ειναι καλος παιχτης...αμα παιξει και ο μαρει καθολου...
-
Φρέσκα νέα:
-Ο Μπερτομέου πρότεινε Αθήνα για το 2007 (αναμενόμενο, επισημοποιήθηκε)
-Το ένα εγγυημένο συμβόλαιο για του χρόνου θα το έχει ο βάζελος (μάλλον επειδή του χρωστάνε λεφτά) και το άλλο ή ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ
- Ό Δημητράκης δείχνει να ξαναγεννιέται
-
- Καλο αυτό. Αμα δε μας φερει ο Σωκράτης το CL (καλα ντε, αστειο ηταν, μη βαρατε ) τουλαχιστον να τιμησουμε τα δεκαχρονα του μπασκετ με μια ευρωκουπα εντος εδρας
- Λογικό.
- Αν εννοεις τον Παπανικολαου εχω τις ενστασεις μου . Περαν των αγωνιστικών τα καραγκιοζιλικια των τελευταιων αγωνων δεν τον τιμούν (ήθελα να 'ξερα αν στ' αλήθεια κι αυτος κι ο Αλβερτης πιστευουν οτι αδικηθηκαν που δεν τους πήραν στην Εθνική ή απλά κάνουν show )
-
Εννοείς τις 'φιλοφρονήσεις' με τον Κακιούση ε; Το διάβασα κι εγώ και είναι όντως κρίμα.
Οχι, δε νομίζω ότι με βάση την απόδοση του είχε θέση στην Εθνική. Αλλωστε ουσιαστικά δεν έπαιζε.
Για τον Αλβέρτη τα χουμε ξαναπεί και συμφωνούμε μέχρι κεραιας! -
Ναι αυτο εννοω. Και η αγωνιστική αναταση δεν μου λεει κατι. Ηταν (από το '97) ειναι και θα ειναι μετριος ρολιστας αλλης εποχής. Το τσιγαρακι, τσιγαρακι βλέπεις και το υφάκι, υφάκι
Τους ειδα και τους δυο σε εκπομπή της ΕΡΤ να βγαζουν χολή και να υποστηριζουν (ο ενας για τον αλλο!) οτι αξιζαν θεση στην Εθνικη! Και μια θεση αναμεσα στην 9η και την 12η με αυτους τους 2 παροντες, θα πρόσθετα εγω...ΥΓ Ο βαζελος τους διελυσε τους Τούρκους
http://www.sportime.gr/xst/index.php?op ... &Itemid=93 -
Kai η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά , δυστυχώς όμως το παιχίδι έγινε μεταξύ...συγγενών και φίλων.
-
Μ' αυτα και μ' αυτα βλέπω να την χάνετε την τρίτη θέση στην Euroleague...
-
Η ΑΕΚ φετος παροτι low budget ομαδα,με εχει καταπληξει.....
Τα παιδια ολα παιζουν με παθος και ο Γιαννης Καλαμποκης αν συνεχισει ετσι θα ειναι η κλεψια του καλοκαιριου.....
Που ηταν αυτο το παλικαρι ωρε και δεν τον ξεραμε???? Περσυ ειχε κανει καποια καλα παιχνιδια με τον γαυρο,κ παλαιοτερα επαιζε στο Φαληρο αν δεν κανω λαθος.....
Βασικα μου αρεσει στην ομαδα(παροτι χαμηλων δυνατοτητων ή τουλαχιστον χαμηλοτερων απο περσυ) οτι παιζουν με παθος και «πουλανε» ακριβα το τομαρι τους...
Σημερα παιζει ο Οσφπ με Μπαρτσα...Για να δουμε τι θα κανει ο Κακιουζης
-
Και Ολυμπιακός το πάλεψε χθες μέχρι ενός σημείου. Εφτασε στο 31-30 και μετά ...ανέλαβε ο Ναβάρο και έστειλε τη Μπαρτσελόνα με +14 στα αποδυτηρια. Το δεύτερο ημίχρονο μάλλον ήταν τυπική διαδικασία.
Θέλει δουλειά ακόμα. Ανακατεύει την τράπουλα ο Καζλάουσκας αλλά δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........