Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    • 1
    • 2
    • 91
    • 92
    • 93
    • 94
    • 95
    • 148
    • 149
    • 93 / 149
    Αντίλογος
    98
    2962
    3141
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      asimov last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
      .....

Οταν διαβασα για τον καφε ανησυχησα ενα λιγάκι...

1. Εχεις την ασθενεια του greo Βλεπεις τη γκόμενά σου, την πιο όμορφη γκόμενα του κόσμου Ειναι πολύ γλυκό, πολύ ρομαντικό και, κυριως, αξιοζήλευτο (από πρακτικούς και καθολου ρομαντικους ανθρωπους σαν κι εμένα ), αλλά σου κρυβει λιγουλακι την πραγματικοτητα. Και αυτή ειναι οτι, ειδικα φετος, στον Ομπραντοβιτς αγορασανε το αυτοκινητο που τους ζητησε, με τον εξοπλισμό που τους ζητησε και τους μηχανικους που τους ζητησε κι αυτός στο WRC (γιατι στην Ελλάδα, κουτσα-στραβα, υπερεχει ακομα) εμεινε στην απ' εξω. Δε λέω οτι δε συμβαινουν και στις καλύτερες οικογενειες. Ολοι εχουν δικαιωμα στην αποτυχια, αλλά τωρα μιλάμε για φετος. Ουτε για περυσι, ουτε για του χρονου. Και φετος η σεζον ηταν αποτυχημενη (κακα τα ψεμματα, η κυριαρχια στην Ελλαδα ειναι τοσο δεδομενη, οσο του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο, το 'εξω' ειναι που μετραει για σας) και οσον αφορα το κοουτσαρισμα και οσον αφορα το recruiting.
        Στο επίπεδο αυτο η επιτυχια απο την αποτυχια απεχουν ενα τοσο δα. Οι διαφορες ειναι μικρες και το παραμικρο λάθος στοιχίζει. Ας πουμε οτι οπως ντεφορμαρονται οι παικτες, ετσι κι οι προπονητες. Και το ντεφορμαρισμα αρκει για να σε κερδισει ενας πολύ καλός κοουτς οπως ο Περασοβιτς...

2. Την πατροτητα της ρησης δεν την εχει ο Βαμβακουλας, αλλά αυτο δε σημαινει οτι δε συμφωνω! Αν και δεν αναφερομουνα στο τελευταιο σουτ αλλά γενικοτερα στην έλλειψη αξιοπιστου σουτ (που επιμενω, την ειχα προβλέψει, αν θυμάσαι...), δε νομιζω οτι ο φετινος Αλβερτης κερδισε καποιο κρισιμο ματς με μια τετοια βομβα... Μακαρι να το εκανε ο Σακοτα αντ' αυτού κι ας το εχανε. Κατι τετοια φτιαχνουν τους μεγαλους παικτες (ενας από τους μεγαλύτερους, ο Ντινο Ρατζα, ξεκινησε την καριερα του με ενα τετοιο, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ - δεν τον επηρεασε αρνητικα αυτο, σωστα; ). Σ' αυτο που λες σου απανταω: ΔΕ ρισκαρε κι εχασε!
        Γι' αυτο φωναζω και για τον δικο μας τον Λιθουανο, που θυμηθηκε τον Πριντεζη οταν γυρισε αναποδα ο κοσμος την Κυριακη, ενω μεχρι τοτε

3. Κι ετσι να 'ναι που λες με τα πικ εν ρολ (που πιστευω πως δεν ειναι ετσι ακριβως), φαινεται οτι ο Ζελικο, δεν ειχε μελετησει καλά τον αντιπαλο, αλλά κυριως ΔΕΝ υπολογισε σωστα τη δυναμικη των δικών του παικτων (μια χαψια τον εχει τον Κωστακη ο Σκολα, δεν θα την εκανε ετσι τη δουλειά...) ή ειχε τα χερια δεμενα! Ηταν δεδομενο οτι θα τη βρειτε από αλλού, με αυτον τον δαιμονα τον Πριτζιονι αλλά και με τα ποσοστα τους στα τριποντα που φτανουν το 43,8% (!) ενω εσας ειναι στο 38,6% (και στο τοπ-8 ΜΟΛΙΣ 27,9%). Ενα στοιχειωδες σκαουτινγκ τα λεει αυτα...

4. Εγω δε σε ρωτησα ποιοι θα φυγουν αλλά ποιους απ' αυτους ΕΣΥ θα κρατουσες...

5. Εννοειται πως οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος. Εμεις ενδειξεις εχουμε και με τις φτωχες μας γνωσεις σχολιαζουμε. Αυτοι ειναι επαγγελματιες και καταξιωμενοι. Μπορει να κανουμε και λάθος, ετσι. Απλα, μερικά, απ' οσα λεγαμε καιρο επαληθευτηκαν, μπορει και τυχαια, δεν αμφιβάλλω....

6. (συνεχεια του παραπάνω) Κι εμας χλωμους μας βλέπω σημερα. Για να περασουμε πρεπει καποιοι παικτες να κανουν το παιχνιδι της ζωής τους. Συμβαινουν θαυματα, αλλά πολύ σπανια στις μερες μας. Παντως, ετσι και περασουμε, ισα που πάω στο σκήνωμα για μια μετανοια

ΥΓ Για το πασινγκ γκειμ εχεις δικιο. Ουτε εγω το ειδα καπου αλλού (τελειοποιημενο τουλαχιστον). Ομως, οπως αποδειχτηκε, μονο του δεν φτανει. Τα ειπαμε. Για εναν καλο προπονητη ΔΕΝ υπάρχει άλυτο προβλημα στο σύγχρονο μπασκετ. Ποτε δεν πρεπει να ξεμενεις από βελη στη φαρετρα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gregory_m last edited by

To θεμα του ΠΑΟ σηκώνει συζήτηση. Δεν του φταιει ο Ομπραντοβιτς παντως... Το καθαρό πεντάρι λείπει από τον παο, τι να κάνουμε ?!?!?!?
        ' Σημείωση : λίγες ομάδες έχουν καθαρό πενταρι......'
        Απλώς τα τεσσάρια του παο δεν μπορούν να παιξουν καλά κάτω από τη ρακέτα... ,,,, Ο παπαδόπουλος δεν μας άρεσε και τον στείλαμε και μείναμε να παίζουμε με τεσσάρια για center... Είναι απορίας άξιο (γιατί ???)
        Η μόνη έλλειψη στον παο είναι 2 ψηλοί (καθαροί ρακέτας , δύο για να αποφευγουμε ελλείψεις με τραυματισμούς (μας καλοσυνήθισε ο Γιαννακόπουλος να έχουμε πολλούς και καλούς παίχτες))
        Να δούμε πότε θα πάρουμε αυτούς τους ψηλούς που θέλουμε από πέρυσι κιόλας ( υπόψην δυσκολα βρίσκεις καλό ψηλό) Αναμένουμε..... μεταγραφές

• G
          greo last edited by

1. Βασικη διευκρινηση πριν τη συνεχεια: Η γκομενα μου ΕΙΝΑΙ η πιο ομορφη του κοσμου. και καλυτερη απο τη δικια σου τη μπουρουχα.
          2. Ταξιδιωτη, υπαρχουν βασικοι κανονες σε ολα τα αθληματα. Επι προκειμενου αν επενδυσεις στο πασινγκ γκέημ και κατεβαζεις την ομαδα με 3 και 4 χειριστες εχεις δυο δυνατοτητες. Η μια ειναι να κλωνοποιησεις τον Σαμπονις και να εχεις παικτες με 2.20 πασα Διαμαντιδη και εκτοπισμα Σακιλ. Η αλλη να εχεις αυτους που εχεις και να μεινεις ξεβρακωτος αλλου. Διαλεγεις και παιρνεις. Οτι και να κανεις παντως με 5 θα παιξεις.
          3. Που την ειδες ρε ταξιδιαρη την προκαταληψη; Τη γνωμη μου λεω και μαλιστα με στοιχεια. Ο βαζελος των τσολιαδων δεν ειναι Νοτινχαμ Φορεστ ή Ωξερ να ξεχναει να αλλαξει προπονητες; Εδωσε πολλα ο Ομπραντοβιτς, πιστευω οτι δυσκολα θα δωσει κατι καινουργιο. Δεν τελειωσαν οι προπονητες (ειδικα αν το δημοσιευμα που δεν το πιστευω βγει πραγματικο θα μεινει τουλαχιστον ενας διαθεσιμος ). Οι παικτες δεν ευνουχιζονται, αλλα οι μεγαλοι προπονητες επιβαλλονται. Ετσι και παιξει το ICBS με τους Πιστονς σε ενα ημιχρονο θα κανει 16 τριποντα γιατι δε θα τολμαει να μπει παραμεσα, οχι και ο Παναθηναϊκος απεναντι στον Ολυμπιακο στην εδρα του; Για να μην το κουραζω, καθε προπονητης οταν υπερεκτιμα τις δυνατοτητες του, σταματαει να προσφερει ουσιαστικα. Και ο Ομπραντοβιτς αυτη τη στιγμη πιστευει πως ειναι πολυ καλυτερος απο οτι ειναι. Και αυτο τον κανει να προσπαθει λιγοτερο, με αποτελεσμα να αποδιδει χειροτερα απο οτι μπορει.
          4. Εκει που διαφωνω καθετα ειναι στο: 'Ο ίδιος είναι ο Διαμαντίδης στον Ηρακλή και ο ίδιος στον Παναθηναϊκό;; Ο Μπατιστ τίνος δημιούργημα είναι;; Τον θυμάται κανένας πώς ήταν και πώς έγινε ; Και αυτόν ο Ομπράντοβιτς τον έκανε.' Βρηκες με το ζορι 2 παικτες (1,5 θα πω γιατι ο Μητσαρας τα ιδια εκανε και στον Ηρακλη ισως και καλυτερα αλλα ποιος τον εβλεπε εκει) που βελτιωθηκαν ατομικα επι Ομπραντοβιτς. Να σου πω τωρα εγω, αλλους 20 που εμειναν στασιμοι ή εξαφανιστηκαν; Οχι και καλος προπονητης ατομικης βελτιωσης ο Ζοτς! Εχει 1000 προτερηματα αλλα οχι αυτο.
          • T
            traveller last edited by

Ο χρήστης Gregory_M έγραψε:
            To θεμα του ΠΑΟ σηκώνει συζήτηση. Δεν του φταιει ο Ομπραντοβιτς παντως... Το καθαρό πεντάρι λείπει από τον παο, τι να κάνουμε ?!?!?!?
            ' Σημείωση : λίγες ομάδες έχουν καθαρό πενταρι......'
            Απλώς τα τεσσάρια του παο δεν μπορούν να παιξουν καλά κάτω από τη ρακέτα... ,,,, Ο παπαδόπουλος δεν μας άρεσε και τον στείλαμε και μείναμε να παίζουμε με τεσσάρια για center... Είναι απορίας άξιο (γιατί ???)
            Η μόνη έλλειψη στον παο είναι 2 ψηλοί (καθαροί ρακέτας , δύο για να αποφευγουμε ελλείψεις με τραυματισμούς (μας καλοσυνήθισε ο Γιαννακόπουλος να έχουμε πολλούς και καλούς παίχτες))
            Να δούμε πότε θα πάρουμε αυτούς τους ψηλούς που θέλουμε από πέρυσι κιόλας ( υπόψην δυσκολα βρίσκεις καλό ψηλό) Αναμένουμε..... μεταγραφές

Πρώτη δημοσίευση στο φόρουμ και αυτή στο μπάσκετ. Ευγε!!
            Καλώς ήρθες και να σε βλέπουμε συχνά

• T
              traveller last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

1. Εχεις την ασθενεια του greo Βλεπεις τη γκόμενά σου, την πιο όμορφη γκόμενα του κόσμου Ειναι πολύ γλυκό, πολύ ρομαντικό και, κυριως, [b]αξιοζήλευτο (από πρακτικούς και καθολου ρομαντικους ανθρωπους σαν κι εμένα ), αλλά σου κρυβει λιγουλακι την πραγματικοτητα.[/b] Και αυτή ειναι οτι, ειδικα φετος, στον Ομπραντοβιτς αγορασανε το αυτοκινητο που τους ζητησε, με τον εξοπλισμό που τους ζητησε και τους μηχανικους που τους ζητησε κι αυτός στο WRC (γιατι στην Ελλάδα, κουτσα-στραβα, υπερεχει ακομα) εμεινε στην απ' εξω. Δε λέω οτι δε συμβαινουν και στις καλύτερες οικογενειες. Ολοι εχουν δικαιωμα στην αποτυχια, αλλά τωρα μιλάμε για φετος. Ουτε για περυσι, ουτε για του χρονου. Και φετος η σεζον ηταν αποτυχημενη (κακα τα ψεμματα, η κυριαρχια στην Ελλαδα ειναι τοσο δεδομενη, οσο του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο, το 'εξω' ειναι που μετραει για σας) και οσον αφορα το κοουτσαρισμα και οσον αφορα το recruiting.
                Στο επίπεδο αυτο η επιτυχια απο την αποτυχια απεχουν ενα τοσο δα. Οι διαφορες ειναι μικρες και το παραμικρο λάθος στοιχίζει. Ας πουμε οτι οπως ντεφορμαρονται οι παικτες, ετσι κι οι προπονητες. Και το ντεφορμαρισμα αρκει για να σε κερδισει ενας πολύ καλός κοουτς οπως ο Περασοβιτς...

Εγώ πάσχω από την ασθένεια του 'greo'?? και αυτός εδώ από τι πάσχει??

Δεν προκειται να συμφωνησουμε. Τα βλεπεις λίγο μπλε, τα βλέπω λίγο κοκκινα, ειναι και διαφορετικοι οι καιροί... (εξισωνεις πχ το πανισχυρο καμπιονατο του τοτε με του σημερα, αλλά παρα ταυτα αλλου ..

Συμφωνώ πάντως στα περί αποτυχίας. Το ευρωπαϊκό στερέωμα σε καταξιώνει. Το ελληνικό σου χρυσώνει το χάπι. Όχι ότι θα με πείραζε τα 26 να γίνουν 27 αλλά όντως η χρονιά ήταν αποτυχημένη.
              Πάντως χωρίς να θέλω να πω κάτι πέρα από αυτό που θα δεις γραμμένο, τους επιτυχημένους κόουτς θα (ήθελα να) τους γράφεις την επόμενη φορά εκ των προτέρων.

Την πατροτητα της ρησης δεν την εχει ο Βαμβακουλας, αλλά αυτο δε σημαινει οτι δε συμφωνω! Αν και δεν αναφερομουνα στο τελευταιο σουτ αλλά γενικοτερα στην έλλειψη αξιοπιστου σουτ (που επιμενω, την ειχα προβλέψει, αν θυμάσαι...), δε νομιζω οτι ο φετινος Αλβερτης κερδισε καποιο κρισιμο ματς με μια τετοια βομβα... Μακαρι να το εκανε ο Σακοτα αντ' αυτού κι ας το εχανε. Κατι τετοια φτιαχνουν τους μεγαλους παικτες (ενας από τους μεγαλύτερους, ο Ντινο Ρατζα, ξεκινησε την καριερα του με ενα τετοιο, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ - δεν τον επηρεασε αρνητικα αυτο, σωστα; ). Σ' αυτο που λες σου απανταω: ΔΕ ρισκαρε κι εχασε!
              Γι' αυτο φωναζω και για τον δικο μας τον Λιθουανο, που θυμηθηκε τον Πριντεζη οταν γυρισε αναποδα ο κοσμος την Κυριακη, ενω μεχρι τοτε

Ναι την είχες προβλέψει και ήταν λάθος μου που δεν το ανέφερα πιο πριν. Εσύ την αποδίδεις , σε άλλους λόγους κι εγώ στην κούραση, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να εξηγήσω πώς έμπαιναν το Φλεβάρη και δεν έμπαιναν τον Μάρτη, τη στιγμή που ήταν βγαλμένα από plays και όχι …στο γάμο του καραγκιόζη.
              Τον Ντίβατς στη Μανίλλα το 86 εννοείς;; Τι λάθος έκανε ο Ντίνο;; Δε θυμάμαι

Κι ετσι να 'ναι που λες με τα πικ εν ρολ (που πιστευω πως δεν ειναι ετσι ακριβως), φαινεται οτι ο Ζελικο, δεν ειχε μελετησει καλά τον αντιπαλο, αλλά κυριως ΔΕΝ υπολογισε σωστα τη δυναμικη των δικών του παικτων (μια χαψια τον εχει τον Κωστακη ο Σκολα, δεν θα την εκανε ετσι τη δουλειά...) ή ειχε τα χερια δεμενα! Ηταν δεδομενο οτι θα τη βρειτε από αλλού, με αυτον τον δαιμονα τον Πριτζιονι αλλά και με τα ποσοστα τους στα τριποντα που φτανουν το 43,8% (!) ενω εσας ειναι στο 38,6% (και στο τοπ-8 ΜΟΛΙΣ 27,9%). Ενα στοιχειωδες σκαουτινγκ τα λεει αυτα...

Εεεεε τι θα πει «κι έτσι να ‘ ναι». Ετσι είναι. Πήγαμε εκεί τις 2 πρώτες επιθέσεις. Δεν παραπληφορώ για να στηρίξω τους συλλογισμούς μου. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ.
              Δεν ξέρω πόσες χαψιές θα τον έκανε. Ξέρω αυτό που είδα. Του έβαλε 2 μέσα στα μούτρα του και έκανε γρήγορα –γρήγορα 2 φάουλ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο Κωστάκης έφτασε το Σκόλα. Για να ξέρουμε και τι λέμε.
              Το κακό είναι ότι τα έκαναν και οι δικοί μας, διότι δεν είχαμε αντίδοτο στα κορμιά τους.
              Για τον Πριγκιόνι, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Τον εκθείασα δεόντως.

1. Εγω δε σε ρωτησα ποιοι θα φυγουν αλλά ποιους απ' αυτους ΕΣΥ θα κρατουσες...

Αυτούς που ανέφερα θα έδιωχνα και θα δεις ότι έτσι θα γινει. Όχι επειδή το λέω εγώ , απλώς έχουμε διαφορετική άποψη για τις «φύρες».

1. Εννοειται πως οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος. Εμεις ενδειξεις εχουμε και με τις φτωχες μας γνωσεις σχολιαζουμε. Αυτοι ειναι επαγγελματιες και καταξιωμενοι. Μπορει να κανουμε και λάθος, ετσι. Απλα, μερικά, απ' οσα λεγαμε καιρο επαληθευτηκαν, μπορει και τυχαια, δεν αμφιβάλλω....

Ναι καμιά αντίρρηση.

ΥΓ > Για το πασινγκ γκειμ εχεις δικιο. Ουτε εγω το ειδα καπου αλλού (τελειοποιημενο τουλαχιστον). Ομως, οπως αποδειχτηκε, μονο του δεν φτανει. Τα ειπαμε. Για εναν καλο προπονητη ΔΕΝ υπάρχει άλυτο προβλημα στο σύγχρονο μπασκετ. Ποτε δεν πρεπει να ξεμενεις από βελη στη φαρετρα

Ναι κι εδώ καμια αντίρρηση. Αλλά άλλο δε φτάνει το πασιγκ γκέιμ και άλλο δεν έχει κάτι να προσφέρει.

• A
                adis4gr last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

αν βαλουν ακομα μια φορα το χερι στη τσεπη οι αφοι στουμποι κατι θα γινει του χρονου...αν πουμε οτι ο παο θα το σηκωσει φετος, δεν υπαρχει δικαιολογια να μη δωσουν το ποσο που χρειαζεται για εναν ψηλο ευρωπαιο η αμερικανο που να εχει 15 ποντους και 10 ριμπαουντ μεσο ορο...ο καλος ψηλος θα μπορει να μαζεψει ολη την αμυνα πανω του και να πασαρει στους γκαρντ που δε λειπουν απο τον παο...με εναν μπατιστ που ηδη παιζει περα απο τις δυνατοτητες του δε γινεται δουλεια σε επιπεδο ευρωλιγκας...

Τοσο η αποψη σου, οσο και το μοντελο διαχειρισης των Αφων Τσολιά, ανηκουν σε παρελθουσες εποχες, χαροντα.
                Πλεον αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη φιλοσοφια για καποια ομαδα και προσεκτικο ροστερ δεν πα να φερεις και τον Ντανκαν...

δε μπορω να καταλαβω αν διαφωνουμε...αυτη τη στιγμη ουτε ο τσαρτσαρης ουτε ο μπατιστ ειναι πονοκεφαλος για τον αντιπαλο προπονητη σοβαρης ευρωπαικης ομαδας...με εναν παικτη θηριο στυλ ντανκαν μεσα στη ρακετα ο παο θα ηταν στη πραγα...αν αλλαζε και κανα 2 παικτες ακομα που νομιζω οτι τιμης ενεκεν ειναι στον παο ακομα, τοτε ισως θα μπορουσα και γω να κατσω να δω παο στο μπασκετ χωρις να βασανιζω το κεφαλι μου...

οι αφοι στουμποι εχουν συγκεκριμενη νοοτροπια απο τις αρχες της δεκαετιας του 90...δε θ'αλλαξουν τωρα...το θεμα ειναι οτι και ο ομπραντοβιτς παρουσιασε σημεια κοπωσης...

• A
                  asimov last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

1. Βασικη διευκρινηση πριν τη συνεχεια: Η γκομενα μου ΕΙΝΑΙ η πιο ομορφη του κοσμου. και καλυτερη απο τη δικια σου τη μπουρουχα.

Ντεν εχω γκόμενα, καρντιά μου!

Αυτο για την ατομικη βελτιωση των παικτων του Ομπραντοβιτς το ειχα θιξει κι εγω παλιοτερα και ειχα καταλήξει στο ιδιο συμπερασμα... Για να μην τον αδικώ... ξερει να εκμεταλλευεται τα πλεονεκτηματα τους (που, ενδεχομενως, άλλοι να μην το κάνουν τοσο καλά), αλλά δεν τους βελτιώνει σε καμμία περιπτωση. Βλεπε Λαζο

• M
                    mousatos last edited by

Άντε να δούμε τι άμυνα θα παίξει σε λίγο ο Ολυμπιακός. Γιατί την προηγούμενη φορά ήταν για γέλια(ή κλάματα).

• T
                      traveller last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η γυναίκα μου είναι η καλυτερότερη:yahoo:

1. Ταξιδιωτη, υπαρχουν βασικοι κανονες σε ολα τα αθληματα. Επι προκειμενου αν επενδυσεις στο πασινγκ γκέημ και κατεβαζεις την ομαδα με 3 και 4 χειριστες εχεις δυο δυνατοτητες. Η μια ειναι να κλωνοποιησεις τον Σαμπονις και να εχεις παικτες με 2.20 πασα Διαμαντιδη και εκτοπισμα Σακιλ. Η αλλη να εχεις αυτους που εχεις και να μεινεις ξεβρακωτος αλλου. Διαλεγεις και παιρνεις. Οτι και να κανεις παντως με 5 θα παιξεις.

Δε χρειάζεται να κλωνοποιήσεις το Σαμπόνις. Βάζεις τον Μποντορόγκα στο '4' ενιοτε και τον Φράνκι και παίζεις και όμορφο μπάσκετ και σαρώνεις τα πάντα. Και κάνεις και τη Ευρώπη να 'παραμιλάει' και όχι μόνο. Θυμάσαι τα site που ανέβασε ο 'balo'??

1. Που την ειδες ρε ταξιδιαρη την προκαταληψη; Τη γνωμη μου λεω και μαλιστα με στοιχεια. Ο βαζελος των τσολιαδων δεν ειναι Νοτινχαμ Φορεστ ή Ωξερ να ξεχναει να αλλαξει προπονητες; Εδωσε πολλα ο Ομπραντοβιτς, πιστευω οτι δυσκολα θα δωσει κατι καινουργιο. Δεν τελειωσαν οι προπονητες (ειδικα αν το δημοσιευμα που δεν το πιστευω βγει πραγματικο θα μεινει τουλαχιστον ενας διαθεσιμος ). Οι παικτες δεν ευνουχιζονται, αλλα οι μεγαλοι προπονητες επιβαλλονται. Ετσι και παιξει το ICBS με τους Πιστονς σε ενα ημιχρονο θα κανει 16 τριποντα γιατι δε θα τολμαει να μπει παραμεσα, οχι και ο Παναθηναϊκος απεναντι στον Ολυμπιακο στην εδρα του; Για να μην το κουραζω, καθε προπονητης οταν υπερεκτιμα τις δυνατοτητες του, σταματαει να προσφερει ουσιαστικα. Και ο Ομπραντοβιτς αυτη τη στιγμη πιστευει πως ειναι πολυ καλυτερος απο οτι ειναι. Και αυτο τον κανει να προσπαθει λιγοτερο, με αποτελεσμα να αποδιδει χειροτερα απο οτι μπορει.

1. Εκει που διαφωνω καθετα ειναι στο: 'Ο ίδιος είναι ο Διαμαντίδης στον Ηρακλή και ο ίδιος στον Παναθηναϊκό;; Ο Μπατιστ τίνος δημιούργημα είναι;; Τον θυμάται κανένας πώς ήταν και πώς έγινε ; Και αυτόν ο Ομπράντοβιτς τον έκανε.' Βρηκες με το ζορι 2 παικτες (1,5 θα πω γιατι ο Μητσαρας τα ιδια εκανε και στον Ηρακλη ισως και καλυτερα αλλα ποιος τον εβλεπε εκει) που βελτιωθηκαν ατομικα επι Ομπραντοβιτς. Να σου πω τωρα εγω, αλλους 20 που εμειναν στασιμοι ή εξαφανιστηκαν; Οχι και καλος προπονητης ατομικης βελτιωσης ο Ζοτς! Εχει 1000 προτερηματα αλλα οχι αυτο.

H 'προκατάληψη' δεν ήταν η σωστή λέξη. Και βέβαια δεν την εννοούσα. Πήγα και πήρα καφέ για να συνεχίσω να γράφω
                      Στα υπόλοιπα: Πες μου μερικούς. Μόνο μην πεις το Νικόλα και τον Κωστάκη. Αυτοί δεν έμειναν στάσιμοι. Εντάχθηκαν στην ομάδα με το ρόλο του ο καθένας. Και τους δύο τους θεωρει απαραίτητους. Ελπίζω να συμφωνείς ότι το μπασκετ δεν είναι τένις.
                      Ακόμα και ο Λάζος που κατά τα φαινόμενα έφυγε με εισήγηση του Ομπάντοβιτς στάζει μέλι μόλις ανεφερεται στον κόουτς και λέει πόσο τον βοήθησε.
                      Επίσης δε θα βρεις πουθενα δικιά μου θέση να λέει 'βαρατε τρίποντα' . Κι εγώ σπάζομαι .

Τι 1000 προτερηματα λες;; Εσύ τον έχεις 'θάψει'

Ωραία εικονίτσα από το contra: θα σώσει την παρτίδα;

Σε 'κούκο μονό' θα σήκωνε το τραπέζι.

Σε 'Γιαντ Ελιάου' θα δείξει....

...'οπως και να'χει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ:iconcool: (αρκει που δεν έχει προπονητή τον αλήτη)

• A
                        asimov last edited by

:twisted: Εγώ πάσχω από την ασθένεια του 'greo'?? και αυτός εδώ από τι πάσχει??

Δεν προκειται να συμφωνησουμε. Τα βλεπεις λίγο μπλε, τα βλέπω λίγο κοκκινα, ειναι και διαφορετικοι οι καιροί... (εξισωνεις πχ το πανισχυρο καμπιονατο του τοτε με του σημερα, αλλά παρα ταυτα αλλου ..

Εγώ πάντως εσουρα (κι ακομα...) ουκ ολιγα στους δικούς μας φετος... Το βόλευ ειναι ΑΛΛΗ ιστορια.

Πάντως χωρίς να θέλω να πω κάτι πέρα από αυτό που θα δεις γραμμένο, τους επιτυχημένους κόουτς θα (ήθελα να) τους γράφεις την επόμενη φορά εκ των προτέρων.

Και που να τον δω ωρε τον Περασοβιτς για να τον κρινω; Καινουριος στην πιατσα (των προπονητων) ειναι, 'πιατο' να βλέπω ACB δεν εχω, ενα ματσακι μ' εσας περιμενα, να το δειχνει η TV, να βγάλω συμπέρασμα... Να τον κρινω από τα (κολακευτικα) δημοσιεύματα θα ηταν πιο σωστο; Μερικες φορες απλά δεν εχεις τη δυνατοτητα της προβλεψης. Να μου πεις για Ελληνες, να σου πω ναι.

Τον Ντίβατς στη Μανίλλα το 86 εννοείς;; Τι λάθος έκανε ο Ντίνο;; Δε θυμάμαι

Λαθος (βηματα, αν θυμαμαι καλά) στον ημιτελικο το '88 στη Σεουλ.

Δεν παραπληφορώ για να στηρίξω τους συλλογισμούς μου. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ.

Καλά ντε. Δε σε ειπαμε και καμπούρη. Απλά διαφωνώ

Ωχ, αρχισε

• T
                          traveller last edited by

E nai αυτό λέω. Δεν έκανε τίποτα ο Ντίνο
                          Πάντως στη Μανίλα πρέπει να ήταν. Στη Σεούλ τους καθάρισαν σχετικά εύκολα στον ημιτελικό. Για ψαχτο και πες μου

Το netcasting γράφει Παναθηναϊκός vs Maκάμπι.

Σας ξέχασαν ρε Χρηστο

• A
                            asimov last edited by

Πάντως στη Μανίλα πρέπει να ήταν. Στη Σεούλ τους καθάρισαν σχετικά εύκολα στον ημιτελικό. Για ψαχτο και πες μου

Σας ξέχασαν ρε Χρηστο

Στη Μανιλα ('82) ηταν δεν ηταν 15 ετων ο Ντιβατς! Οχι το λαθος το εκανε ο Ρατζα, σιγουρα.... θα το ψαξω, παντως, τωρα κολλησα...

Οριστε το φτιαξανε, κακε ανθρωπε...

• L
                              lkar last edited by

Σε 'κούκο μονό' θα σήκωνε το τραπέζι.

οι άσσοι κι οι ρηγάδες καλύτεροι

• L
                                lkar last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Σας ξέχασαν ρε Χρηστο

Στη Μανιλα ('82) ηταν δεν ηταν 15 ετων ο Ντιβατς! Οχι το λαθος το εκανε ο Ρατζα, σιγουρα.... θα το ψαξω, παντως, τωρα κολλησα...

κάτι μου λέει ότι ήταν το 86, 9 πόντους πίσω οι Σοβιετικοί στα 40-45'. Απανωτά λάθη (ένα του Ντίβατς) των Γιούγκων, Σαμπόνις, Χομίτσιους, Κουρτινάιτις τρίποντα, παράταση και τελικό (απλά πράγματα)

• T
                                  traveller last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Σας ξέχασαν ρε Χρηστο

κάτι μου λέει ότι ήταν το 86, 9 πόντους πίσω οι Σοβιετικοί στα 40-45'. Απανωτά λάθη (ένα του Ντίβατς) των Γιούγκων, Σαμπόνις, Χομίτσιους, Κουρτινάιτις τρίποντα, παράταση και τελικό (απλά πράγματα)

Nai εκεί πρέπει να ήταν . Το 88 δεν υπήρχε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήταν η Ολυμπιάδα κι εκεί τους καθάρισαν εύκολα οι Ρωσοι τους Γιούγκους στον ημιτελικό , γύρω στους 10 πόντους.
                                  Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ο Φίλιππας έλεγε ότι :' η ζώνη των Γιουγκοσλάβων μοιάζει σαν να είναι πέντε στημένες καρέκλες'

Ο Ράτζα πάλι εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 1987 στο ευρωμπάσκετ το δικό μας. Δεν τον θυμάμαι πιο πριν σε διεθνή διοργάνωση εθνικών ομάδων αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

• A
                                    asimov last edited by

Ναι στους Ολυμπιακους της Σεουλ ειπα κι εγω. Το '86 το παγκοσμιο ηταν στην Ισπανια κι εγινε οπως το λες, αλλά το λάθος του Ρατζα ειναι αλλου

edit: Εχει φαρμακο η αρρωστια, οεο;

• G
                                      gti_ last edited by

greo

Ωραία τα στοιχεία σου,ωραία τα πολύ χαριτωμένα και εύστοχα σχόλια σου,αλλά πολύ θα ήθελες να πάρει ο Ηρακλής τον Ζοτς,ειδικά όταν έχεις πανηγυρίσει παλαιότερα με τους λευτεράκηδες(και τον σλοβένο)στον πάγκο.
                                      Όχι στα 45 που είναι τώρα,στα 145(οι γιουγκοσλάβοι ζουν περισσότερο,διασταυρωμένο).

Προπονητές υπάρχουν πολλοί,ορισμένοι είναι και αρκετά καλοί.Αυτή την στιγμή ο Ζοτς είναι απλά μακράν από όλους αυτούς.(βάσει στοιχείων και αυτό,τίτλων δηλαδή.)

Μην ξεχνάμε τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό που έχει ο Ζοτς στο ελληνικό πρωτάθλημα.Βλέπεις ο Ηρακλής σου φέτος παλεύει με τον χάροντα στα τάρταρα,η ΑΕΚ θέλει να κάνει κονέ με το Μαρούσι,ο Ολυμπιακός του Λιουις και του Σοφοκλα προετοιμάστηκε όλο το καλοκαίρι χωρίς τον κινέζο λιθουανό.

Είπαμε οι τσολιάδες είναι μαλάκες λόγω της αγάπης τους για την ομάδα,αλλά δεν είναι τόσο θύματα ώστε να σπάσουν συμβόλαια(=τα σκάσουν χοντρά δηλαδή)παικτών και να τους φέρουν στην Ελλάδα για 4 παιχνίδια τον Μάιο,στο final four.

Γιατί όπως και να το κάνουμε φίλτατε γηραιέ,την ανυπαρξία σου πληρώνει ο Ζοτς,την ανυπαρξία όλων των υπολοίπων.

Άλλωστε ο Ζοτς ξέρει ότι για να κερδίσει τον Ηρακλή και τον κάθε Ηρακλή του ελληνικού πρωταθλήματος για να πάρει το πρωτάθλημα μπορεί άνετα να καθίσει σπίτι του με την παντούφλα του και να καθαρίσει τα ματσάκια για πάρτη του το γιουσούφι ο Ιτούδης.

Λογικό είναι να αρχίζει να υπερεκτιμά κάποια πράγματα.Και πολύ την παλεύει τόσα χρόνια και δεν την έχει δει μεγάλος Ναπολέων με αυτά που έχει κερδίσει και με τους ''Λευτεράκηδες'' και τις παιχτούρες τους,που αντικρύζει κάθε ΣΚ στις ελληνικές παρκετίνες.

• M
                                        manosk last edited by

Το παλεύει ο γαύρος. Μωρέ μπράααααβο...

• T
                                          traveller last edited by

Πρέπει να ...βιάστηκε ελαφρώς το άθλημα εκεί κάτω απόψε.

Αφού δεν κέρδισε απόψε αυτή τη Μακαμπι...

...άντε να δούμε τι παπαριές θα ακούσουμε πάλι από τον Γκέρσον.

• A
                                            adis4gr last edited by

μακαμπι για τα μπαζα...αστοχια και λιγο οτι ναναι στα τελευταια 2 λεπτα στοιχησαν στον οσφπ....φοβερο το ντραιβ του εντνει και η πασα στον παπαμακαριο για 3ποντο...λιγη η μακαμπι για το φαιναλ φορ νομιζω...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 91
                                            • 92
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 95
                                            • 148
                                            • 149