-
το αμαξι ειναι honda και η αντιπροσωπεια λεγεται σακαρακης οποτε τον κwλο μου τον θελω ησυχο..
αναρωτιωμουν εαν υπηρχε κατι σε αφτερμαρκετ ιδιως αυτα που εχουν τη δυνατοτητα να ψεκαζουν σαν σπρει κ απλωνονται σε ολο το παρμπριζ..αν ξερει καποιος ας στειλει πμ
χιλια σορρυ για το
-
Το ερώτημα είναι αν θα ταιριάζουν στο δικό σου. Τεσπα, βεντάλιες (ψέκασμα και όχι jet) έχει η peugeot και κάνουν 1,5-2 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά.
-
με ψηνεις να παρω τηλεφωνο αντιπροσωπεια θεσσαλονικη
καποιο συγκεκριμενο μοντελο?207 307 κτλ να φανταστω ? thanks a lot
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
με ψηνεις να παρω τηλεφωνο αντιπροσωπεια θεσσαλονικηκαποιο συγκεκριμενο μοντελο?207 307 κτλ να φανταστω ? thanks a lot
492500, ζήτα τα ανταλλακτικά. Ζήτα από 307, αλλά πλέον όλα το ίδιο φοράνε. Είναι για κουμπωτά στο καπώ όμως, θέλουν δλδ τρύπες. Κάπου έχω και φωτό τους ρε γμτ αλλά δεν τη βρίσκω τώρα.
-
Πρέπει ό,τι πάρεις να μπορεί να χωρέσει εκεί που το θέλεις. Δηλαδή να ταιριάζει τόσο σε μέγεθος (και από κάτω από το καπώ) και σε σχήμα. Νομίζω καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο αν όχι τον Σ κάποιον με ανταλλακτικά Honda να δεις πόσο κάνει.... τουλάχιστον θα ξέρεις ότι κάνει.
Είναι πιθανόν να θέλεις άλλη τρόμπα για να πετύχεις το δυνατό πιτσίλισμα που προσδοκάς. -
ευχαριστω θερμα παιδες,θα χτυπησω τηλεφωνο(φαινεται ναναι κ ανατολικη σαλονικη βολευει τζετ)
οσο για τη συμβατοτητα νομιζω βρηκα μερικες φωτο που φαινονται στο ιδιο μοτιβο με τις μαμα δικιες μου..εχω κ δυο φιλαρακια που εχουν αγορασει μεταχειρισμενα αυτοκινητα Honda παλι κ εχουν τετοιες πιτσιλιθρες οποτε ελπιζω οτι θα τις βολεψω...καλως εχοντων των πραγματων...αλλα αμα ειναι η τιμη οντως ετσι αξιζει καθε δοκιμη καθως η δουλεια που κανει το ψεκαστηρι ειναι πολυ ανωτερη απο των απλων jet
ειναι αυτα εδω προφανως ετσι?
http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-307-MIST- ... 2674wt_905
αν κ αναφερονται ως jet στην περιγραφη ειναι εμφανες απο τις φωτο οτι ειναι τα ζητουμενα
-
ερώτηση...
αυτά τα φανάρια είναι καλύτερα για xenon? Στο αυτοκίνητό μου έχω και AFS (adaptive front lighting system),θα δουλεύει σωστά? συνίσταται αλλαγή σε xenon η τα αφήνουμε ως έχει?
-
Εργοστασιακά έρχεται με xenon; Αν ναι, τότε δες αν αλλάζει ο κωδικός στο φανάρι.
-
ναι αλλάζει γιατί τα εργοστασιακά xenon αν και φαίνονται ίδια δεν έχουν το υπόλοιπο σύστημα του AFS
-
δεν έχει βάλει κανεις xenon σε φανάρια τύπου projector ρε παιδιά να μας πει αποτελέσματα? παραμενει τοσο καλά focused η δέσμη όπως και με τις αλογόνου?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αντωνη ( με ολο τον δεοντα σεβασμο) κανονικά η λυση που προτεινεις δεν απαιτει και μεγαλυτερο δοχειο νερου? ( νομιζω αυτο ισχυει σε μαμα καταστασεις αλλα δεν περνω και ορκο) και δευτερον η πιεση απο το αντλιακι συνηθως αρκει?( Μη με παρεξηγεις να μαθω θελω οχι να πουλησω εξυπναδα..)
Οπωσδήποτε φίλε μου, η κατανάλωση μεγαλώνει. Εκεί όμως που γέμιζες κάθε 15 μέρες, θα το κάνεις κάθε 10 εάν χρειάζεται να τα χρησιμοποιείς.
80% φτάνει η πίεση. Σε αντίθετη περίπτωση, με 15ε υπάρχουν τρομπακια που συνδέονται εν σειρά με το ‘μαμά’ τρομπακι.
Α. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπα μπάστα. Αντώνη, δηλαδή βάζεις xenon σε αμάξια που δεν έβγαιναν από το εργοστάσιο με τέτοιο πράμα;
Και που είναι το πρόβλημα φίλε μου?.
Εφόσον εργοστάσια, και μάλιστα πρωτοκλασάτα όπως έγραψα, παράγουν το ίδιο φανάρι, με εξωτερικά τζάμι μάλιστα, και εσωτερικά έχουν κάνει την μετατροπή?.
Το Jimny μου έχει μονή λάμπα, άρα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΕΝΟΝ. Με πληροφόρησαν ότι η VALEO ετοιμάζει διπλό φανάρι, με τον κατάλληλο προτζεκτορα για ΧΕΝΟΝ στα μεσαία, να μην το βάλω?. Σίγουρα με όλους τους μηχανισμούς.
Δεν το προέβλεψε το εργοστάσιο, το μελέτησε όμως κάποιος άλλος. Ένα ακριβό αμάξι, αποτίνετε στους έχοντες και κατέχοντας, άρα το βάζει. Ένα φτηνό δεν το επιβαρύνει οικονομικά ο κατασκευαστής.
Γιατί να στοχοποιήσουμε το φτωχό αυτοκίνητο, όταν με ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, βελτιώνετε?.
Πρέπει να είναι με δερμάτινα καθίσματα, 4000cc και 80000ε τιμή απόκτησης, για να έχει δικαίωμα στην νυκτερινή άνεση?. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, με κομπλέ σύστημα.
Και εδώ θα σου πω, ότι τα μέτρια πορτοφόλια είναι αυτά που πείθονται για ολοκληρωμένα συστήματα. Κάνε στατιστική στην βόλτα σου. Τα περισσότερα ‘μπουρδα’ ξένων τα φοράνε BMW!!....κομπλεξικά smart…..και ψόφιες Mercedes!!.....η τουλάχιστον αυτούς δεν μπορώ να πίσω, και τα βάζουν αλλού…..
Αυτή είναι η αλήθεια φίλε Κωνσταντίνε.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εργοστασιακά έρχεται με xenon; Αν ναι, τότε δες αν αλλάζει ο κωδικός στο φανάρι.
Και βεβαίως ο κωδικός είναι διαφορετικός!!!....μα εάν είναι η πρώτη τοποθέτηση στα χέρια σου, πάντα πρέπει να αγοράσεις και τον υπόλοιπο μηχανισμό….
Α. -
Peugeot 307 του 2004 με ενσωματωμένα προβολάκια ομίχλης, βγάζει η Valeo πχ φανάρι για xenon;
-
« αλλα και πιο αυτοκινητο δε στραβωνει εκει ... »
Άλλο να σε στραβώνει με 400 lumen, και άλλο με 1800!. Στην περίπτωση αυτή, θέλεις μεγάλο χρόνο προσαρμογής στα μάτια σου, είναι εγκληματικό.
Είπαμε, γράψαμε, δοκιμάσαμε, είδαμε με τα μάτια μας. ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΝΤΖΕΚΤΟΡΑ.-
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ή γιατι δεν ειναι νομιμα στον 'πολιτισμενο κοσμο' τα china....
Εκ πείρας σου γράφω, ότι οι Κινέζοι φτιάχνουν, και καταπληκτικές κατασκευές. Σίγουρα δεν είναι φτηνές δραχμικά. Μα εδώ οι εισαγωγείς, είναι ‘της αρπαχτείς’.
Η πείρα μου βάζει Χ και όχι ΧΕΝΟΝ!!!!!...., όταν δεν υπάρχει αυτόματος ρυθμιστής. eok
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
οκ ναι λαθος διατυπωση καθοτι ολα στην κινα φτιαχνονται πλεον. 'Χωρις τις δεουσες προδιαγραφες' πρεπει κανονικά να λεμε κι οχι απλώς κινεζικα
-
οκ ναι λαθος διατυπωση καθοτι ολα στην κινα φτιαχνονται πλεον. 'Χωρις τις δεουσες προδιαγραφες' πρεπει κανονικά να λεμε κι οχι απλώς κινεζικα
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
οι Κινέζοι φτιάχνουν, και καταπληκτικές κατασκευέςΔιαφωνω καθετα. Πες μου ενα προιον κατασκευασμενο στην κινα και ψαξε να βρεις το αντιστοιχο κατασκευασμενο στην ευρωπη, για να δεις τη διαφορα.
Οχι. Δεν φτιαχνονται ολα εκει. Υπαρχουν και αλλες επιλογες ποιοτικοτερες απλα θελουν ψαξιμο.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
οι Κινέζοι φτιάχνουν, και καταπληκτικές κατασκευές
Διαφωνω καθετα. Πες μου ενα προιον κατασκευασμενο στην κινα και ψαξε να βρεις το αντιστοιχο κατασκευασμενο στην ευρωπη, για να δεις τη διαφορα.
Οχι. Δεν φτιαχνονται ολα εκει. Υπαρχουν και αλλες επιλογες ποιοτικοτερες απλα θελουν ψαξιμο.
Και βεβαίως φίλε μου, στην Ευρώπη δεν πέρασε πολιτικός, που με τα τερτίπια του, και της φορολογικές του μ@λ@κιες, έκλισε όλα τα εργοστάσια……
Στην Ευρώπη παραμένουν τα εργοστάσια, στηριζόμενα από της πατριωτικές τους κυβερνήσεις, και δουλεύουν και για τον λαό και για το κεφαλαίο. Έτσι παραμένει η τεχνολογία αιχμής. Στην Κίνα δεν αποδέχονται καμιά διεθνή πατέντα. Κατά συνέπια το κόστος της έρευνας, δεν βαρύνει την παραγωγή τους.
Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα μοντέλα της JEEP, φτιάχνονται στην Κίνα, και είναι άψογα. Μην ξεχνάμε ότι η Boos, έχει φτιάξει εργοστάσιο στη Ταιβάν. Εκεί φτιάχνει εγκεφάλους!!. Μην ξεχνάμε ότι εκεί παίρνουν 90ε τον μήνα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και κάθε 5 χρόνια 6 μέρες άδεια επί πληρωμή!!. Και μην αρχίσετε να φωνάζετε ποποοοοοοοο….. διότι και εδώ η ‘παιδική χαρά’ έτσι ονειρεύεται να μας φτάσει…….
Λάμπες ΧΕΝΟΝ από Κίνα. Τιμή ‘ΤΣΙΦ’ 23,35ε το κομμάτι κομπλέ, και 87ε . ΕΕΕΕΕΕ δεν είναι ίδιες!!!....
Η τον 87ε είναι τέλια, συναγωνίζεται την οιανδήποτε ευρωπαϊκή. Πως ξεχωρίζουν από τον πελάτη?, με τίποτα. Είναι θέμα ηθικής του εισαγωγέα.
Σήμερα πήρα mail από πρωτοκλασάτη ευρωπαϊκή φίρμα, για κομπλέ φανάρια, με προντζεκτορα ρυθμιζόμενο αυτόματα, και φανάρι, που εάν στρίψεις περισσότερες μοίρες το τιμόνι, ανάβει και άλλο φως για να στρίψεις με σιγουριά!. Εάν παραγγείλω περισσότερα από 100 κομμάτια, έχω μεγαλύτερη έκπτωση, και ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΣΟ ΚΙΝΑΣ!.
Όλα τα συμπεράσματα δικά σας…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Φώτα Xenon...