-
-
-
Ο,τι να 'ναι... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κανονικά τα aftermarket xenon πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ! Νομίζω στην Αγγλία απαγορεύονται να μπαίνουν σε αυτοκίνητα με φώτα που έχουν μόνο καθρέπτες και όχι πρίσμα.ΕΙΔΙΚΑ σε μηχανές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
Στα δε αυτοκίνητα είναι από επικίνδυνα έως εκτυφλωτικά!
Απορώ με αυτούς που πάνε και τα βάζουν...
Και στην Αγγλία γίνεται πανικός με τα καγκουρο-xenon! Έχει βρομήσει ο τόπος με τον κάθε chava.
-
τι εγινε που πηγαν ολοι αυτοι του φορουμ που εχουν βαλει μουφο καγκουρο χενον?
δεν θα μας πουν οτι τα δικα τους ειναι τα καλυτερα και τα εχουν ρυθμισει μονοι τους ωστε να μην στραβωνουν?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τι εγινε που πηγαν ολοι αυτοι του φορουμ που εχουν βαλει μουφο καγκουρο χενον?δεν θα μας πουν οτι τα δικα τους ειναι τα καλυτερα και τα εχουν ρυθμισει μονοι τους ωστε να μην στραβωνουν?
μετά από 133 σελίδες περιμένεις να γραφτεί κάτι καινούριο?
-
τι εγινε που πηγαν ολοι αυτοι του φορουμ που εχουν βαλει μουφο καγκουρο χενον?δεν θα μας πουν οτι τα δικα τους ειναι τα καλυτερα και τα εχουν ρυθμισει μονοι τους ωστε να μην στραβωνουν?
+10000
Και εδώ κλαψ……κλαψ…..δεν θα βγάλω την ουρά μου απέξω . Φταίω και εγώ που τα τοποθετούσα ανεξέλεγκτα, ελπίζοντας στην ηθική των πελατών μου, να τα ρυθμίζουν από μέσα.
Μα ας είναι καλά ο ΛΑΠΠΑΣ, που μου κοντράρισε και βγήκα και νύχτα έξω παρατηρώντας……..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Aντώνη, δεν φταίνε μόνο οι πελάτες σου που δεν τα ρυθμίζουν. Θέλω να πω, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στο ότι κάθεται το αμάξι με το φόρτωμα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φαναριών στα αμάξια μας που φοράνε αλογόνου δεν κάνει για λάμπα xenon. Αυτή έχει εντελώς διαφορετική δέσμη.
-
Αν θες να κάνεις καλό, έστω και τώρα, σταμάτα να τοποθετείς after market xenon. Εκεί έξω είναι κόλαση.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εκεί έξω είναι κόλαση.Κυριακή βράδυ από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα - τηγανίστηκαν τα μάτια μου.
-
Αν δεν έχετε τύχει ο απέναντι να έχει μουφοxenon να βρέχει και το μπροστά τζάμι να έχει θολώσει ελαφρά, δεν έχετε δει ( ) τίποτα!
-
που να τους καει ολοκληρο το ηλεκτρικο και ηλεκτρονικο συστημα του αυτοκινητου τους
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν δεν έχετε τύχει ο απέναντι να έχει μουφοxenon να βρέχει και το μπροστά τζάμι να έχει θολώσει ελαφρά, δεν έχετε δει ( ) τίποτα!Αυτο μου συνεβει προχτες με τις βροχες.
τα χενον των απεναντι ( καθοτι εγω δεν εχω ) δημιουργουσαν ενα 'πεπλο' θαμπαδαςκι ενα ακομα τελευταιο ερωτημα ωστε να αποτραπω πληρως.
Τα δικα μου φωτα, το κρυσταλο μπροστα δεν ειναι 'σκετο' δηλ λειο οπως στα συγχρωνα φαναρια, αλλα εχει και 'ραβδωσεις' καθετες με το εδαφος ( καταλαβαινετε τι εννοω φανταζομαι ) για να διαθλά καλυτερα το φως υποθετω. Ακομα χειροτερα για xenon. Σωστα? -
που να τους καει ολοκληρο το ηλεκτρικο και ηλεκτρονικο συστημα του αυτοκινητου τουςΗ καλύτερη ευχή (κατάρα). Πρέπει να εφεύρει κάποιος συσκευή που να το καταστρέφει-εξουδετερώνει-παραλύει-βραχυκυκλώνει και ότι άλλο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aντώνη, δεν φταίνε μόνο οι πελάτες σου που δεν τα ρυθμίζουν. Θέλω να πω, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στο ότι κάθεται το αμάξι με το φόρτωμα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φαναριών στα αμάξια μας που φοράνε αλογόνου δεν κάνει για λάμπα xenon. Αυτή έχει εντελώς διαφορετική δέσμη.
Σίγουρα έχεις απόλυτα δίκιο φίλε μου.
Δεν ήξερα, δεν ρώτησα, δεν ψάχτηκα……λάθος.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Πάντως είχα αγοράσει της μαύρες λωρίδες και έβαζα. Τέλος τώρα!.....η κομπλέ η τίποτα!!!....
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν θες να κάνεις καλό, έστω και τώρα, σταμάτα να τοποθετείς after market xenon. Εκεί έξω είναι κόλαση.
Σίγουρα πρέπει να καλύφθηκες, με την απάντηση μου στον drdino.
Μάλιστα, και επειδή όλοι οι πελάτες μου, υπάρχουν στον υπολογιστή μου, και οι εργασίες υπάρχουν με κώδικα Χ1 λάθος τοποθέτηση (βάση των ενοχλημάτων που προκαλούν), και XS στα ολοκληρωμένα πακέτα, Όταν ο νόμος προβλέψει, θα πάρουν από εμένα ‘μπιλιέτο’.
Τώρα πόσοι θα συμμορφωθούν………
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
«από fokion_sportage » 20/10/10 17:56
Αυτο μου συνεβει προχτες με τις βροχες.
τα χενον των απεναντι ( καθοτι εγω δεν εχω ) δημιουργουσαν ενα 'πεπλο' θαμπαδας»
Αυτό δεν συμβαίνει μόνον με τα ομίχλης. Επαφίεται στο φιλότιμο του απέναντι. Αναμφίβολα και στης γνώσεις που θα έπρεπε να έχει.
«Τα δικα μου φωτα, το κρυσταλο μπροστα δεν ειναι 'σκετο' δηλ λειο οπως στα συγχρωνα φαναρια, αλλα εχει και 'ραβδωσεις' καθετες με το εδαφος ( καταλαβαινετε τι εννοω φανταζομαι ) για να διαθλά καλυτερα το φως υποθετω. Ακομα χειροτερα για xenon. Σωστα?»
Σωστά
Α. -
Πέφτει φακέλωμα κανονικά στην antonis-team.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πέφτει φακέλωμα κανονικά στην antonis-team.
Παλιές δόξες!!!!!.........για τους μεγάλους.
Σίγουρα παίρνουν καραντι για της δουλειές….
Σίγουρα ξερώ τι έκανα και δεν με παραμυθιάζουν, «μάστορα πριν λίγο το σερβάραμε» και έχουν περάσει 30000κμ, η έβαλε κάποιος βλάκας χέρι.
Και για το προκείμενο. Έστω ότι ζητηθεί από της αρχές, που θα φέρουν πρώτα νόμο, να αναφέρουμε για της τότε νόμιμες (γιατί δεν είναι παράνομες σήμερα) και από τότε παράνομες. Εύκολα μια κατάσταση βγαίνει από τον υπολογιστή!!......βεβαίως πρώτα το ‘μπιλιέτο’ για ενημέρωση τους.
Το κόλπο στην ζωή, είναι να ξέρεις να ‘πηδάς’ τα παλούκια……Και βεβαίως θα με ρωτίσεται, «ποιες αρχές?, της παιδικής χαράς που κυβερνάει?». Τίποτα δεν είναι μόνιμο………Βάρδα να μην ξεχνάμε το όπλο του πολίτη, την ψήφο…..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Στην Αγγλια απο τον Δεκεμβρη του 2011 αλλαζουν καποια πραγματα στον ελενχο του ΜΟΤ ,το αντιστοιχο ας πουμε με το δικο μας κτεο . Ενα απο αυτα αφορα και τα ΧΕΝΟΝ
HID lights – Specifically those aftermarket kits that give the very bright headlight beams. Any cars found with these kits will be an automatic MOT failure. Testers are able to easily spot the difference between HID kits, and manufacturer fitted Xenon’s. Easy to spot as Xenon cars have suspension level sensors, in car beam adjuster, and usually headlight washers.
http://wrecks2riches.co.uk/2010/10/2011-changes-to-mot/
Το in car beam adjuster το εβαλε κατα λαθος;
Φώτα Xenon...