-
Ο χρήστης oxt έγραψε:
Οταν λες στην 33 τι εννοεις?
Και το WD-40 κωδικος γρασσου?
Ο θορυβος εξαληφθηκε?
Σε εχω κουρασει το καταλαβαινω αλλα θελω να κανω σωστη δουλεια.
Θα μου πεις η σωστοτερη θα ητανε να εβαζα και αμορτισερ αλλα λογο παλιοτητας αυτοκινητου λεω αστο καλυτερα.Βασιλης.
33=ALFA ROMEO 33 ,το προηγουμενο αμαξι μου
WD-40= το σπραιη που κανει για ολαO θορυβος μειωθηκε αρκετα αλλα εγω τα εβαλα στα μπροστα ελατηρια.
Καμια κουραση ,αν ξερω κατι το λεω -
ΒΙLL το WD-40 ειναι σπρει σε γρασσο?
Δηλαδη μου λες οτι μπορω να βαλω αλφαδολαστιχο και στα εμπρος ελατηρια.Θα παταει ομως στν μπουκαλα?
Βασιλης -
Ο χρήστης opelkadett έγραψε:
ΒΙLL το WD-40 ειναι σπρει σε γρασσο?
Δηλαδη μου λες οτι μπορω να βαλω αλφαδολαστιχο και στα εμπρος ελατηρια.Θα παταει ομως στν μπουκαλα?
Βασιληςουσιαστικά είναι λάδι σε σπρέι, με penetrating (διεισδυτικές) ιδιότητες. Σου λύνει τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις (κολλημένες βίδες, κλειδαριές, σκουριασμένα παξιμάδια κλπ).
Ίδια δουλειά κάνει και το CRC.
-
opelkadett=oxt ; Εγω ειχα βαλει στα μπροστα γιατι ηταν ελατηρια χαμηλωματος σε μαμα αμορτισερ και οταν εστριβα το τιμονι ετριζαν πανω στο λουκι της μπουκαλας.
-
σοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! για το opelkadett=oxt..
Oλα καλα ρε bill αλλα θα καθεται καλυτερα το ελατηριο πανω στη μπουκαλα?Η θα εχουμε τιποτα μυθια?
-
Εγω ειχα βαλει στα μπροστα γιατι ηταν ελατηρια χαμηλωματος σε μαμα αμορτισερ και οταν εστριβα το τιμονι ετριζαν πανω στο λουκι της μπουκαλας.
Και σε εμενα ετσι ειναι.Μαμα αμορτισερ με ελατηρια χαμηλοματος.και οταν εστριβα ετριζαν πανω στο λουκι της μπουκαλας.Γαμησε τα να πουμε.
Σας εχω κουρασει. Μακαρι να κανει δουλεια το αλαφαδολαστιχο.Βασιλης.
-
Ο χρήστης oxt έγραψε:
Επειδη το αυτοκινητο που εχω ειναι αρκετα παλιο και ειπα να μην το βαλω επωνυμα ελατηρια π.χ Η&R η Εibach βρηκα κατι σουισικα μαρκας Κilein 3.5 ποντους.
Για το αν ειναι καλα αυτο θα το δω στην πορεια.
Βασιλης.Τέτοιου είδους σκέψη είχα κάνει καί εγώ πρίν κάτι χρόνια,όταν έβαλα ελατήρια εντελώς άγνωστα (νομίζω TERRA τά λέγανε),τα οποία σιγά-σιγά χαμηλώνανε από μόνα τους.
Σκέτο σίδερο ήτανε.
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ