-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
παλιο παλιο ο μοντυ ειναι σε εξαλλη κατασταση και φωναζει στον ασυρματο 'fing fing Raikkonen,what a f***ing idiot'!!Απο το σπα 2002.Αν μπορεσω θα το ανεβασω ή αν μπορει ο pptsmpsΔεν ξερω να εχει γινει κατι τετοιο...θελω να το ακουσω παντως...
Μηπως ομως ηταν Ουγγαρια 2002,που ειχε γινει κατι παρομοιο γιατι ΣΠΑ δεν θυμαμαι καποια τετοια φαση(θα τσεκαρω το video του αγωνα...). -
Όχι, έχει δίκιο ο Iceman. Ήταν στα δοκιμαστικά του Σπα (αν και δε θυμάμαι αν ήταν 2002 ή 2003). Και είναι ακριβώς έτσι όπως το είπε.
'fcking...fcking Raikkonen. What a f*cking idiot'
Αυτό μου θυμίζει το κλασσικό πλέον 'You fcking idiot. You broke my fcking head' με τον καμεραμάν. Αν το αναφέρατε ήδη και σε αυτό το thread, ζητώ συγνώμη αλλά δεν το διάβασα όλο
-
Όντως ήταν στα προκριματικά του Σπα 2002.
Ο Raikkonen ήταν σε αργό γυρό(είτε εξόδου είτε εισόδου) και έπρεπε να αφήσει δύο μονοθέσια να περάσουν, πρώτα ένα άλλο και μετά τον Montoya που ήταν χωσμένος πίσω από τον άλλο. Έτσι δεν γνώριζε ότι ήταν και ο Montoya εκεί, και τον μισο-έκλεισε στην είσοδο του σικέην και μετά πήγε ευθεία παρακάμπτοντας το σικέην για να τον αφήσει.
Δεν γλίτωσε το βρισίδι... -
το έχω αλλά πως να το ανεβάσω;
-
-
-
http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=0JEP ... 833CPJF6V0
edit:Μας πρόλαβαν
Eνα videο με πολύ ενδιαφέρον.Μια οχι και τοσο τυπικη συζήτηση μεταξύ ron και schumi για το μελλον του τελευταιου.Στο μακρινο 1993 ,νομιζω, ο ρον προσεγγιζει το γερμανο...:
http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=16B6 ... CXX3XTAJXB
special thanks to up82
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
βρήκα ένα καταπληκτικό video Που ο Μοντόγια βρίζει τον Κίμι ενώ τον προσπερνά.......
από το Σπα 2002... 3 ή 4ος γύρος...ο Κιμι πάει στα χόρτα...Με το ίδιο style...
Βρήκα ένα καταπληκτικό video όπου ο Raikkonen γρονθοκοπεί έναν marshal όπου πήγε να δει αν είναι καλά.
Από Malaysia... O marshal πάει στο νοσοκομείο
Ρε συνέλθε, αυτά δεν είναι πια οπαδικά, αυτά είναι ψέμματα. 3 - 4 γύρος..., χόρτα...
p.s. I'm back!
-
Nα'τος ο Δημητρης...!
-
Αν δεν κάνω λάθος το Fcking Raikkonen what a fcking idiot το είχε πει σε κατατακτήριες δοκιμές όταν ο Raikkonen ξέχασε οτι είναι κ άλλοι μετά απο αυτόν, ενώ είχε τελειώσει τον γύρο του, κ του έκλεισε τον δρόμο επειδή πήγαινε πολυ σιγά...Αν κ δεν είμαι σιγουρος....
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος το Fcking Raikkonen what a fcking idiot το είχε πει σε κατατακτήριες δοκιμές όταν ο Raikkonen ξέχασε οτι είναι κ άλλοι μετά απο αυτόν, ενώ είχε τελειώσει τον γύρο του, κ του έκλεισε τον δρόμο επειδή πήγαινε πολυ σιγά...Αν κ δεν είμαι σιγουρος....Τι δεν εισαι σιγουορς...;
Το video δεν το ειδες;
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια