Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κιμι!! ο μεγαλύτερος looser της f1?
    1. Home
    2. Formula 1
    3. Κιμι!! ο μεγαλύτερος looser της f1?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 5 / 9
    Formula 1
    35
    173
    335
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hakkinen98-99_ last edited by

ΚΑΛΑ ρε pptsmsfdmsfxn...τι ειναι αυτα που λες???Loser(k oxi looser) ο ΚΙΜΙ????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???Oσα λες ειναι οτι ναναι οπως το nick σου...Alla σκεφτηκα κ το αλλο...Μηπως εγραψες αυτο το Thread για να ειναι δημοφιλες λογω των αντιρρησεων??Loser ειναι αυτος που συμβιβαζεταιμε την ηττα...Σου φαινεται για τετοιος ο KIMI???Μην τρελαθουμε...Ο DC ειχε δηλωσει (κτ ξερει...team mate Κ των 2) οτι απο τις τηλεμετριες συμπερανε πως ο MIKA ηταν κατα πολυ ταχυτερος...Κ καποιος ειπε για loser τον ΜΙΚΑ επειδη εκανε 7 χρονια να παρει την 1η του νικη...Κ με τα μονοθεσια που ειχε πολλα ειχε καταφερει κ θα μπορουσε να την ειχε παρει πιο νωρις αν δεν ηταν τοσο ατυχος...Στο ντεμπουτο του στη McLaren το 93 ηταν ταχυτερος του Senna στα δοκιμαστικα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • O
        og2002gr last edited by

Ολη η ιστορια με τον Kimmi ξεκιναει απο το γεγονος οτι για αλλη μια φορα μενει το ταλεντο, ο πρωταθλητης του χρονου. Τοσα χρονια ηταν ο Schumacher και η 'κοκκινη αυτοκρατορια'. Φετος έλειπε ο Mr 7ακις, η ταλενταρα ειχε το ταχυτερο μονοθεσιο, ήταν η τελεια συγκυρια. Αλλά ξεφνικα βλέπει να του πεταγεται ο Alonso και ο 'Iceman-Ασεμας' παραμενει παλι στο 'του χρονου θα το παρω σιγουρα'..Τον εφαγε και η αναξιοπιστια της McLaren αλλά ειναι αδυνατον να μη φταιει κατα πολυ και ο ιδιος.
        Για να λεμε την αληθεια ο τιτλος loser δεν ειναι ευστοχος. Εχει να κανει με την ψυχολογια, οταν ο οδηγος εχει χασει πριν αρχισει ο αγωνας. Σιγουρα ο Kimmi δεν ειναι ετσι. Μπορει φετος να ΑΠΕΤΥΧΕ αλλά ειναι μαχητης και χανει υστερα απο αγωνα και προσπάθεια.

Και ο Alonso χαρακτηριζοταν (τουλάχιστον απο προπερσι) ταλεντο και μελλοντικος πρωταθλητης, αλλά αυτος το ΠΕΤΥΧΕκαι με την **πρωτη **ευκαιρια (δηλ. μολις επεσε η Ferrari). Γι'αυτο και ειναι μαγκας. Του χρονου ισως γινει μαγκας και ο 'φιλανδος διάδοχος'.

• A
          a-viper7 last edited by

• P
            pininfarina last edited by

Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
            Για να λεμε την αληθεια ο τιτλος loser δεν ειναι ευστοχος. Εχει να κανει με την ψυχολογια, οταν ο οδηγος εχει χασει πριν αρχισει ο αγωνας. Σιγουρα ο Kimmi δεν ειναι ετσι. Μπορει φετος να ΑΠΕΤΥΧΕ αλλά ειναι μαχητης και χανει υστερα απο αγωνα και προσπάθεια.

Και ο Alonso χαρακτηριζοταν (τουλάχιστον απο προπερσι) ταλεντο και μελλοντικος πρωταθλητης, αλλά αυτος το ΠΕΤΥΧΕκαι με την **πρωτη **ευκαιρια (δηλ. μολις επεσε η Ferrari). Γι'αυτο και ειναι μαγκας. Του χρονου ισως γινει μαγκας και ο 'φιλανδος διάδοχος'.

Απο τη στιγμη που ο Κιμι κατα κοινη ομολογια δεν ευθυνεται για τα προβληματα αξιοπιστιας που ευθυνονται αποκλειστικα για την απωλεια τιτλου, δεν μπορει να του χρεωσει κανεις οτι δεν ειναι μαγκας ενω ο Αλονσο ειναι. Για τη Mclaren μπορει να το πει, για τον Κιμι οχι.

• K
              kantoniou last edited by

Ολη η ιστορια με τον Kimmi ξεκιναει απο το γεγονος οτι για αλλη μια φορα μενει το ταλεντο, ο πρωταθλητης του χρονου. Τοσα χρονια ηταν ο Schumacher και η 'κοκκινη αυτοκρατορια'. Φετος έλειπε ο Mr 7ακις, η ταλενταρα ειχε το ταχυτερο μονοθεσιο, ήταν η τελεια συγκυρια.

Το ιδιο ισχυει και για τον Μοντογια και τον Φιζικελα. Κι αυτοι 'losers'; Πρωταθλητης ειναι μονο ενας. Και φετος (θα) ειναι ο Αλονζο.
              Το μονο πραγμα που μπορει κανεις να χρεωσει στον Κιμι ειναι τα οδηγικα λαθη. Οχι οτι δεν εκανε, αλλα σιγουρα δεν χανει τον τιτλο απο αυτα. Τον τιτλο τον χανει απο την αναξιοπιστια του αυτοκινητου. Αν ισχυει η αποψη οτι ο οδηγος δεν μπορει πλεον να καταστρεψει τον κινητηρα, αφου αυτος λειτουργει εντος συγκεκριμενων οριων, τοτε φταιει μονο η McLaren, οπως εγραψε και ο pininfarina παραπανω. Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο), τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

• O
                og2002gr last edited by

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:

Ολη η ιστορια με τον Kimmi ξεκιναει απο το γεγονος οτι για αλλη μια φορα μενει το ταλεντο, ο πρωταθλητης του χρονου. Τοσα χρονια ηταν ο Schumacher και η 'κοκκινη αυτοκρατορια'. Φετος έλειπε ο Mr 7ακις, η ταλενταρα ειχε το ταχυτερο μονοθεσιο, ήταν η τελεια συγκυρια.

Το ιδιο ισχυει και για τον Μοντογια και τον Φιζικελα. Κι αυτοι 'losers';

Εμενα ρωτας? Αυτους που θεωρουν τον Kimmi loser ρωτα. Για μενα ουτε ο Kimmi ειναι loser, ουτε αυτοι. Και ιδιως αυτοι καθως σε καινουρια ομαδα πηγαν, και Νο2 οδηγοι κατεληξαν.

Πρωταθλητης ειναι μονο ενας. Και φετος (θα) ειναι ο Αλονζο.

Και μαγκια του. Εκανε οτι ακριβως επρεπε.
                Ο Kimmi το εκανε?
                Εσυ λες: > Το μονο πραγμα που μπορει κανεις να χρεωσει στον Κιμι ειναι τα οδηγικα λαθη.Οχι οτι δεν εκανε,...

...αλλα σιγουρα δεν χανει τον τιτλο απο αυτα. Τον τιτλο τον χανει απο την αναξιοπιστια του αυτοκινητου. Αν ισχυει η αποψη οτι ο οδηγος δεν μπορει πλεον να καταστρεψει τον κινητηρα, αφου αυτος λειτουργει εντος συγκεκριμενων οριων, τοτε φταιει μονο η McLaren, οπως εγραψε και ο pininfarina παραπανω.

Εισαι 100% σιγουρος? Η δινεις εστω και λιγες πιθανοτητες στον Alonso?
                O Αlonso ειχε σε 9 αγωνες καλυτερο αποτελεσμα απο τον Raikkonen, εναντι 5 του Kimmi. Σε όλες το μονοθεσιο εφταιξε?

Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο), τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

? ? ? ? ? ? ? ?
                ...ποσο μαλλον συγκρινομενος με Albers και Μοντειρο, ε?

• G
                  greo last edited by

Το καλο ή κακο με τη Φ1 ειναι οτι ΔΕΝ ειναι ενοργανη γυμναστικη. Να κανει δηλαδη ενα γυρο ο πιλοτος και αναλογως αν μας αρεσε ή δε μας αρεσε να παρει 9.800 ή 9.150.

Υπαρχει στη μεση και το αποτελεσμα και η βαθμολογια και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ολα κρινονται βασει αυτου. Και η βαθμολογια μας λεει οτι οταν ο Αλονσο ειχε καλυτερο μονοθεσιο (3 πρωτοι αγωνες) πηρε 26 βαθμους εναντι 7 του Κιμι. Και αυτη τη διαφορα κραταει ακομα αν και εχει κανει 11 αγωνες με κατωτερο (συμφωνα με την κοινη διαπιστωση) μονοθεσιο.

Αρα 2 στοιχεια:

1. Η διαφορα των 3 πρωτων αγωνων θα μπορουσε να ειναι αρκετα μικροτερη αν ο Κιμι δεν εκανε καποια προσωπικα λαθη.
                  2. Επι 11 αγωνες ο Αλονσο με υποδεεστερο μονοθεσιο εχει καταφερει οχι μονο να μην χασει το προβαδισμα αλλα να το επεκτεινει κιολας (αντε αν βαλουμε και την Ιμολα εχει χασει μονο 2 ποντους).

Συγνωμην αλλα αυτο ειναι σημαντικοτατο επιτευγμα, οπως και να το δει κανεις. Ο Αλονσο δηλαδη ειναι ενας οδηγος που εδειξε οτι οταν εχει το καλυτερο μονοθεσιο κερδιζει, ενω οταν δεν το εχει ΔΕΝ χανει. Και αυτο για μενα οχι μονο δεν μειωνει την εικονα του οπως εγραψε ο kantoniou, αλλα συνιστα και σαφη προσωπικη του νικη. Η οποια σε περιπτωση που η ΜακΛαρεν παρει (οπως φαινεται) το κατασκευαστων θα γινει ακομα μεγαλυτερη.

• P
                    pininfarina last edited by

Και μαγκια του. Εκανε οτι ακριβως επρεπε.
                    Ο Kimmi το εκανε?

O Αlonso ειχε σε 9 αγωνες καλυτερο αποτελεσμα απο τον Raikkonen, εναντι 5 του Kimmi. Σε όλες το μονοθεσιο εφταιξε?

Οι μονοι αγωνες που ο Κιμι ειχε χειροτερο αποτελεσμα απο τον Αλονσο στα ισια -εξαιρουμενης αξιοπιστιας και καιρου- ηταν οι 3 πρωτοι. Στους αλλους 6 ηταν ταχυτερος αλλα εφταιξε κατι αλλο.

Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο), τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

? ? ? ? ? ? ? ?

Ο Raikkonen ενισχυσε την εικονα του και στα δικα μου ματια φετος, γιατι

1. Επισκιασε (και μου φαινεται συνεχιζει να επισκιαζει σε λιγοτερο βαθμο) με ιδιο μονοθεσιο τον jpm που δε θεωρειται οδηγος της πλακας -αυτο ασχετως ατυχηματος team orders κτλ.
                    2. Γενικα εδωσε ρεσιταλ οδηγησης, κανοντας ο,τι επρεπε κι ακομα παραπανω (δεν τον συγκρινω με Alonso, και αν og2002 νομιζεις οτι ο kr καπου εφταιξε φετος παρακαλω να μας το πεις)
                    • R
                      ripper last edited by

O Alonso έχει το καλύτερο (και όχι το ταχύτερο) μονοθέσιο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε ταχύτητα χάνει μόνο από τις McLaren και σε 15 αγώνες δεν έχει αντιμετωπίσει ούτε ένα μηχανικό πρόβλημα! Με άλλα λόγια ειχέ την δυνατότητα να κάνει 15 podiums χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το σύστημα βαθμολόγησης και γενικά οι κανονισμοί ευνοούν σαφώς την αξιοπιστία σε σχέση με την ταχύτητα. Οπότε είναι πασιφανες οτί ο Alonso οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο, το εκμεταλλεύεται στο έπακρο και μπράβο του (άξιος πρωταθλητής κατα τη γνώμη μου).
                      Αλλά να ισχυριζόμαστε ότι κατακτα το πρωτάθλημα με κατώτερο μονοθέσιο είναι ανακριβές.

• O
                        og2002gr last edited by

Ο χρήστης pininfarina έγραψε:

Οι μονοι αγωνες που ο Κιμι ειχε χειροτερο αποτελεσμα απο τον Αλονσο στα ισια -εξαιρουμενης αξιοπιστιας και καιρου- ηταν οι 3 πρωτοι. Στους αλλους 6 ηταν ταχυτερος αλλα εφταιξε κατι αλλο.

Δεν το ξερω, δεν το εχω ψαξει, και βαριεμαι να το κανω. Αν ειναι ετσι παω πάσο.

Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια...), τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

Ο Raikkonen ενισχυσε την εικονα του και στα δικα μου ματια φετος, γιατι

1. Επισκιασε (και μου φαινεται συνεχιζει να επισκιαζει σε λιγοτερο βαθμο) με ιδιο μονοθεσιο τον jpm που δε θεωρειται οδηγος της πλακας -αυτο ασχετως ατυχηματος team orders κτλ.

Ομως ο Montoya ειναι νεος στην ομαδα, ειναι 2ος οδηγος, ειχε ατυχημα, και στο κατω κατω δεν τα παει και ασχημα. Ειναι ο καλυτερος δευτερος οδηγος και εχει τοση διαφορα απο τον team-mate του, οση και ο team-mate του απο τον πρωταθλητη.

1. Γενικα εδωσε ρεσιταλ οδηγησης, κανοντας ο,τι επρεπε κι ακομα παραπανω (δεν τον συγκρινω με Alonso,... )

Θα συμφωνισω οτι εκανε πολυ καλους αγωνες. Οπως και τα προηγουμενα χρονια, ετσι και φετος ειναι αναμεσα στους πρωταγωνιστες. Δηλαδη εχει διαρκεια, απαραιτητο πραγμα για την καθιερωση. Γιαυτο το λογο ανεβηκε και στα δικά μου ματια. Αλλά μεχρι εκει.
                        Εσυ τουλαχιστον δεν τον συγκρινεις με τον Alonso, γιατι αυτο:>Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Αλονζο)

ειναι τραγικο...

...και αν og2002 νομιζεις οτι ο kr καπου εφταιξε φετος παρακαλω να μας το πεις

Δεν εχω ακριβη απαντηση αν εφταιξε καπου ο Kimmi (ουτε καν αν και που εκανε λαθη δεν ξερω) αλλα μου φαινεται υπερβολικο να φταιει 100% τo μονοθεσιο, ανεξαρτητα απο την οδηγηση του οδηγου. Αλλα επαναλμβανω δεν εχω ακριβη στοιχεια. Μην ξεχνάς ομως οτι η McLaren εχει 21/28 τερματισμους, ενω η Renault 20/28. Δεν ειναι και τοσο χαλια δηλαδη η αξιοπιστια της McLaren ωστε να φταιει αποκλειστικα το μονοθεσιο.

ΥΓ1:pls μην κοβεται το gr απο το nick μου. Φαινεται σαν κολοβό...
                        ΥΓ2:greo με εκπλησσεις με τις τελευταιες σου δημοσιευσεις...
                        ΥΓ3:κανουμε ενα διαλειμμα να δουμε την Εθνικη?

• G
                          greo last edited by

ΥΓ2:greo με εκπλησσεις με τις τελευταιες σου δημοσιευσεις...
                          ΥΓ3:κανουμε ενα διαλειμμα να δουμε την Εθνικη?

Δηλαδη;
                          Απαντας οποτε θες (δες την εθνικη δηλαδη) ακομα και με pm αν προτιμας Ειμαι ετοιμος να δεχθω την πικρη αληθεια

• K
                            kantoniou last edited by

Με καλυψαν οι pininfarina και ripper.
                            Και εγω θεωρω οτι ο Αλονζο ειναι παναξιος πρωταθλητης.

@greο:
                            'ο Αλονσο με υποδεεστερο μονοθεσιο εχει καταφερει οχι μονο να μην χασει το προβαδισμα αλλα να το επεκτεινει κιολας'
                            Υποδεεστερο μονοθεσιο απο καποιο που ειναι καθε τρεις και λιγο παρκαρισμενο pits ειναι λιγο δυσκολο να βρεις. Ο Αλονζο δεν ειχε το ΤΑΧΥΤΕΡΟ μονοθεσιο, σιγουρα ομως ειχε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

'Ο Αλονσο δηλαδη ειναι ενας οδηγος που εδειξε οτι οταν εχει το καλυτερο μονοθεσιο κερδιζει, ενω οταν δεν το εχει ΔΕΝ χανει.'
                            Τι εννοεις δεν χανει; Αλλο δεν χανει το προβαδισμα στη βαθμολογια, αλλο δεν χανει γενικως. Εχασε και παραεχασε και μαλιστα ενω ενδεχομενως θα μπορουσε να διεκδικησει καποιες νικες. Ετσι εξασφαλιζει πιθανοτατα των οδηγων, αλλα δεν αποκλειεται να χασουν το κατασκευαστων (γι' αυτο φυσικα δεν 'φταιει' ο ιδιος αλλα η ομαδα που θετει τις προτεραιοτητες και ο Φιζικο)

'Και αυτο για μενα οχι μονο δεν μειωνει την εικονα του οπως εγραψε ο kantoniou, αλλα...'
                            ??? Που ακριβως το εγραψα αυτο;;; Εγω ειπα -και σε προηγουμενο ποστ- οτι ειναι παναξιος πρωταθλητης. Απλα λεω οτι ο Κιμι ανεβηκε στην εκτιμηση μου διοτι οδηγικα (κατα το παικτικα που λεει και ο Αλεφας ) εδειξε οτι εινα **τουλαχιστον ισαξιος **των υπολοιπων. Αν ηταν και μηχανικος θα τον κατηγορουσα για τις εγκαταλειψεις. Τωρα οχι.

Και κατι ακομα. Οταν μετρατε αποτελεσματα δειτε (εκτος απο τη βαθμολογια) και τις εγκαταλειψεις λογω μηχανικης βλαβης και τους ταχυτερους γυρους και τις ποινες στην εκκινηση λογω αλλαγης κινητηρα, για να κρινετε πιο ολοκληρωμενα...

• K
                              kantoniou last edited by

@og2002gr

Ο Ραικονεν κερδισε τους περισσοτερους απο τους αγωνες στους οποιους δεν εγκατελειψε απο μηχανικη βλαβη. Οπου εγκατελειψε απο μηχανικη βλαβη κατα συμπτωση συνηθως ηταν πρωτος. Και επισης διεκδικησε με μανια τη νικη, ακομα και οταν δεν τα καταφερε. Θεωρω δε οτι χωρις τις εγκαταλειψεις και τις ποινες στα δοκιμαστικα θα ηταν ανετα πρωταθλητης. Μετα απο αυτα εγω εγραψα οτι ΜΑΛΛΟΝ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ, ενισχυσε την εικονα του απεναντι στον Αλονζο. Αν βρισκεις τραγικο να εχω γνωμη διαφορετικη απο τη δικη σου, τοτε ΟΚ.

Τα παραπανω δεν σημαινουν οτι αδικα χανει το πρωταθλημα. Ας προσεχε.

• A
                                arji78 last edited by

εγω παντως μια φορα ειδα φετος το ναντο να ειναι πισω (ουγγαρια) και δεν περασε ουτε τον μοντειρο.
                                και στο κατω κατω ποιον περασε ολη τη χρονια:(δεν κραταω στατιστικα)

• H
                                  hakkinen98-99_ last edited by

kantoniou ειπες ας προσεχε...Τι εφταιγε το παλικαρι???
                                  kantoniou ειπες
                                  ΔΛΔ τον ειχες για κατωτερο των υπολοιπων??
                                  og2002gr τον ειπες γυρω στις 20 φορες Kimmi...Ειναι Κimi...

• N
                                    nick last edited by

Να και ένα αφιέρωμα για τον Αλόνσο από γνωστό περιοδικό F1 το μετακίνησα εδώ γιατί είναι και στην επικαιρότητα σχετικά με τις δυνατότητες που έχει αυτό το άτομο.

http://img339.imageshack.us/img339/5978/alonso18jd.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/2084/alonso23fd.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/4913/alonso31xp.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/4135/alonso41pq.jpg

• K
                                      kantoniou last edited by

Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
                                      kantoniou ειπες ας προσεχε...Τι εφταιγε το παλικαρι???

Ας προσεχε σε ποια ομαδα ειναι. Η αναξιοπιστια της Μerc δεν ειναι φετινο φαινομενο. Ο Αλονζο βρεθηκε στην ομαδα που επρεπε την καταλληλη στιγμη και μπραβο του.

kantoniou ειπες >
                                      ΔΛΔ τον ειχες για κατωτερο των υπολοιπων??

Απο τα γραφομενα μου φαινεται ποσο ψηλα ή χαμηλα τον ειχα/εχω στην εκτιμηση μου.

• M
                                        mclaren-queen last edited by

Ας προσεχε σε ποια ομαδα ειναι. Η αναξιοπιστια της Μerc δεν ειναι φετινο φαινομενο. Ο Αλονζο βρεθηκε στην ομαδα που επρεπε την καταλληλη στιγμη και μπραβο του.

Το βρικω λιγο αδικο αυτο και για τον κιμι και για τη mclaren.Πηγε σε μια πολυ μεγαλη ομαδα με τρομερες υποδομες η οποια τοτε φαινοταν ως η μεγαλυτερη απειλη για τη ferrari και ο alonso σε μια φιλοδοξη ομαδα και του κατσε..Περισσοτερο τυχη μου φαινεται εμενα η επιλογη της σωστης ομαδας τη σωστη χρονικη στιγμη

• G
                                          greo last edited by

'Ο Αλονσο δηλαδη ειναι ενας οδηγος που εδειξε οτι οταν εχει το καλυτερο μονοθεσιο κερδιζει, ενω οταν δεν το εχει ΔΕΝ χανει.'
                                          Τι εννοεις δεν χανει; Αλλο δεν χανει το προβαδισμα στη βαθμολογια, αλλο δεν χανει γενικως. Εχασε και παραεχασε και μαλιστα ενω ενδεχομενως θα μπορουσε να διεκδικησει καποιες νικες. Ετσι εξασφαλιζει πιθανοτατα των οδηγων, αλλα δεν αποκλειεται να χασουν το κατασκευαστων (γι' αυτο φυσικα δεν 'φταιει' ο ιδιος αλλα η ομαδα που θετει τις προτεραιοτητες και ο Φιζικο)

'Και αυτο για μενα οχι μονο δεν μειωνει την εικονα του οπως εγραψε ο kantoniou, αλλα...'
                                          ??? Που ακριβως το εγραψα αυτο;;; Εγω ειπα -και σε προηγουμενο ποστ- οτι ειναι παναξιος πρωταθλητης. Απλα λεω οτι ο Κιμι ανεβηκε στην εκτιμηση μου διοτι οδηγικα (κατα το παικτικα που λεει και ο Αλεφας ) εδειξε οτι εινα **τουλαχιστον ισαξιος **των υπολοιπων. Αν ηταν και μηχανικος θα τον κατηγορουσα για τις εγκαταλειψεις. Τωρα οχι.

Οταν λεω 'δεν χανει' εννοω οτι πετυχαινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το καλυτερο δυνατον αποτελέσμα σε καθε αγωνα, ειναι εκει να εκμεταλευτει τα λαθη των αλλων, διατηρει τον ελεγχο του παιχνιδιου και του πρωταθληματος και πετυχαινει τους στοχους του, προσεχοντας το αυτοκινητο του σαν να το πληρωνει απο την τσεπη του. Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις!
                                          Ειπες επι λεξη 'Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο)'. Δηλαδη εβαλες το στοιχειο της συγκρισης μεταξυ των 2 πιλοτων. Και εγω δε βλεπω κατι στη σαιζον που να ενισχυει την εικονα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πιλοτου συγκριτικα με τον Αλονσο.
                                          Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ. Αν ο Ναντο οδηγουσε για αγγλο-γερμανικη ομαδα ή ηταν ξανθος βορειος, τωρα θα εγραφαν ποιηματα προς τιμην του

• K
                                            kantoniou last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                            Οταν λεω 'δεν χανει' εννοω οτι πετυχαινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το καλυτερο δυνατον αποτελέσμα σε καθε αγωνα, ειναι εκει να εκμεταλευτει τα λαθη των αλλων, διατηρει τον ελεγχο του παιχνιδιου και του πρωταθληματος και πετυχαινει τους στοχους του, προσεχοντας το αυτοκινητο του σαν να το πληρωνει απο την τσεπη του. Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις!

Εγω παντως δεν διαφωνω! Εδωσες ωστοσο μια μαλλον ευρεια ερμηνεια στο 'δεν χανει'

Ειπες επι λεξη 'Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο)'. Δηλαδη εβαλες το στοιχειο της συγκρισης μεταξυ των 2 πιλοτων. Και εγω δε βλεπω κατι στη σαιζον που να ενισχυει την εικονα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πιλοτου συγκριτικα με τον Αλονσο.

Ειπα επι λεξη 'Ο Ραικονεν μαλλον ενισχυσε την εικονα του σαν οδηγος φετος (συγκρινομενος με Μοντογια και Αλονζο), τουλαχιστον στα δικα μου ματια.' Και αυτο για υποψιαζομουνα οτι πολλοι [οι περισσοτεροι;] μπορει να διαφωνουν.
                                            Απαντησα και παραπανω: Ειναι υποκειμενικη αποψη. Δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουμε. Δεν σημαινει επισης οτι ο Αλονζο δεν εδειξε κι αυτος ποιοτητα πρωταθλητη και μαλιστα με αρκετα εντυπωσιακο τροπο. Εμενα ωστοσο με εντυπωσιασε περισσοτερο ο Ραικονεν. Τι να κανω; Δηλωση μετανοιας;

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ. Αν ο Ναντο οδηγουσε για αγγλο-γερμανικη ομαδα ή ηταν ξανθος βορειος, τωρα θα εγραφαν ποιηματα προς τιμην του

Πιθανοτατα εχεις δικιο. Επειδη ωστοσο προσωπικα δεν διακατεχομαι απο το συνδρομο της αριας φυλης και σαν προσωπικοτητα το Ραικονεν μου φαινεται μαλλον αντιπαθης, προσπαθω να κρινω απ οσα βλεπω στην πιστα και οχι απο αυτα που γραφουν οι Αγγλοι φιλοι του σπορ, που κυριαρχουν στην ενημερωση, τουλαχιστον στο net.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9