-
το βρηκα εντελως τυχαια προχθες!! ειναι τελειο και μου χρησιμευσε παρα πολυ επειδη σπουδαζω τοπογραφος μηχανικος!
μεχρι τωρα επισκευθηκα : Grand Canion, Buenos Aires , Paris, Brussels , London , Istanbul , Ankara, Melburne, Tokyo, Lagos, Maroko, New York , Baghdat, South Poleπολυ καλο και χρησιμο εργαλειο!
-
Πως εισάγουμε placemarks τα οποία να εμφανίζονται όταν είναι επελεγμένο το 'keyhole community BBS' ?!?
Όχι τα 'απλά' placemark για το my places ή για το forum.
-
Ανανεώθηκαν οι φωτογραφίες του GE από την Ελλάδα (τουλάχιστον) και σε πολλές περιοχές υπάρχουν πιο πρόσφατες και καλύτερης ανάλυσης απεικονίσεις.
-
Μετά από 4 μήνες που το έχω στον υπολογιστή , δεν μου δείχνει πια την γή όταν μπαίνω στο Ίντερνετ .....
Όταν έχεις και σύνδεση 56Κ .... -
η αθηνα δεν αλλαξε πάλι
Το καραισκάκη είναι ημιτελές -
...έπαψα να ασχολούμαι με δαύτο. Δεν λέει και πολλά πλέον.
-
Δεν νομίζω οτι έχει σημασία εαν δεν είναι και τοσο πολυ επικαιροποιημένοι οι χάρτες. Αυτο που έχει σημασία είναι η δυνατότητα που σου δίνει να ταξιδέψεις σε οποια γωνιά της γής και να την εξερευνήσεις, να δεις πως ειναι ενα τόπος που μόνο ακουστά τον έχεις η τον διάβασες κάπου, να δεις την αρκετά καλή μορφολογία εδάφους, μνημεία και αμέτρητα άλλα πράγματα. Εφόσον μας ενδιαφέρει φυσικά πάντα....
Μας δείχνουν το δάσος και εμεις κοιτάμε το δάκτυλο? -
pentraks
το internet σου δίνει την δυνατότητα να 'ταξιδέψεις' και με άλλο τρόπο. Τόσο καιρό πώς κάναμε χωρίς το GE;
υπάρχουν τόνοι από πληροφορίες για το μέρος που μας ενδιαφέρει. Με χρώματα και όλων των διαστάσεων ...και όχι μόνο από πάνω.
-
Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου.
Το GE δεν αποσκοπει στο να 'γνωρίσεις' ομως ένα τόπο με την μορφή που λές αλλα να τον δείς, να και να τον περιηγηθείς άμεσα.
Το GE στοχέυει αλλου και το καλό είναι οτι είναι FREE, και πάλι καλά να λέμε...
Υπάρχουν εκατοντάδες site με συντεταγμένες σε διάφορα μέρη, με περίεργα με μνημεία και άλλα που για να έψαχνε η έστω για να γνώριζε την ύπαρξη τους πρέπει να δαπανίσει πολλές ώρες.
οσοι ενδιαφέρονται για την γεωγραφία ειναι άριστο εργαλείο.
Καλές περιηγήσεις!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έπαψα να ασχολούμαι με δαύτο. Δεν λέει και πολλά πλέον.Σίγουρα, δεν είναι και για χόρταση, απλά για κάποιες περιοχές για τις οποίες τώρα προστεθηκαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (το χωριό μου π.χ. ) αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον.
Οι νέες φωτογραφίες είναι και κάπως πιο πρόσφατες από τις προηγούμενες.
Αναμένουμε Καβάλα και Θεσσαλονίκη... -
Αναρωτιέμαι βάση ποιάς λογικής γίνονται οι λήψεις. Πχ. υπάρχει σε υψηλή ανάλυση ο Λαγκαδάς, αλλά όχι η Θεσσαλονίκη.
-
Χρήστος Λάππας
...και η Χρυσούπολη και το Ποντολίβαδο αλλά όχι η Καβάλα.
-
ειναι φοβερό εργαλείο
Εγω κατάλαβα πως είναι η νέα υόρκη (βασικά για να καταλάβω τι γίνεται στις ταινίες) -
Καλά, οι χάρτες γενικά είναι 'χάσιμο' για μένα. Μπορώ να κοιτάω και να μελετάω για ώρες. Και πέρα από τα κλασικά (να βρώ το σπίτι μου κλπ) μπορείς να:
- Επισκεφθείς άλλους τόπους πόλεις τοπία κλπ (ιδέα: φιόρδ, Ισλανδία)
- Μπορείς σε δρόμους που παίρνεις στην επαρχία να βρείς συντομότερους και καινούριους και το καλύτερο είναι ότι παίρνεις και μία πολύ καλή ιδέα για την ομορφιά της διαδρομής
- Σε μέρη που μπερδεύεσαι (εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά) να δεις γιατί πάς από έναν δρόμο και όχι από τον άλλον που λογικά σου φαίνεται σωστός (αν το καταλάβατε αυτό που εγραψα τώρα μπράβο)
-
http://www.googleearthhacks.com
tha breite paaaaaaaaara polla add-ons gia to eleu8ero google...
exei mexri live traffic sthn A8ina me ry8mo ananewshs ka8e 5 lepta!!! Entaksei einai mono gia to kentro alla mhn ta 8eloume ola dika mas
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
http://www.googleearthhacks.comtha breite paaaaaaaaara polla add-ons gia to eleu8ero google...
exei mexri live traffic sthn A8ina me ry8mo ananewshs ka8e 5 lepta!!! Entaksei einai mono gia to kentro alla mhn ta 8eloume ola dika mas
googleearthhacks και από κάτω....Ads by Gooooogle!
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Καλά, οι χάρτες γενικά είναι 'χάσιμο' για μένα. Μπορώ να κοιτάω και να μελετάω για ώρες. Και πέρα από τα κλασικά (να βρώ το σπίτι μου κλπ) μπορείς να:- Επισκεφθείς άλλους τόπους πόλεις τοπία κλπ (ιδέα: φιόρδ, Ισλανδία)
- Μπορείς σε δρόμους που παίρνεις στην επαρχία να βρείς συντομότερους και καινούριους και το καλύτερο είναι ότι παίρνεις και μία πολύ καλή ιδέα για την ομορφιά της διαδρομής
- Σε μέρη που μπερδεύεσαι (εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά) να δεις γιατί πάς από έναν δρόμο και όχι από τον άλλον που λογικά σου φαίνεται σωστός (αν το καταλάβατε αυτό που εγραψα τώρα μπράβο)
+1!
επιπλέον μπορούμε να μελετήσουμε τις Ε.Δ, του Ράλλυ Ακρόπολις και να αποφασίσουμε που θα σταθούμε για να το δούμε -
[quote='dpurpler']Καλά, οι χάρτες γενικά είναι 'χάσιμο' για μένα. Μπορώ να κοιτάω και να μελετάω για ώρες.
+1!
επιπλέον μπορούμε να μελετήσουμε τις Ε.Δ, του Ράλλυ Ακρόπολις και να αποφασίσουμε που θα σταθούμε για να το δούμε -
Βρήκα νέα δυνατότητα που έχει η τελευταία έκδοση!
Μπορείς να πας σε ένα σημείο, να βάλεις placemark και να το κοινοποιήσεις στο δίκτυο για να το βλέπουν όλοι!Μετά στον χάρτη φαίνεται σαν ένα μικρό 'i' (info) και κάνοντας κλικ βλέπεις την περιγραφή που έχει γράψει ο άλλος! Το update γίνεται προς το παρόν κάθε 15 μέρες.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τις ιδιαίτερες πατρίδες μας και για τα μέρη που ξέρουμε καλά!
-
Και αν εχετε καλλιτεχνικες ανησυχιες, μπορειτε να δοκιμασετε πλεον το Google Sketchup:
GOOGLE EARTH