-
Σε θέμα 420 σελίδων είναι πολύ δύσκολο, Βασίλη. Συνεχίστε στο viewtopic.php?f=6&t=19823&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%2A' target='_blank
-
Γνωριζει κανεις ποσο περιπου χρεωνουν οι αντιπροσωπειες για εργατικα και φιλτρο λαδιου; Με δικα μου λαδια θα παω...
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Γνωριζει κανεις ποσο περιπου χρεωνουν οι αντιπροσωπειες για εργατικα και φιλτρο λαδιου; Με δικα μου λαδια θα παω...48 ευρώ
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γνωριζει κανεις ποσο περιπου χρεωνουν οι αντιπροσωπειες για εργατικα και φιλτρο λαδιου; Με δικα μου λαδια θα παω...
48 ευρώ
ναι περιπου τοσο ειναι τι λαδια πηρες,απο περιεργεια???
-
Εγώ πάντως βάζω Castrol Edge 5W-30 (με αλλαγή φίλτρου λαδιού παίρνει ουσιαστικά όλο το 4λιτρο) και τα πηγαίνω ο ίδιος γιατί η αντιπροσωπεία βάζει Aral και δεν ψήνομαι
-
Τα mobil1 esp 5 30.
-
Πολλά χρεώνουν πάντως ρε σεις...
-
περίπου 60 € εργατικά πήραν από μένα..με μάδησαν. Το φίλτρο λαδιού γύρω στα 17 €.
Έκαναν βέβαια κ μια αναβάθμιση του εγκεφάλου η οποία ήταν δωρέαν στα πλαίσια της εγγύησης αλλά μήπως χρεώθηκε εργατικός χρόνος κ για αυτό; (τότε όμως δεν θα ήταν δωρεάν...οπότε μάλλον τα 60 € ήταν μόνο για τα λάδια!)
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ πάντως βάζω Castrol Edge 5W-30 (με αλλαγή φίλτρου λαδιού παίρνει ουσιαστικά όλο το 4λιτρο) και τα πηγαίνω ο ίδιος γιατί η αντιπροσωπεία βάζει Aral και δεν ψήνομαιεισαι σιγουρος οτι βαζει aral???Σε ποια πας( να θυμηθουμε και τα παλια..!)
Η karenta παντως βαζει μια ασχετη μαρκα δικης της επινοησης και τα πουλαει κοντα στα 20 ευρω το λιτρο
Εγω παντως ειπα να βαλω aral μιας και τα αλλαζω καθε 7500 χλμ και η διαφορα τιμης με τα castrol μου ξυπνησε τον τσιπη μεσα μου και μεχρι τωρα ολα δειχνουν μια χαρα...Στο trade wind παντως βλεπω πως επεσε η τιμη των castrol και τωρα η διαφορα ειναι στα 2,5 ευρω το λιτρο και ειμαι διατεθημενος να δωσω 12,5 ευρω παραπανω στην αλλαγη για το καλο του κινητηρα μου,το θεμα μου ειναι αν κανει καλο στη μηχανη να αλλαξω μαρκα λαδιου,ειχα διαβασει πως δεν κανει..
Τα castrol επισης ξερω καλα οτι δεν πολυκαιγονται,σε αντιθεση με τα aral που επεσε πολυ η σταθμη τους τωρα το καλοκαιρι..
αυτο ειναι καλο ή κακο???βεβαια οσο και να καουν στα 7500 δεν εχω προβλημα να μου πεσουν κατω απο το min,αλλα για να ξερω..Παντως τα θεωρω λιγο αδικημενα τα aral δεν ειναι και τοσο ασχημα(ή μηπως πλαναμαι πλανην οικτρα )
-
Στην αντιπροσωπεία μου έβαλαν τα πρώτα λάδια που βλέπετε σ' αυτή τη σελίδα...
http://www.castrol.com/castrol/sectiongenericarticle.do?categoryId=9016589&contentId=7029852
Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III 5W-30
Ποια η διαφορά τους με τα Castrol Edge 5W-30 τα οποία αναφέρονται και ως replacement του Castrol Formula SLX LongLife II στο site της Castrol;
Και τα δυο πληρούν τις προδιαγραφές VW 504 00/507 00.
(ίσως κάνω την ερώτηση και στο 'περί λιπαντικών' νήμα...)
Κόστος γύρω στα 19 € το λίτρο για τα Longlife III στην αντιπροσωπεία...δεν τα βλέπω πουθενά προς πώληση στο νετ πάντως...
Ευχαριστημένος από τα λάδια πάντως, σε 15.000 χλμ. η (όποια) κατανάλωση δεν ήταν ορατή στη βέργα..
-
-double post
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ πάντως βάζω Castrol Edge 5W-30 (με αλλαγή φίλτρου λαδιού παίρνει ουσιαστικά όλο το 4λιτρο) και τα πηγαίνω ο ίδιος γιατί η αντιπροσωπεία βάζει Aral και δεν ψήνομαι
εισαι σιγουρος οτι βαζει aral???Σε ποια πας( να θυμηθουμε και τα παλια..!)
Η karenta παντως βαζει μια ασχετη μαρκα δικης της επινοησης και τα πουλαει κοντα στα 20 ευρω το λιτρο
Εγω παντως ειπα να βαλω aral μιας και τα αλλαζω καθε 7500 χλμ και η διαφορα τιμης με τα castrol μου ξυπνησε τον τσιπη μεσα μου και μεχρι τωρα ολα δειχνουν μια χαρα...Στο trade wind παντως βλεπω πως επεσε η τιμη των castrol και τωρα η διαφορα ειναι στα 2,5 ευρω το λιτρο και ειμαι διατεθημενος να δωσω 12,5 ευρω παραπανω στην αλλαγη για το καλο του κινητηρα μου,το θεμα μου ειναι αν κανει καλο στη μηχανη να αλλαξω μαρκα λαδιου,ειχα διαβασει πως δεν κανει..
Τα castrol επισης ξερω καλα οτι δεν πολυκαιγονται,σε αντιθεση με τα aral που επεσε πολυ η σταθμη τους τωρα το καλοκαιρι..
αυτο ειναι καλο ή κακο???βεβαια οσο και να καουν στα 7500 δεν εχω προβλημα να μου πεσουν κατω απο το min,αλλα για να ξερω..Παντως τα θεωρω λιγο αδικημενα τα aral δεν ειναι και τοσο ασχημα(ή μηπως πλαναμαι πλανην οικτρα )
Εγώ τα Aral είδα ότι τα βάζει ο Φιλοσίδης.
Εντάξει μην τσιγγουνεύεσαι 10-20 ευρώ για τα λάδια, είναι σημαντικό θέμα για το μοτόρι σου Τα Aral χωρίς να θεωρούνται κακά λάδια έχω ακούσει κι εγώ ότι πέφτει η στάθμη τους με τον καιρό (ακα τσιμπάει το μοτέρ) ενώ το Castrol φαίνεται να μην έχει τέτοιο πρόβλημα. Castrol και Mobil θεωρούνται οι καλύτερες μάρκες για 5-30 από όσο γνωρίζω. Για αλλαγή εταιρείας στο λάδι δεν νομίζω πως τίθεται και κανένα σοβαρό θέμα, εξ'άλλου το στραγγίζουν το μοτέρ πριν σου αλλάξουν λάδι οπότε ελάχιστη ποσότητα θα ανακατευτεί.
( )@ArrowsFA1 Η διαφορά μεταξύ των Castrol που περιγράφεις είναι ότι απλά άλλαξαν όνομα από SLX σε Edge
-
Neos ευχαριστώ, είδα ότι ήταν η εξέλιξη των longlife II αλλά δεν ήξερα τη σχέση τους με τα longlife III. Μάλλον θα τους ξέμειναν τα SLX III στην αντιπροσωπεία κ τα βάζουν μέχρι να τελειώσουν...
Οπότε την άλλη φορά θα τη βγάλω με edge από το internet
-
Εμένα πήγε ο κολητός μου που έχει ένα TSI 140 εχθές για σέρβις 30.000χλμ/2 ετών σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο, του οποίου το όνομα μοιάζει με το πρώτο και δεύτερο συνθετικό του ονόματος γνωστής σπάνιας χελώνας. Ο άνθρωπος πήγε με δικά του λάδια που τα είχε πάρει από το Internet,Aral νομίζω 5W30 4 λίτρα, και τον χρεώσανε 500 ευρώ. Του φάνηκε πως έδωσε πάρα πολλά... Επίσης περίσεψε ένα και κάτι μπουκάλι λάδι.
-
Έμ, η premiumσινη θέλει και τις θυσίες της... Για ρώτα ρε συ τι του αλλάξανε ακριβώς...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εμένα πήγε ο κολητός μου που έχει ένα TSI 140 εχθές για σέρβις 30.000χλμ/2 ετών σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο, του οποίου το όνομα μοιάζει με το πρώτο και δεύτερο συνθετικό του ονόματος γνωστής σπάνιας χελώνας. Ο άνθρωπος πήγε με δικά του λάδια που τα είχε πάρει από το Internet,Aral νομίζω 5W30 4 λίτρα, και τον χρεώσανε 500 ευρώ. Του φάνηκε πως έδωσε πάρα πολλά... Επίσης περίσεψε ένα και κάτι μπουκάλι λάδι.500???δε παιζει για κανενα λογο στη karenta την οποια λες δεν κανουν πανω απο 50 εργατικα φιλτρο και γω με τα λαδια μου παω..
-
Από αυτά που θυμάμαι 100 ευρώ του πήραν για πίσω τακάκια, και του χρεώσανε 60 ευρώ για ανανέωση οδικής βοήθειας, 10 ευρώ κάρτα καυσαερίων. Τώρα είχε φίλτρα αέρα και βενζίνης και γύρης. Άντε να κάνουν 50-70 ευρώ αυτά. Τα υπόλοιπα είναι εργασία. Μ'αρέσει που ενώ χρεώσανε εργασία για αλλαγή στα πίσω τακάκια, χρεώσανε άλλο ένα ποσό για εργασία αφαίρεσης των πίσω τροχών(ξεβίδωμα και ξαναβίδωμα στα μπουλόνια). Α και επίσης 11 ευρώ για ένα σπρέϋ που ρίξανε στις κλειδαριές για να μη χαλάνε... Και του κάνανε και αναβάθμιση στον εγκέφαλο γιατί έπρεπε...(και δεν το ήθελε με τίποτα αυτό...)
-
ωπα μπερδευτικα Φιλοσιση εννουσα,karenta μια φορα εχω παει για λαδια αλλα τοσα πολλα δε μου χρεωσανε
-
Εντάξει η τελευταία αναβάθμιση δεν βλάπτει σε τίποτα την απόδοση (σε αντίθεση με την προηγούμενη )
Πολλά λεφτά... υπερβολικά πολλά! Για τα 30χιλ χλμ όταν ρώτησα μου είπαν τιμή γύρω στα 250 ευρώ με δικά μου λάδια. -
Αν θυμάμαι καλά αφαιρώντας όλες τις αηδίες, τα καθαρά εργατικά για το σέρβις έβγαιναν 182 ευρώ, για τα οποία επέμενε ο υπάλληλος εκεί πως είναι μια από τις καλύτερες τιμές, καθώς οι άλλοι το χρεώνουν 230 ευρώ.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)