-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
//tm είναι πραγματικά πολύ ωραίο το GTI σου, να το χαρείς
30φυλλε +1...
-
Σου τα 'λεγα εγω 30φ
-
ευκαριστω γκια τα καλα σας λογκια..
το χαρηκα οσο μπορεσα να το αντεξω.. Μετα αποφασισα πως η καρδια μου δεν αντεχει τοση συγκινηση και πηγα γι αλλες πολιτειες!
Οσο για τον κυριο 'σου τα λεγα' θα σου δωσω το τωρινο μου για μια βολτιτσα.. Αν θα μπορεις να αρθρωσεις λεξη μετα
βεβαια εσυ εισαι και της ανωμαλιας, μπορει να μας πεταξεις κανενα κουλο, να μας στειλεις! -
Γι' αυτό τριγυρνάς όλη την ώρα στα περί Vw τοπικά και όχι στα αντίστοιχα της Honda?
Εγώ το έχω πει ότι σε βλέπω σύντομα για Scirocco 2.0 dsg...
-
αν δεν εχω κανει πολλα λεφτα να χτυπησω κανενα μιτριολι στα 60 μου, μπορει και να παρω το σιροκο.. κατα τα αλλα πολυ .. αγευστο...
Η Honda δεν εχει θεματα ρε συ.. αφου το αντιστοιχο ειναι θαμενο καμμια 5αρα σελιδες πισω.. Παιρνεις αυτοκινητο και ξεγνοιαζεις! Ασχολεισαι με αλλα!.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν δεν εχω κανει πολλα λεφτα να χτυπησω κανενα μιτριολι στα 60 μου, μπορει και να παρω το σιροκο.. κατα τα αλλα πολυ .. αγευστο...
Η Honda δεν εχει θεματα ρε συ.. αφου το αντιστοιχο ειναι θαμενο καμμια 5αρα σελιδες πισω.. Παιρνεις αυτοκινητο και ξεγνοιαζεις! Ασχολεισαι με αλλα!..Λογικό να ασχολούνται με άλλα, αφού μεγάλο ποσοστό κατόχων S2000 το έχουν ήδη τροπετιάσει...
-
Τελικά επικράτησε η λογική, και παρήγγειλα σήμερα σε ασημί μεταλλικό.
Έχουμε λοιπόν Golf TSI GT Sport 122PS 5D DSG, με έξτρα υποβραχιόνιο, πολυλειτουργικό τιμόνι και συρτάρια κάτω από τα καθίσματα. Τελική τιμή €23.884 και παράδοση σε 4 μήνες!
-
καλοριζικο... λιγο τσιμπησε η τιμη κατα τη γνωμη μου αλλα τουλαχιστον εχει dsg!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλοριζικο... λιγο τσιμπησε η τιμη κατα τη γνωμη μου αλλα τουλαχιστον εχει dsg!Ευχαριστώ πολύ! Χωρίς τα έξτρα (μόνο με το μεταλλικό) η τιμή ήταν €23.219 οπότε είναι εξ' ορισμού τσιμπημένο. Στα ίδια χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει εναλλακτική με τέτοιο κιβώτιο.
-
Καλορίζικο. Είναι το καινούργιο DSG με τις 7 ταχύτητες, ή το γνωστό με τις 6;
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Καλορίζικο. Είναι το καινούργιο DSG με τις 7 ταχύτητες, ή το γνωστό με τις 6;Ευχαριστώ, να είσαι καλά. Πρόκειται για το νέο 7άρι DSG.
-
Καλοτάξιδο φίλε μου, να σε καλά να το χαρείς
-
Παίδες, υπάρχει καμιά ιδέα για τα λάδια του TSI (140) (5-30; είδα τον τύπο στο manual αλλά δεν τον θυμάμαι..) και το ενδεχόμενο κόστος ανα λίτρο;
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε μου, να σε καλά να το χαρείςΕυχαριστώ για τις ευχές, να είσαι κι εσύ καλά.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Παίδες, υπάρχει καμιά ιδέα για τα λάδια του TSI (140) (5-30; είδα τον τύπο στο manual αλλά δεν τον θυμάμαι..) και το ενδεχόμενο κόστος ανα λίτρο;Τα μαμά λάδια και αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι είναι Castrol EDGE 5W30 Full Synthetic με κόστος ~13.50 ευρώ στο εμπόριο και ~22 ευρώ στην αντιπροσωπεία.
panark: με το καλό να έρθει
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
καλοριζικο... λιγο τσιμπησε η τιμη κατα τη γνωμη μου αλλα τουλαχιστον εχει dsg!
Ευχαριστώ πολύ! Χωρίς τα έξτρα (μόνο με το μεταλλικό) η τιμή ήταν €23.219 οπότε είναι εξ' ορισμού τσιμπημένο. Στα ίδια χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει εναλλακτική με τέτοιο κιβώτιο.
στη θεση σου, θα εβαζα και το trip plus.. ειναι τρέλλα!!
οταν φτανεις ρεζέρβα, δεν σου ανάβει αυτό το αντιπαθητικό κίτρινο λαμπάκι μονίμως..
αντ' αυτού στο πάνω μισό σου δείχνει ανα τακτά διαστήματα την γνωστή αντλία σε κίτρινο χρώμα (dot matrix rulez!) και απο κάτω σου λέει please refuel! άν θες, δηλαδη.. δεν ειναι υποχρεωτικο! δεν αισθάνεσαι καταπίεση και καταναγκασμό ρε παιδί μου!
Και το κοστος της είναι 'αστείο'.. στο gti εκανε 69 ευρω.. -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Οι εργοστασιακοί αισθητήρες παρκαρίσματος χρεώνονται +€456, την παλεύουν; Τους βάζει δώρο ο dealer και καλά, αλλά φαίνονται χάλια γμτ τα 4 άσχετα καρούμπαλα πάνω στον προφυλακτήρα. Έχω ακούσει επίσης ότι μπορείς να τους βάψεις (άλλο τρέξιμο), αλλά μετά δεν δουλεύουν σωστά και φυσικά θέλει και τρύπημα ο προφυλακτήρας. Τι κάνουμε;
Ισως είμαι λίγο off-topic αλλά οι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ αισθητήρες δεν έχουν καμία σχέση με τους aftermarket και σίγουρς πλέον δεν είναι σαν καρούμπαλα πάνω στον προφυλακτήρα...
Οι εργοστασιακοί ΔΕΝ θέλουν τρύπημα προφυλακτήρα αλλά έρχονται από το εργοστάσιο τοποθετημένοι ήδη πάνω, σε αντίθεση με τους aftermarket που είναι μόνο σε μαύρο ή ασημί και σου τρυπάν τον προφυλακτήρα μετά, γιαυτό άλλωστε και η διαφορά τιμής...
Σου βάζω φώτο από ένα Audi και μια BMW για να δεις τι είναι εργοστασιακός αισθητήρας parking , και από ένα Vitara που μπήκαν μετά.
Φιλικά... -
η ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι στους εργοστασιακους σου τρυπανε τον προφυλακτηρα στο εργοστασιο και στο περνανε μπογια εκει..
το πως θα φαινονται οι αφτερμαρκετ ειναι καθαρα θεμα εγκαταστατη!
θα βγαλω κι εγω φωτο απο τους αισθητηρες μου, να δουμε αν ειναι εργοστασιακοι ή aftermarket! -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Παίδες, υπάρχει καμιά ιδέα για τα λάδια του TSI (140) (5-30; είδα τον τύπο στο manual αλλά δεν τον θυμάμαι..) και το ενδεχόμενο κόστος ανα λίτρο;
Τα μαμά λάδια και αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι είναι Castrol EDGE 5W30 Full Synthetic με κόστος ~13.50 ευρώ στο εμπόριο και ~22 ευρώ στην αντιπροσωπεία.
panark: με το καλό να έρθει
Ευχαριστώ πολύ φίλε Neos
Panark, καλή υπομονή. Κι εγώ κάπου τόσο περίμενα - ευτυχώς το καλοκαίρι περνάει κάπως πιο εύκολα λόγω διακοπών
-
SORRY αλλα αυτα που λετε ειναι λιγο κουκουρουκου...
εργοστασιακοι ειναι π.χ της μερσεντες που σου εχει ολοκληρη εγκατασταση και εχει ενσωματωμενη λειτουργια στη οθονη να σου δειχνει αποστασεις κλπ κλπ
το αν τρυπανε ή οχι προφυλακτηρα ειναι θεμα μοντελου παρκ σιστεμ
και εγω αυτο που εβαλα στο βολβο ηταν της ...πεζο (το πηρα απο λαιον) που εγραφε ντελφι!!
και ηταν χωρις να τρυπας προφυλακτηρα...απο μεσα μια ταινια που την απλωνες στο εσωτερικο του προφυλακτηρα και στελνε σημα...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)