-
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
κανεις ακομα ενα λαθος μιλησες για 180 χιλιομετρα στις 4500 στροφες. Σου αποδεικνυω οτι κανεις λαθος...το αυτοκινητο σου εχει 36,1 χλμ ανα 1000 στροφες με 6η (βλ 4τ) αυτο σημαινει οτι στις 4500 στροφες εχεις 4,5*36,1=162,45 χλμ. Για να σε πιστεψω θα πρεπει να δεχτω οτι το αυτοκινητο σου χανει στο κοντερ 20 χιλιομετρα σε ταχυτητες κοντα στα 180.σου υπενθυμιζω οτι εχεις 220 πραγματικα στις 6100. Αυτο ειναι πολυ καλο νουμερο
Sta 162 pragmatika, deixnei 180?
Anemistira exei gia konter?φιλε μου μονο με αριθμους μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα των οσων λες αλλιως μετονομαζεσαι εσυ σε πινοκιο και εμεις σε ..τζεπετο
Opa re kardasi min xaliese!!!!
Diladi ti na apodeikso?
An exei anemistira gia konter?
Esy to apedeikses me ta noumera souαυτο πηγαινε για το παληκαρι με το γκολφ και σε πηραν τα σκαγια αδικως...ανακαλω
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κανεις ακομα ενα λαθος μιλησες για 180 χιλιομετρα στις 4500 στροφες. Σου αποδεικνυω οτι κανεις λαθος...το αυτοκινητο σου εχει 36,1 χλμ ανα 1000 στροφες με 6η (βλ 4τ) αυτο σημαινει οτι στις 4500 στροφες εχεις 4,5*36,1=162,45 χλμ. Για να σε πιστεψω θα πρεπει να δεχτω οτι το αυτοκινητο σου χανει στο κοντερ 20 χιλιομετρα σε ταχυτητες κοντα στα 180.σου υπενθυμιζω οτι εχεις 220 πραγματικα στις 6100. Αυτο ειναι πολυ καλο νουμερο
Anemistira exei gia konter?φιλε μου μονο με αριθμους μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα των οσων λες αλλιως μετονομαζεσαι εσυ σε πινοκιο και εμεις σε ..τζεπετο
Opa re kardasi min xaliese!!!!
Diladi ti na apodeikso?
An exei anemistira gia konter?
Esy to apedeikses me ta noumera souαυτο πηγαινε για το παληκαρι με το γκολφ και σε πηραν τα σκαγια αδικως...ανακαλω
No worries.
An kai tha eprepe na ta paro giati nomises oti exo Golf -
μου θυμισες τωρα εκεινη την διαφημιση για το γκολφ 4...εκεινη που και καλα ο συζυγος περιεγραφε στην γυναικα του τα πλεονεκτηματα του ταδε μοντελου και εκεινη του ελεγε...ναι αλλα δεν ειναι γκολφ...
παντως εμεις οι ελληνες με το αυτοκινητο εχουμε μια αρρωστημενη σχεση...πρεπει να μας κολλανε στον τοιχο με αποδειξεις για να σταματαμε να λεμε τις π@π@ριες μας.φυσικα αυτο ισχυει για ολους και οχι μονο για το παιδι με την φανταστικη καταναλωση
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Anemistira exei gia konter? -
Έγραφαν κι άλλοι για κατανάλωση 7-8 λίτρα με 180 μωτ
180 μωτ σημαίνει να κινείσαι συνεχώς με 200-210 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δηλαδή 220-230 στο κοντέρ και το στροφόμετρο σιτς 6-7. Το GT δεν έχει 230 τελική
Αν κινηθώ για αρκετή ώρα με τέτοιες ταχύτητες μεταβάλλεται η συνολική ΜΕΣΗ κατανάλωση (των τελευταίων 4.000χλμ πχ) κατά 0,2-0,5 λίτρα
-
Σωστός!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έγραφαν κι άλλοι για κατανάλωση 7-8 λίτρα με 180 **μωτ **:lipsealed:δε μίλησε για μωτ
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
ναπολι-ρωμη,180 με 200 στο κοντερ, 8,2 μεση καταναλωση στο trip με clima αναμενο..αυτα για την καταναλωση..εκτος κ αν μου κανει πλακα κ το trip και η τσεπη μου και εκαψε οσα 8ελετε να πιστευετε πως καιει.εγώ καταλαβαίνω ότι για το ταξίδι νάπολι-ρώμη ταξίδευε όπου μπορούσε με 180-200 και για αυτήν την διαδρομή είδε 8,2 μέση. όχι;
-
Ασχολείστε ακόμα με αυτό;
-
8.5 με 180-200 δεν παίζουν ούτε σε ελεύθερη πτώση με picanto.
Στην εθνική το αυτοκίνητο καίει ~ 9 λίτρα σε φυσιολογικές συνθήκες κίνησης, δηλαδή ταξίδι με 130-140 χιλιόμετρα + αρκουδίσιον και ανοίγματα που και πού για προσπεράσεις. Αυτό που έχει γράψει μετά απο μηδενισμό του υπολογιστή αμέσως πριν βγώ στον εθνικό δρόμο 2-3 φορές που έχω πάει απο την Αθήνα στο Ναυπλιο.
Στην αθήνα σε μικτές συνθήκες (και όχι με 1η 2α στο κέντρο) αν το πηγαίνεις προσεκτικά μπορεί να βγάλει και 8.5, αν το πηγαίνεις όπως πρέπει (δηλαδή να μην το δουλεύεις σαν diesel) θα γράψει 9.5 με 10.
Στο κέντρο με 1η - 2α γράφει γύρω στα 11 (μιλάμε για πολύ χαμήλες ταχύτητες κίνησης).
Σε μικτές συνθήκες είναι πάντα 2.5 λίτρα ανα 100 χιλιόμετρα πιο οικονομικό απο το GTi (μετρημένα).
-
Σας λέω παιδιά ότι είναι θέμα τι κάνεις και που το κάνεις
Ο πεθερός μου βγαίνει και πάει στη Θάλλασσα στις 800 το πρωι (ψυχή στην Αθήνα).
Εγω στις 12:00.
Κατανάλωση το 2000 τουρμπο το πρωι.... 8 λιτρα
Εγω κατανάλωση 2000 ατμοσφαιρικό 15 λιτρσ
Κατανάλωση το JAzz αυτόματο στα εξάρχεια 11 λιτρσ !!!!!!
Τι κάνεις, που το κάνεις, με ποιό το κάνεις!!!.Για να συγκρίνουμε κατανάλωση πρέπει να πάμε μαζί βόλτα στα ίδια μέρη, την ίδια ώρα
Τι λέμε τώρα.....
180 μεση και 8 κατανάλωση δεν βγάζουν ούτε τα υβριδικά
-
επιτελους διαβαζω αληθειες...
-
για μένα το λες????
-
αν διαβασεις προσεκτικα τι εχει γραφτει παραπανω θα καταλαβεις...
-
εγώ είμαι πιο πάνω από σένα
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
ναπολι-ρωμη,180 με 200 στο κοντερ, 8,2 μεση καταναλωση στο trip με clima αναμενο..αυτα για την καταναλωση
-
'180 με 200 στο κοντερ'.....
Δεν μας ειπες για ποσα δευτερολεπτα ειχες αυτην την ταχυτητα........
Εγω θα ελεγα να κανεις Format το trip computer σου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
180 μεση και 8 κατανάλωση δεν βγάζουν ούτε τα υβριδικά
Πάνω που πας να πεις κάτι σωστό το γ...ας ....
Ακόμα περιμένω προσωπικά μετά από 150 σελίδες να πει κάποιος πχ
ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται να βγάλει 8 λίτρα με 180χλ/ώρα ....Και μάλλον θα περιμένω για άλλες 150 ....
-
Μου αρέσει γιατί όλοι έχετε πέσει να τον φάτε και τον αμφισβητείτε με
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)