-
Να ρωτησω κατι για τις ψηφοφοριες,πως γινεται σε αλλες μετα απο καποιο διαστημα χωρις να εχω ψηφισει να μου εμφανιζει αποτελεσματα,οπως τωρα,και σε αλλες μετα απο πολυ καιρο που δεν εχω ψηφισει (φυσιολογικα) να μην μου εμφανιζει αποτελεσματα,και να με αφηνει ακομα να ψηφισω?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Να ρωτησω κατι για τις ψηφοφοριες,πως γινεται σε αλλες μετα απο καποιο διαστημα χωρις να εχω ψηφισει να μου εμφανιζει αποτελεσματα,οπως τωρα,και σε αλλες μετα απο πολυ καιρο που δεν εχω ψηφισει (φυσιολογικα) να μην μου εμφανιζει αποτελεσματα,και να με αφηνει ακομα να ψηφισω?΄΄Οταν ανεβάζεις Δημήτρη μια ψηφοφορία, μπορείς να ορίσεις το χρονικό διάδτημα σε μέρες που θέλεις να κρατήσει. Έτσι όταν τελειώσει αυτό, μπορεί να μην έχεις ψηφίσει αλλά να έχει τελειώσει ο χρόνος της ψηφοφορίας και να βλέπεις αποτελέσματα.
-
Ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης powerslave έγραψε:
Ακρως επιθετικό το νέο Punto !!! Να δούμε τι θα κάνει και στιs ειδικές Το S1600 θα συνεχίσει να αγωνίζεται?ΕΠΙΣΗΜΑ Η FIAT ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ S1600. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ακρως επιθετικό το νέο Punto !!! Να δούμε τι θα κάνει και στιs ειδικές Το S1600 θα συνεχίσει να αγωνίζεται?
ΕΠΙΣΗΜΑ Η FIAT ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ S1600. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
Αυτό το βρίσκω κακό ... Υποστήριξη ναι, εξέλιξη φαντάζομαι, όχι.
Τα S1600 είναι πιο θεαματικά από τα Ν/4 και πιθανόν και από τα S2000 ... Μόνο το γεγονός ότι θέλουν άλλη οδήγηση από τα 4κίνητα έδινε ποικιλία και ενδιαφέρον στο θέαμα.
Απ' την άλλη νομίζω ότι η τεχνογνωσία και η διαφήμιση από ένα μπροστοκίνητο Punto πχ είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός 4κίνητου. Θα βγουν στην παραγωγή ποτέ τέτοια αυτοκίνητα ? Δύσκολο. Εδώ η Ford και έφτασε μέχρι το Focus RS με τόσα χρόνια εμπλοκή και προβολή.
Τι γίνεται ρε γμτ ... -
Γνωρίζει κανένας αν τα S2000 θα τα παρακολουθούμε μόνο απο το WRC ή θα συμμετέχουν και στο ERC?Για την FIAT κυρίως που συμμετέχει και στο ERC....
-
Γνωρίζει κανένας αν τα S2000 θα τα παρακολουθούμε μόνο απο το WRC ή θα συμμετέχουν και στο ERC?Για την FIAT κυρίως που συμμετέχει και στο ERC....TA S2000 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ERC...
ΔΥΣΚΟΛΑ Η FIAT ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ME ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ SORDO, BALDACCI ΕΓΡΑΨΕ Η GAZETTA) KAI ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ANDREUCCI, TRAVAGLIA ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ GAZETTA D. S.). ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο BASSO ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ERC. -
Ας ελπίσουμε η νέα αυτή κατηγορία να 'λέει'...Περιμένουμε με αγωνία και... περιέργεια φυσικά...
-
Τελικά τι ακριβώς είναι τα S2000? Αυτοκίνητα εξελιγμένα στα όρια των κατηγοριών Ν4 και Α8 ή πολύ καλά εξελιγμένα Ν4?( όπως τα S1600 που είναι 'βελτιωμένα' Α6)Τα προηγούμενα Ν4 θα μπορούν να συμμετέχουν σε WRC?Mitsubishi kai Subaru θα ετοιμάσουν αυτοκίνητα για την νέα κατηγορία?Πόσο είναι το κόστος για ένα S2000?Sorry για τις πολλές απορίες μου αλλά είμαι ανήσυχο πνέυμα
-
Τελικά τι ακριβώς είναι τα S2000? Αυτοκίνητα εξελιγμένα στα όρια των κατηγοριών Ν4 και Α8 ή πολύ καλά εξελιγμένα Ν4?( όπως τα S1600 που είναι 'βελτιωμένα' Α6)Τα προηγούμενα Ν4 θα μπορούν να συμμετέχουν σε WRC?Mitsubishi kai Subaru θα ετοιμάσουν αυτοκίνητα για την νέα κατηγορία?Πόσο είναι το κόστος για ένα S2000?Sorry για τις πολλές απορίες μου αλλά είμαι ανήσυχο πνέυμαΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ S2000 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ S1600, ME ΔΙΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.
ΤΑ Ν/4 ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ WRC, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΗΝ-ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΑ S2000 (EKTOΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η FIA TON OKTΩΒΡΗ).
MITSUBISHI KAI SUBARU ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ν. Η MITSUBISHI ETOIMAΣΕ ΤΟ LANCER EVO 9, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΕΝΩ Η SUBARU ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ IMPREZA N12 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2006.
-
Τελικά τι ακριβώς είναι τα S2000? Αυτοκίνητα εξελιγμένα στα όρια των κατηγοριών Ν4 και Α8 ή πολύ καλά εξελιγμένα Ν4?( όπως τα S1600 που είναι 'βελτιωμένα' Α6)Τα προηγούμενα Ν4 θα μπορούν να συμμετέχουν σε WRC?Mitsubishi kai Subaru θα ετοιμάσουν αυτοκίνητα για την νέα κατηγορία?Πόσο είναι το κόστος για ένα S2000?Sorry για τις πολλές απορίες μου αλλά είμαι ανήσυχο πνέυμαΑτμοσφαιρικά δίλιτρα με στάνταρ τετρακίνηση (κατασκευασμένη από τη Γαλλική Sadev και προσαρμοσμένη σε προσθιοκίνητα με εγκάρσιο κινητήρα, με εξάρι σειριακό κιβώτιο) με βάρος 1100-1150 κιλά ανάλογα με τις ζάντες (6.5x15 για χώμα και 8x18 για άσφαλτο) και κανονισμούς 'Group N+' στον κινητήρα (στροφές μέχρι 8500, συμπίεση έως 13:1, βύθισμα βαλβίδων έως 11 mm με ελεύθερους εκκεντροφόρους κα.) και κατά τ΄ άλλα λίγο-πολύ 'Group N'
Για περισσότερες πληροφορίες δες Παράρτημα J άρθρο 254Α
Είναι αρκετά ταχύτερα απο τα S1600 (τα οποία πιστεύω πως θα αντικαταστήσουν σε λίγα χρόνια) και αντίστοιχα με τα N/4 (Evo, Subaru) με τα οποία (αν έχω καταλάβει καλά) θα ανταγωνίζονται στο PWRC. Κατά την άποψή μου θα αποδειχθούν πολύ ταχύτερα από τα Ν/4 επειδή είναι κανονικά αγωνιστικά αυτοκίνητα με 270+ άλογα (περίπου όσα και τα Ν/4) και 300 κιλά τουλάχιστον μικρότερο βάρος.
-
Η MITSUBISHI ETOIMAΣΕ ΤΟ LANCER EVO 9, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ,.
δηλαδη στο RALLY SPRINT ΣΤΙΣ 09.10.05 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ !! με οδηγο τον αρη βωβο και τον ελ-εμ . συνμφωνα με αυτα που ειπαι ο ελ-εμ σε γνωστο φορουμ , θα ειναι η πρωτη παγκοσμια του εβο 9 , εκει θα δοκιμασουν το αμαξι και το επομενο σαβ/κο θα πανε στη σαρδηνια να τρεξουν !!
-
Η MITSUBISHI ETOIMAΣΕ ΤΟ LANCER EVO 9, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...
TON ANDREA NAVARRA ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΝETAI ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ SANREMO, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ COSTA SMERALDA, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ RALLIART ITAΛΙΑΣ ANEΛΑΒΕ Ο MARIO FORNARIS! -
AYTH EINAI H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ LADA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ S2000.
http://www.rallyrus.spb.ru/gal3/categor ... cat_id=106EINAI ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LOGAN, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ!
-
To korifaio tis istorias einai oti prin dio meres oi Rwssoi dierefsan oti tha kateboun sto WTCC tou xronou. Ara eite einai diatethimenoio na ksodepsoun polla gia tous agwnes, eite mas douleuoun psilo gazi
-
http://www.rallyrus.spb.ru/gal3/categor ... cat_id=106EINAI ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LOGAN, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ!
Ποιο απαίσια φτερά δεν έχω ξαναδεί σε αγωνιστικό!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κι εγω....αλλά μάλλον θα είναι βολικά σε επισκευές!!!
Λέτε να του κάνουν πάλι service,σηκώνοντάς το στο πλαι?!
-
Βλέποντας το, θυμήθηκα ένα 110 που είχε έρθει να τρέξει επίσημα, σε ένα Ολύμπιο πριν 7-8 χρόνια. Νομίζω Σκολνι ή κάπως έτσι, έλεγαν τον οδηγό. Και τότε έλεγαν ότι θα το εξελίξουν κλπ αλλά ποτέ δεν είδαμε κάτι αξιόλογο.
Ο ivan λόγω πρότερου βίου με τα Lada, ίσως έχει να μας πει κάτι (?). -
Η MITSUBISHI ETOIMAΣΕ ΤΟ LANCER EVO 9, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...
Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LANCER EVO 9, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ HIDEAKI MIYOSHI!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εντάξει ας χαλαρώσουμε δεν είναι και τόσο άσχημο.Εξάλλου τα αγων. αυτοκίνητα δεν διαγωνίζονται στον τομέα της ομορφίας. Το κυριότερο είναι να δούμε τι θα κάνει στις ε.δ. Έχει κάνει κανέναν αγώνα στη Ρωσία?Πάντως 'παράξενες'εταρίες θα συμμετάσχουν το
2006(π.χ. DACIA,LADA) και μένουν άλλες έξω με μεγαλύτερη ιστορία όπως η VW που έχει αρκετά καλά μοντέλα παραγωγής για αυτή την κατηγορία.(golf)
Group N vs S2000