-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την έκθεση οτι η είσοδος είναι 10 €.Έτσι όπως το πάτε μας βλέπω να το αποφασίζουμε εκεί αν θα πάμε ή όχι
εγώ είμαι εκτός για την έκθεση
αλλά μέσα για το meetingps. o und3r πούλησε το αμάξι του και έχει εξαφανιστεί...?!
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την έκθεση οτι η είσοδος είναι 10 €.
Έτσι όπως το πάτε μας βλέπω να το αποφασίζουμε εκεί αν θα πάμε ή όχι
αλλά μέσα για το meetingps. o und3r πούλησε το αμάξι του και έχει εξαφανιστεί...?!
Μάλλον έγινε αυτό που λέει η διαφήμιση...hot...και κάηκε
-
Hi guys
Είμαι και έγω ένα ολοκαίνουργιο CZT KOKKINO.
Καλά το αυτοκίνητο πετάει αλλά για την κατανάλωση και εγω θα συμφωνήσω οτι είναι λιγουλάκι ψηλά.
Πάντως να τονίσω κάτι για αυτούς που σκοπεύουν να αγορασουν colt ή οποιοδήποτε mitsu....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ...οι άνθρωποι εκεί είναι.... να μην πω καλύτερα.Απίστευτη ταλαιπωρία μέχρι την παραλαβή,συνέχεια ψέματα κλπ
Τα ξέρει και ο iperodigos που έτυχε να συναντηθούμε.Για carPc έχουμε κανένα νεότερο....ΨΗΝΟΜΑΙ άσχημα
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάνω από όλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ σε όλους μας
-
καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Δεν ξέρω που μένεις αλλά αύριο έχουμε συνάντηση κατά τις 5 - 5:30 μπροστά απο το Olympico !
Εννοείται πως αν θες έρχεσαι!
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την έκθεση οτι η είσοδος είναι 10 €.
Έτσι όπως το πάτε μας βλέπω να το αποφασίζουμε εκεί αν θα πάμε ή όχι
Μεσα για Σαββατο 17:00 στο parking του Olympico
Toutouni...Prosexe mono ayto sou lew...Den jerw pws thn eides alla den einai ola ta CZT grhgora
DurinVII...Kai esy prosexe mhn breis kamia mera thn kolona toy odhgou komenh...
Ayth thn ebdomada eida 3 cz3 kai 2 czt!
Und3R is back again...
-
γεια σας κολτακιδες!!! τελικα εκανε κανεις το τεστ...μετα απο οπισθεν να βαλει 1η και να το αφησει να τσουλισει σε κατηφορα πατωντας συμπλεκτη...κλωτσαει η δεν κλωτσαει!??!
-
Καλησπέρα σε όλους, χθές παρέλαβα και το δικό μου το CZT σε μαύρο. Το αμαξάκι πετάει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 140 χλμ σε 2 μέρες και αυτά μόνο απογεύμα-βράδυ, λόγω δουλειάς. Για την συνάντηση, δεν θα μπορέσω, διότι λέω να το πάω μία μέχρι Χαλκίδα αύριο, να το ευχαριστηθώ ο άνθρωπος Εντόπισα 2 προβλήματα όμως, στο εσωτερικό, πίσω δεξιά δεν είναι καλά κουμπωμένο το πλαστικό, μάλλον πρέπει να έχει σπάσει το κλιπ (απο που να έχει σπάσει άραγε; ). Τέλος ακούω έντονο θόρυβο στο πίσω μέρος, στις λακούβες και δεν μπορώ να καταλάβω έαν έιναι οι ζώνες ή η εταζιέρα. Θυμάμαι ότι κάτι είχε αναφερθεί για τις ζώνες. Πώς τις στηριξατε;
Τέλος, το αμάξι το παρέλαβα, χωρίς τασάκι, χωρίς αναπτήρα και χωρίς πατάκια Θα παραλάβουν την επόμενη εβδομάδα απο Ολλανδία μου είπανε. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό ; Μα καλά αυτά έρχονται ξεχωριστά ; -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
γεια σας κολτακιδες!!! τελικα εκανε κανεις το τεστ...μετα απο οπισθεν να βαλει 1η και να το αφησει να τσουλισει σε κατηφορα πατωντας συμπλεκτη...κλωτσαει η δεν κλωτσαει!??!To τέστ το έκανα και απλά τσούλισε χωρίς διαμαρτυρία! Αυτο που λές βρε υπεροδηγε πρέπει να παρουσιάζετε μόνο στα αυτόματα!
-
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεία να δω το αυτοκινητο. ΟΛΑ καλα και άγια ηταν, μαρεσε πολυ, εκτος απο ενα πραγμα. Οι πίσω θέσεις ειναι για νάνο μονο. Δεν χωραει φυσιολογικος ανθρωπος εκει. Αμα κάθεται και ενας ψηλός στην θεση συνοδηγου δε τοτε δεν χωραει ουτε παιδι...
Η εμπειρια σας τι λέει?
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, χθές παρέλαβα και το δικό μου το CZT σε μαύρο. Το αμαξάκι πετάει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 140 χλμ σε 2 μέρες και αυτά μόνο απογεύμα-βράδυ, λόγω δουλειάς. Για την συνάντηση, δεν θα μπορέσω, διότι λέω να το πάω μία μέχρι Χαλκίδα αύριο, να το ευχαριστηθώ ο άνθρωπος Εντόπισα 2 προβλήματα όμως, στο εσωτερικό, πίσω δεξιά δεν είναι καλά κουμπωμένο το πλαστικό, μάλλον πρέπει να έχει σπάσει το κλιπ (απο που να έχει σπάσει άραγε; ). Τέλος ακούω έντονο θόρυβο στο πίσω μέρος, στις λακούβες και δεν μπορώ να καταλάβω έαν έιναι οι ζώνες ή η εταζιέρα. Θυμάμαι ότι κάτι είχε αναφερθεί για τις ζώνες. Πώς τις στηριξατε;
Τέλος, το αμάξι το παρέλαβα, χωρίς τασάκι, χωρίς αναπτήρα και χωρίς πατάκια Θα παραλάβουν την επόμενη εβδομάδα απο Ολλανδία μου είπανε. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό ; Μα καλά αυτά έρχονται ξεχωριστά ;Καλόριζικο και καλοτάξιδο και σε σένα φίλε coltάκια !
Τι θα γίνει βρε παιδιά...κάνα απλό - φτωχό και ποταπό cz3 θα έρθει στην παρέα??? Με όλους τους καπιτάλες μου φαίνεται έχω μπλέξει
Τώρα για τα προβληματάκια balabush δνε κατάλαβα πιο πλαστικό δεν έχει κουμπώσει καλά?
Για τον θόρυβο πυο λές που έρχεται απο πίσω ....δεν ξέρω για πόσο έντονο εννοείς αλλά...
- πρόσεξε οι ζώνες να είναι πάνω στα καθίσματα και όχι ανάμεσα πλαστικά και καθίσματα γιατί κάνουν φασαρία χτυπώντας στα πλαστικά!
2)Η εταζέρα έχει στο πίσω της μέρος (ανάμεσα στην εταζέρα και την πόρτα του πορτ μπαγκάζ δύο ελαστικούς αποστάτες πυο την κρατούν σταθερή με κλειστό το πορτ μπαγκάζ χωρίς σκαμπανεβάσματα! Για πρόσεξε αν υπάρχουν....μήπως λύπουν και αυτά!
Όσο για αναπτήρες και κτλ φαντάζομαι πως το κάθε αυτοκίνητο έχει τα δικά του. Τώρα πως λύπουν στο δικό σου...δεν ξέρω!
Μήπως καβάτζωσες την αντιπροσωπεία που τα χρειαζόνταν σαν ανταλλακτικά? Τι να πώ
- πρόσεξε οι ζώνες να είναι πάνω στα καθίσματα και όχι ανάμεσα πλαστικά και καθίσματα γιατί κάνουν φασαρία χτυπώντας στα πλαστικά!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεία να δω το αυτοκινητο. ΟΛΑ καλα και άγια ηταν, μαρεσε πολυ, εκτος απο ενα πραγμα. Οι πίσω θέσεις ειναι για νάνο μονο. Δεν χωραει φυσιολογικος ανθρωπος εκει. Αμα κάθεται και ενας ψιλός στην θεση συνοδηγου δε τοτε δεν χωραει ουτε παιδι...Η εμπειρια σας τι λέει?
Είσαι σίγουρη οτι μπήκες σε colt ????????
Είμαι 1,92 και χωράω τόσο άνετα στο πίσω κάθισμα όσο σε κανένα άλλο μικρό που έχω δοκιμάσει (Ibiza,fabia φίλων)
Αν μάλιστα είναι τέρμα πίσω τα μπροστινά καθίσματα αλλά και τα πίσω πάλι δεν βρίσκουν γόνατα!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως το συμπέρανες αυτό!
-
Επειδή δεν μπορεί να λες ψέματα μάλλον κατά 99 % θα ήταν τραβηγμένα τα καθίσματα αρκετά μπροστά ! Έτσι μεγαλώνει το πορτ μπαγκάζ αλλά πίσω δεν χωράς όντως!
Πάντος ξαναλέω με τέρμα πίσω τα πίσω καθίσματα ταξιδεύουν άνετα 4 μεγαλόσωμοι ενήλικες !!!
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Επειδή δεν μπορεί να λες ψέματα μάλλον κατά 99 % θα ήταν τραβηγμένα τα καθίσματα αρκετά μπροστά ! Έτσι μεγαλώνει το πορτ μπαγκάζ αλλά πίσω δεν χωράς όντως!Πάντος ξαναλέω με τέρμα πίσω τα πίσω καθίσματα ταξιδεύουν άνετα 4 μεγαλόσωμοι ενήλικες !!!
Σωστός ο Λευτέρης!Μπασκετμπολίστες χωράνε 2μετροι!Και ειδικά όταν τα πίσω καθίσματα είναι τραβιγμένα πίσω!Οι μεγάλύτεροι χώροι της κατηγορίας!!!
Υ.Γ. Φυσικά θα δώσω και το παρόν μου στο Ολύμπικο!Και ας μην το έχω λάβει στα χέρια μου ακόμη...τουλάχιστον έχει έρθει αυτή τη φορά!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεία να δω το αυτοκινητο. ΟΛΑ καλα και άγια ηταν, μαρεσε πολυ, εκτος απο ενα πραγμα. Οι πίσω θέσεις ειναι για νάνο μονο. Δεν χωραει φυσιολογικος ανθρωπος εκει. Αμα κάθεται και ενας ψιλός στην θεση συνοδηγου δε τοτε δεν χωραει ουτε παιδι...Η εμπειρια σας τι λέει?
Mhn trelathoyme oi xoroi pou exei gia tous pisw einai pera apo kathe fantasia gia diporto amaji!
-
Τι σαστε σεις καλε?? Μια ερωτηση εκανα!!
@digilef: πηγα στην αντιπροσωπεια, λες να μην μπηκα σε κολτ?? Να με κοροιδεψαν δηλαδη?? Η ειμαι τοσο χαζη που δεν καταλαβαινω τι αμαξι μου εδειχναν ή αυτοι για κάποιο ανεξηγητο λογο δεν μου εδειξαν το σωστο αμαξι. Διαλεξε.
@Und3R: Μην τρελαθειτε, εγω φταιω που ρωτησα!!
Μου εδειξαν το τριπορτο, δεν μου φανηκε να πηγαιναν αλλο πισω τα καθισματα, μπηκα πισω και δεν χωραγα, και ειμαι 1.70, απο κει και περα δεν καταλαβαινω την ειρωνια, σας εθηξα που ειπα οτι το κολτ μου φανηκε στενο?? Τι να πω?? Μια χαρα το κολτ, ολα τελεια, ακομα και που δεν χωραγα, και που δεν αλλαζει το ραδιο σιντι και πρεπει να αφησω το εργιοστασιακο που δεν παιζει mp3 γιατι άμα το αλλάξω θα χαλάσει όλη η οθονη ταξιδίου!! Οκ τωρα??
Τα καλα του αυτοκινητου εχουν αναφερθει. Επειδη ηθελα να το αγορασω ήθελα να συζητησω και τα αρνητικα που όλα τα αυτοκινητα εχουν. Λαθος μου. Δεν θελετε να βοηθησετε προφανως. Σας ευχαριστω πάντως.
-
πηγα στην αντιπροσωπεια, λες να μην μπηκα σε κολτ?? Να με κοροιδεψαν δηλαδη?? Η ειμαι τοσο χαζη που δεν καταλαβαινω τι αμαξι μου εδειχναν ή αυτοι για κάποιο ανεξηγητο λογο δεν μου εδειξαν το σωστο αμαξι. Διαλεξε.
ειλικρινα δε ξερω τι να διαλεξω...
Μου εδειξαν το τριπορτο, δεν μου φανηκε να πηγαιναν αλλο πισω τα καθισματα, μπηκα πισω και δεν χωραγα, και ειμαι 1.70, απο κει και περα δεν καταλαβαινω την ειρωνια, σας εθηξα που ειπα οτι το κολτ μου φανηκε στενο?? Τι να πω??
δεν ειπες αν φορουσες τακουνι η οχι αλλα αμα σου λεει οτι ο αλλος ειναι 1,90 και χωραει something's wrong here!
προσωπικη εμπειρια,ειμαι 1,93 και πισω στο κλιο χωραω σχετικα καλα! αλλοι πυγμαιοι ομως δυσκολευονται!αυτο δε μπορω να το καταλαβω πως γινεται...στο μονο αμαξι που εχω καθισει ανετα ειναι το σουπερμπ!
ειναι καλη επιλογη το κολτ παντως!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πηγα στην αντιπροσωπεια, λες να μην μπηκα σε κολτ?? Να με κοροιδεψαν δηλαδη?? Η ειμαι τοσο χαζη που δεν καταλαβαινω τι αμαξι μου εδειχναν ή αυτοι για κάποιο ανεξηγητο λογο δεν μου εδειξαν το σωστο αμαξι. Διαλεξε.
ειλικρινα δε ξερω τι να διαλεξω...
Μου εδειξαν το τριπορτο, δεν μου φανηκε να πηγαιναν αλλο πισω τα καθισματα, μπηκα πισω και δεν χωραγα, και ειμαι 1.70, απο κει και περα δεν καταλαβαινω την ειρωνια, σας εθηξα που ειπα οτι το κολτ μου φανηκε στενο?? Τι να πω??
δεν ειπες αν φορουσες τακουνι η οχι αλλα αμα σου λεει οτι ο αλλος ειναι 1,90 και χωραει something's wrong here!
προσωπικη εμπειρια,ειμαι 1,93 και πισω στο κλιο χωραω σχετικα καλα! αλλοι πυγμαιοι ομως δυσκολευονται!αυτο δε μπορω να το καταλαβω πως γινεται...στο μονο αμαξι που εχω καθισει ανετα ειναι το σουπερμπ!
ειναι καλη επιλογη το κολτ παντως!
Διαλεξε και πάρε.
Δεν φόραγα τακουνι Μίλτο και το θέμα μας δεν ειναι το (σικ) κλιο σου αλλα ο τροπος που μου απαντησαν. Μπορει να εκανα λάθος να μην μου εδειξαν μεχρι πόσο πισω τραβιουνται τα καθησματα αλλα θα μπορουσε να ειπωθει με καλυτερο τρόπο.
Τεσπα, το κολτ ήταν μια επιλογη. Αλλα αφου πηγα στην έκθεση και είδα το EVO θα πάρω αυτο που χωραω άνετα και με δεκάποντο..!!
-
ηλεκτρα
λεγοντας σου για το κλιο προπσαθησα να σου δειξω οτι η αντιληψη του χωρου ειναι σχετικη...
ενταξει, η αντιδραση των παιδιων δεν ειναι και οτι πιο ακραιο εχουμε δει εδω μεσα! ας μπει καποιος στον κοπο να γραψει τα μειον του κολτ!
βρε και απλο κολτ να παρεις, you know the drill!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ηλεκτραλεγοντας σου για το κλιο προπσαθησα να σου δειξω οτι η αντιληψη του χωρου ειναι σχετικη...
ενταξει, η αντιδραση των παιδιων δεν ειναι και οτι πιο ακραιο εχουμε δει εδω μεσα! ας μπει καποιος στον κοπο να γραψει τα μειον του κολτ!
βρε και απλο κολτ να παρεις, you know the drill!!!
Οκ τοτε, την καταλαβα την αντιληψη του χωρου.
Αφου η αντιδραση δεν ηταν ακραια, ζηταω συγγνωμη για την δικια μου ακραια απαντηση..
Να τα γραψετε τα μείον αλλα οχι για μενα, I've made my mind! Καλές διαδρομες ευχομαι!
-
σορυ που εκανα τη παρεμβαση!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt