-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σορυ που εκανα τη παρεμβαση!Βλακειες... Αντε τωρα!! Σωστη η παρεμβαση, εξάλλου αποκατασταθηκαν αρκετα πραγματα..
-
με την υποθεση του evo τι θα γινει...?
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Καλόριζικο και καλοτάξιδο και σε σένα φίλε coltάκια !
Σε ευχαριστώ πολύ
Τώρα για τα προβληματάκια balabush δνε κατάλαβα πιο πλαστικό δεν έχει κουμπώσει καλά?
Το πλαστικό είναι δίπλα απο το πίσω δεξιά κάθισμα. Κάτω απο το πίσω δεξιά παράθυρο. Δεν είναι καλά κουμπωμένο, αλλά όταν πάω για αυτά που μου χρωστάνε, πιστεύω να το φτιάξουν. Απορώ γιατί το συμπληρώνουν αυτό το έντυπο για τον έλεγχο. Εντω μεταξύ στην παραλαβή , δεν έκανα καλό έλεγχο μέσα, αλλά μόνο έξω και την πάτησα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι σαστε σεις καλε?? Μια ερωτηση εκανα!!@digilef: πηγα στην αντιπροσωπεια, λες να μην μπηκα σε κολτ?? Να με κοροιδεψαν δηλαδη?? Η ειμαι τοσο χαζη που δεν καταλαβαινω τι αμαξι μου εδειχναν ή αυτοι για κάποιο ανεξηγητο λογο δεν μου εδειξαν το σωστο αμαξι. Διαλεξε.
Τα καλα του αυτοκινητου εχουν αναφερθει. Επειδη ηθελα να το αγορασω ήθελα να συζητησω και τα αρνητικα που όλα τα αυτοκινητα εχουν. Λαθος μου. Δεν θελετε να βοηθησετε προφανως. Σας ευχαριστω πάντως.
Προσωπικά δεν είχα καμμία πρόθεση να σε προσβάλω ίσα ίσα μάλιστα! Απλά είπα κατά λέξη οτι 'ψέματα δεν μπορεί να λες' άρα αυτό που μπορεί να συνέβηκε είναι οτι τα πίσω καθίσματα να ήταν τραβηγμένα σχετικά μπροστά και γι αυτό σου φάνηκε μικρός ο χώρος!
Απο τα υπόλοιπα που είπες...
'πηγα στην αντιπροσωπεια, λες να μην μπηκα σε κολτ?? Να με κοροιδεψαν δηλαδη?? Η ειμαι τοσο χαζη που δεν καταλαβαινω τι αμαξι μου εδειχναν ή αυτοι για κάποιο ανεξηγητο λογο δεν μου εδειξαν το σωστο αμαξι. Διαλεξε.'....
εγω δεν είπα τίποτα απο αυτά και ούτε απο αυτά που ανέφερε φαίνεται πουθενά να υπονοούνται πουθενά!Όσο για τα αρνητικά του ήδη έχουν αναφερθεί μερικά πραγματάκια που άλλουν το ψιλο χαλάνε ...άλλον τον αφήνουν αδιάφορο και να είσαι σίγουρη ότι στις συναντήσεις που έχουμε κάνει (3 μέχρι τώρα...καλά μετράω???) και θα κάνουμε και σήμερα 5 Parking Olympico
'Φυσικά και είσαι καλεσμένη για να made your mind again about us '
Eίμαστε επι 2-3 ώρες πάνω απο τα τουτού μας σχολιάζοντας επι τούτου όλα τα καλά και τα ανάποδα!
Σε καμμία περίπτωση δεν προσπαθούμε κανένας απο εμάς να πείσουμε να πάρει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο ώστε να τονίζουμε μόνο αυτά !
Το αυτοκινητάκι μιλάει απο μόνο του αρκεί ο υποψήφιος αγοραστής να το...'ακούσει'
-
ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΙΔΕΣ (MALES AND FEMALES)...Τι φωνάσκετε πρωίν πρωίν??? Μόλις άνοιξα το pc και βλέπω κατεβατά αντιπαραθέσεων!!!
Να παρέμβω κι εγώ...η αντίληψη του χώρου είναι πάντοτε σχετική...τώρα προσωπικά..είμαι 1.81 και έχοντας τα πίσω καθίσματα τέρμα πίσω (Ηλέκτρα τα πίσω καθίσματα έχουν σιδηρόδρομο-οδηγό όπως τα μπροστά και μετακινούνται μπρος πίσω 15 εκατοστά) ούτε τα γόνατα βρίσκουν ούτε το κεφάλι στον ουρανό...anyway...τα αρνητικά τα έχουμε σχολιάσει..πχ το ντουλαπάκι του συνοδηγού που άνοιγε αν και στην τελευταία φουρνιά πρέπει να εισακούστηκαν οι γνώμες των αγοραστών και το διόρθωσαν..τώρα από κει και πέρα καλό είναι μιας και γίνεται αυτή η συνάντηση να παρευρεθεί κανείς ώστε να ενημερωθεί και από κοντά από χρήστες του οχήματος και όχι απλά από μια αντιπροσωπεία..πιστεύω η ενημέρωση έτσι είναι αντικειμενικότερη...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CLUB?
-
Τι θα γίνει βρε παιδιά...κάνα απλό - φτωχό και ποταπό cz3 θα έρθει στην παρέα??? Με όλους τους καπιτάλες μου φαίνεται έχω μπλέξει
Φίλε digilef υπάρχει ακόμα ένας ποταπός ιδιοκτήτης cz3 χρώματος μαύρου...έτσι για να μην αισθάνεσαι μόνος μέσα στους czt..αδες
-
λοιπόν έχουμε και λέμε:
πρώτα πρώτα καλορίζικα τα νέα τουτου των balabush και **lonestar **
καλορίζικα παιδιά καλοτάξιδα και πρέπει κάποια στιγμή να τα
πούμε και από κοντά
από κοντά ελπίζουμε να τα πούμε και με τους υπό σκέψη αγοραστές
για να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη είτε θετική είτε
αρνητική για το coltFunis χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα δεν νομίζω κανείς
να είχε πρόθεση να σε πάρει ούτε από τα μούτρα ούτε να σε προσβάλει
(θα τους τακτοποιήσω το απόγευμα... )
τα αρνητικά του colt για τα δικά μου δεδομένα είναι:
α) κακή ορατότητα στις στροφές από τις κολώνες του αυτοκινήτου
β) τα φώτα του δεν είναι πολύ δυνατά και μάλιστα η ορατότητα γίνεται
ακόμα πιο δύσκολη από το πράσινο ντεγκραντέ του παρ-μπριζ (ίσως να
φταίει το γεγοβός ότι οδηγώ με κάθετο κάθισμα)
γ) θεωρώ λίγο κιτς τον φωτισμό στι κάτω μέρος της κονσόλας ο οποίος
γίνεται ακόμα πιο κιτς όταν ανάβεις τον αναπτήρα (κοκκινίζουν τα πάντα)
δ) η εταζιέρα καλύπτει τονχώρο αποσκευών μόνο όταν τα καθίσματα είναι
τραβηγμένα τέρμα πίσω διαφορετικά φαίνεται ο χώρος αποσκευών
ε) η μάσκα είναι χαμηλή μπροστά και βρίσκει σχετικά εύκολα ειδικά αν
μένεις σε περιοχή που έχει πολλά ρυάκια (δεν μου έρχεται η λέξη για
αυτά που έχουν να φεύγει το νερό στα στενά)
στ) τώρα κάτι μικροτριγμοίαπό το ηλ. παράθυρο ή το ελλατωματικό
κλείστρο στο ντουλαπάκι δεν τα θεωρώ ελλατώματα αλλά προβλήματα
νεότηταςiperodigos: το τεστ του σασμάν το πέρασα κι εγώ επιτυχώς
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
λοιπόν έχουμε και λέμε:πρώτα πρώτα καλορίζικα τα νέα τουτου των balabush και **lonestar **
καλορίζικα παιδιά καλοτάξιδα και πρέπει κάποια στιγμή να τα
πούμε και από κοντά
από κοντά ελπίζουμε να τα πούμε και με τους υπό σκέψη αγοραστές
για να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη είτε θετική είτε
αρνητική για το coltΣε ευχαριστώ φίλε toutouni και θα έρθω σίγουρα στο επόμενο ραντεβού. Σήμερα είναι ευκαιρία να το πάω μακρινή βόλτα και δεν κρατιέμε, ούτε εγώ, αλλά ούτε και το coltaki
-
@digilef: Δεν με προσβάλατε, με πηρατε λιγο απο τα μούτρα, αλλα δεν πειραζει, λύθηκε η παρεξηγηση.
@controlas: Αλέξανδρε προφανως και η αντιληψη του χωρου ειναι σχετικη. Αλλα δεν μου ειπαν να τραβιουνται άλλο πισω τα πισω καθησματα και θεωρησα οτι αυτο ειναι.
@toutouni: Ευχαριστω παρα πολυ, αυτα ηθελα να ακουσω να ξερω να συγκρινω!! Για το εσωτερικο του (κιτς που λες κι εσυ) εχεις λιγο δικιο. Αυτο με το ραδιο σιντι επισης με ξενερωσε γιατι ειχα πάρει περυσι καινουργιο για το αμαξι μου το τωρινο ενα πολυ καλο και ηθελα να το μεταφερω αλλα δυστυχως δεν γινεται..
Επισης παρατηρησα οτι με τα χρηματοδοτικα η τελικη του τιμη ανεβαινει γυρω στα 800 ευρω, που το βρηκα αρκετο!!
-
Μιας και δεν έχω ευχηθεί και γω..ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ..ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ
-
Ηλέκτρα όπως είδες τα αρνητικά επεξηγήθηκαν εκτενέστερα από τα παιδιά που έχουν οχήματα (να αναφέρω προσωπικά περισσότερα θα ήταν λανθασμένο μιας και το όχημά μου ναι μεν έχει έρθει αφεταίρου δε δεν το έχω λάβει στα χέρια μου ακόμη!).
Τώρα όσον αφορά τα χρηματοδοτικά προγράμματα...θα έλεγα οτι σε σχέση με άλλες εταιρίες το επιτόκιο κυμαίνεται σε καλά επίπεδα...εχω δει και επιτόκιο 9.5 %. Θα μπορούσε να είναι και άτοκο...ναι...αλλά σπάνια το έχω συναντήσει σε Ιαπωνικά αυτοκίνητα...κυρίως στη Mazda μόνο. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με την υποθεση του evo τι θα γινει...? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τι να το κανεί το evo?!
δεν έχει μετακινούμενο πίσω κάθισμα...
και σίγουρα δεν είναι τόσο άνετο πίσω!! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επισης παρατηρησα οτι με τα χρηματοδοτικα η τελικη του τιμη ανεβαινει γυρω στα 800 ευρω, που το βρηκα αρκετο!!
καμμία παρεξήγηση!
Να προσέξεις με τα χρηματοδοτικά να περιλαμβάνουν μερική αποπληρωμή γλειτώνοντας τους τόκους αν θελήσεις να δίνεις μεγαλύτερη δόση ή και να το ξεπληρώσεις πιο γρήγορα τέλος πάντον.
Να τονίσεις αν μπορείς να έχεις μερική αποπληρωμή με αφαίρεση των αντίστοιχων τόκων γιατί δεν υποστηρίζεται απο όλες τις τράπεζες!
Άντε έλα στη παρέα γιατί με έχουν περικυκλώσει οι τουρμπίνες
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτο με το ραδιο σιντι επισης με ξενερωσε γιατι ειχα πάρει περυσι καινουργιο για το αμαξι μου το τωρινο ενα πολυ καλο και ηθελα να το μεταφερω αλλα δυστυχως δεν γινεται..Αυτό γίνεται απλά η ένδειξη στον υπολογιστή ταξιδίου θα μείνει σταθερή!
Δηλαδή αν πριν αλλαχτεί το radio cd είναι στη μέση κατανάλωση (που ουσιαστικά αυτό είναι που ενδιαφέρει περισσότερο) θα συνεχίζει να την δείχνει και με το δικό σου radio cd!
-
Ο χρήστης anochos έγραψε:
Τι θα γίνει βρε παιδιά...κάνα απλό - φτωχό και ποταπό cz3 θα έρθει στην παρέα??? Με όλους τους καπιτάλες μου φαίνεται έχω μπλέξει
Φίλε digilef υπάρχει ακόμα ένας ποταπός ιδιοκτήτης cz3 χρώματος μαύρου...έτσι για να μην αισθάνεσαι μόνος μέσα στους czt..αδες
Άντε ντε έλα μια βόλτα απο Αθήνα να είμαστε παρέα
Σύντομα εκλπίζω να κανονίσουμε και καμμιά καλή εκδρομούλα και θα τους πείσω για Ναύπακτο για να έχω υποστηρικτή
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
τι να το κανεί το evo?!
δεν έχει μετακινούμενο πίσω κάθισμα...
και σίγουρα δεν είναι τόσο άνετο πίσω!!τωρα με κοροιδευεις για αυτα που ειπα πριν ή απλά κανεις πλάκα??
-
πλακα κανει το τουτουνι!!!θα ξεχασε τα μπαρμπαδακια να βαλει...
βαζουμε και ενα ταξιμετρο στο evo και παμε τσαρκα!
ποσο στοκος ειναι ενας πωλητης που δε λεει οτι το πισω καθισμα μετακινειται...
-
Funis χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα δεν νομίζω κανείς
να είχε πρόθεση να σε πάρει ούτε από τα μούτρα ούτε να σε προσβάλει
(θα τους τακτοποιήσω το απόγευμα... )
τα αρνητικά του colt για τα δικά μου δεδομένα είναι:
α) κακή ορατότητα στις στροφές από τις κολώνες του αυτοκινήτου
β) τα φώτα του δεν είναι πολύ δυνατά και μάλιστα η ορατότητα γίνεται
ακόμα πιο δύσκολη από το πράσινο ντεγκραντέ του παρ-μπριζ (ίσως να
φταίει το γεγοβός ότι οδηγώ με κάθετο κάθισμα)
γ) θεωρώ λίγο κιτς τον φωτισμό στι κάτω μέρος της κονσόλας ο οποίος
γίνεται ακόμα πιο κιτς όταν ανάβεις τον αναπτήρα (κοκκινίζουν τα πάντα)
δ) η εταζιέρα καλύπτει τονχώρο αποσκευών μόνο όταν τα καθίσματα είναι
τραβηγμένα τέρμα πίσω διαφορετικά φαίνεται ο χώρος αποσκευών
ε) η μάσκα είναι χαμηλή μπροστά και βρίσκει σχετικά εύκολα ειδικά αν
μένεις σε περιοχή που έχει πολλά ρυάκια (δεν μου έρχεται η λέξη για
αυτά που έχουν να φεύγει το νερό στα στενά)
στ) τώρα κάτι μικροτριγμοίαπό το ηλ. παράθυρο ή το ελλατωματικό
κλείστρο στο ντουλαπάκι δεν τα θεωρώ ελλατώματα αλλά προβλήματα
νεότηταςΞέχασες το γεγονός οτι τα μπροστινά καθίσματα δεν ξαπλώνουν τελείως.
Διάβασα τις διαφωνίες σας πιο πάνω και θέλω να συμπεράνω οτι κάποιος υποψήφιος αγοραστής του colt δεν θα κοιταξει ούτε τους χώρους ουτε την εταζέρα αλλά τις συγκινήσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο και τις εξάρσεις αδρεναλίνης που σου ανεβάζει.
Υ.Γ Δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ σήμερα στη συνάντηση αν και θα το ήθελα πολύ, λογω ίωσης, ελπίζω να κανονίσουμε πάλι την επόμενη βδομάδα.
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Διάβασα τις διαφωνίες σας πιο πάνω και θέλω να συμπεράνω οτι κάποιος υποψήφιος αγοραστής του colt δεν θα κοιταξει ούτε τους χώρους ουτε την εταζέρα αλλά τις συγκινήσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο και τις εξάρσεις αδρεναλίνης που σου ανεβάζει.Eγω τα κοιταω όλα για να μην χτυπαω το κεφαλι μου μετα πρωτον! και δευτερον δεν μπορεσα να το οδηγησω, απλα το ειδα οποτε οι οποιες παρατηρησεις μου παμαμενουν στο ντιζάιν του!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt