-
οκ και απο μένα !!!
Μήπως να φαίρναμε και κάνα θηλυκό μαζί μας έτσι για αλλαγή ???
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
οκ και απο μένα !!!Μήπως να φαίρναμε και κάνα θηλυκό μαζί μας έτσι για αλλαγή ???
Λευτέρη φυσικά...μη καταντήσουμε μπακουροColtΠαρέα..
-
Ακούω λοιπόν...το γυναικείο team ....
Digilef + 1 κορίτσι απο μένα
-
Ακούω λοιπόν...το γυναικείο team ....Digilef + 1 κορίτσι απο μένα
Να κανονίσουμε να φέρουμε τίποτα lap dancers!!!!
-
Καλά να περάσετε!
Συνεχίστε όμως να γράφετε εντυπώσεις από το αμάξι..π.χ. οδική συμπεριφορά, γκάζια, ίσως συγκρίσεις με άλλα που έχετε οδηγήσει πιο παλιά και γνωστά μοντέλα, μας έδιναν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Ναι ξέρω, test drive είναι ότι καλύτερο, αλλά και πάλι νομίζω ότι στη μικρή διάρκεια του τεστ δεν βλέπεις όσα εσείς που συμβιώνετε καθημερινά μαζί του.
Ά, το ηχοσύστημα τι λέει?Πάντως μπήκα σε ένα μέσα σε μια έκθεση και το κάθισμα του μου φάνηκε κάπως..πως να το αδύναμο. Λίγο ο ήχος που έκανε όταν το ρύθμιζες, λίγο ότι μου φάνηκαν πολύ μαλακές οι προεξοχές του μπάκετ, μου'δωσε την εντύπωση ότι δεν είναι για πολλά. Επίσης κακό ότι μόλις το σύρεις μπροστά για τους πίσω δεν γυρνάει στην αρχική του ρύθμιση.
Μην ξεχνάτε να δίνετε και νεώτερα στοιχεία από κατανάλωση παρακαλώ.
Ευχαριστώ και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.Οοπσ, το θυμήθηκα και αυτό.
Αν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα και δεν βαριέται ας σκανάρει τις σελίδες που φαίνονται οι όροι της εγγύησης, να δούμε τι παίζει το 3+4 χρόνια του Σαρακάκη.Bye!
-
Ακούω λοιπόν...το γυναικείο team ....Digilef + 1 κορίτσι απο μένα
Μπα...μόνος εγώ
-
hi guys,
Μια ερώτηση....τι βενζίνη προτιμάτε?
Εγω πάντως μεχρι στιγμής βάζω shell racing (ουτς) -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Καλά να περάσετε!
Συνεχίστε όμως να γράφετε εντυπώσεις από το αμάξι..π.χ. οδική συμπεριφορά, γκάζια, ίσως συγκρίσεις με άλλα που έχετε οδηγήσει πιο παλιά και γνωστά μοντέλα, μας έδιναν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Ναι ξέρω, test drive είναι ότι καλύτερο, αλλά και πάλι νομίζω ότι στη μικρή διάρκεια του τεστ δεν βλέπεις όσα εσείς που συμβιώνετε καθημερινά μαζί του.
Ά, το ηχοσύστημα τι λέει?Πάντως μπήκα σε ένα μέσα σε μια έκθεση και το κάθισμα του μου φάνηκε κάπως..πως να το αδύναμο. Λίγο ο ήχος που έκανε όταν το ρύθμιζες, λίγο ότι μου φάνηκαν πολύ μαλακές οι προεξοχές του μπάκετ, μου'δωσε την εντύπωση ότι δεν είναι για πολλά. Επίσης κακό ότι μόλις το σύρεις μπροστά για τους πίσω δεν γυρνάει στην αρχική του ρύθμιση.
Ευχαριστώ και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.Οοπσ, το θυμήθηκα και αυτό.
Αν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα και δεν βαριέται ας σκανάρει τις σελίδες που φαίνονται οι όροι της εγγύησης, να δούμε τι παίζει το 3+4 χρόνια του Σαρακάκη.Bye!
Το κάθισμα όντως επιστρέφει σε όποιο σημείο του σιδηρόδρομου ανασηκώσουμε την πλάτη...όχι απαραίτητα κακό..εμένα προσωπικά με βολεύει...τώρα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής τους..αντικειμενικά κρίνεται άριστη!!Σωστό υλικό κατασκευής...σωστό εργονομικά..πρώτη φορά που δε 'πιάστηκε' το σώμα μου σε κάθισμα!Σωστή πλευρική στήριξη που τη 'νιώθεις' στα πλευρά σου!!!
Όσο για τη κατανάλωση..τι παρατήρησα σήμερα ερχόμενος στο γραφείο..το όχημα μετρά κατανάλωση μόλις η ταχύτητα είναι 6 km/h. Σε άλλα οχήματα συνήθως ξεκινά μετά τα 30 km/h. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό (γνώσεις πανεπιστημίου στη πράξη τώρα!): το κάθε όχημα στα πρώτα 0-15 km/h για να υπερνικήσει την αδράνεια καταναλώνει στιγμιαία 20lit/h -25 lt/h !! Το οτι δε φένεται η κατανάλωση σε λιγότερα km/h σε άλλες μάρκες οχημάτων είναι τρικ των εταιριών για να μη πανικοβάλλεται ο κάτοχος!!Όμως στη δική μας περίπτωση βλέπουμε όπως είπα από τα 6 km/h τη κατανάλωση οπότε και νομίζει κανείς οτι καταναλώνει υπερβολικά!! -
Ο χρήστης lonestar έγραψε:
hi guys,Μια ερώτηση....τι βενζίνη προτιμάτε?
Εγω πάντως μεχρι στιγμής βάζω shell racing (ουτς)Βενζίνη βάζω ΕΚΟ 95 οκτάνια σε συγκεκριμμένο πρατήριο και δε το αλλάζω ως πρατήριο με τίποτα!!Και καλή τιμή και χρόνια τώρα άριστη ποιότητα καυσίμου!!Άλλωστε το απέδειξαν τα φίλτρα βενζίνης και η απόδοση του family car...
-
hi guys,Μια ερώτηση....τι βενζίνη προτιμάτε?
Εγω πάντως μεχρι στιγμής βάζω shell racing (ουτς)όχι βρε παλικάρι μου στις πολυεθνικές...
aegean 95 ή 100 μια αρά είναι... -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
hi guys,
Μια ερώτηση....τι βενζίνη προτιμάτε?
Εγω πάντως μεχρι στιγμής βάζω shell racing (ουτς)όχι βρε παλικάρι μου στις πολυεθνικές...
aegean 95 ή 100 μια αρά είναι...Α φίλε σε πιάνω αδιάβαστο!!Άσε με να έχω άποψη στο θέμα!!Όλες μα όλες οι εταιρίες πετρελαιοειδών είναι πελάτες μου και έχω επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις τους...μακρυά απο aegean...η βενζίνη προέρχεται από motor oil (αν θυμάμαι καλά..πρέπει να κοιτάξω τους φακέλους μου...που φυσικά παράγει άριστο καύσιμο) αλλά υποδιαίστερης ποιότητας, παίρνει το δεύτερης διαλογής από τα διυλιστήρια!!!Καλές εταιρίες?οι γνωστές ΕΚΟ BP SHELL αλλά και ELLIN και καθώς και μία άλλη που δε θυμάμαι τώρα (μπλε σήμα με κίτρινο λογότυπο)
Για αυτό μας λες οτι καις πάρα πολύ? λογικό είναι!!Η απόδοση των καυσίμων δεν είναι ίδια!!!Πχ η ELLIN έχει σχετικά μικρότερη απόδοση σε σχέση με τις 3 πρώτες μάρκες -
γιατι ρε χρήστο...τι έχουν οι shell???
Αυτο το πρατήριο το εμπιστεύομαι γιατί βάζουμε αρκετά αυτοκίνητα για αρκετά χρόνια και είναι ΟΚ -
Δυστηχώς και εγώ Shell βάζω !
Δυστηχώς όχι γιατί δεν βάζω καλή βενζίνη αλλά γιατί δεν έχω κοντά μου κάποια ΕΛΙΝ ή έμπιστη ΕΚΟ.
Έχω κάνει αρκετά γεμίσματα με Racing αλλά τώρα τελευταία μόνο Vpower γιατί τσούζει πολύ άσχημα η 100 άρα (1.275 € /lt )
Και τα 0-100 9.8 sec με vpower βγήκε
Λέτε με 100 άρα να βγάλει παραπάνω
-
Τώρα πιά πολύ συχνά ΕΚΟ 100 (απο πρατήριο γνωστού μου)!
Πολύ καλή!Ανεβαίνει λίγο ο θόρυβος του κινητήρα όμως!!
-
γιατι ρε χρήστο...τι έχουν οι shell???
Αυτο το πρατήριο το εμπιστεύομαι γιατί βάζουμε αρκετά αυτοκίνητα για αρκετά χρόνια και είναι ΟΚμια χαρά είναι απλά έχουν τσιμπιμένη τιμή
επειδή πιστεύω ότι τα καύσιμα παρα-έχουν πάρει την ανιούσα
δεν βρίσκω το λόγο να βάζω μια τόσο ακριβή βενζίνη και επιπλέον
προσπαθώ να συγκρίνω τις τιμές από πρατήριο σε πρατήριο και να βάζω
στο πιο οικονομικόδεν νομίζω μια διαφορά της τάξης του 10% στο λίτρο ότι είναι ασήμαντη
και ότι επιβαρύνεται η κατανάλωσή μου σε αντίστοιχο βαθμό -
το 10% δεν είναι καθόλου ασήμαντη αλλά προσπαθώ να βάζω από πρατήριο εμπιστοσύνης γιατί η ζημία μπορεί να είναι πολυυυυυ ακριβή.
Το οτι είναι (υποτίθεται!!) 100 οκτάνια δεν είναι σωστότερο για turbo κινητήρα??
-
το 10% δεν είναι καθόλου ασήμαντη αλλά προσπαθώ να βάζω από πρατήριο εμπιστοσύνης γιατί η ζημία μπορεί να είναι πολυυυυυ ακριβή.Το οτι είναι (υποτίθεται!!) 100 οκτάνια δεν είναι σωστότερο για turbo κινητήρα??
συμφωνώ απόλυτα για το πρατήριο εμπιστοσύνης
και όσο αφορά τα οκτάνια το κολτ δουλεύει απο
95 οκτάνια και πάνω -
η vpower τελικά είναι 95 ή 98 οκτάνια?
-
η vpower τελικά είναι 95 ή 98 οκτάνια?95 από όσο γνωρίζω και η racing 100
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Καλά να περάσετε!
Συνεχίστε όμως να γράφετε εντυπώσεις από το αμάξι..π.χ. οδική συμπεριφορά......Τώρα που του δίνω και καταλαβαίνει, μου αρέσει που δεν σε τρομάζει στη στροφή. Όταν υποστρέψει θα το κάνει σταδιακά, όχι απότομα γιατί η τουρμπίνα μπαίνει όντως πολύ γραμμικά. Όταν μπεις άτσαλα και υπερστρέψει, ή όταν πατήσεις φρένο απότομα από πολλα χιλιόμετρα, μπαίνει το ESP και το φέρνει στην θέση του. Βέβαια κάθε αυτοκίνητο έχει τα όρια του, και δεν τα έχω φτάσει, να δω πότε θα με προδώσει........και στον δρόμο δεν θα το κάνω. Σε πίστα ναι. Το ESP είναι ενοχλητικό όταν θες να παίξεις σε μία πολύ κλειστή στροφή, να σου φύγει και να αρχίσεις τα ανάποδα..........απλά δεν μπορείς να το κάνεις, σε κόβει.
Επίσης, αυτό που μου αρέσει στο anti-spin είναι ότι όταν αρχίσουν και γλιστρούν οι τροχοί, δεν σε κόβει, δεν σε γονατίζει......έχεις την αίσθηση ότι σε κρατάει εκεί, στις στροφές σου, μέχρι να βρεί πρόσφυση και να συνεχίσει. Η αλήθεια είναι πάντως ότι αν πιέσεις πολύ την πρώτη, λίγο λαστιχάκι εκεί ψηλά θα αφήσεις κάτω.
Ακόμη σου δίνει πολύ καλή αίσθηση στοιβαρότητας στα πολλά χιλιόμετρα, παρόλο το ύψος του. Νιώθεις ότι πατάς κάτω, σαν σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Δυσκολεύεται βέβαια στους πλευρικούς ανέμους, λόγω βάρους και ύψους.
, γκάζια,.......
ε, έχει πολύ καλά γκάζια. Απόλαυση! (Στην κατηγορία του βέβαια, είπαμε δεν είναι EVO.........far from it).......Με άλλα τρία άτομα μέσα και το Fiesta το ST να μην μπορεί να περάσει με τίποτα..........
Ά, το ηχοσύστημα τι λέει?
Άμα ρωτήσεις το toutouni, θα σου πει ότι είναι μία χαρά. Εγω θα σου πώ ότι δεν είναι καλό. Μου αρέσει να ακούω δυνατά την μουσική (με κλειστά παράθυρα και όταν ΔΕΝ τρέχω), να την ευχαριστιέμαι να νιώθω ότι είναι ανάγλυφος ο ήχος και ότι έχει βάθος......Βάζεις λίγο B.B.King, θές να ανεβάσεις λίγο ένταση να ταξιδέψεις......δύσκολα τα πράγματα, ζορίζεται......επομένως πρέπει να το αλλάξω! (Controlas έχεις δυνατό project μπροστά σου!!!!!) Τώρα εάν θες απλά να ακούς ραδιοφωνάκι καθώς πηγαίνεις στη δουλειά σου καλό είναι.
Πάντως μπήκα σε ένα μέσα σε μια έκθεση και το κάθισμα του μου φάνηκε κάπως..πως να το αδύναμο. Λίγο ο ήχος που έκανε όταν το ρύθμιζες, λίγο ότι μου φάνηκαν πολύ μαλακές οι προεξοχές του μπάκετ, μου'δωσε την εντύπωση ότι δεν είναι για πολλά. Επίσης κακό ότι μόλις το σύρεις μπροστά για τους πίσω δεν γυρνάει στην αρχική του ρύθμιση.
Μου φένεται πολύ καλό το κάθισμα, σε κρατάει και νιώθεις και άνετα. Τώρα το γεγονός ότι όταν σύρεται δεν επανέρχεται στην προηγούμενη ρύθμιση είναι λίγο σπάσιμο, αλλά συνήθεια είναι.......
Ευχαριστώ και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.Normal κίνηση σε πόλη 9- 10. 'Οταν το πιέσεις είναι κοντά στο 12, πάνω κάτω.......όταν κάνεις cruising, 7,5 - 9,0 αναλόγως...οι ενδείξεις από trip navigator, που νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόπιστος.........
Οοπσ, το θυμήθηκα και αυτό.
Αν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα και δεν βαριέται ας σκανάρει τις σελίδες που φαίνονται οι όροι της εγγύησης, να δούμε τι παίζει το 3+4 χρόνια του Σαρακάκη.Μπά βαριέμαι sorry!!!! O digilef νομίζω κάτι έχει ψάξει.......
Bye!
Laterz!!!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt