-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Σωστός ο toutouni...απλά αυτό που ισχύει είναι οτι τα λάστιχα αποκτούν την πλήρη λειτουργικότητά τους μετά από 400-500 χλμ (παίρνει τη φόρμα κτλ)
Για το Σάββατο μέσα αρκεί να πιούμε ένα καφέεε αυτή τη φορά!!!
τόσα κμ (ίσως και λιγότερα) χρέιάζονται για να στρώσει το λάστιχο όσον
αφορά το πέλμα και όχι όσον αφορά το πάτημα πάνω στην ζάντα (πάντα
κατά την ταπεινή μου άποψη) -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ KATA ΤΙΣ 17:00-17:30 ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ OLYMPICO...?!Ε ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!!!!!!! Μεσα standard!!!!!!!!!!
Ρε Αλεξ!!! Ποιους καφέδες??? Τώρα που θα είμαστε και περισσότερα αμάξια?!?!?!?Εκεί στο όρθιο πάλι πάνω από τα Colt-άκια!!!!!!!!!!
-
Σωστός ο toutouni...απλά αυτό που ισχύει είναι οτι τα λάστιχα αποκτούν την πλήρη λειτουργικότητά τους μετά από 400-500 χλμ (παίρνει τη φόρμα κτλ)
Για το Σάββατο μέσα αρκεί να πιούμε ένα καφέεε αυτή τη φορά!!!
τόσα κμ (ίσως και λιγότερα) χρέιάζονται για να στρώσει το λάστιχο όσον
αφορά το πέλμα και όχι όσον αφορά το πάτημα πάνω στην ζάντα (πάντα
κατά την ταπεινή μου άποψη)toutouni σωστός...απλά δε το πολυανέλυσα!
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Ρε Αλεξ!!! Ποιους καφέδες??? Τώρα που θα είμαστε και περισσότερα αμάξια?!?!?!?Εκεί στο όρθιο πάλι πάνω από τα Colt-άκια!!!!!!!!!!Γιώργος εγώ θέλω καφέεεεε!!!Εκτός και καταφέρετε να βάλετε στα οχήματά σας καφετιέρα!!!
-
Ε εγώ αυτήν την φορά θα φέρω και το shaker μαζί μου
Πλάκα κάνω...καφέ σπάνια πίνω
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Ε εγώ αυτήν την φορά θα φέρω και το shaker μαζί μουΠλάκα κάνω...καφέ σπάνια πίνω
Καφέ σπάνια και γω...αλλά που λέει ο λόγος!Μια σοκολάτα ζεστή ίσως?οτι πρέπει είναι!!
Και Λευτέρη ναι...φέρε το shaker...μιας και δε θα έχω το όχημα κάτι να κάνω τουλάχιστον -
Όσοι πιστοί προσέλθετε... είχα μια ιδέα να βάζουμε μερικές φωτογραφέις απο τα τουτούνια μας!
Φώτο απο την πρόσφτα απόδραση του Σαββατοκύριακου
Άντε να έρθει το επόμενο -
Αυτή ήταν η απάντηση που πήρα απο την K&N για τα τουτούνια μας όσον αφορά τα φίλτρα και κιτ εισαγωγής !
'Hello
At this moment we are busy with the development of the replacement filter and the open air filter for the 1.5Turbo. the 1.3L filters will be done at the end of this year or begin of next year.
To keep updated on the new released K&N products please view our website once a week, using the following link:http://www.knfilters.com/search/newprod ... NewP=wdate
Άντε άντε δουλεύω για τα CZT μου φαίνεται
-
-
Αααα...μήπως να βάλετε online και κάνα ήχο από γκαζιά (πχ wav) από τα τουρμπ-ίδια σας?μήπως?
-
Ρε παιδιά με τον θόρυβο από το συμπλέκτη βγάλατε καμία άκρη. Ρώτησε κανείς στην αντιπροσωπεία ; Μάλλον θα πάω αύριο να τους ρωτήσω.
-
ωραίες οι φώτο....αλλά δεν πιστεύω να να νομίζεις οτι είναι και αμφίβιο το εργαλείο έτσι ??? Στημένο μπροστά απο τη Θάλλασα με αναμένο το μοτέρ...έτοιμο για επίθεση μου μοιάζεις
Κουκλι...κουκλί το άτιμο!
Α όποιος ενδιαφέρεται να αλλάξει τις ζάντες του μην διστάσει να με ενοχλήσει
-
Δεν έχω πάει ακόμα για Service αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικότερα! Γιατί συνεχίζει να σε απασχολεί?
-
George 'DURIN..' μια λεπτομέρεια στη photo σου...το ενδεικτικό του συναγερμού είναι λίγο στον αέρα (τι πρόσεξα ο άτιμος σε ολόκληρη photo ε?)
-
Το είδα και εγώ Άλεξ!
Τσαπατσουλιές....
Εμένα παρότι το πήραμε με τον Γιώργο απο την ίδια αντιπροσωπεία και κατάστημα είναι καλά κολλημένο στο ταμπλό και μάλιστα ανάμεσα στη κολώνα έχουν βάλει τσοχίτσα για να μην τρίβεται το καλώδιο
-
έχω ανέβει την πειραιώς σχετικά σβέλτα και έχω σταματήσει σε φανάρι
μπροστά από την πλατεία κουμουνδούρου ώσπου ξάφνου βλέπω στο
παράθυρο του συνοδηγού να σταματάει ένας Ζ νεαρός γεροδεμένος...
ωχ λέω από μέσα μου κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι κάθε δικαιολογία
σε κάθε δυνατή ερώτηση...
πάει καλά? θέλω να το αγοράσω κι εγω μου λέει το παλικάρι
(είχε πάει η ψυχή μου στην κούλουρη και γύρισε σε χρόνο dt) -
Ώρα να δείτε όταν ο επιμένων..επιμένει και νικά!Άμα ήθελαν ας μην απαντούσαν!(έστω και καθυστερημένα,γιατί σήμερα έλαβα την επιστολή και μάλιστα με courier,ενώ με ενημέρωσαν την προηγούμενη βδομάδα οτι το όχημα έχει έρθει!).Τα σημαντικά στοιχεία, διευθύνσεις κτλ αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους.. Δεξί κλικ...save as...και μετά μεγενθύνετέ τη για να διαβάσετε το σχετικό κείμενο!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ntampasis/detail?.dir=fa62&.dnm=4789.jpg&.src=ph -
έχω ανέβει την πειραιώς σχετικά σβέλτα και έχω σταματήσει σε φανάρι
μπροστά από την πλατεία κουμουνδούρου ώσπου ξάφνου βλέπω στο
παράθυρο του συνοδηγού να σταματάει ένας Ζ νεαρός γεροδεμένος...
ωχ λέω από μέσα μου κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι κάθε δικαιολογία
σε κάθε δυνατή ερώτηση...
πάει καλά? θέλω να το αγοράσω κι εγω μου λέει το παλικάρι
(είχε πάει η ψυχή μου στην κούλουρη και γύρισε σε χρόνο dt)χμμ..και μετά μας λες πως καίει...
Και δε τα στήνατε αλλά οι κλήσεις μετά δικές του
-
Καλησπέρα παιδιά...
Σας έχω νέα (για τα CZT κυρίως)...
Από Ralliart μέσω ενός Κύπριου εισαγωγέα:
replacement air filter (σφουγγάρι) 110 Ε
τακάκια εμπρός πίσω 350 Ε
Ελατήρια χαμηλώματος 500 Ε (νομίζω ότι είναι ακριβούτσικα)Stay tuned
PS. Σκέφτομαι πολύ την περιπτωση Blitz sbc ID III για ενδείξεις boost 2 θερμοκρασίες.
-
Αυτά είναι νέα και... ας μην είναι για το CZ3
Όλα προϊόντα Ralliart ?
Άντε σιγά σιγά βγάζουν πράμα!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt