-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Εγώ που το έχω ακόμα το κωλοσήμα του Σαρακάκη....
Με οδοντογλυφίδα έ? Ε το απόγευμα θα βγεί
για καλό και για κακό πάρε κι ένα σεσουάρ μαζί σου
γιατί η κόλλα του αντιπροσώπου μας στεγνώνει γρήγορα
αν δεν μπορέσεις με την οδοντογλυφίδα ζέστανέ το με
το σεσόυάρ και θα ξεκολήσει αμέσως (δοκίμασμένη λύση
στα αυτοκόλητα του ραλλύ μου)Ευχαριστώ για το hint!
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν και ίσως αφήσει σημάδι κόλλας!
με το σεσουάρ μην φοβάσαι τίποτα
αλλά για καλό και για κακό κι ένα πανάκι με λίγη βενζίνη
έχε το μαζί σου...ΠΟΤΕ ΠΑΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΑΦΕΙ.
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ.δεν ξεβαφει απλα αφηνει μια θαμπαδα,εαν το τριψεις με ενα καθαρο πανι θα φυγει,εδω διαλυτικο ριχνεις και δεν ξεβαφει.αν ξεβαφει με βενζινη οταν πας σε ενα πρατηριο δεν εχει τυχει να πεσει βενζινη κατω απο το πορτακι????????θα επρεπε ολα τα αυτοκινητα να ειχαν ξεβαψει σε εκεινο το μερος
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, λέω μην τρίψεις ποτέ με πανί που έχει βενζίνη το χρώμα γιατί θα ξεβάψει αν δεν το πλύνεις αμέσως.
Πανί με βενζίνα = καίει το χρώμα.
Απλά ελληνικά μιλάω.
Αν θες αποδείξεις έλα δες το δικό μου. Σε μαύρο χρώμα φαίνεται εύκολα η ζημιά. -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
αμα τα κατεβασει στην ασφαλτο εμενα να με χεσετε .............
Το αμάξι αυτό κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σαν εργοστασιακό με 230 άλογα από την rallιart. Οπότε μάλλον θα τα βγάζει...
Όσο τα βγάζουνε και τα evo 400+ by ralliart.Η K&N Κατασκευασε φιλτρο που δινει 15-20 αλογα δυναμομετρημενα για το CZT.
20 αλογα μονο με φιλτρο??????
YΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ +20% ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ...
-
Μήπως μπορούμε να ξέρουμε και ποιος είναι ο τύπος του φίλτρου γιατί υπάρχει μεγάλη γκάμα φίλτρων της σειράς 57ι ?
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Εγώ που το έχω ακόμα το κωλοσήμα του Σαρακάκη....
Με οδοντογλυφίδα έ? Ε το απόγευμα θα βγεί
για καλό και για κακό πάρε κι ένα σεσουάρ μαζί σου
γιατί η κόλλα του αντιπροσώπου μας στεγνώνει γρήγορα
αν δεν μπορέσεις με την οδοντογλυφίδα ζέστανέ το με
το σεσόυάρ και θα ξεκολήσει αμέσως (δοκίμασμένη λύση
στα αυτοκόλητα του ραλλύ μου)Ευχαριστώ για το hint!
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν και ίσως αφήσει σημάδι κόλλας!
με το σεσουάρ μην φοβάσαι τίποτα
αλλά για καλό και για κακό κι ένα πανάκι με λίγη βενζίνη
έχε το μαζί σου...ΠΟΤΕ ΠΑΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΑΦΕΙ.
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ.δεν ξεβαφει απλα αφηνει μια θαμπαδα,εαν το τριψεις με ενα καθαρο πανι θα φυγει,εδω διαλυτικο ριχνεις και δεν ξεβαφει.αν ξεβαφει με βενζινη οταν πας σε ενα πρατηριο δεν εχει τυχει να πεσει βενζινη κατω απο το πορτακι????????θα επρεπε ολα τα αυτοκινητα να ειχαν ξεβαψει σε εκεινο το μερος
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, λέω μην τρίψεις ποτέ με πανί που έχει βενζίνη το χρώμα γιατί θα ξεβάψει αν δεν το πλύνεις αμέσως.
Πανί με βενζίνα = καίει το χρώμα.
Απλά ελληνικά μιλάω.
Αν θες αποδείξεις έλα δες το δικό μου. Σε μαύρο χρώμα φαίνεται εύκολα η ζημιά.ok θα δωσουμε μια μερα ραντεβου στον παπρα που θα παω και εγω και θα το δουμε.
-
Χαίρεται και απο εμένα, αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum. Στο τέλος του μήνα περιμένω και εγώ το δικό μου CZT χρώματος spicy red.......το έχω παραγγείλει από τις αρχές Ιουνίου.........
Τα 15-20 άλογα από ένα φίλτρο μου φαίνονται πάρα πολλά, ωστόσο έτσι λέει το χαρτί της K&N, η οποία 'ψάρεψε' ένα Colt ενός παιδιού από το fan club mitsucolt.co.uk της Αγγλίας για να test-άρει ένα 57i. Θέλουν να το test-άρουν και σε ένα ακόμη CZT και αφού το κάνουν το αναμένουμε στην παραγωγή............To Colt Club της Αγγλίας είναι αρκετά οργανωμένο και αριθμεί πάρα πολλά μέλη.......μήπως είναι καιρός να ξεκίνησουμε και εμείς κάτι;;;;
Η συζήτηση με το αν αφήνει σημάδι στο χρώμα η βενζίνη η όχι μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα μιά και που το αμάξι μου θα βγεί απο το γκαράζ του Παπρά χωρίς το κακόγουστο σήμα του Saracakis!
Την καλημέρα μου σε όλους.
-
Το πετυχημένο colt club της Αγγλίας αριθμεί πάρα πολλά μέλη.. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα προς το παρόν δεν είμαστε αρκετοί για να ξεκινήσουμε μια τέτοια οργανωμένη προσπάθεια.
Προτείνω κάποια Κυριακή να συναντηθούμε για να ανταλλάξουμε ιδέες...Εκτός από της Αγγλίας υπάρχει και το επίσης καλό της Γερμανίας.
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Προτείνω κάποια Κυριακή να συναντηθούμε για να ανταλλάξουμε ιδέες...Μεσα!!
-
Εννοείται και εγώ μέσα!
Και μάλιστα λέω να το κανονίσουμε τώρα κοντά!
Ας ορίσουμε μια μέρα απο τώρα δηλαδή αυτό ή το επόμενο ΠΣΚ ή και καθημερινή απόγευμα (αν και επειδή σκοτινιάζει σχετικά νωρίς τώρα καλύτερα μέρα)
Για πείτε λοιπόν.... ή μήπως να κάνω την αρχή λέγοντας Σαββάτο 17/9/2005 Μεσημεράκι 15:00-16:00 στο parking του Ειρήνης και Φιλίας!
Πείτε πείτε να τα πούμε απο κοντά
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Εννοείται και εγώ μέσα!Και μάλιστα λέω να το κανονίσουμε τώρα κοντά!
Ας ορίσουμε μια μέρα απο τώρα δηλαδή αυτό ή το επόμενο ΠΣΚ ή και καθημερινή απόγευμα (αν και επειδή σκοτινιάζει σχετικά νωρίς τώρα καλύτερα μέρα)
Για πείτε λοιπόν.... ή μήπως να κάνω την αρχή λέγοντας Σαββάτο 17/9/2005 Μεσημεράκι 15:00-16:00 στο parking του Ειρήνης και Φιλίας!
Πείτε πείτε να τα πούμε απο κοντά
καλημέρα
εγώ μέσα για αυτό το σάββατο αν και λόγω μαγαζιού
μπορεί να καθυστερήσω λίγο αλλά είμαι σίγουρος ότι
θα σας προλάβω (κατα τις 17:00 υπολογίζω να έρθω) -
Ναι παιδιά και εγώ μέσα. Είμαι ok για αυτό το Σάββατο, ας πούμε κατά τις 16:30 για να προλάβουμε όλοι. Θα έρθω μάλλον με μία ασημί Corolla του 2004.
A, ο controlas έχει χαιρετίσματα από τον φίλο και συνάδελφο (και μπούκα!!! χαχα!!!) SeiSpace!
-
Γειά σας κι από εμένα...
Είμαι ο Πάνος Σωτηρόπουλος και έχω εδώ και 6 μήνες το κόκκινο COLT Ralliart που σας είπε ο Χρήστος... -
ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω...
-
Ο χρήστης sotiropoulosp έγραψε:
ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω...καλώς ήρθες dealer
ps. toutouni κατά κόσμο χρήστος
-
1)....μία ταπεινή ιδέα.........το επόμενο ΣΚ έχει και τις κόντρες στο ελληνικό.....δεν ξέρω ίσως θα μπορούσαμε να κανονίσουμε την συνάντηση κάπου πιό κοντά στο ελληνικό και μετά όποιος ήθελε να πήγαινε και στις κόντρες?!?!....
- Στο greekdragster.com στο αρχείο με τις κόντρες μόλις μπήκε και η δεύτερη πολλή ενδιαφέρουσα κόντρα με CZT, Fiesta ST και με ένα 206.......αν θυμάμαι καλά είναι η δεύτερη κόντρα με CZT που σκάει μύτη εκεί με την πρώτη να είναι του Πάνου Σωτηρόπουλου.....
-
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ DEALER,φυσικά και θα μας χρειαστείς μελλοντικα!Ώστε δικό σου ήταν το κόκκινο!Το περιμένω και γω το δικό μου που θα πάει!
DurinVIII: Α ώστε εσύ είσαι που μου έλεγε ο αγαπητός SEI SPACE.Χαιρετισμούς επίσης στον αγαπητό (αν και μπορεί και να τον δω αύριο!)
Πιστεύω να είμαι και γω εκτός απροόπτου το Σάββατο κατά τις 5:00 (15:00-16:00 νομίζω είναι λίγο νωρίς και πιστεύω δε θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση εκείνη την ώρα) με ένα φιλαράκι (γνωστός του SEI SPACE επίσης) με το κίτρινο cinqo του.
-
Durin καλή ι ιδέα σου αλλά πιστεύω οτι είναι καλύτερα εκεί έξω απο το Olympico γιατί στο ελληνικό θα έχει κοσμοσυρροή και θα μπορέσουμε να αράξουμε με την ησυχία μας! Και εκεί λογικά λόγω Σαββάτου θα έχει κόσμο αλλά έχει τουλάχιστον άπλα . Ιδέα λέω έτσι, όλοι μαζί το κανονίζουμε!
Απλά αν συμφωνείτε και εσείς κατά τις 16:30-17:00 έξω απο το Olympico στο μεγάλο πάρκινγκ το Σάββατο στις 17/9/2005 να το κλείσουμε για να μην γίνει μπέρδεμα. Εννοείτε οτι μετά απο εκεί μπορούμε να πάμε και στοRWYB. Αλήθεια ξέρουμε τι ώρα ξεκινάει?
-
Σάββατο 17/09/05 μπροστά στο parking του OLYMPIKO 16:30-17:00
Για να μην παιδευόμαστε άλλο
-
Ο χρήστης sotiropoulosp έγραψε:
ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω...Να έρθεις στο ραντεβού μας για να δούμε απο κοντά το ralliart
Αυτό ήθελα να κάνω και εγώ αλλά περίμενα το ok όλων δεν το κανονίζω μόνος μου!
Πρώτη φορά θα δούμε τόσα νέα colt παρέα
-
Ok ναι καλύτερα στο parking στο Olympiko, ποιό ήσυχα, πιό καλά.......Και εγώ είμαι μέσα 16:30 - 17:00.
Όσον αφορά το RWYB, η προσέλευση του κοινού ξεκινάει από τις 10:00 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι να βραδιάσει, με μία τρίωρη (!!!!!) όμως διακοπή από τις 14:30 - 17:30 λόγω ωραρίου κοινής ησυχίας. Στη διακοπή έχει αγώνες στην γιγαντοοθόνη και διάφορα χορευτικά με κάτι κορίτσια από σπίτι........Τό ίδιο ισχύει και για τις δύο μέρες του αγώνα......
Σήμερα είδα το τρίτο μου CZT στόν δρόμο! Δεν μπόρεσα να μιλήσω στο παιδί. Ήταν ένα ασημί το μεσημέρι στη Βουλιαγμένης. Τα άλλα δυο που έχω δεί είναι μαύρα. Μόνο ένα CZ3 έχω δει................μου φένεται ότι περισσότερο τελικά θα πουλήσει το CZT από το 3-άρι!!!!
Controlas: Ναί, ναί εγώ είμαι, άσε έχω πρήξει και τον Sei Space 3,5 μήνες τώρα που περιμένω το Colt-άκι μου και τον έχω πορώσει και αυτόν!!!!
-
Εννοείτε πως το παρκιν στο Olympico είναι η καλύτερη λύση!
Μέσα για το Σάββατο.Εύχομαι να δούμε και το θηρίο της Ralliart
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt