-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Προτείνω να περιμένουμε λίγο γιατί ακόμη δεν έχουν βγει πολλά σχετικά με το όχημά μας και βλέπουμε ποιο ταιριάζει καλύτερα..
Thanks για τις πληροφορίες, να ρωτήσω όμως κάτι, μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό, αλλά τεχνικός δεν είμαι και επομένως δεν ξέρω (γι'αυτό και ρωτάω!!!)
Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ότι να περιμένουμε να βρούμε ποιο ταιριάζει καλύτερα. Η Blitz π.χ., δεν βγάζει kits για το κάθε αυτοκίνητο όσον αφορα το turbo timer, απλά βγάζει το συγκεκριμένο προιόν. Λογικά, σε κάθε (turbo) αυτοκίνητο δεν μπορεί να τοποθετηθεί φτάνει ο τεχνικός που θα το τοποθετήσει να γνωρίζει όλα αυτά τα θέματα που ανέφερες; Με άλλα λόγια, αν εγω σου φέρω το turbo timer μάρκας Α, εσύ υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να το τοποθετήσεις (χωρίς προβλήματα εννοείται); Είναι δυνατόν να μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα EVO για παράδειγμα (ή σε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο), και να μην μπορεί να τοποθετηθεί στο Colt-άκι;;;;Καλά κάνεις και ρωτάς και καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή...λέγοντας να περιμένουμε εννοούσα οτι θέλω να περιμένουμε να βγάλουν τη φίσσα (harness)..για το EVO κτλ έχουν βγάλει (η HKS τουλάχιστον)..διαφορετικά πρέπει να κοπούν καλώδια μίζας κτλ που στην περίπτωση του BLITZ αυτό γίνεται....Επίσης εννοούσα (βλέπω δεν το ανέφερα τώρα που διαβάζω το προηγούμενό μου post) πως ίσως μας σύμφερε να κάνουμε κάποιο group buy, αν πχ συμφωνήσουμε σε κάποιο μοντέλο, οπότε και πετύχουμε και καλύτερη τιμή.
Πάντως το HKS μοιάζει ποιοτικότερο...υπάρχουν βέβαια και άλλες μάρκες...
Γιώργο αυτό εννοώ...να αποφευχθούν οι πατέντες...δεν είναι κρίμα νέο αυτοκίνητο?
Ελπίζω να έλυσα τυχόν απορίες -
Thanks Αλέξανδρε (σωστά θυμάμαι το όνομα σου; ). Βέβαια δεν ξέρω το πόσο θα αντέξω να περιμένω!!!!! Ίσως δεν θα έχω πρόβλημα με κάποιες ήπιες πατέντες!!!! Όταν ερθει ο καιρός θα το πιάσουμε το αμάξι και θα το δούμε.....
Ρε σεις στο Athens tuning show θα πάτε; Εγώ μάλλον θα πάω το Σάββατο πρωί.
Πήρα τηλέφωνο και σήμερα τον Παπρά και τον ρώτησα για τα πατάκια. Μου είπε, ναι το αυτοκίνητο έχει πατάκια. Λέω, ναι το ξέρω ότι έχει πατάκια αλλά εγω θέλω τα CZT πατάκια. Μου είπε ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν. Του είπα αν δεν υπάρχουν να τα παραγγείλουμε. Μετά του είπα για το σήμα του Σαρακάκη, μου είπε ναι αυτό θα το βγάλουμε. Και τρίτον του είπα για το ντουλαπάκι, άν είναι να μου χαλάσει να το αλλάξουμε από την αρχή. Μου είπε ότι δεν έχει εμφανιστεί στα CZT ακόμη............εεεεεεε.......μάλλον όχι;;;; του λέω.......ξέρω 2 CZT που έχουν αυτό το πρόβλημα.........καλά μου λέει θα το δούμε...........τεσπά, αυτά...........
-
Φρέσκα νέα...από τον υπεύθυνο marketing της ΚΝ
Το bolt on φίλτρο ΚΝ αρχές Οκτωβρίου και το Κ57ι τέλος του έτους....
-
Όσον αφορά τις ενδείξει που δεν υπάρχουν...
Ετοιμάζουμε σε συνεργασία με έναν ηλεκτρονικό ένα όργανο με 4 ενδείξεις θερμοκρασίας και 2 πίεσης σε οθόνη...
ίδωμεν... -
Ο χρήστης sotiropoulosp έγραψε:
Όσον αφορά τις ενδείξει που δεν υπάρχουν...
Ετοιμάζουμε σε συνεργασία με έναν ηλεκτρονικό ένα όργανο με 4 ενδείξεις θερμοκρασίας και 2 πίεσης σε οθόνη...
ίδωμεν...Αυτό θα είναι καλό. Τουλάχιστον θερμοκρασίες (και λαδιού) χρειάζονται απαραίτητα. Τώρα αφού θα το βάλουμε που θα το βάλουμε, ας έχει και κάτι παραπάνω
Όταν λες σε οθόνη τι εννοείς;
Που θα μπαίνει η οθόνη ακριβώς; -
Η οθόνη θα είναι LCD 2 ή 4 γραμμών...
Το gadget θα είναι bolt on και θα μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε.. -
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Thanks Αλέξανδρε (σωστά θυμάμαι το όνομα σου; ). Βέβαια δεν ξέρω το πόσο θα αντέξω να περιμένω!!!!! Ίσως δεν θα έχω πρόβλημα με κάποιες ήπιες πατέντες!!!! Όταν ερθει ο καιρός θα το πιάσουμε το αμάξι και θα το δούμε.....Ρε σεις στο Athens tuning show θα πάτε; Εγώ μάλλον θα πάω το Σάββατο πρωί.
Πήρα τηλέφωνο και σήμερα τον Παπρά και τον ρώτησα για τα πατάκια. Μου είπε, ναι το αυτοκίνητο έχει πατάκια. Λέω, ναι το ξέρω ότι έχει πατάκια αλλά εγω θέλω τα CZT πατάκια. Μου είπε ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν. Του είπα αν δεν υπάρχουν να τα παραγγείλουμε. Μετά του είπα για το σήμα του Σαρακάκη, μου είπε ναι αυτό θα το βγάλουμε. Και τρίτον του είπα για το ντουλαπάκι, άν είναι να μου χαλάσει να το αλλάξουμε από την αρχή. Μου είπε ότι δεν έχει εμφανιστεί στα CZT ακόμη............εεεεεεε.......μάλλον όχι;;;; του λέω.......ξέρω 2 CZT που έχουν αυτό το πρόβλημα.........καλά μου λέει θα το δούμε...........τεσπά, αυτά...........
Αλέξανδρος το όνομά μου σωστά θυμάσαι!Πριν λίγο τηλεφώνησα και γω στο Σαρακάκη για το όχημα μου...η πληροφόρηση είναι η εξής..τα οχήματα έρχονται,τα περιμένουν στο τελωνείο (έρχεται το ριμάδι το πλοίο!) και περιμένουν κάμποσα!!θα βρωμίσει ο κόσμος CZT !!! Οι πινακίδες πλέον υπάρχουν ευτυχώς (γιατί το καλοκαίρι με το ζόρι να βρεις καμιά!).
Και κάτι για όσους έχουν βάλει συναγερμό...ο Σαρακάκης δε τον βάζει στο κλειδί αλλά δίνει (και αυτό είναι το σωστό δηλαδή!) ξεχωριστό χειριστήριο για το συναγερμό.
Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει το ράδιο CD...ζητάτε να σας δώσουν τα κλειδιά για τις υποδοχές του στο ταμπλώ ώστε να μπορεί να βγει!Έρχονται μαζί με το όχημα αλλά κάνουν τη πάπια οι dealers!Γιώργο για το tuning show θύμησέ μου το ξανά Πέμπτη - Παρασκευή να δω μηπως και έρθω!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Πριν λίγο τηλεφώνησα και γω στο Σαρακάκη για το όχημα μου...η πληροφόρηση είναι η εξής..τα οχήματα έρχονται,τα περιμένουν στο τελωνείο (έρχεται το ριμάδι το πλοίο!) και περιμένουν κάμποσα!!θα βρωμίσει ο κόσμος CZT !!! Οι πινακίδες πλέον υπάρχουν ευτυχώς (γιατί το καλοκαίρι με το ζόρι να βρεις καμιά!).
Έφτασε το πλοίο δηλαδή και περιμένουν να τα εκτελωνίσουν,ή περιμένουν το καράβι να φτάσει; Εμένα πάντως απο τον Παπρά μου είχανε πει ότι το
πλοίο φτάνει στο τέλος του μήνα. Βεβαια απο τον Σαρακάκη θα ξέρουν καλύτερα. Όσο πιο νωρίς , τόσο καλύτεραΕπίσης για όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει το ράδιο CD...ζητάτε να σας δώσουν τα κλειδιά για τις υποδοχές του στο ταμπλώ ώστε να μπορεί να βγει!Έρχονται μαζί με το όχημα αλλά κάνουν τη πάπια οι dealers!
Ενδιαφέρον πληροφορία. Τhanks controlas
Μήπως έχει αλλάξει κανείς το ραδιο CD του CZT;
Η απορία μου είναι έαν λειτουργεί το lcd στην κεντρική κονσόλα και έαν λειτουργούν επίσης τα χειριστήρια στο τιμόνι με άλλο ραδιο CD ; -
Το gadget θα είναι bolt on και θα μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε..Θα μπαίνει και στην υποδοχή κάτω απο το ραδιο CD , στην υποδοχή για το cd changer δηλαδή;
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Το gadget θα είναι bolt on και θα μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε..Θα μπαίνει και στην υποδοχή κάτω απο το ραδιο CD , στην υποδοχή για το cd changer δηλαδή;
niiiiiiiice
-
Πριν λίγο τηλεφώνησα και γω στο Σαρακάκη για το όχημα μου...η πληροφόρηση είναι η εξής..τα οχήματα έρχονται,τα περιμένουν στο τελωνείο (έρχεται το ριμάδι το πλοίο!) και περιμένουν κάμποσα!!θα βρωμίσει ο κόσμος CZT !!! Οι πινακίδες πλέον υπάρχουν ευτυχώς (γιατί το καλοκαίρι με το ζόρι να βρεις καμιά!).
Έφτασε το πλοίο δηλαδή και περιμένουν να τα εκτελωνίσουν,ή περιμένουν το καράβι να φτάσει; Εμένα πάντως απο τον Παπρά μου είχανε πει ότι το
πλοίο φτάνει στο τέλος του μήνα. Βεβαια απο τον Σαρακάκη θα ξέρουν καλύτερα. Όσο πιο νωρίς , τόσο καλύτεραΕπίσης για όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει το ράδιο CD...ζητάτε να σας δώσουν τα κλειδιά για τις υποδοχές του στο ταμπλώ ώστε να μπορεί να βγει!Έρχονται μαζί με το όχημα αλλά κάνουν τη πάπια οι dealers!
Ενδιαφέρον πληροφορία. Τhanks controlas
Μήπως έχει αλλάξει κανείς το ραδιο CD του CZT;
Η απορία μου είναι έαν λειτουργεί το lcd στην κεντρική κονσόλα και έαν λειτουργούν επίσης τα χειριστήρια στο τιμόνι με άλλο ραδιο CD ;Το πλοίο έρχεται...προσευχηθείτε μην έχουμε πάλι κάνα πρόβλημα με το ξεφόρτωμα όπως συνέβη το καλοκαίρι που είχαν απεργία οι λιμενεργάτες!
Όσο για το αν θα δουλεύουν τα χειριστήρια και η οθόνη, πολλά ραδιο CD έχουν κάποιο προσαρμογέα με έξτρα κόστος οπότε θα συνεργάζονται μια χαρα!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Όσο για το αν θα δουλεύουν τα χειριστήρια και η οθόνη, πολλά ραδιο CD έχουν κάποιο προσαρμογέα με έξτρα κόστος οπότε θα συνεργάζονται μια χαρα!
Ξέρουμε κόστος περίπου για τον προσαρμογέα ;
Φαντάζομαι ότι μερικά ραδιο CD θα συνεργάζονται, αλλά δυστηχώς δεν έχω βρει ποια είναι αυτά.
Μία ερώτηση για τους κατόχους CZT:
είστε ευχαριστημένοι με την απόδoση του ηχοσυστήματος; Έχει 6 ηχεία προεγκατεστημένα, ραδιο CD blaupunkt (σύμφωνα με ένα προηγούμενο post) .
Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο το ραδιο CD, δεν θέλω δηλαδή να ακούει όλη η γειτονιά μουσική απο το αμάξι μου, αλλά να έχει μία αποδεκτή ποιότητα ήχου -
είστε ευχαριστημένοι με την απόδoση του ηχοσυστήματος; Έχει 6 ηχεία προεγκατεστημένα, ραδιο CD blaupunkt (σύμφωνα με ένα προηγούμενο post) .
Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο το ραδιο CD, δεν θέλω δηλαδή να ακούει όλη η γειτονιά μουσική απο το αμάξι μου, αλλά να έχει μία αποδεκτή ποιότητα ήχουαπό την στιγμή που δεν έχεις τρελές ηχητικές απαιτήσεις (όπως εγώ)
είναι μια χαρά
τώρα αν είσαι τρελονεαρούδι (σαν τον und3er) μάλλον θα έχεις
πρόβλημα... -
Ξέρουμε κόστος περίπου για τον προσαρμογέα ;
Φαντάζομαι ότι μερικά ραδιο CD θα συνεργάζονται, αλλά δυστηχώς δεν έχω βρει ποια είναι αυτά.
Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο το ραδιο CD, δεν θέλω δηλαδή να ακούει όλη η γειτονιά μουσική απο το αμάξι μου, αλλά να έχει μία αποδεκτή ποιότητα ήχουΛοιπόν για τα χειριστήρια του τιμονιού και την οθόνη...συνήθως είναι ξεχωριστοί οι adaptors με κάπως τσιμπημένη τιμή...ενδεκτικά αναφέρω το νέο radio CD PIONEER - DEH-P70BT το οποίο και δέχεται adaptor για το lcd. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 85-130 €. Ανάλογο και το κόστος για το χειριστήριο του τιμονιού, στα 50-95 €.
Μην ξεχνάμε όμως πως το όχημα είναι άγνωστο και δεν είναι γνωστό στις εταιρίες με τα radio cd κτλ το είδος της σύνδεσης του COLT. Πολύ πιθανό να είναι σαν ενός lancer πχ αλλά πρέπει να διερευνηθεί για να ξέρουμε στα σίγουρα τον κατάλληλο adaptor -
Άργησα λίγο αλλά θα το κάνω το Post!
Η συνάντηση το Σάββατο ήτανε όλα τα λεφτά! Ελπίζουμε να οργανωθούμε σύντομα και να ξεκινήσουμε το club!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον digilef για τις μετρήσεις του αλλά και στον toutouni για το Test Drive! -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου, μιάς και δέν έχω παραλάβει ακόμα το δικό μου czt.Τι δυνατότητες εχει το αυτοκίνητό μας σε στροφές?
Το ESP σας έχει απασχολήσει καθόλου?
Ο πίσω άξονας είναι πραγματικά νευρικός? και άν ναί μπορεί να 'χρησημοποιηθεί' η νευρικότητά του για να στρίψει καλύτερα?
Σε κλειστά δεξιά-αριστερά κομμάτια υπάρχει αστάθεια?
TnX
Στις στροφές το αυτοκίνητο μας είναι αρκετά αγωνιαρικο
Ο πίσω άξονας όσο νευρικός και αν είναι δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ esp αναλαμβάνει κάθε είδους απρόσμενη και επικίνδυνη μετατόπιση.
Η νευρικότητα του εννοείτε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στρίψει καλύτερα αφενός γιατί ένα turbo αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο και αφετέρου γιατί το esp δεν αφήνει τέτοιου είδους παλικαριές.
Στο κλειστά κομμάτια το κόλπο είναι η οικονομία στο γκάζι.
Δεν είναι rallye αλλά κάπως στρίβει κ σε αυτά! -
Για αύρο μάλλον πολύ δύσκολο να έρθω μιας και θα είμα πολύ μακριά...
Αλλα ΄που θα πάει...Έχω όμως και καλά νέα:
- Ψήνεται σε συνεργασία με Έλληνα βελτιωτη πακέτο βελτίωσης bolt on (και off για εγγύηση ) για 200 PS περίπου....
- To πακέτο Ralliart που έχει το δικό μου δεν θα παραχθει αλλά θα είναι διαθέσιμο σε κομμάτια....
Αν δεν βαριέσαι μπορείς να μας γράψεις από τι αποτελείται το kit της Ralliart?
Opvs eixa pei kai ston xrhsto-toutouni to amaxi htan demo pro-paragwghs: dld ena CZT pou phge apo th ralliart gia ntoping...
alla vghke akrivoutsiko opote o kathenas tha mporei na epilegei kapoia pragmata gia to amaxi toy xexwristaExei ta exhs:
allh pol. exagwghs
allh tourbina-down pipe
ecu
anarthsh ralliart (me ta alathria poy dinei)
exatmish
takakia mpros piswalla exei to mama filtro!?!
kai den tha yparxei telika ara einai uniue to car mou xe,xeΕρώτηση ΝΟ1
Τι εξάτμιση ειναι?Ralliart η χειροποίητη?
Ερώτηση ΝΟ2
Ανάρτηση εννοείς μόνο ελατήρια η και αμορτισέρ? -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
από την στιγμή που δεν έχεις τρελές ηχητικές απαιτήσεις (όπως εγώ)
είναι μια χαρά
τώρα αν είσαι τρελονεαρούδι (σαν τον und3er) μάλλον θα έχεις
πρόβλημα...Σε ευχαριστώ toutouni. Πιστεύω πως θα με καλύψει , αφου στο προηγούμενο μου αμάξι είχα ένα JVC 4x50 και 4 ηχεία PIONEER των 50watt και δεν είχα παράπονο
-
Φρέσκα νέα...από τον υπεύθυνο marketing της ΚΝΤο bolt on φίλτρο ΚΝ αρχές Οκτωβρίου και το Κ57ι τέλος του έτους....
Ωραία όλα αυτά αλλά το μεγάλο ζήτημα τώρα είναι τι θα μας επιτρέπει η εγγύηση να αλλάξουμε και τι όχι...
Πριν καιρό είχα ακούσει ότι το μόνο πράγμα που μπορούμε να αλλάξουμε είναι τα ελατήρια και την εξάτμιση..
Κρίμα είναι για ένα φίλτρο η μια σκαστρα να χάσουμε 7 χρόνια!
Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό το θέμα? Αν όχι μπορείς να μάθεις και να μας ενημερώσεις? -
Εγώ σας είπα παιδιά ότι είχα ρωτήσει Παπρά ότι με ένα φίλτρο και σκάστρα χάνεται η εγγύηση; Μου είχαν απαντήσει ότι κανονικα ναί αλλά.......εντάξει.................επειδη είσαι καλό παιδί έξυπνος και όμορφος δεν θα την χάσεις (καλά το τελευταίο μετά το εντάξει δεν μου το είπανε!!!)..........ότι και να γίνεται εγώ θα πειραματιστώ με φίλτρο και σκάστρα. Πήρα το αμάξι για να το ευχαριστηθώ.....άμα ήταν έτσι κράταγα και την Corolla μου............
Επίσης να θυμήσω ότι η πραγματική εγγύηση είναι 3 χρόνια και τα υπόλοιπα 4 είναι ψιλο-μούφα..............
Und3r.........πρόσεχε τον Saxoura...........παλιά καραβάνα στις κόντρες, το Saxo του είναι κολοπειραγμένο με νίτρα πάνω..............δεν έχει ελπίδες το CZT.........αλλά μπορείς να 'χτυπήσεις' μόνο και μόνο για εντυπώσεις.......
Και μία ερώτηση.......αφελής ίσως.........τα αμάξια από Ολλανδία δεν έρχονται;;;; Και ερχονται με καράβι;;;;;;;;
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt