-
αν δεν υπηρχε δηλαδη αυτη η τελευταια παραγραφος θα ειμασταν συμφωνοι???
-
παιδια το κολτ 1.5 ειναι καλο; απο 0-100 πως παει;
ευχαριστω -
Αν διαβάσεις θα δείς οτι το συγκεκριμένο είναι turbo 1,5 !
-
turbo 1.5 kai bgazei mono 110 aloga?
egw afto pu ida einai ena colt 1.500 110hp 15.000euro peripu.
afto den ine? -
150 άλογα έχει ! Δές εδώ!
http://www.4troxoi.gr/technical/model.php
Κυβισμός(κ.εκ) 1.468
Κύλινδροι / Διάταξη 4/Σ
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 150/6.000
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 21,4/3.500
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/E
Κιβώτιο / Σχέσεις Χ/5
Τελική ταχύτητα 210
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) 8,0
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,7/6,8/8,6
Βάρος(κιλά) 1.070
Διάσταση μήκος x πλάτος x ύψος 3.820x1.695x1.520
Μεταξόνιο 2.500
Χώρος αποσκευών(λίτρα) -
ABS / ASR / ESP N/N/N
Aερόσακοι 4
Kλιματισμός A/C
Ζάντες αλουμ. N
Ηλιοροφή -
Προβολείς Ομίχλης N
Ηλεκτρικά παράθυρα / Ηλεκτρικοί καθρέπτες 2/N
Κεντρικό κλείδωμα / Ηχοσύστημα N/RCD
Υλικό Διάκοσμου Υ
Τιμή 17.990,00 €
Εγγύηση Μηχανικά(Χρόνια) 7
Εγγύηση Σκουριά 12
Εγγύηση Xρώμα 3
Οδική βοήθεια 3
Τεύχος δοκιμής - -
ωπα ναι εχεις δικιο.κοιτουσα το 5θυρο εγω
-
Αγαπητοί, επιστρέφοντας από διακοπές βλέπω ότι άρχισαν οι διαμάχες περί του αν είναι το CZT καλό ή όχι..το περιμένω τέλος Σεπτέμβρη μιας και το έχω παραγγείλει και το έχω κάνει test drive αρκετές φορές εώς ότου λάβω το δικό μου...το αν είναι καλύτερο από ραλλί κτλ δε θα το σχολιάσω, μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα ότι πρόκειται για όχημα που μπορεί να κινηθεί με χαλαρούς ρυθμούς όταν αύτό απαιτείται αλλά και σβέλτα σαν πύραυλος όταν χρειαστεί επίσης! Άλλωστε αγοράζοντας ένα νέο όχημα κανείς επιζητά ασφάλεια και συνέπεια καθώς και όποιες αγωνιστικές αναζητήσεις...μην συγκρίνουμε λοιπόν ανόμοια πράγματα.
Παρεπιπτώντως, γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για την αντικατάσταση του εργοστασιακού ραδιο CD με κάποιο άλλο (εννοώ βάσεις, πλαίσιο κτλ γιατί το κενό που αφήνει το εργοστασιακό είναι μεγάλο όταν βγει φαντάζομαι!)?
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το πυραυλάκι
-
Ευχαριστώ για τις ευχές για τα '3 διαμάντια'..το περιμένω που θα πάει..θα έρθει...
-
Καλώς ήρθες!
Απο όσο θυμάμει που είχα ρωτήσει και εγώ στον ΠΑΠΡΑ μου είχε πεί οτι υπάρχει κάποιο σετ πλαστικών που μπαίνει σε περίπτωση που αφαιρεθεί ή δεν υπάρχει καθόλου εργοστασιακό rcd.
Τιμές δεν ξέρω!
That's all
Y.Σ. : Υπομονή ο καιρός πλησιάζει
-
Μετά από 3000 περίπου km να πω τις εντυπώσεις μου, το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι δικό μου αλλά της κοπέλας μου, αλλά τα περισσότερα km (για να μην πω όλα) έχουν γίνει από εμένα. Να σημειώσω ότι πρόκειται για το CZ3 1.3 Invite Silver. Τα περισσότερα km έγιναν σε κατάσταση στρωσίματος στην Κεφαλονιά όπου ευτυχώς δεν υπήρχε ανάγκη για μεγάλες ταχύτητες, είναι σβέλτο με πολύ καλή αίσθηση του τιμονιού αν και αρχικά μου φάνηκε αρκετά ελαφρύ μιας και είχα συνηθίσει σε απλό υδραυλικό. Μου φάνηκε αρκετά ξερό σε ανωμαλίες του δρόμου αλλά έστριβε πολύ καλά, άρα δεν με χάλασε μιας και με πιο μαλακά αμορτισέρ ίσως να είχα μια βαρκούλα στα χέρια μου. Από εσωτερικό κόσμο πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ η αίσθηση και η στήριξη που προσφέρουν τα καθίσματα αλλά μου την έχει δώσει ότι κάθε φορά που πρέπει να μπει κάποιος στα πίσω καθίσματα πρέπει να ρυθμιστεί εκ νέου το κάθισμα που μετακινείται (εκτός κι αν δεν κάνω κάτι καλά??) , μιας και δεν κουμπώνει στην προηγούμενη θέση. Η απόδοση του στερεοφωνικού είναι αρκετά καλή αν και η προσθήκη ενός MP3 Player θα ήταν +. Παρατήρησα ότι μετά από αρκετή παραμονή κάτω από ήλιο με την εκκίνηση του αυτοκίνητου (με ή χωρίς ενεργοποιημένο το A/C) ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος – κραδασμός κάτω από τον λεβιε των ταχυτήτων ακόμα είναι υπό παρακολούθηση…Επίσης μετά από παραμονή στον ήλιο άνοιγε μόνο του το ντουλαπάκι του συνοδηγού το οποίο και αντικαταστάθηκε με την έλευση μου στην Αθήνα (7 χρόνια εγγ. δεν θα πάει χαμένη ). Σε γενικές γραμμές είμαι κατενθουσιασμένος αν και περιμένω τα 5001 km για να δω τι πραγματικά μπορεί να κάνει….
-
ΓΙα σου ρε @ndy !!!
Και εγώ με το ντουλαπάκι το αντιμετώπισα κάνα δυο φορές αλλά διορθώθηκε με μείωση λίγο του βάρους των αντικειμένων μέσα σε αυτό.
Αλλά θα το αλλάξω και εγώ στο service των 10.000 km !
Απο την άλλη για τον ήχο που λές δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο!
Ενημέρωσε αν βρείς κάτι ή καταλάβεις κάτι περισσότερο μήπως και βοηθήσω!
Έχουμε το ίδιο βλέπεις (...με την κοπελιά σου δηλαδή)
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Μετά από 3000 περίπου km να πω τις εντυπώσεις μου, το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι δικό μου αλλά της κοπέλας μου, αλλά τα περισσότερα km (για να μην πω όλα) έχουν γίνει από εμένα.Έτσι...
-
καλημέρα σε όλους.
το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι με το ντουλαπάκι ( μάλλον θα μπει μπροστά η εγγύηση ) και δεύτερον ένας αποσυγχρονισμός του ρολογιού που με έχει τρελάνει εντελώς.
αυτά προς το παρόν για νεότερα προσεχώς... -
Ναααατο κιάλο ντουλαπάκι !
Μάλλον είναι η στάνταρ αστοχία που ανακαλύφθηκε απο αρκετούς!
Ελπίζω να μείνουμε σε τέτοιους είδους αστοχίες
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ενα GTi πρεπει να σε εμπνεει στις στροφες. Και ειμαι σιγουρος οτι ουτε το ST, ουτε το CZT παιρνουν αριστα σε αυτον τον τομεα... Απλα ισως το Fiesta ειναι λιγο καλυτερο απο τη στιγμη που μπορεις να απενεργοποιησεις το ESP. Αυτο και μονο κατα τη γνωμη μου του δινει την πρωτια...alfa 147 2.0 που και παει και στριβει...και κοντα σε αυτα τα λεφτα ειναι...
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ενα GTi πρεπει να σε εμπνεει στις στροφες. Και ειμαι σιγουρος οτι ουτε το ST, ουτε το CZT παιρνουν αριστα σε αυτον τον τομεα... Απλα ισως το Fiesta ειναι λιγο καλυτερο απο τη στιγμη που μπορεις να απενεργοποιησεις το ESP. Αυτο και μονο κατα τη γνωμη μου του δινει την πρωτια...
alfa 147 2.0 που και παει και στριβει...και κοντα σε αυτα τα λεφτα ειναι...
καμια σχεση η 147 με φιεστα,κλιο ιμπιζα........
ατυχης η συγκριση.....παμε παρακατω.... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ενα GTi πρεπει να σε εμπνεει στις στροφες. Και ειμαι σιγουρος οτι ουτε το ST, ουτε το CZT παιρνουν αριστα σε αυτον τον τομεα... Απλα ισως το Fiesta ειναι λιγο καλυτερο απο τη στιγμη που μπορεις να απενεργοποιησεις το ESP. Αυτο και μονο κατα τη γνωμη μου του δινει την πρωτια...
ατυχης η συγκριση.....παμε παρακατω....αφου ειναι στα ιδια λεφτα και σε παραπλησιο μεγεθος,γιατι ειναι ατυχης η συγκριση?
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ατυχης η συγκριση.....παμε παρακατω....αφου ειναι στα ιδια λεφτα και σε παραπλησιο μεγεθος,γιατι ειναι ατυχης η συγκριση?
γιατι πολυ απλα
- η 147 ειναι μια κατηγορια πανω
2)η 147 ειναι αρκετα πιο αργη
3)η 147 δεν μπορει σε καμια των περιπτωσεων να χαρακτηριστει GTi (ενα απλο sport hatchback ειναι)
- η 147 ειναι μια κατηγορια πανω
-
Ο χρήστης anochos έγραψε:
καλημέρα σε όλους.
το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι με το ντουλαπάκι ( μάλλον θα μπει μπροστά η εγγύηση ) και δεύτερον ένας αποσυγχρονισμός του ρολογιού που με έχει τρελάνει εντελώς.
αυτά προς το παρόν για νεότερα προσεχώς...Για το δεύτερο από το κουμπάκι που υπάρχει στο CD επιλέγεις CT (νομίζω) από ON σε OFF … σε μένα δούλεψε.
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt