-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Α, ρε ζηλεύω... θα κάτσω να το μελετήσω (αν προλάβω) το Σ/Κ...αντε γιατι εχεις μεινει πισω, το αλλο παιδι με το 206 ηδη εκανε δημοσιευση!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Α, ρε ζηλεύω... θα κάτσω να το μελετήσω (αν προλάβω) το Σ/Κ...
αντε γιατι εχεις μεινει πισω, το αλλο παιδι με το 206 ηδη εκανε δημοσιευση!
Ναι... και με πήρε τηλέφωνο ο αχρείος την πρώτη εβδομάδα... Μετά εγώ θα φταίω άμα του κόψω την καλημέρα;;; (μόνο το καλή όρεξη θα κρατήσω... )
-
Ναι... και με πήρε τηλέφωνο ο αχρείος την πρώτη εβδομάδα... Μετά εγώ θα φταίω άμα του κόψω την καλημέρα;;; (μόνο το καλή όρεξη θα κρατήσω... )Γκουχ γκουχ!!!
Για 'μένα μιλάτε;Βασικά ο Μάρκος θέλει να μελετήσει το μηχάνημα, ώστε να μπορέσει να μετρήσει με αυτό τα θρυλικά ΡΕΟ του ελληνικού στρατού...
Τώρα!
Απορίες!Δεν μπόρεσα να καταλάβω καλά τι έιναι το 'roll out distance'. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Είναι στα 30 εκατοστά στο δικό μου.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Βασικά ο Μάρκος θέλει να μελετήσει το μηχάνημα, ώστε να μπορέσει να μετρήσει με αυτό τα θρυλικά ΡΕΟ του ελληνικού στρατού...Να μας βγάλει κανένα g το ΡΕΟ να τα δούμε όλα...
Πήγαμε και κάναμε 1-2 δοκιμαστικές μετρήσεις drag-strip mode. Με rool-out στα 30εκ 9,872 το 0-100 το καλύτερο που πετύχαμε με 2 άτομα μέσα (not bad) και 10,34 χωρίς roll-out. Ήταν σε ελαφρά κατηφόρα... Ιπποδύναμη; 84 άλογα (μόνο;;; άντε να δούμε τις ρυθμίσεις...)
Η επόμενη μέτρηση (σε ελαφρά ανηφόρα-στο αντίθετο ρεύμα του ίδιου δρόμου) έδειξε 0-100 σε 6,87 και 157 άλογα Κάτι λέγαμε για ρυθμίσεις...
Θα το ξανακοιτάξω το επόμενο ΠΣΚ...
-
Ιπποδύναμη; 84 άλογα (μόνο;;; άντε να δούμε τις ρυθμίσεις...)Σε αυτα πρεπει να προσθεσεις και τις αεροδυναμικες απωλειες στα χλμ που τελειωνει η 2α σου (στα 85χαω ειναι περιπου 9αλογα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ιπποδύναμη; 84 άλογα (μόνο;;; άντε να δούμε τις ρυθμίσεις...)
Σε αυτα πρεπει να προσθεσεις και τις αεροδυναμικες απωλειες στα χλμ που τελειωνει η 2α σου (στα 85χαω ειναι περιπου 9αλογα)
Και πάλι, 93 άλογα στους τροχούς; Από 110 ονομαστικά;;; Σε κατηφόρα;;; Μάλλον κάτι παίζει, αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω...
-
Ιπποδύναμη; 84 άλογα (μόνο;;; άντε να δούμε τις ρυθμίσεις...)
Σε αυτα πρεπει να προσθεσεις και τις αεροδυναμικες απωλειες στα χλμ που τελειωνει η 2α σου (στα 85χαω ειναι περιπου 9αλογα)
Και πάλι, 93 άλογα στους τροχούς; Από 110 ονομαστικά;;; Σε κατηφόρα;;; Μάλλον κάτι παίζει, αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω...
κοιτα τα p.m. σου και μαλλον εχεις κανει λαθος στο βαρος ή στο τροπο μετρησης...
-
Βασικά ο Μάρκος θέλει να μελετήσει το μηχάνημα, ώστε να μπορέσει να μετρήσει με αυτό τα θρυλικά ΡΕΟ του ελληνικού στρατού...
Να μας βγάλει κανένα g το ΡΕΟ να τα δούμε όλα...
Πήγαμε και κάναμε 1-2 δοκιμαστικές μετρήσεις drag-strip mode. Με rool-out στα 30εκ 9,872 το 0-100 το καλύτερο που πετύχαμε με 2 άτομα μέσα (not bad) και 10,34 χωρίς roll-out. Ήταν σε ελαφρά κατηφόρα... Ιπποδύναμη; 84 άλογα (μόνο;;; άντε να δούμε τις ρυθμίσεις...)
Η επόμενη μέτρηση (σε ελαφρά ανηφόρα-στο αντίθετο ρεύμα του ίδιου δρόμου) έδειξε 0-100 σε 6,87 και 157 άλογα Κάτι λέγαμε για ρυθμίσεις...
Θα το ξανακοιτάξω το επόμενο ΠΣΚ...
ρε λες να το καναμε σε 6,87??? ( )
τρελαναμε τα χρονομετρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε -
Το πήραμε...το ρυθμίζουμε...μετράμε...και δημοσιεύουμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πήραμε...το ρυθμίζουμε...μετράμε...και δημοσιεύουμε!!!δε βλεπω τιποτα ακομα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε βλεπω τιποτα ακομα!
Ούτε εγω!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
δε βλεπω τιποτα ακομα!
Ούτε εγω!!
για γραψε τιποτα λοιπον!!!
-
Χθές το πήραμε ρε συ!!! Θα το ρυθμίσουμε το Σ/Κ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χθές το πήραμε ρε συ!!! Θα το ρυθμίσουμε το Σ/Κ!!!αντε να δουμε τι κανει η μπεμπα!
ε, μου ειπανε οτι απο ηχο σκιζει παντως!!!!
Υ.Γ. στις ποσες εχεις κοφτη? Αν ειναι ψηλα, ρυθμισε το οργανο στις 2500 & 4500rpm, αντι για 2 & 4.
-
Το έβαλα κι εγω!
Ρύθμισα τις στροφές (αλλά μάλλον δεν είναι ΟΚ)!
Μια πρώτη μέτρηση (μάλλον λάθος) έδειξε 148 bhp!Λίγα!
Βάρος που έβαλα 1365 το αμάξι κατά το manual +110 εγω=1475!Οταν το ζυγίσω θα ξέρω αν έκανα λάθος!
Αλλά πρέπει να το ρυθμίσω καλύτερα!Τα G δεν μου βγαίνουν σωστά!
Βασίληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια πρώτη μέτρηση (μάλλον λάθος) έδειξε 148 bhp!Λίγα!σωστά έδειξε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σωστά έδειξε
Δεν νομίζω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σωστά έδειξε
Δεν νομίζω!
κανε ενα 0-100 να δουμε εαν εδειξε σωστα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σωστά έδειξε
Δεν νομίζω!
κανε ενα 0-100 να δουμε εαν εδειξε σωστα!
Αυτό θα κάνω!Στην ΑΟ!
Αλλά δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση για δοκιμές σήμερα!
Εκανα ένα άνοιγμα με 2α στον δρόμο μπροστά στο σπίτι μου μέχρι της 5800 περίπου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό θα κάνω!Στην ΑΟ!
Εκεί θα 300αρίσεις
Μετρησεις με G tech Pro SS/RR