-
Ενημερώθηκα απο την Fiat pazaropoulos οτι το αυτοκινητο μου κατασκευάστικε και θα το έχω στα μέσα μαρτίου!
Οι αρχικές προβλέψεις ήταν για Μάιο(την παραγγελία την έδωσα 15 Νοεβρίου) αλλα τι να πώ...Ή στάθηκα Τυχερός ή ακολουθούν αυτη την τακτική οι αντιπροσώποι για να γλιτώνουν το 'πρήξιμο' -
Εμενα φιλου του ειχαν πει για μαρτιο και τωρα του ειπαν φια μαϊο
-
Τράμπα θα έκαναν...
-
-
Ενημερώθηκα απο την Fiat pazaropoulos οτι το αυτοκινητο μου κατασκευάστικε και θα το έχω στα μέσα μαρτίου!
Οι αρχικές προβλέψεις ήταν για Μάιο(την παραγγελία την έδωσα 15 Νοεβρίου) αλλα τι να πώ...Ή στάθηκα Τυχερός ή ακολουθούν αυτη την τακτική οι αντιπροσώποι για να γλιτώνουν το 'πρήξιμο'τυχερό σε βρίσκω! τι customization έχεις κάνει; μήπως ελπίσουμε κι εμείς, οι του Δεκεμβρίου σε καλύτερες μέρες!!!
-
τυχερό σε βρίσκω! τι customization έχεις κάνει; μήπως ελπίσουμε κι εμείς, οι του Δεκεμβρίου σε καλύτερες μέρες!!!
1.2 lounge λευκό
ανοιγομενη οροφη
δερματινα καθισματα
ηλ. κλιματισμο
μνημη θεσης συν -
1.2 lounge λευκό
ανοιγομενη οροφη
δερματινα καθισματα
ηλ. κλιματισμο
μνημη θεσης συνwell, έχουμε το ίδιο μοντέλο & εξοπλισμό (πλην της ανοιγόμενης οροφής).
να ρωτήσω αν τα δερμάτινα καθίσματα είναι τα vintage ή τα απλά; διότι μου είχαν πει ότι η δική μου καθυστέρηση οφειλόταν στο vintage δέρμα.
-
Ο χρήστης mefisto81 έγραψε:
1.2 lounge λευκό
ανοιγομενη οροφη
δερματινα καθισματα
ηλ. κλιματισμο
μνημη θεσης συνwell, έχουμε το ίδιο μοντέλο & εξοπλισμό (πλην της ανοιγόμενης οροφής).
να ρωτήσω αν τα δερμάτινα καθίσματα είναι τα vintage ή τα απλά; διότι μου είχαν πει ότι η δική μου καθυστέρηση οφειλόταν στο vintage δέρμα.
Ναι τa vintage έβαλα!Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν φίλε mefisto, μου έδειξαν μάλιστα κάποιο χαρτί της φιατ που έγραφε τις ημερομηνιες κατασκευής κάποιον έξτρα για την Ελλάδα..ο πωλητής μου είπε 'Κατα ένα περίεργο λόγο το αμάξι σου είναι έτοιμο'.
Βέβαια δεν πιστεύω οτι έτυχα κάποιας ειδικής μεταχείρησης οπότε είναι πιθανό να αυξήθηκε η παραγωγή στο εργοστάσιο αφου κατι τέτοιο έχω διαβάσει στο net.Υπομονή φίλε..test drive έχεις κάνει?
http://www.fiatforum.com/attachment.php ... 1201606944
http://www.fiatforum.com/attachment.php ... 1201606944
http://www.fiatforum.com/attachment.php ... 1201606944 -
test drive όχι. όταν το παρήγγειλα,δεν το είχαν το αυτοκίνητο για test
αλλά και πάλι λίγο μούφα μου φαίνονται τα test των αντιπροσωπειών. 10 λεπτάκια και έξω από την πόρτα. τι να καταλάβει κανείς;
-
test drive όχι. όταν το παρήγγειλα,δεν το είχαν το αυτοκίνητο για testαλλά και πάλι λίγο μούφα μου φαίνονται τα test των αντιπροσωπειών. 10 λεπτάκια και έξω από την πόρτα. τι να καταλάβει κανείς;
Ναι ξέρω τι λές..ούτε εγω έχω κάνει..είχαν πει οτι θα με πάρουν τηλ και οτι θα είμαι απο τους πρώτους αλλα ακόμα έχουν ένα και αυτό για δείγμα τώρα ανησυχώ ποιο πολύ μην κρατήσουν το δικό μου για test vechicle..
-
γαμάτο το καθισματάκι έχω να πω! (τώρα το είδα!)
δε νομίζω πάντως να κρατήσουν το δικό σου. τέτοια γκαντεμιά; αποκλείεται!
πάντως, περνόντας χθες τυχαία από το δικό μου 'παζαρόπουλο' είδα ένα 500 με αυτοκόλλητα test drive. λέω να τους κάνω ένα διερευνητικό τηλεφωνηματάκι.
για να δούμε...
-
Kαλά ρε παιδιά, το παραγγείλατε χωρίς να το έχετε οδηγήσει;;
Μόνο σε μένα φαίνεται αδιανόητο αυτό;;
-
Kαλά ρε παιδιά, το παραγγείλατε χωρίς να το έχετε οδηγήσει;;
δηλαδή πόση διαφορά μπορεί να έχει το 500αράκι από ένα Panda ας πούμε ή από ένα άλλο αυτοκίνητο πόλης;
-
Eντάξει δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αγοράζεις γουρούνι στο σακί, αμάξι είναι...
Και εσύ πες έχεις δει το Παντα και πιστεύεις είναι ίδιο.
Και έτσι ακόμα, πες ότι έχει κάτι που σε ξενερώνει απίστευτα, θα το δεις ξαφνικά και τι θα κάνεις; Δε σου αρέσει στην οδήγηση, η συμπεριφορά του, ένα κουμπάκι ρε παιδί μου σε χαλάει εκεί που είναι!
Εκτός πια αν έχεις τόσα φράγκα που δε σε νοιάζει καθόλου...
Τεσπα, απλά μου φάνηκε παράξενο γιατι δε θα το ’κανα ποτέ.
Αλλα εγω είμαι πολύ ψείρας.. -
ok!συμφωνώ πως έχεις ένα point, αλλά επειδή νομίζω πως είναι πολύ λεπτές οι διαφορές από 'μικρό' σε 'μικρό', δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω τόσο. φυσικά είναι και θέμα των αντιπροσωπειών αυτό. να μπορείς να παραγγείλεις μεν, να μην υπάρχουν αυτοκίνητα για τεστ δε.
-
Απλά κάνεις λίγο υπομονή και το παραγγέλνεις ΑΦΟΥ φέρουν td και το οδηγήσεις.
Βέβαια δε μου πέφτει λόγος, δεν είναι δικά μου τα λεφτά, κουβέντα να γίνεται...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Eντάξει δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αγοράζεις γουρούνι στο σακί, αμάξι είναι...
Και εσύ πες έχεις δει το Παντα και πιστεύεις είναι ίδιο.
Και έτσι ακόμα, πες ότι έχει κάτι που σε ξενερώνει απίστευτα, θα το δεις ξαφνικά και τι θα κάνεις; Δε σου αρέσει στην οδήγηση, η συμπεριφορά του, ένα κουμπάκι ρε παιδί μου σε χαλάει εκεί που είναι!
Εκτός πια αν έχεις τόσα φράγκα που δε σε νοιάζει καθόλου...
Τεσπα, απλά μου φάνηκε παράξενο γιατι δε θα το ’κανα ποτέ.
Αλλα εγω είμαι πολύ ψείρας..Ναι πιστεύω έχεις κάποιο δίκιο, και εγώ αυτή την άποψη είχα μέχρι που είδα το 500ράκι...δεν μπορώ να το εξηγήσω απόλυτα αλλα είμαι 100% σίγουρος οτι αποκλείεται να με χαλάσει κάτι τόσο πολύ,,,εξάλου προσωπικά δεν έχω καμία αλλη επιλογή αφου σε αυτή τη κατηγορία δεν μου αρέσει τπτ άλλο!
-
άσχετο, αλλά μίλησα μόλις με αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο κατασκευάζεται ήδη και πως πιθανότατα θα είναι ελλάδα τον απρίλη.
pas mal!
-
άσχετο, αλλά μίλησα μόλις με αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο κατασκευάζεται ήδη και πως πιθανότατα θα είναι ελλάδα τον απρίλη.pas mal!
GOOD NEWS!
-
Σε 41 ώρες θα παρουσιαστεί το 500 Abarth.
http://www.abarth.it/home.asp?lan=eng&test=
FIAT 5oo 2007