-
Καλησπερα.Θελω ενα ρολοι με μπρασελε(κατα προτιμηση μαυρο), αυτοματο αν γινεται και αξιοπιστο.Εχω βρει το Seiko sports SNZH59K1
http://www.amazon.co.uk/SEIKO-SNZH59-ST ... +automatic
Πως το βλεπετε?Εχετε καποια αντιπροταση σε παρομοια τιμη η και μεγαλυτερη? -
Όχι...μια χαρά είναι!!
-
43mm ίσως είναι λίγο μικρό...
Θα προτιμούσα citizen eco drive. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
43mm ίσως είναι λίγο μικρό...Τί λε ρε θηρίο.....
Από 44mm και πάνω είναι ότι πρέπει..... -
http://www.creationwatches.com/products ... -2333.html
Εδω λεει κασα γυρω στα 45. Το μονο που δεν θελω ειναι να ειναι μικρο.
http://lh3.ggpht.com/_LtV2rB_3riw/TQgGi ... ZH59-7.JPG
http://farm6.static.flickr.com/5148/567 ... 16352f.jpg
Φαινεται μικρο???
-
45mm είναι καλά, μην ξεγελιέσαι από τις φωτό σε καρπούς όταν δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν ταξιδέψει σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία κλπ.Συμφέρει η αγορά ρολογιού από εκεί ή δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή σε σχέση με Ελλάδα;
Δεν μιλάω για αγορά από πλανόδιο που κοιτάζει δεξιά-αριστερά μην κάνουν ντου οι τσέοι, αλλά από την αντιπροσωπεία μιας μάρκας.
γιοκ, τουλάχιστον για σερβία και σκόπια δε θα βρεις κάτι φθηνό, δε ξέρω στα άλλα κράτη
-
Έφτασε σήμερα από creationwatches, προφανώς χωρίς τελωνείο σε λιγότερο από μια βδομάδα με DHL
-
Γαμάτο, το μόνο που με χαλάει είναι ο φωτισμός στο ψηφιακό, αλλά ακόμα και αυτό είναι μικρό μπροστά στην καιγαμ*σύνη του ρολογιού...
-
Δεν κακό ...
Έχω ένα θέμα με τις λευκές πλάκες, μου αρέσουν αυτές και μόνο αυτές
-
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν κακό ...Έχω ένα θέμα με τις λευκές πλάκες, μου αρέσουν αυτές και μόνο αυτές
Όμορφο ρολόι..
Στα Breitling το λευκό καντράν ταιριάζει πολύ! -
Fixed
-
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
FixedΟ Τραβόλτας λείπει......
-
Δηλωνω ερωτευμενος με τα κατωθι 2 ρολογια
-
Πανεραι οπως λεμε απο τα πανερια για τα πανηγυρια?
-
Ενας γνωστος μου ( τωρα το εμααθα) εχει παθος με τα ρολογια αλλα δεν εχει τα χρηματα που κοστιζουν
Ετσι καποιος του φερνει ρεπλικες αλλα καλες ρεπλικες της ταξεως των 500 ευρω
Μου εδειξε ενα omega ενα panerai και ενα hublot και επαθα πλακα
Μιλαμε για φοβερες απομιμισεις με ελβετικους μηχανισμους ειτε αυτοματους ειτε hand winding
Πραγματικα δεν καταλαβαινεις τη διαφορα
και σκεφτομαι αν σου αρεσει ενα ρολοι της ταξης των 6-7 χιλιαδων και δεν εχεις να τα διαθεσεις αξιζει να δωσεις 5-6 κατοσταρικα για μια ρεπλικα ολοιδια και με καλη μηχανη?? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ενας γνωστος μου ( τωρα το εμααθα) εχει παθος με τα ρολογια αλλα δεν εχει τα χρηματα που κοστιζουν
Μιλαμε για φοβερες απομιμισεις με ελβετικους μηχανισμους ειτε αυτοματους ειτε hand winding
και σκεφτομαι αν σου αρεσει ενα ρολοι της ταξης των 6-7 χιλιαδων και δεν εχεις να τα διαθεσεις αξιζει να δωσεις 5-6 κατοσταρικα για μια ρεπλικα ολοιδια και με καλη μηχανη??Των 100€ εννοεις γιατι αν δινει 500 για ρεπλικα καποιος τον εχει πιασει κοροιδο.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
και σκεφτομαι αν σου αρεσει ενα ρολοι της ταξης των 6-7 χιλιαδων και δεν εχεις να τα διαθεσεις αξιζει να δωσεις 5-6 κατοσταρικα για μια ρεπλικα ολοιδια και με καλη μηχανη??Των 100€ εννοεις γιατι αν δινει 500 για ρεπλικα καποιος τον εχει πιασει κοροιδο.
Όχι μιλάω για ρεπλικες των 500 που είναι πιστές αντιγραφές με μηχανές ελβετικές και όχι ρεπλικες φτηνιαρικες...πίστη αντιγραφή κρυσταλο από ζαφειρι κανονικά αδιάβροχο όσο και το αυθεντικό, δερμάτινο λουρί και όχι τύπου δέρμα και ελβετικές αυτόματος ή hand winding μηχανισμός....τόσο πιστό που μόνο στα έσωθεν φαίνεται ότι είναι ρεπλικα
sent from my cave with smoke signals
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.