-
Δυστυχώς δεν μπορώ να παραβρεθώ
-
Τι λέτε για Κυριακή 13/11 στο Kartodromo?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τι λέτε για Κυριακή 13/11 στο Kartodromo?Ωραίο ακούγεται..............το καρτ είναι καθαρό ή οοοοοοοοοοοοοταν με προσπερνάς θα με βρωμίζεις....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ωραίο ακούγεται..............το καρτ είναι καθαρό ή οοοοοοοοοοοοοταν με προσπερνάς θα με βρωμίζεις....
To καρτ από τη μια πλευρά ΛΑΜΠΕΙ ενώ από την άλλη απλώς βλέπεται...
Έτσι και αλλιώς θα βρωμίζεις από τη σκόνη μου!
-
Ωραίο ακούγεται..............το καρτ είναι καθαρό ή οοοοοοοοοοοοοταν με προσπερνάς θα με βρωμίζεις....
To καρτ από τη μια πλευρά ΛΑΜΠΕΙ ενώ από την άλλη απλώς βλέπεται...
Έτσι και αλλιώς θα βρωμίζεις από τη σκόνη μου!
Την πίστα την έχουν καθαρίσει δεν έχει πρόβλημα....
-
Tελικά μάλλον άκυρο για την Κυριακή. Πήγα σήμερα και η πίστα έχει διαμορφωθεί για αγώνα μηχανών...
-
Tελικά μάλλον άκυρο για την Κυριακή. Πήγα σήμερα και η πίστα έχει διαμορφωθεί για αγώνα μηχανών...Οπότε καλά που δεν ανέβηκα.....πάντως και τα μηχανάκια είναι απίθανο θέαμα.....
-
Προετοιμάζουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ
καρτοσυνάντηση με τα δικάμας καρτάκια για τις 11/12/2005......θα το γράψουμε πάλι για το που και για το σίγουρο της συνάντησης.Θα μας άρεσε να σας δούμε και να ακούσουμε την γνώμη σας.......
Αν κάποιος έχει κέφι για εξάσκηση στην φωτογράφιση αγωνιστικών οχημάτων με γρήγορη κίνηση είναι και αυτό μια καλή ευκαιρία......
-
Προετοιμάζουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ
καρτοσυνάντηση με τα δικάμας καρτάκια για τις 11/12/2005......θα το γράψουμε πάλι για το που και για το σίγουρο της συνάντησης.Θα μας άρεσε να σας δούμε και να ακούσουμε την γνώμη σας.......
Αν κάποιος έχει κέφι για εξάσκηση στην φωτογράφιση αγωνιστικών οχημάτων με γρήγορη κίνηση είναι και αυτό μια καλή ευκαιρία......
Eίμαστε πανέτοιμοι και σας περιμένουμε με ή χωρίς καρτάκι.
Θα μας βρείτε στην πίστα που βρίσκεται μέσα σε κάτι λόφους έξω απο τα Σπάτα .
Θα είμαστε εκεί την Κυριακή 11/12/2005 απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ..............ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ,ΜΠΕΝΖΙΝΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ.............ΔΕΚΤΕΣ.......
-
Προετοιμάζουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Eίμαστε πανέτοιμοι και σας περιμένουμε με ή χωρίς καρτάκι.
Θα μας βρείτε στην πίστα που βρίσκεται μέσα σε κάτι λόφους έξω απο τα Σπάτα .
Θα είμαστε εκεί την Κυριακή 11/12/2005 απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ..............ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ,ΜΠΕΝΖΙΝΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ.............ΔΕΚΤΕΣ.......
Ανανέωση της συνάντησης μας και θα χαρούμε να σας δούμε έστω και για μας γνωρίσετε και γιατί όχι να βολτάρετε
http://www.greek-kart.gr/forum/index.ph ... #entry1393
-
Ο χρήστης ANGEL13
.... [b έγραψε:
να βολτάρετε [/b:3rwshh7b]http://www.greek-kart.gr/forum/index.ph ... #entry1393
To εγραψες...... να το θυμασαι!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
να βολτάρετε [/b:3kf54y03]
http://www.greek-kart.gr/forum/index.ph ... #entry1393
To εγραψες...... να το θυμασαι!
Εσύ μόνο στου Άγγελου χωράς...
Όποιος θέλει οδηγίες για το πώς θα φτάσει στην πίστα ρωτάει και στο άλλο φόρουμ...
-
Έλα να μαζευόμαστε!!!!!
Για ότι πληροφορία χρειάζεστε, εδώ: http://www.greek-kart.gr/forum/index.php?showtopic=89&st=0
-
**ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ **....................για όλους....
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03/2006 at the Spata pista..........
Όλοι καλοδεχούμενοι για γνωριμία και δράση......
-
Λείπει ο Μάρτης;!;
-
Πώς ερχόμαστε σε αυτή την πίστα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πώς ερχόμαστε σε αυτή την πίστα;Βγαίνοντας στην έξοδο 18 (Σπάτα-Παιανία),πας αριστερά,προς Σπάτα.Σε περίπου ένα χιλιόμετρο θα βρεθείς σε μια περίπου κυκλική πλατεία ,όπου δεξιά πάει στην πόλη των Σπάτων και αριστερά Αθήνα.Εσύ πας σχετικά απέναντι(μονόδρομος).
Σε 500 μέτρα στα φανάρια πας δεξιά,αυτός είναι ο περιφερειακός προς Λούτσα.Μετά την 'βούτα' και στα επόμενα φανάρια πας αριστερά.Στά 100 μέτρα με λίγη προσοχή θα δείς,στα αριστερά σου την πινακίδα(μπλέ) της πίστας,εκεί πάς δεξιά.
Προσοχή στις τρύπες.......
Στην επόμενη διασταύρωση,απέναντι έχει και 'καθρέπτη',πας αριστερά.Αυτόν τον δρόμο τον πάς μέχρι όσο πάει.(Στο μέσον της απόστασης και αμέσως μετά απο μια κλειστή αριστερή προσοχή λακούβες......δεξιά εκκλησάκι.)Αυτός ο δρόμος κάποια στιγμή σε βγάζει σε 'πλατεία' ,εκεί κάνεις αριστερά,έχει και πινακίδα της πίστας, το αν θα κάνεις τον κύκλο της πλατείας είναι υποκειμενικό....Εισαι σε καλό δρόμο και σε 500 μέτρα δεξιά ιδού ο χώρος τέλεσης των 'ξεμπουκωμάτων'.Οι οδηγίες είναι clopy-paste από τον Α-viper7. Η αλήθεια είναι ότι η πίστα είναι λίγο κρυμμένη. Στην αρχή που λέει ότι μετά την έξοδο είναι ένα χιλιόμετρο μέχρι την πλατεία την στρογγυλή στην πραγματικότητα είναι αρκετά παραπάνω.
Θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω. Αλλά το μεσημεράκι... Ελπίζω να σας προλάβω.
-
... δυστυχως λογω υποχρεωσεων (οικογενειακο τραπεζι), εγω ημουν στο γκρουπ του σαββατου....
Οτι και να πω ειναι λιγο.. Το καρτακι με τη βοηθεια του ντοκτορ (λεγε με γιαννη), ανοιξε πισω και εκλεισε μπροστα! Η διαφορα χαοτικη.. Πολυ πιο σταθερο (ακομα 'πεταει' αλλα το αποδιδω στο οτι 'παω αερα'), στο στριψιμο και στο φρενο - ομως - η σταθεροτητα ηταν εμφανης!
Η μονη διαφορα ειναι οτι λογω κλεισιματος μπροστα, εχει βαρυνει το τιμονι.. Ματαια εψαχνα να συμπληρωσω υγρα.. το υδραυλικο το ξηλωσαμε...
Και πριν απο τη ρυθμιση - ομως - το σαββατο ηταν μερα κεφιου. Δε θυμαμαι να εχω χαρει το καρτακι μου τοσο πολυ, απο την πρωτη στιγμη!!!
Ο απολυτως καλυτερος χρονος της ημερας 26.95 - νομιζω...
Μετα την αλλαγη του σεταπ ο χρονος κυμανθηκε στο 27.15, ενω οσο περνουσε η ωρα οι χρονοι ανεβαιναν...Ακομα δεν καβαλησα τη φοξυ ...
-
Πολύ χαίρομαι Τριαντάφυλλε για το καρτάκι σου! Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω την Κυριακή. Οι μοντελιστικές μου υποχρεώσεις κράτησαν μέχρι το απόγευμα. Ευτυχώς είχαμε πολύ ωραίο αγώνα με ένα φίλο, προκριματικά και τελικό είμασταν τόσο κοντά που δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.
Ελπίζω να τα καταφέρω στην επόμενη συνάντηση σας αν και ξέρω ότι μου κάνει κακό να έρχομαι να σας βλέπω γιατί ζηλεύωωωωωω!!! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πολύ χαίρομαι Τριαντάφυλλε για το καρτάκι σου! Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω την Κυριακή. Οι μοντελιστικές μου υποχρεώσεις κράτησαν μέχρι το απόγευμα. Ευτυχώς είχαμε πολύ ωραίο αγώνα με ένα φίλο, προκριματικά και τελικό είμασταν τόσο κοντά που δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.
Ελπίζω να τα καταφέρω στην επόμενη συνάντηση σας αν και ξέρω ότι μου κάνει κακό να έρχομαι να σας βλέπω γιατί ζηλεύωωωωωω!!!Ευγε και πρεπει να κανονίσω να έρθω να σε καμαρώσω κάποια φορά.............Η ομάδα όσο πάει και βελτιώνεται οπότε θα έχουμε πολλές συναντήσεις .........Δεν φέρνεις και το εργαλείο σου κάποια φορά να το καμαρώσουμε εν δράση.....
FORUM....Ο....ΚΑΡΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!!!