-
προς lamprosdl
οχι φιλε μου εχω prins αεριου μορφης αλλα και εμενα μου τσιμπαει οπως σου ειπα λιγο βενζινη.
για τη BRC ακουσα καλα λογια και απο τον δικο μου εγκαταστατη,πρεπει να ειναι μεσα στις 3 καλυτερες ιταλικες στον χωρο. -
Ο χρήστης gasdino έγραψε:
προς dim 63
σου βρηκα 2 site- densoiridium.com/find_part
- drivewire.com.vehicle
απο οτι ειδα αν ειναι μοντελο 2008 σε ιριδιουμ φοραει IT 16 .
το αυτοκινητο ειναι 2,3 l του 2006 και το μοτερ πρεπει να ειναι Ζ
-
gasdino εμενα μου αναβουν τα λαμμπακια μηχανης ABS χαμηλη καταναλωση και πρεπει να σβησω και ξανα βαλω μπρος και ολα αυτα μρτα την εγκατασταση του υγραεριου εχεις ακουσει κατι παρομοιο? ο τεχνικος λεει οτι ισως να φταιει καποια γειωση
-
προς dim 63
σε βρηκα ,ειναι 2.3 L4 το μοτερ 2006, το μπουζι ειναι denso iridium ΙΤ16 5325(το 5325 ειναι το stock number)
η διευθυνση ειναι globaldenso.com και μετα ψαχνεις στα μοντελα. πχ tribute 2006
τωρα θα δω αν υπαρχει το ΙΤ 18 που ειναι ενα βαθμο πιο ψυχρο οπως σου ειπα πριν και θα σε ενημερωσω.. -
προς dias net
φιλος που εβαλε πριν μια εβδομαδα ειχε αναμμενο το vsc ,(αντισπιν)γεγονος που δεν σχετιζεται με το υγραεριο.εσφιξε την μπαταρια του (τους πολους δηλαδη ) γιατι δεν ηταν τελειως σφιγμενοι και μετα απο καποια χλμ εσβησε και δεν ξανα αναψε.
δοκιμασε και εσυ και αν συνεχιστει πηγαινε για ελεγχο συνδεσεων καλωδιων στον εγκαταστατη σου. δεν νομιζω οτι ειναι
κατι ανησυχητικο εκτος αν υπαρχει βλαβη στο abs οποτε βλεποντας και κανοντας (σε ελεγχο abs με laptop σε εξουσιοδοτημενο
οποτε θα δειξει default στο abs) -
προς dim 63
δεν υπαρχει ΙΤ18 αλλα ΙΤ 20 για μενα μεινε στο ΙΤ16 που ειναι αυτο που προβλεπει η denso για τον τυπο του μοτερ σου
υπαρχει και η NGK με σειρα iridium για χρηση lpg , αλλα προσωπικα επελεξα made in japan denso με ακιδα 0.4mm η μικροτερη
στον κοσμο.εσυ επελεξε οτι νομιζεις, αν χρειαστεις κατι τα ξαναλεμε.... -
προς gasdino τους εχει σφιξει τους πολους της μπαταριας αυτο που σου περιγραφω εχει συμβει παρα πολλες φορες και ολα τα λαμπακια μαζι και και μερικες φορες ενα μονο ο κινητηρας ρεταρει και πρεπει να τον σβησω οπωσδηποτε και γω ετσι πιστευω οτι ειναι προβλημα στις συνδεσεις αλλα ο τεχνικος δεν το παραδεχεται εχω 2 μηνες που το εβαλα και το αυτοκινητο ειναι καινουργιο 30000 χλμ αν συνδεσουμε το lap top και κανω καποια χλμ ωστε να καταγραφει η βλαβη οταν θα συμβει ειναι σωστο σαν σκεψη ?
-
προς dim 63
δεν υπαρχει ΙΤ18 αλλα ΙΤ 20 για μενα μεινε στο ΙΤ16 που ειναι αυτο που προβλεπει η denso για τον τυπο του μοτερ σου
υπαρχει και η NGK με σειρα iridium για χρηση lpg , αλλα προσωπικα επελεξα made in japan denso με ακιδα 0.4mm η μικροτερη
στον κοσμο.εσυ επελεξε οτι νομιζεις, αν χρειαστεις κατι τα ξαναλεμε....Ευχαριστω
το VT20 που σου ειπα πριν μου το εδωσε το http://www.best-spares.gr/arhiki_antallaktika.php μετα απο τηλ βαση αυτοκινηνητου.και στα παρακατω links σαν VT αναφερονται για mazda.
ερωτηση,οσο ανεβαινουν τα νουμερα γινονται πιο ψυχρα σωστα /(δεν θυμαμε) στο δευτερο linkhttp://www.globaldenso.com/en/products/ ... qa_24.html
http://www.globaldenso.com/en/products/ ... qa_19.html -
προς dias net
αφου συμβαινει πολλες φορες πρεπει οποσδηποτε να ελεχθουν μια μια οι συνδεσεις,προφανως εκει ειναι το προβλημα σου.
ποια λαμπακια εκτος abs αναβουν; πχ χειροφρενου; γιατι αν ειναι ετσι φαινεται οτι ευθυνη εχουν μονο οι συνδεσεις. δεν σχετιζεται το χειροφρενο με το υγραεριο. αν καποιος εχει γνωμη τι μπορει να συμβαινει ας πει την γνωμη του. -
προς dim 63
σωστα, τα νουμερα οσο προς τα πανω τοσο πιο ψυχρα. προσεχε με τα μπουζι οτι και να βαλεις μην πας σε θερμοτερα γιατι
με το υγραεριο εχεις 50 βαθμους παραπανω στον κυλινδρο και κυριως κατι που οι μαστορες δεν προσεχουν ..
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ. καθε τυπος μπουζι εχει και το ποσο πολυ θα σφιχτει..... -
προς gasdino αναβουν της μηχανης και ΑΒS συνηθως και ο εγκαταστατης μου λεει οτι ειναι ηλεκτρικο το προβλημα τετοια συμπτωση ? να βαλουμε το lap top στον εγκεφαλο και να ταξιδεψουμε εως οτου ξανα βγαλει το προβλημα και να καταγραφει αυτο δεν ειναι σωστη κινηση πριν αρχισει να ξηλωνει ρελε ασφαλειες και γειωσεις?
-
προς dim 63
πηγαινε www.drivewire.com και αριστερα βαλε τα χαρακτηριστικα mazda tribute 2.3lt , 2006 model. θα βρεις ολα τα μπουζι
για το αυτοκινητο σου που ειναι πολλα!!!!! -
προς dim 63
σωστα, τα νουμερα οσο προς τα πανω τοσο πιο ψυχρα. προσεχε με τα μπουζι οτι και να βαλεις μην πας σε θερμοτερα γιατι
με το υγραεριο εχεις 50 βαθμους παραπανω στον κυλινδρο και κυριως κατι που οι μαστορες δεν προσεχουν ..
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ. καθε τυπος μπουζι εχει και το ποσο πολυ θα σφιχτει.....οχι οχι ενα βαθμο ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ θα βαλω.
βασικο θεμα η θερμοκρασια κινητηρα (καλα κανεις και το γραφεις να διαβαζεται)τωρα με το tribute ησυχασα?! πριν 205R++ 306R XSARA 2.0 διπλα vember αλλα ωραια...
και μετα ηλεκτονικα μονο παιχνιδι οι αναρτησεις. -
προς dias net
αν υπαρχει βλαβη στο abs θα το εχει 'κρατησει ' ο εγκεφαλος ως βλαβη οποτε μολις συνδεθει θα στο δειξει αμεσως το laptop
δεν θα χρειασθει να κανεις βολτες. αν δεν υπαρχει βλαβη, θα εμφανιζεται ως βλαβη λογω κακης συνδεσης μετα το υγραεριο
σε καθε περιπτωση πρωτα laptop για γενικο ελεγχο και μετα ξεσκονισμα συνδεσεων,ασφαλειων,καλωδιωσεων,γειωσεων.
για μενα πρεπει ταυτοχρονα να επιβλεπουν εγκαταστατης και ηλεκτρολογος ολων αυτων των εργασιων μετα το check με laptop -
προς dim 63
πηγαινε http://www.drivewire.com και αριστερα βαλε τα χαρακτηριστικα mazda tribute 2.3lt , 2006 model. θα βρεις ολα τα μπουζι
για το αυτοκινητο σου που ειναι πολλα!!!!!ναι ευχαριστω ειχα παει και εγω εκει αλλα δεν τα αναφερει αν θυμαμε καλα καθολου σαν lpg η bifuel Εχεις δοκιμαση να φερεις τιποτα απο το αμερικα?
-
προς dim 63
μια περιουσια πραγματα,αργησα να ξυπνησω αλλα βρεθηκε ενας φιλος και βοηθησε μεσω ebay την πρωτη φορα,μετα μονος μου.
τα δικα μου τα denso τα εφερα σε κοστος κοντα 37$ με τα μεταφορικα!!!! και απο οτι ειδα ακομα τοσο κανουν.
αθανατη αμερικη με τους ζαμπλουτους,τους φτωχους ,ταιζεις ολο τον κοσμο και μετα τον αρμεγεις με την ησυχια σου!!!!! -
gasdinο ευχαριστω για τις οδηγιες θα τα ξαναπουμε
-
προς dim 63
αν τα μπουζι ειναι iridium δεν σε απασχολει αν ειναι για lpg,γιατι το ιριδιο εχει σημειο τηξεως 2425 περιπου βαθμους αν θυμαμαι
καλα ενω η πλατινα 1780 στο περιπου. γι αυτο και τα ngk για lpg ειναι η σειρα iridium . αυτο εχει να κανει και με τις αντοχες
λογω αλλης θερμοκρασιας στον κυλινδρο αλλα και στον τροπο που αναπτυσεται η φλογα την στιγμη της καυσης .
με καταστημα που μιλησα με θεσ/νικη παρ'οτι εχουν μπουζι για lpg μου συνεστησαν να μεινω στα denso . αυτοι ειναι πραγματικοι επαγγελματιες και οχι καιροσκοποι που το μονο σκοπο εχουν την παραπληροφορηση του κοσμου. -
Ο χρήστης dias net έγραψε:
gasdino εμενα μου αναβουν τα λαμμπακια μηχανης ABS χαμηλη καταναλωση και πρεπει να σβησω και ξανα βαλω μπρος και ολα αυτα μρτα την εγκατασταση του υγραεριου εχεις ακουσει κατι παρομοιο? ο τεχνικος λεει οτι ισως να φταιει καποια γειωσηEχει ξαναγραφτεί στο forum κατι αναλογο παλιότερα και ηταν χαλαρη συνδεση στη μπαταρια. Αφου το εχεις τσεκαρει και δεν ειναι αυτο ισως υπαρχει σε αλλο σημείο χαλαρή σύνδεση. Αλλιως ισως εκανε καμια ''πατατα'' με στη συνδεση με τον εγκεφαλο του αμαξιου και τις πλεξουδες. Και επειδη ολα ειναι πιθανα ακομα και το τυχαιο, ενας ελεγχος με το διαγνωστικο θα δείξει αρκετα οπως πρότεινε και ο gasdino.
-
προς astrag1 μαλλον εχω μπλεξει ασχημα προχθες το εκανε καιγοντας βενζινη δεν ξερω αν αυτο λεει κατι
Υγραεριοκίνηση!