-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
lpgboom
κ γαμώ τα usernames -
Ρε ποιον μου θυμιζει....ποιον μου θυμιζει.......
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Ρε ποιον μου θυμιζει....ποιον μου θυμιζει.......
Αμόλα το να θυμηθούμε!!!!!.......
Α. -
βρε τον lpgexplosion!! Ακριβως το ιδιο ποστ το autogasforum
-
Αυτό που με εκνευρίζει είναι, ότι πέταξε μια παρόλα αρνητική, μα δεν κάνουν αντιπροτάσεις…. Εάν το ανέβασε αλλού με άλλο όνομα, χρειάζεται μπεϊμπι λινο.
Α. -
Γεια σας παίδες καλός σας βρήκα.
Λίγες απαντήσεις για τον lpgboom που πόσταρε μάλλον από άγνοια.
Υπάρχουν λέει 100άδες βίντεο στο net με αυτοκίνητα υγραερίου. Σωστά το λέει ξεχνώντας ότι υπάρχουν χιλιάδες με βενζίνη.
Το ότι τα υγραεριοκίνητα είναι ασφαλέστερα από τα βενζινοκίνητα, όσο παράξενο και να ακούγεται, είναι γεγονός αλλά δεν το γνωρίζουν παρά μόνο οι διαβασμένοι.Καταρχήν τα ντεπόζιτα των οχημάτων μας είναι κατασκευασμένα από λεπτή λαμαρίνα και πολλές φορές από πλαστικό. Η φιάλη του αερίου τώρα, έχει πάχος μερικά χιλιοστά από ατσάλι, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό στη θλίψη και γενικά σε οποιαδήποτε κακουχία. Επ΄αυτού συμπεραίνουμε ότι για να ριχτεί, χρειάζεται πολύ περισσότερη δύναμη κρούσης από οποιαδήποτε άλλο ντεπόζιτο υγρών καυσίμων, κάτι που συχνά πυκνά το παρατηρούμε στα δελτία των ειδήσεων. Όταν τώρα έχουμε καταστροφή της σωλήνας που οδηγεί το καύσιμο στον κινητήρα, υπάρχει αδρανειακή βαλβίδα ασφαλείας η οποία κλείνει αυτόματα την παροχή από την φιάλη, κάτι που στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας δεν ισχύει.
Υπάρχει σχετικό βίντεο στο νετ όπου αποδεικνύει ότι ακόμα και σε πυρκαγιά είναι ασφαλέστερο το αέριο.
Youtube VideoΗ έκρηξη που ακολουθεί είναι από τα λιγοστά καύσιμα της βενζίνης ενώ στη φιάλη του αερίου αυτό δεν γίνεται διότι υπάρχει μία ασφαλιστική βαλβίδα υπερπίεσης η οποία ενεργοποιείται μόλις η πίεση για κάποιους λόγους στο εσωτερικό της φιάλης υπερβεί κάποιο όριο για να αποφευχθεί η έκρηξή της, κάτι που στα ντεπόζιτα των υγρών καυσίμων δεν ισχύει.
Ας κοιτάξουνε κάποιοι και τις ξένες αναφορές κάτι παραπάνω ξέρουν μια που το αέριο το χειρίζονται ποιο πολλά χρόνια από ότι εμείς. (άσε που εκεί το επιδοτούν)
http://www.go-lpg.co.uk/danger.htmlΌταν ο εγκαταστάτης του υγραερίου έχει κάνει σωστά τη δουλειά του, προβλήματα δεν υπάρχουν παρά μόνο από αστοχία υλικών κάτι που ισχύει σε όλους τους κινητήρες.
-
Ωχουουοουουοου!!!!
-
Το LPG είναι εξαιρετικά επικίνδυνο , στο εξωτερικό υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάτοικοι διαδηλώνουν για να φύγουν εγκαταστάσεις LPG από την περιοχή τους .
Ένα χαρακτηριστικό των αυτοκίνητων LPG , μετά από λίγα χρόνια χρήσης , είναι ότι αναφλέγονται ακόμη και από τσιγάρο που ανάβει ο οδηγός , ή ανατινάζεται η δεξαμενή LPG.http://au.news.yahoo.com/thewest/a/-/breaking/12229290/gas-blast-rocks-car-yard
Ένα Ford με LPG εξερράγει ενώ ήταν σταθμευμένο καταστρέφοντας παράλληλα άλλα 8 αυτοκίνητα.http://www.bangkokpost.com/news/local/334871/gas-blast-at-auto-repair-shop-injures-four
Πελάτης επισκέφτηκε το μαγαζί εγκατάστασης (LPG) παραπονούμενος ότι το αυτοκίνητο του δεν δουλεύει σωστά , κατά την διάρκεια των ρυθμίσεων αυτό εξερραγει με αποτέλεσμα να καταστραφούν 4 παραβρισκόμενα αυτοκίνητα και 4 τραυματισμοί .http://www.thaivisa.com/forum/topic/606940-lpg-car-explodes-on-sukhumvit-road/
http://www.pattaya103.com/lpg-car-explode-sukhumvit
Αυτοκίνητο LPG εξερραγει στον δρόμο η φωτιά ξεκίνησε από το πρόσθιο μέρος για να καταλήξει σε έκρηξη όπου υπολείμματα της εκτοξευτήκαν έως 50 μετρά .http://www.telegraph.co.uk/motoring/3329109/LPG-car-explodes-as-driver-lights-cigarette.html
Αυτοκίνητο εξερραγει από διαρροή LPG όταν ο οδηγός θέλησε να ανάψει τσιγάρο , τα καθίσματα τον γλίτωσαν από το μέγεθος της έκρηξης ,όμως με σοβαρά εγκαύματα , τα ρούχα του λιωσανε πάνω του.http://www.theage.com.au/victoria/woman-burned-in-gas-car-inferno-20120801-23es3.html
Γυναίκα 30 ετών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση όταν το αυτοκίνητό της που χρησιμοποιούσε LPG εξερραγει την ώρα που η γυναίκα άναψε τσιγάρο.http://www.team-bhp.com/forum/iipcache/114766.jpg
Αυτοκίνητο LPG εξερραγει στην μέση του δρόμου .http://cebudailynews.wordpress.com/2012/08/31/seven-hurt-in-lpg-tank-explosion-at-junkshop/
Σε ταξί με χρήση LPG ανατινάχτηκε δεξαμενή τραυματίζοντας 7 άτομα , μεταξύ αυτών και τρία παιδιά.http://www.bucksfire.gov.uk/BucksFire/News/2010/VanfireandexplosioninMiltonKeynes.htm
φορτηγάκι που έφερε δεξαμενή LPG στο μπροστινό μέρος της καρότσας εξερραγει καταστρέφοντας το αυτοκίνητο τελείωςhttps://sites.google.com/site/dunsboroughbfb/yungarracarfire
Aαυτοκίνητο LPG έφυγε από τον δρόμο , στην συνέχεια σκαρφάλωσε σε ένα μικρό ανάχωμα δίπλα στον δρόμο , αρκετό όμως για να αναφλέγει η συσκευή LPG που έφερε το αυτοκίνητο , στην συνέχεια όταν ανατινάχτηκε η δεξαμενή LPG καταστράφηκε τελείως.http://pattayatoday.net/news/news-from-around-pattaya/dual-fuel-driver-and-son-narrowly-escape-as-car-bursts-into-flames/
Αυτοκίνητο με χρήση LPG εξερραγει μετά από δυσλειτουργία του κιτ LPG , το αυτοκίνητο μετά από εναλλαγές μεταξύ βενζίνης και LPG επιβράδυνε και αυτοαναφλέγει.http://blogs.hindustantimes.com/car-nama/2011/05/19/cars-on-fire/
Διάφορα LPG αυτοκίνητα καίγονται. -
Που να δεις ποσα βενζινοκινητα ..........σκανε μετα απο τρακες η απο σπινθιηρες...........εφαγες την παπα(τ)α με την τιμη τον ΕΦΚ και το 1,25 το λιτρο που κελαηδαγες και το ριξες στις εκρηξεις................ρε ποιος να ναι.........θα σκασω......σαν τα αυτοκινητα στα βιντεο.....
-
Μου αρέσει το username. lpgboom!!!! Ουάου. Μήπως να το κάνεις 'βενζινάς χωρίς δουλειά';
-
Φίλε Ντελικανή, χωρίς να διαφωνώ μαζί σου, θα προσπαθήσω να συμπληρώσω!.
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Γεια σας παίδες καλός σας βρήκα.Λίγες απαντήσεις για τον lpgboom που πόσταρε μάλλον από άγνοια.
Υπάρχουν λέει 100άδες βίντεο στο net με αυτοκίνητα υγραερίου. Σωστά το λέει ξεχνώντας ότι υπάρχουν χιλιάδες με βενζίνη.
Το ότι τα υγραεριοκίνητα είναι ασφαλέστερα από τα βενζινοκίνητα, όσο παράξενο και να ακούγεται, είναι γεγονός αλλά δεν το γνωρίζουν παρά μόνο οι διαβασμένοι.Τα αυτοκίνητα που παράγονται, είναι για βενζίνα, κατά συνέπια είναι απείρως πολλαπλάσια από αυτά του αερίου. Έτσι παίζοντας με βάση τα ποσοστά, παρουσιάζονται αριθμητικά αρκετά. Εάν υπολογίσεις ότι στο πρόσωπο της οικονομίας, βγαίνουν με ευτελέστερα ανταλλακτικά όπως τα παλιά, αυτό τα κάνει πλέον ευάλωτα!. Πόσα σήμερα έχουν μεταλλικό σωλήνα από το ρεζερβουάρ προς την μηχανή?!...
Σαν διαβασμένος λοιπόν σου γράφω, ότι μια μεταφορά του αερίου, με χάλκινο σωλήνα υπενδεδυμένο με πλαστικό, συνδεδεμένο με ρακόρ, είναι θετικότερο από έναν πλαστικό σωλήνα. Βέβαια υπάρχουν προδιαγραφές στον πλαστικό, μα μια εξάτμιση θα μπορούσε να δημιουργήσει ζημιά, όπως και ότι όλα τα πλαστικά, έχουν ημερομηνία λήξης – πολυμερισμού.Καταρχήν τα ντεπόζιτα των οχημάτων μας είναι κατασκευασμένα από λεπτή λαμαρίνα και πολλές φορές από πλαστικό. Η φιάλη του αερίου τώρα, έχει πάχος μερικά χιλιοστά από ατσάλι, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό στη θλίψη και γενικά σε οποιαδήποτε κακουχία. Επ΄αυτού συμπεραίνουμε ότι για να ριχτεί, χρειάζεται πολύ περισσότερη δύναμη κρούσης από οποιαδήποτε άλλο ντεπόζιτο υγρών καυσίμων, κάτι που συχνά πυκνά το παρατηρούμε στα δελτία των ειδήσεων. Όταν τώρα έχουμε καταστροφή της σωλήνας που οδηγεί το καύσιμο στον κινητήρα, υπάρχει αδρανειακή βαλβίδα ασφαλείας η οποία κλείνει αυτόματα την παροχή από την φιάλη, κάτι που στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας δεν ισχύει.
Υπάρχει σχετικό βίντεο στο νετ όπου αποδεικνύει ότι ακόμα και σε πυρκαγιά είναι ασφαλέστερο το αέριο.
Youtube VideoΜην συγκρίνεις μια δεξαμενή για 0 πίεση, με μια δεξαμενή για πολλά bar!!!..... Συγκρίνεις πορτοκάλια με πατάτες!. Για άλλη χρίση είναι το κάθε τσόφλι…. Επί πλέον ο διαμορφούμενος χώρος τοποθετήσεως, των της βενζίνας, είναι μελετημένος από τον κατασκευαστή, για να έχει έξτρα περιφερειακή προστασία. Στα 53+ χρόνια του φανοποιείου μου, πότε δεν είδα ξεντεριασμένο ρεζερβουάρ βενζίνας!.
Τώρα εάν δημιουργηθούν αναθυμιάσεις, υπάρχει σωλήνα αναθυμιάσεων με σχεδόν 0 πίεση, διότι δεν υπάρχει βαλβίδα, που καταλήγει στην vacuum θέση της πολλαπλής και καίγονται. Σίγουρα δουλεύει ο σωλήνας σε συνθήκες κενού!....
Ένα υλικό υπό πίεση όταν αναφλέγετε, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, προκαλεί έκρηξη. Αντίθετα η βενζίνα, έχει την ιδιότητα να καίγετε επιφανειακά, και σε ανοικτό περιβάλλων δεν εκρήγνυστε. Ευτυχώς διότι και έτσι κατέληξα με εγκαύματα 3ου 4ου βαθμού στον Ιωάννοβιτς…. Αντιμετωπίζετε με κουκούλωμα, κουκουλώνεις αέριο που έχει αναφλεγεί!….. κατά συνέπεια κατέδειξα το ασφαλέστερο.Η έκρηξη που ακολουθεί είναι από τα λιγοστά καύσιμα της βενζίνης ενώ στη φιάλη του αερίου αυτό δεν γίνεται διότι υπάρχει μία ασφαλιστική βαλβίδα υπερπίεσης η οποία ενεργοποιείται μόλις η πίεση για κάποιους λόγους στο εσωτερικό της φιάλης υπερβεί κάποιο όριο για να αποφευχθεί η έκρηξή της, κάτι που στα ντεπόζιτα των υγρών καυσίμων δεν ισχύει.
Έγραψα εξήγησα, και όντας εγκαταστάτης από το 1966, (σήμερα μόνον για επαγγελματικά), έχω γνώμη και γνώση του αντικειμένου…….. σήμερα για να είσαι εγκαταστάτης σε ΙΧ, πρέπει να έχεις θάρρος και τεράστια υπομονή. Σίγουρα δεν θα έχεις τον πρώτο και μοναδικό λόγο, θα τον έχει και ο πελάτης!.... οπότε διαγράφετε από εμένα το ΙΧ!!!.
Ας κοιτάξουνε κάποιοι και τις ξένες αναφορές κάτι παραπάνω ξέρουν μια που το αέριο το χειρίζονται ποιο πολλά χρόνια από ότι εμείς. (άσε που εκεί το επιδοτούν)
http://www.go-lpg.co.uk/danger.htmlΚαι χρειάζεται επιμόρφωση για να προστρέξουν σε αυτήν οι Κώστας στον Βόλο, ή ο Κώστας στο Κιάτο, καθώς και μερικοί ακόμα?. Αστεία πράγματα……
Όταν ο εγκαταστάτης του υγραερίου έχει κάνει σωστά τη δουλειά του, προβλήματα δεν υπάρχουν παρά μόνο από αστοχία υλικών κάτι που ισχύει σε όλους τους κινητήρες.
Συμφωνώ μέχρι το επίπεδο της αστοχίας, που σήμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει, από πλευράς επικινδυνότητας.
Και πάντα θα λέω ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, με ότι άλλο έχουν γράψει οι γνωρίζοντες εδώ μέσα!!!!!.....
antonis-team.
-
Που να δεις ποσα βενζινοκινητα ..........σκανε μετα απο τρακες η απο σπινθιηρες...........εφαγες την παπα(τ)α με την τιμη τον ΕΦΚ και το 1,25 το λιτρο που κελαηδαγες και το ριξες στις εκρηξεις................ρε ποιος να ναι.........θα σκασω......σαν τα αυτοκινητα στα βιντεο.....
Μια φωτώ που να έσκασε βενζίνα, η να κάηκε υπάρχοντος ενός πυροσβεστήρα αφρού 1,5 kg, που ο νόμος ορίζει?.
Α. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μου αρέσει το username. lpgboom!!!! Ουάου. Μήπως να το κάνεις 'βενζινάς χωρίς δουλειά';
Φίλε μου σε έχω διαβάσει με επιχειρήματα, αυτά χρειάζονται.
Τώρα έχω σπάσει το κεφάλι μου, και δεν μπορώ να ‘διαβάσω’ την ψυχoφόρτιση του φίλου lpgboom .
Θα μπορούσε να έχει φτιάξει για την γυναίκα του ένα με αέριο, και να του το πήρε μετά από διαζύγιο….. που το απεύχομαι, και έτσι να την φτάνει η διατροφή!.
Έκτος εάν είναι ντιζελάκιας, μα βαλε στο δεύτερο υπόγειο μηχάνημα diesel να δουλεύει φορτώνοντας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο….. και φώναξε και το 166!!!!!.... .
Μα καλέ μου lpgboom, πέστα μας όλα. Οι mod είναι καλά παιδιά, δεν θα σε χρεώσουν με την πρώτη of topic…….
A. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τώρα έχω σπάσει το κεφάλι μου, και δεν μπορώ να ‘διαβάσω’ την ψυχoφόρτιση του φίλου lpgboom .
Θα μπορούσε να έχει φτιάξει για την γυναίκα του ένα με αέριο, και να του το πήρε μετά από διαζύγιο….. που το απεύχομαι, και έτσι να την φτάνει η διατροφή!.
Έκτος εάν είναι ντιζελάκιας, μα βαλε στο δεύτερο υπόγειο μηχάνημα diesel να δουλεύει φορτώνοντας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο….. και φώναξε και το 166!!!!!.... .
Μα καλέ μου lpgboom, πέστα μας όλα. Οι mod είναι καλά παιδιά, δεν θα σε χρεώσουν με την πρώτη of topic…….
A.Δεν ισχυρίστηκα τίποτα για να παραθέσω επιχειρήματα.
Αυτό το username πάντως 'lpgboom', μου τρυπάει το μυαλό. Ευφυέστατο
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
A.Δεν ισχυρίστηκα τίποτα για να παραθέσω επιχειρήματα.
Αυτό το username πάντως 'lpgboom', μου τρυπάει το μυαλό. Ευφυέστατο
Όσο ευφυέστατος ήταν ο δράκουλας……
A. -
Μια φωτώ που να έσκασε βενζίνα, η να κάηκε υπάρχοντος ενός πυροσβεστήρα αφρού 1,5 kg, που ο νόμος ορίζει?.
Α.Χαααααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα αν λέμε αν πρόλαβε τον πυροσβεστήρα...........................θα πνιγω.........
-
Α.Χαααααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα αν λέμε αν πρόλαβε τον πυροσβεστήρα...........................θα πνιγω.........
Και σίγουρα ο πυροσβεστήρας, προλαβαίνει στην βενζίνα, και ενδελεχώς εξήγησα τον λόγο!. Οι φωτιές στους αγώνες είναι πολλές. Καμένο αμάξι κανένα……
Μα μέσα στην αλήθεια, ο ‘Δράκουλας’ (δεν μου αρέσει να τον λέω βόμβα), έβαλε φωτώ, που αδιαμφισβήτητα μειλάνε μόνες τους!!!!!......
Ενώ ο αντίλογος περιορίζετε σε χάχανα…. .
Σίγουρα μαζί σου είμαι καλέ μου φιλέ m@evius, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, σε μια φωτώ όμως δεν αντιτάσσεστε με παρλάτα και……… .πνιγμούς!. Όταν δεν έχεις στοιχεία έμπρακτα, αποδεικνυόμενα ιδίοις όμαση, και παρλάρεις, εκτίθεσαι και κάνεις και ζημιά στο αντικείμενο, ενσπείροντας αμφιβολίες.
Ενώ όπως έκανα εγώ, συγγράφοντας με τον Ντελικανή από τα Χανιά, συμπληρώνοντας, εξηγείς απόλυτα γιατί και πως πρέπει να γίνει η μετατροπή άφοβα σε αέριο.
Α. -
Και σίγουρα ο πυροσβεστήρας, προλαβαίνει στην βενζίνα, και ενδελεχώς εξήγησα τον λόγο!. Οι φωτιές στους αγώνες είναι πολλές. Καμένο αμάξι κανένα……
Μα μέσα στην αλήθεια, ο ‘Δράκουλας’ (δεν μου αρέσει να τον λέω βόμβα), έβαλε φωτώ, που αδιαμφισβήτητα μειλάνε μόνες τους!!!!!......
Σίγουρα μαζί σου είμαι καλέ μου φιλέ m@evius, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, σε μια φωτώ όμως δεν αντιτάσσεστε με παρλάτα και……… .πνιγμούς!. Όταν δεν έχεις στοιχεία έμπρακτα, αποδεικνυόμενα ιδίοις όμαση, και παρλάρεις, εκτίθεσαι και κάνεις και ζημιά στο αντικείμενο, ενσπείροντας αμφιβολίες.
Ενώ όπως έκανα εγώ, συγγράφοντας με τον Ντελικανή από τα Χανιά, συμπληρώνοντας, εξηγείς απόλυτα γιατί και πως πρέπει να γίνει η μετατροπή άφοβα σε αέριο.
Α.Αποδείξεις εννοεις βιντεο που δεν φένεται αν η δεξαμενη πληρει τις προδιαγραφες (πιέσεις κλπ) ανα οι βαλβιδες ασφαλειας υπάρχουν και με την σειρα που προβλέπεται αν οι σωλήνες ειναι οι προβλεπόμενοι από τον νομο και οχι λάστιχα ποτισματος κλπ κλπ.............αυτα εννοεις αποδείξεις;;;;;;;;;........................εκτος αν απο τα βιντεο τα διαπιστωνεις απο μακριά............ τωρα κλαιω απο τα γέλια
-
Α.Αποδείξεις εννοεις βιντεο που δεν φένεται αν η δεξαμενη πληρει τις προδιαγραφες (πιέσεις κλπ) ανα οι βαλβιδες ασφαλειας υπάρχουν και με την σειρα που προβλέπεται αν οι σωλήνες ειναι οι προβλεπόμενοι από τον νομο και οχι λάστιχα ποτισματος κλπ κλπ.............αυτα εννοεις αποδείξεις;;;;;;;;;........................εκτος αν απο τα βιντεο τα διαπιστωνεις απο μακριά............ τωρα κλαιω απο τα γέλια
Φαίνετε φίλε μου ότι δεν τα κατάφερα να γίνω αντιληπτός σε εσένα!!!!!........
Μα με το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, δεν έμαθες ακόμα ότι αυτά που γράφεις εννοώ?.
Και αντί να παραθέσεις αυτά στον ‘δράκουλα’ , παραθέτεις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε έμενα!...... και αυτός βάζει αναιτιολόγητα φωτώ, και εσύ απαντάς με βενζίνες και λοιπά παραμύθια. Τελικά πρέπει να είσαι καλός στο ‘πλακωτό’!.
Και δεν του εξηγείς ότι, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν τα μελετητικά τους τμήματα, τα κατασκευαστικά τους, και τα ελεγκτικά τους. Ενόσω από τους ελευθέρους εγκαταστάτες LPG, υπάρχουν ορισμένοι σαβουρομαζώχτρες, άσχετοι περιστασιακοί όσο και τυχάρπαστοι «εγκαταστάτες», που είναι και αιτία του προβλήματος.
Υπάρχουν τσεκαρισμένοι συνάδελφοι, έμπειροι, με ιστορία στο αντικείμενο, και υπάρχουν και τα λιγούρικα τεχνιτάκια, ενίοτε παραβατικοί. Και δεν υπάρχουν δυστυχώς εποπτικά όργανα, για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, και να μπουν λουκέτα. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν τα ΚΤΕΟ…… όπως και υπάρχουν τα παραβατικά πιστοποιητικά που δίνουν κάποιοι αντιπρόσωποι, για να πουλήσουν σε ανίκανους. Και εδώ έχω να συστήσω στους καταναλωτές, να απαιτούν πριν την εγκατάσταση να πάρουν όλα τα barcode των χρησιμοποιημένων ανταλλακτικών και το πιστοποιητικό να φέρει την σφραγίδα και την υπογραφή του αδειούχου εγκαταστάτη που μας έκανε την δουλειά, αλλιώς να γίνετε καταγγελία.
Α. -
φίλος μου ψάχνει για αμαξι.
εχει καταλήξει στο ρενώ σενικ ΙΙ 1.6 κ στο CMAX Ι 1.6.
Αν κ μαθαίνουμε πως το σενικ βγαζει διαφορα προβληματα, ασχετα με το υγραεριο, παρολαυτά μια κ δεν εχει καταλήξει ακόμα, ρωτάω
Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ευαισθησία στο θέμα του υγραεριου για τους κινητήρες αυτών των μοντέλων? Μιλάμε για σύστημα αεριου ψεκασμού βεβαια.
Ευχαριστώ για κάθε απάντηση
Υγραεριοκίνηση!