-
δε νομιζω οτι φταιει τοσο το lpg απλα μαλλον βοηθησε πολυ ενεργα στο να ερθουν πιο γρηγορα οι βλαβες..
αναρωτιεμαι..σε ενα καινουριο αυτοκινητο,ειναι αλλιως τα πραματα?βαζεις υγραεριο με μεγαλυτερη ασφαλεια?
-
Ναι σωστά λες,δεν φταίει το lpg ,έτυχε που μπήκε και αυτό και μετά άρχισαν οι βλάβες . Πάντως τα πράγματα εχουν έτσι, είτε καινούργιο είτε παλιό είναι.
: http://www.ijest.info/docs/IJEST10-02-10-063.pdf. -
Παυση εργασιων 4 μηνες οι ηλεκτρολογοι στην Ηπειρο λοιπον. Λογω κρυου;;;;;; καλο.... Ιδιως στα Συβοτα - Πρεβεζα - Ηγουμενιτσα - Λευκαδα που εχει πολυ καλες θερμοκρασιες τον χειμωνα δουλευουν τοτε για να ειναι ετοιμοι την ανοιξη.......
Το ποσα χλμ κανει ο καθενας τον χρονο δεν μπαινει σε στατιστικα και συγκρισεις και προσωπικα ξερω φιλο με πετρελαιοκινητο που καθημερινα κανει 220 χλμ για πηγαινε ελα στην δουλεια ολο εγνατια δασκαλος. Και αλλοι 100 δασκαλοι κανουν 3 χλμ καθημερινα γιατι υπηρετουν κοντα Μπορουν να συγκριθουν;;;;Και αν ενας επαγγελματιας κανει10.000 η 20.000 η 30.000 πρεπει να κανουν ολοι τοσα;;;;; -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
δε νομιζω οτι φταιει τοσο το lpg απλα μαλλον βοηθησε πολυ ενεργα στο να ερθουν πιο γρηγορα οι βλαβες..αναρωτιεμαι..σε ενα καινουριο αυτοκινητο,ειναι αλλιως τα πραματα?βαζεις υγραεριο με μεγαλυτερη ασφαλεια?
Ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει σε μια συζητηση ενας εγκαταστατης. Δεν ξερω αν ισχυει γι αυτο εβαλα και το μαλλον. Ισως και να φταιει το lpg. Γι αυτο σου ειπα οτι μπορει να μην επρεπε να της τοποθετησουν λογω συμβατοτητας αντοχης.
Οτι ολα τα αυτοκινητα θα εχουν προβλημα με το υγραεριο δεν πιστευω οτι ισχυει....αν ηταν ετσι στα 2-3 χρονια που ενας ικανος αριθμος εχει μετατραπει και εχει κανει αρκετα χλμ θα ειχε αμαυρωσει τον χωρο. -
Τώρα μιλάμε για τον ηλεκτρολόγο που έκανε 30000 km τον χρόνο , και άντε το 2006 τα έκανε άντε και το 2007 από εκεί και μετά δεν υπάρχει οικοδομή αγαπητέ για να δουλέψει ο φίλος σου ο ηλεκτρολόγος , καμία μπριζα από εδώ κανένα ηλιακό από εκεί όχι και 30000 km to 2009 π.χ. ,ποιες οικοδομές έφτιαχνε τότε ? μην συνεχίζεις εκτίθεσαι , έπρεπε να πεις πλασιέ .
-
παντως ελεγχθηκε το αμαξι πριν κ ολα καλα...κ δεν ηταν στη λιστα παντως...
το εχει κανεις σε καινουριο αυτοκινητο?θα με ενδιεφερε καποιος με civic η κατι αναλογο
-
Ο χρήστης vagos333 έγραψε:
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣΜια ερώτηση προς τους διαχειριστές.
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ;;;
Γιατί διαβάζοντας καμιά 50 σελίδες δε τον κατάλαβα ...Νομίζω ότι πρεπει να πιάσετε σκούπα και φαράσι.
Νέο μέλος, καλώς μας ήρθες!.
Μα έπεσες μαλακά στην πένα του κ. Βασίλη!!.
Δεν ρώτησες τίποτα άρα δεν μάθαμε τι ρόλο παίζεις, τι θέλεις!.
Ανώνυμος και χωρίς τόπο προέλευσης!.GAGEBE…
Ανέλαβες ρόλο βοηθού συντονιστή, όντας μούτσος ακόμα στην ενότητα!.
Μα γράμμα ανοικτό είσαι για εμένα!....
Να μου επιτρέψεις όμως να αναλύσω.
Σε έβαλε υδραυλικός – εγκαταστάτης.
Σίγουρα το διαμορφούμενο τρίπτυχο που γράφω, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, ΒΕΝΖΙΝΑ DIESEL AERIO, δεν τον ακουμπάει, κατά συνέπεια δεν έχει γνώσεις συμπλήρωσης των οικονομικών του, προς την διαμορφούμενη εν έτι 2012 πραγματικότητα. Είναι λυπηρό να έχουμε ακόμα και σήμερα, ορισμένους αμόρφωτους συναδέλφους. Ευτυχώς είναι λίγοι, εξ’ ου και τα δεδηλωμένα παράπονα, τα οποία μειώνονται.
Είμαστε φίλε στην διάθεση σου για συμβουλές και υποδείξεις για αέριο, και όπου τελικά καταλήξει η ενότητα…… ο θεός να βοηθήσει και να φυσήξει άνεμος από ‘μπούρτζι’ πλευρά…. Τι 748 σελίδες?…… γράφε άλλες τόσες!.
Α. -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Παυση εργασιων 4 μηνες οι ηλεκτρολογοι στην Ηπειρο λοιπον. Λογω κρυου;;;;;; καλο.... Ιδιως στα Συβοτα - Πρεβεζα - Ηγουμενιτσα - Λευκαδα που εχει πολυ καλες θερμοκρασιες τον χειμωνα δουλευουν τοτε για να ειναι ετοιμοι την ανοιξη.......
Το ποσα χλμ κανει ο καθενας τον χρονο δεν μπαινει σε στατιστικα και συγκρισεις και προσωπικα ξερω φιλο με πετρελαιοκινητο που καθημερινα κανει 220 χλμ για πηγαινε ελα στην δουλεια ολο εγνατια δασκαλος. Και αλλοι 100 δασκαλοι κανουν 3 χλμ καθημερινα γιατι υπηρετουν κοντα Μπορουν να συγκριθουν;;;;Και αν ενας επαγγελματιας κανει10.000 η 20.000 η 30.000 πρεπει να κανουν ολοι τοσα;;;;;Πρέπει να το παραδεχτείς , με τον ηλεκτρολόγο την παράκανες την σαρδέλα , μετά δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δικαιολογηθείς, το έκανες, άστο, ( αντρίκια πράγματα) , όταν κάποιος λέει ένα ψέμα ( έστω και για να παραπληροφορήσει ) είναι ανθρώπινο , το να εμμένει σε αυτό τότε λέμε ….δαιμονικό…. ξεκόλλα θα πάθεις τίποτα ( φιλικά στο λέω ) , άστο το lpg …πέθανε…. .θα βρεις κάτι άλλο να κάνεις γερός να είσαι .
-
Ο χρήστης nikkrith έγραψε:
Τώρα μιλάμε για τον ηλεκτρολόγο που έκανε 30000 km τον χρόνο , και άντε το 2006 τα έκανε άντε και το 2007 από εκεί και μετά δεν υπάρχει οικοδομή αγαπητέ για να δουλέψει ο φίλος σου ο ηλεκτρολόγος , καμία μπριζα από εδώ κανένα ηλιακό από εκεί όχι και 30000 km to 2009 π.χ. ,ποιες οικοδομές έφτιαχνε τότε ? μην συνεχίζεις εκτίθεσαι , έπρεπε να πεις πλασιέ .O mod ακουει;;;;;;
-
παντως ελεγχθηκε το αμαξι πριν κ ολα καλα...κ δεν ηταν στη λιστα παντως...
Ότι αμάξι και να είναι, σε λίστα ή όχι, αν πχ έκανε λάθος ο εγκαταστάτης στις συνδέσεις του αντιψυκτικού, πάει η φλάντζα. Τόσο απλό είναι. Φταίει το υγραέριο σαν καύσιμο γι' αυτό; Μάλλον όχι.
Όσο για τον καταλύτη, το αμάξι δεν είναι και καινούργιο. Πάλι δε μπορείς να κατηγορήσεις καθαρά το υγραέριο.
Το συμπέρασμα; Μάλλον κανένα.
-
Το ποσα χλμ κανει ο καθενας τον χρονο δεν μπαινει σε στατιστικα και συγκρισεις και προσωπικα ξερω φιλο με πετρελαιοκινητο που καθημερινα κανει 220 χλμ για πηγαινε ελα στην δουλεια ολο εγνατια δασκαλος. Και αλλοι 100 δασκαλοι κανουν 3 χλμ καθημερινα γιατι υπηρετουν κοντα Μπορουν να συγκριθουν;;;;Και αν ενας επαγγελματιας κανει10.000 η 20.000 η 30.000 πρεπει να κανουν ολοι τοσα;;;;;Πρέπει να το παραδεχτείς , με τον ηλεκτρολόγο την παράκανες την σαρδέλα , μετά δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δικαιολογηθείς, το έκανες, άστο, ( αντρίκια πράγματα) , όταν κάποιος λέει ένα ψέμα ( έστω και για να παραπληροφορήσει ) είναι ανθρώπινο , το να εμμένει σε αυτό τότε λέμε ….δαιμονικό…. ξεκόλλα θα πάθεις τίποτα ( φιλικά στο λέω ) , άστο το lpg …πέθανε…. .θα βρεις κάτι άλλο να κάνεις γερός να είσαι .
Κατι ειπες για προσωπικες αντιπαραθεσεις mod
Συγνωμη που εχουμε και αλλες δουλειες .[mod]
-
Συγχωρεμένος....... sorry αν σε πειραξε η επιμονη μου αλλά σε κάθε μου κουβέντα με οποιονδηποτε αλλον εχω ουρα που μου απαντα προσωπικά και με χαρακτηριζει και μου επιιθεται και δεν αντεξα αλλο.........σε λίγο θα αναλύσουμε τα μεροκαματα του ηλεκτρολόγου ανα περιοχη
-
Τώρα μιλάμε για τον ηλεκτρολόγο που έκανε 30000 km τον χρόνο , και άντε το 2006 τα έκανε άντε και το 2007 από εκεί και μετά δεν υπάρχει οικοδομή αγαπητέ για να δουλέψει ο φίλος σου ο ηλεκτρολόγος , καμία μπριζα από εδώ κανένα ηλιακό από εκεί όχι και 30000 km to 2009 π.χ. ,ποιες οικοδομές έφτιαχνε τότε ? μην συνεχίζεις εκτίθεσαι , έπρεπε να πεις πλασιέ .
O mod ακουει;;;;;;
Εεεεεε πέστα μωρέ φίλε μου!. αυτός είναι ηλεκτρολόγος οικοδομής!. Δεν θα διέγειρες το πνεύμα του……
Μετά καλής τον mod!. Τι να κάνει ο άνθρωπος?. Να βρει για ορισμένους γυναίκες?….. απαντάμε of topic, εμείς δεν χαλάμε την ενότητα?.
Α -
Συγχωρεμένος....... sorry αν σε πειραξε η επιμονη μου αλλά σε κάθε μου κουβέντα με οποιονδηποτε αλλον εχω ουρα που μου απαντα προσωπικά και με χαρακτηριζει και μου επιιθεται και δεν αντεξα αλλο.........σε λίγο θα αναλύσουμε τα μεροκαματα του ηλεκτρολόγου ανα περιοχη
Και στο έγραψα και αυτό!..... όχι ΙΧ. Για 200 την μετατροπή, δεν θα πάω, άλλοι πάνε και ξέσκισαν το επάγγελμα. Μα εάν έδιναν εγγύηση για 80000 ώρες με ωρόμετρο στον βιομήχανο, με φάτσα πόστα την υπογραφή και την σφραγίδα, θα του έφταναν 200ε?!!!!!!......
θα έφτιαχνε προληπτικά καπάκι?.
Θα έβαζε μεταλλική εξάτμιση και καταλύτη?.
Θα έφτιαχνε τροφοδότη φιαλών?.
Θα πετούσε τα ρεζερβουάρ βενζίνας?.
Θα έκανε μετατροπή για να παίζει το αβανς, ανάλογα της στροφές?.
Και σίγουρα λαδιέρα.
Και σίγουρα βελτιωτικό στα λάδια, σε κάθε αλλαγή, αποδειγμένο με αντίγραφα τιμολογίων αγοράς, βιβλίο service, σε πρώτη μου ζήτηση.
Και οπωσδήποτε εκπαίδευση στον τσοπάνο, μα με στοιχειώδες πτυχίο, για να είναι το μάτι και το αυτή μου!.
Αυτοί που δεν δούλεψαν για την υποδομή τους, δεν με συγκινούν εάν σήμερα ζορίζονται. Δεν πουλώ ψωμί φρούτα κρέας και γιαούρτι. Δεν υπόκειμαι σε διατίμηση. Καθορίζω μόνος μου το κέρδος μου, βάση γνώσεων, εξοπλισμού, και ατέλειωτες ώρες εργασίας, εκδίδω παραστατικά και πληρώνω φόρους. Στα 67 μου, είναι ο πρώτος Αύγουστος που δεν πήγα καθόλου στο εξοχικό μου. κάποιος αποτίμησε την θυσία μου!.... και σίγουρα δεν είναι βλάκας, από εμένα κερδίζει, δεν κάνει βόλτα.
Καιρός να εξηγηθούν και τα νιανιαρισματα περί αμοιβών…. Εδώ κανένας δεν ρώτησε τι θα του φτιάξει ο συνάδελφος, πρώτα ερωτάει πόσα θα του κοστίσει. Λάθος σειρά προσέγγισης του θέματος.
Α. -
nikkrith,
μονο απο ενα πιο πανω συνδεσμο που παραθετεις..
Χααχχαχα αυτό λέω και γω ότι παράγει λιγότερο CO2 το lpg και με 20~30%που χρειάζεται περισσότερο ένα μετατρεμμένο τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνω ποιο πάνω ,, **ΟΤΙ νάνε είσαι ,O υπολογισμός γίνεται στα 100km όχι στο λίτρο … ότι νάνε ότι νάνε , μόνο να παραπληροφορήσετε . . .λαμογια ., χαχαχα **
καλά από επιστημονική άποψη είσαι όλα τα λεφτά. εσύ παιδί μου χαραμιζεσαι εδώ.
ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντώ είναι για να βλέπω τις επόμενες απαντήσεις σου και να ευθυμω. -
Ναι σωστά λες,δεν φταίει το lpg ,έτυχε που μπήκε και αυτό και μετά άρχισαν οι βλάβες . Πάντως τα πράγματα εχουν έτσι, είτε καινούργιο είτε παλιό είναι.
: http://www.ijest.info/docs/IJEST10-02-10-063.pdf.όλο αυτό παραθετεις σαν τυφλοσουρτη και μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι αυτή είναι μαλλον απλά μια εργασία φοιτητων Πανεπιστημίου στην Ινδία με αρκετή βιβλιογραφία και όχι πρακτική από τα εκατομμύρια που υπάρχουν. Αν ποτέ είχες κάνει εργασία σε Πανεπιστημιο, έχω κάνει αρκετές για το πτυχίο μου αν και όχι σε ΠΟλυτεχνικη σχολή, θα καταλαβαινες ότι τα συμπεράσματα βγαίνουν βάσει και
βιβλιογραφιας, και δεν αποτελουν σε καμμια περίπτωση πρακτική εξακρίβωση παρά μόνο θεωρητική και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι και αυτές απλά θεωρητικές. Και η θεωρια απεχει μακραν της πραξης.
Ακόμα όμως μου φαίνεται, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ότι δεν παρατηρσες οτι στα συμπερασματα η μελέτη αυτή αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα, πιθανότητα επαναλαμβάνω και όχι βεβαιότητα,
φθοράς μηχανικών μερών κα μαλιστα ΜΟΝΟΝ όταν η στοιχείομετρικη αναλογία της καύσης του υγράεριου (δηλαδη σχεση αερα/καυσιμου αν δεν ξερεις) έργου είναι ΙΔΙΑ με αυτή της βενζίνης. ΜΟΝΟ τότε, κάτι που είναι πασίγνωστο και δεν χρειαζόταν να πας στην Ινδία γίαυτο, ακόμα και οι ελληνικές γάτες το ξέρουν.
Αν ήξερες όμως από υγραεριοκινηση θα ήξερες ότι ο λόγος αυτός διαφέρει λόγω ασφαλείας στο υγραεριοκινηση και γίαυτο έχουμε και κατα 15-20 τοις εκατό περισσότερη κατανάλωση στην υγραεριοκινηση, στα σωστά σύστηματα, ακριβώς για να προφυλαχθουν με την παραπάνω παροχή υγραεριου (για ψύξη-λιπανση αλλά και απόδοση).Μάθε φίλε μου να διαβάζεις πρώτα σωστά και ενημερώσουν καλύτερα γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι.
ΟΤι παραθετεις τελικά είναι στην αντίθετη μεριά από αυτό που έχεις κολλήσει αλλά ακόμα και αυτό δεν θέλεις να καταλάβεις. -
Ο χρήστης suntafe06 έγραψε:
όλο αυτό παραθετεις σαν τυφλοσουρτη και μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι αυτή είναι απλά μια εργασία φοιτητων Πανεπιστημίου στην Ινδία με αρκετή βιβλιογραφία και όχι πρακτική.
αυτό ήταν η τεράστια επιστημονική αλήθεια που μας τσαμπουναει με ύφος 1000 καρδιναλίων? κ ρε σεις κανείς άλλος δε το ανοιξε να το δεί κ να πεφωτιστεί?
το τόπικ ζει μεγάλες στιγμές κλασικής περίπτωσης βλάβης, αλλά όχι στα μοτερ. αν πλακώσει κ ο άλλος με τα placebo effect που μας ανοιγε τα ματια στο θέμα με το πολο
-
προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για ενημέρωση στους πιστούς γράφω από τον προσωπικό μου υπολογιστή γίαυτο και είναι διαφορετικά τα στοιχεία μου.
-
προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για ενημέρωση στους πιστούς γράφω από τον προσωπικό μου υπολογιστή γίαυτο και είναι διαφορετικά τα στοιχεία μου.Δεν χρειάζονται περεταιρω διαπιστεύσεις νομίζω.
-
sorry double post
Υγραεριοκίνηση!