-
Είναι ψιλοσπάνιο από ότι βλέπω το egas. Καλό είναι όμως. Ευχαριστημένος είμαι.
Εσύ σε τι αμάξι το έβαλες; Χιλιόμετρα;
-
Citroen C4 1.6.
Το έβαλα στίς 1 του μηνός και σε 22 μέρες έκανα 7.250 χλμ.
Αρκετά ικανοποιημένος(έως απόλυτα),αλλά επειδή δουλεύω σε όλη την Ελλάδα,βλέπω μεγάλες διαφορές,
στην αυτονομία του ρεζερβουάρ,σε σχέση με το τι αέριο θα βάλω. -
7250 σε λιγότερο από μήνα!!!!!!!!! Άπαιχτο.
Δε μπορώ να πω ότι βλέπω σημαντικές διαφορές. Περισσότερο έχει να κάνει με το πως οδηγώ παρά με το πρατήριο.
Μήπως δεν έχει σταθερή λειτουργία η πολυβαλβίδα της δεξαμενής σου και πότε σταματάει νωρίς και πότε πιο αργά; -
Λόγω του οτι βάζω σε πολλά σημεία καύσιμο,για να δω που θα καταλήξω(όπως είχα καταλήξει στην βενζίνη και έβαζα σε στάνταρ πρατήρια),χωρίς να αδειάζει η δεξαμενή μου,παρατήρησα αυτονομία παραπάνω,έως και 70 χλμ,όταν βάζω shell(coral).
Απο οπουδήποτε αλλού κι αν βάλω,βγάζω τα ίδια νούμερα. -
Κάτι παρόμοιο νομίζω συμβαίνει και με το Φαρμάκη στα Ιωάννινα.
Δε μπόρεσα να καταλάβω βέβαια ποια είναι η διαφορά!Φεύγω για ύπνο. Καληνύχτα.
-
Καλό ξημέρωμα.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
[Ατυχές το παράδειγμα ...Το σπίτι των 300.000 δεν είναι πολύ πάνω του μέσου όρου
Καλύτερο παράδειγμα : Έχω σπίτι του 1.5 εκατομμυρίου και σβήνω το βράδυ τα φώτα της αυλής και από τις τουαλέτες ...
[/quote]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Επίσης, η ίδια ερώτηση για τις σωληνώσεις από τη δεξαμενή προς τον πνεύμονα. Χρειάζονται αλλαγή ανά διαστήματα;
Υπάρχει διαφορά όσον αφορά αυτό ανάμεσα στις πλαστικές και τις χάλκινες;
Όσο η νύχτα από την μέρα!!!....
Α. -
Για πες λεπτομέρειες!
-
Για πες λεπτομέρειες!
Ένας χάλκινος αγωγός και μάλιστα υπενδεδυμένος με το λευκό πλαστικό, για της τριβές, θεωρητικά δεν έχει ημερομηνία λήξεις.
Μάλιστα λόγο του ότι είναι μεταλλικός, από υλικό που φτιάχνουν και καλώδια, γειώνετε καλύτερα με το σασί.
Αντίθετα το πλαστικό, όσο και ανθεκτικό και εάν κατασκευάζετε, έχει ημερομηνία λήξεις. Παρατήρησες ότι δεν έγραψα μικρότερης αντοχής. Το πλαστικό, είναι πετρελαϊκού υπόβαθρου, προϊόν εργαστηριού, και σίγουρα δεν απέκτησε την αντοχή του στην ποριά χιλιάδων ετών από την φύση!. Πλην ώμος συστήνετε, μα κανένας δεν μπορεί να πει επακριβώς την ημερομηνία του πλήρους πολυμερισμού του, που τον αποσαθρώνει!. Βεβαία παλιά δεν υπήρχαν τόσο προηγμένα πλαστικά, και αυτό είναι μια αλήθεια, μα δεν καταρρίπτει τον συλλογισμό μου. Σίγουρα τα 600&700ε μιας εγκαταστάσεις δεν μπορεί να γίνουν με χαλκό, που από μόνος του θα κόστιζε 200ε +.
Οπωσδήποτε στης επαγγελματικές μετατροπές, οπού η μηχανική αντοχή, όσο και μακροζωία δεν ‘παίζονται’ δεν το έκανα, ούτε προτίθεμαι να το κάνω.
Προσοχή στην αγορά υπάρχει βαμμένος από αλουμίνιο, στο χρώμα του χαλκού περίπου, και με επένδυση. Αυτός είναι 100% επικίνδυνος.
Α. -
Πολύ σωστός ο μάστορας.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Για πες λεπτομέρειες!
Ένας χάλκινος αγωγός και μάλιστα υπενδεδυμένος με το λευκό πλαστικό, για της τριβές, θεωρητικά δεν έχει ημερομηνία λήξεις.
Μάλιστα λόγο του ότι είναι μεταλλικός, από υλικό που φτιάχνουν και καλώδια, γειώνετε καλύτερα με το σασί.
Αντίθετα το πλαστικό, όσο και ανθεκτικό και εάν κατασκευάζετε, έχει ημερομηνία λήξεις. Παρατήρησες ότι δεν έγραψα μικρότερης αντοχής. Το πλαστικό, είναι πετρελαϊκού υπόβαθρου, προϊόν εργαστηριού, και σίγουρα δεν απέκτησε την αντοχή του στην ποριά χιλιάδων ετών από την φύση!. Πλην ώμος συστήνετε, μα κανένας δεν μπορεί να πει επακριβώς την ημερομηνία του πλήρους πολυμερισμού του, που τον αποσαθρώνει!. Βεβαία παλιά δεν υπήρχαν τόσο προηγμένα πλαστικά, και αυτό είναι μια αλήθεια, μα δεν καταρρίπτει τον συλλογισμό μου. Σίγουρα τα 600&700ε μιας εγκαταστάσεις δεν μπορεί να γίνουν με χαλκό, που από μόνος του θα κόστιζε 200ε +.
Οπωσδήποτε στης επαγγελματικές μετατροπές, οπού η μηχανική αντοχή, όσο και μακροζωία δεν ‘παίζονται’ δεν το έκανα, ούτε προτίθεμαι να το κάνω.
Προσοχή στην αγορά υπάρχει βαμμένος από αλουμίνιο, στο χρώμα του χαλκού περίπου, και με επένδυση. Αυτός είναι 100% επικίνδυνος.
Α.5-6 μέτρα χαλκοσωλήνα μπορεί να κάνουν 200€+!!!!!!!!!!!!!!
Τα παραλές τώρα. http://autogas-lpg.co.uk/pipes-hoses-lp ... -0081.html
Τα 6 μέτρα χαλκοσωλήνα των 8mm κάνουν 13 λίρες Αγγλίας ή 15€.
Και αυτή είναι τιμή λιανικής σ'εμένα. Στο μαγαζί θα πάνε τα μισά -
Για πες λεπτομέρειες!
Α.5-6 μέτρα χαλκοσωλήνα μπορεί να κάνουν 200€+!!!!!!!!!!!!!!
Και αυτή είναι τιμή λιανικής σ'εμένα. Στο μαγαζί θα πάνε τα μισά
Το χρώμα με μπερδεύει!. Όπως και στην μεγέθυνση που έκανα δεν είδα το χαρακτηριστικό του χαλκού, που είναι το τσάκισμα στην άκρη για να μην μπουν γάτες στην αποθήκευση. Το πλαστικό δεν τσακίζετε, διότι δεν μένει τσακισμένο!. Σε μια διαφήμιση βάστα μικρότερο καλάθι και μην χρεώνεις τον συνφορουμίτη σου με υπερβαλισμό!!!!..... (ααααα ρε αθάνατε Αντώνη λεξοπλάστη ανορθόγραφε !!!).
Και για του λόγου μου το αληθές, σε τιμωρώ να ψάξεις, το βάρος μιας χάλκινης σωλήνας 6 μέτρα!!!. Λαβε υπόψη ότι ο χαλκός όπως και ο χρυσός είναι αποτυπωμένα σαν χρήμα!. Και οπωσδήποτε δεν πωλείτε με το μέτρο μα με το kg!. 0,018 ιδική αγωγιμότητα. Ψάξε….
Α!. -
5-6 μέτρα χαλκοσωλήνα μπορεί να κάνουν 200€+!!!!!!!!!!!!!!
Και αυτή είναι τιμή λιανικής σ'εμένα. Στο μαγαζί θα πάνε τα μισάΕαν στην Αγγλια 6 μετρα χαλκοσωληνα εχει 15€ και εδω 200€ τοτε η μονη εξηγηση ειναι οτι ο δικος μας χαλκος ειναι ανωτερος. Πολυ ανωτερος. Και μονο που τον πιασαν ΕΛ χερια αυτο αξιζει για να του δωσουν τα ανωτερα χαρακτηριστικα που θελουμε για το αυτοκινητο μας.
Κατι αντιστοιχο μου ειχε πει ενας 'τεχνικος' της κακιας ωρας για το κλιματιστικο, μου παρουσιαζε τον χαλκο πιο ακριβο απο το χρυσο και την πλατινα.
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
5-6 μέτρα χαλκοσωλήνα μπορεί να κάνουν 200€+!!!!!!!!!!!!!!
Και αυτή είναι τιμή λιανικής σ'εμένα. Στο μαγαζί θα πάνε τα μισάΕαν στην Αγγλια 6 μετρα χαλκοσωληνα εχει 15€ και εδω 200€ τοτε η μονη εξηγηση ειναι οτι ο δικος μας χαλκος ειναι ανωτερος. Πολυ ανωτερος. Και μονο που τον πιασαν ΕΛ χερια αυτο αξιζει για να του δωσουν τα ανωτερα χαρακτηριστικα που θελουμε για το αυτοκινητο μας.
Κατι αντιστοιχο μου ειχε πει ενας 'τεχνικος' της κακιας ωρας για το κλιματιστικο, μου παρουσιαζε τον χαλκο πιο ακριβο απο το χρυσο και την πλατινα.
Και σίγουρα εγώ σεβόμενος τον εαυτό μου, δεν θα έλεγα τέτοια κουταμάρα. Ίσως και αυθαίρετα είπα μια τιμή, και να υπερέβαλα. Μα ανέθεσα στον φίλο μας να ψάξει!!!!......
Α. -
Η διαφορά τιμής είναι απολύτως τραγική για να δικαιολογείται από την οποιαδήποτε ποιότητα. Χαλκοσωλήνας είναι με χοντρό τοίχωμα και καλυμμένος με πλαστικό.
Φαντάσου με τις αντίστοιχες τιμές πόσο θα κόστιζε μια εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Χαλκοσωλήνες χρησιμοποιούνται και εκεί και μάλιστα πολύ πιο μεγάλοι, άρα είναι μεγαλύτερη η ποσότητα του χαλκού.Ο χαλκός στις αγορές αυτή τη στιγμή πωλείται προς 7600 δολλάρια ο τόνος ή 6,4 € το κιλό. Σκέψου ότι αυτοί οι σωλήνες ζυγίζουν κάποια γραμμάρια.
-
Η διαφορά τιμής είναι απολύτως τραγική για να δικαιολογείται από την οποιαδήποτε ποιότητα. Χαλκοσωλήνας είναι με χοντρό τοίχωμα και καλυμμένος με πλαστικό.
Φαντάσου με τις αντίστοιχες τιμές πόσο θα κόστιζε μια εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Χαλκοσωλήνες χρησιμοποιούνται και εκεί και μάλιστα πολύ πιο μεγάλοι, άρα είναι μεγαλύτερη η ποσότητα του χαλκού.Ο χαλκός στις αγορές αυτή τη στιγμή πωλείται προς 7600 δολλάρια ο τόνος ή 6,4 € το κιλό. Σκέψου ότι αυτοί οι σωλήνες ζυγίζουν κάποια γραμμάρια.
Σε ευχαριστώ φίλε!. Μα μιλώντας σε εμένα θα ήθελα ποιο ήπιες εκφράσεις ιδικά από εσένα!. Τραγικό είναι εάν πεθάνει η μάνα η ο πατέρας μας…….
Αύριο θα ζυγίσω τον χαλκό που έχω για φρένα που είναι ενισχυμένος και το απόγευμα θα υπολογίσουμε μαζί την ακριβή τιμή του κόστους για το αντικείμενο. Θα τηλεφωνήσω και στην βιοχάλκο, που είναι προμηθευτής μου.
Καλό σου βράδυ.
Α. -
Περασα σημερα απο το The Mall και ειδα μια πινακιδα στην εισοδο του παρκινγκ που απαγορευει την εισοδο σε αυτοκινητα με LPG. Περασα απο τον διπλα δρομο και το ματι που επεσε τυχαια για μια στιγμη μονο και δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ελεγε για καθολικη απαγορευση η καποια προειδοποιηση. Υπαρχει καποιο προβλημα στα κλειστα παρκινγκ;
-
Και γιατί να βάλεις χαλκοσωλήνα ο οποίος θα κρατήσει μία ζωή σε μία μετατροπή κινητήρα σε υγραέριο του οποίου τα ψωμιά είναι μετρημένα ?
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
Περασα σημερα απο το The Mall και ειδα μια πινακιδα στην εισοδο του παρκινγκ που απαγορευει την εισοδο σε αυτοκινητα με LPG. Περασα απο τον διπλα δρομο και το ματι που επεσε τυχαια για μια στιγμη μονο και δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ελεγε για καθολικη απαγορευση η καποια προειδοποιηση. Υπαρχει καποιο προβλημα στα κλειστα παρκινγκ;http://www.eni.com/en_IT/faq/refining-a ... -car.shtml
To lpg (όπως και οι ατμοί της βενζίνης) είναι βαρύτερο απο τον αέρα και σε ένα υπόγειο γκαράζ θα μείνει εκεί χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής.
Πιστεύω αρκέι να αδειάσεις μια και μόνο φιάλη γκαζιού στο υπόγειο για να τινάξεις στον αέρα ολόκληρο το Mall.
Υγραεριοκίνηση!