-
Να προσθέσω στην προηγούμενη τοποθέτηση μου.ότι επίσης μου άρεσαν τα περάσματα του Πάνου Σπυρόπουλου, Μανιαδάκη, Αμαξόπουλου,Ζαδέ και Gaston gunior.
Για το Castor θέλω να προσθέσω ότι μου έκαναν εντύπωση οι πολύ καθαρές γραμμες που διέγραφε στον δρόμο.Τελικά ότι μαθαίνεις δεν το ξεχνάς.Επίσης μετά από την οδήγηση ειδικά του Ιαβέρη junior που είδα νομίζω ότι υπάρχουν Έλληνες οδηγοί που αν συμμετείχαν σε πρωταθλήματα με έντονο ανταγωνισμό θα μπορούσαν να ανέβουν πολύ ψηλά.
-
Η δική μου διαπίστωση παρ'ότι Ιταλάκιας είναι πως τα Punto υπερείχαν ξεκάθαρα κυρίως για το μακρύτερο βήμα τους σε σχέση με τα Clio !Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο χωριό Κερνίτσα τα δύο μπλε ήταν κατά 10' ταχύτερα από τα Clio των Ζοζέφ και Τραβάλια!(ειδική Καλάβρυτα περίπου στη αρχή της κατηφόρας και μέση της ειδικής)Αυτό όμως δεν πρέπει να ισχύει και στην περίπτωση του ελληνικού κίτρινου Punto!
Επίσης αξιοπρόσεκτο γεγονός ήταν οι πολύ χαμηλές πιέσεις,οι περίεργες χαράξεις καθώς και οι μαλακές ρυθμίσεις των ξένων S1600!Σε ελληνικό επίπεδο ο Χατζητσοπάνης πρέπει να έναι από τους πιο γρήγορους Ν4άδες στην Ευρώπη σε άσφαλτο αν αναλογιστεί κανείς τον όγκο του Mitsu και την δυσαναλογία σε σχέση με τα Super! Ο Ευσταθίου,η καλύτερη μετοχή στα ελληνικά πληρώματα με 1 λεπτό + διαφορά από τον δεύτερο Έλληνα την δεύτερη ημέρα μόνο! Ιαβέρης τζούνιορ απλά ο πιο σταθερός οδηγός σε απόδοση αυτή την στιγμή! ένα μεγάλο μπράβο σε Κύρκο jr που σε ορισμένα κομμάτια πέταγε! Στα υπόλοιπα;Για το τέλος συγχαρητήρια και στον συνομαδίτη μου Κλέον Ζάδέ που δεν έδειξε καθόλου τον 'μεγάλο' του εαυτό και οδήγησε σαν 25χρονος μες στον ενθουσιασμό κάνοντας πράγματα πρωτόγνορα! Και φυσικά να μην ξεχνούμε και τους συνοδηγούς των παραπάνω που είναι υπέυθυνοι κατά μεγάλο ποσοστό της απόδοσης!
**Ζήλεψα ** -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Η δική μου διαπίστωση παρ'ότι Ιταλάκιας είναι πως τα Punto υπερείχαν ξεκάθαρα κυρίως για το μακρύτερο βήμα τους σε σχέση με τα Clio !Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο χωριό Κερνίτσα τα δύο μπλε ήταν κατά 10' ταχύτερα από τα Clio των Ζοζέφ και Τραβάλια!(ειδική Καλάβρυτα περίπου στη αρχή της κατηφόρας και μέση της ειδικής)Αυτό όμως δεν πρέπει να ισχύει και στην περίπτωση του ελληνικού κίτρινου Punto!Λύσε μου μία απορία γιατί με μπέρδεψες.Αφού είχαν μακρύ βήμα μετάδοσης πως είναι δυνατόν να έχουν πλεονέκτημα στο ανηφορικό κομμάτι αφού στην ουσία έρχονταν από ένα κυρίως ανηφορικό κομμάτι όταν τους μέτρησες.
-
Η ειδική ξεκινούσε από τα Καλάβρυτα και όλο το κομμάτι μέχρι και το μοναστήρι γι'αυτούς ήταν 6η κόφτη!Με 10+ χλμ διαφορά υπέρ των Punto που υπολόγιζα.... Σκέψου ότι στα πρώτα Καλάβρυτα που ήμουν στο 22,6 και έβλεπα για 1,5 χλμ ακόμα τα δύο Clio έμπεναν στο κόφτη περίπου 100 μέτρα+ πριν όντας κατηφόρα!
-
Συγχαρητήρια σε όλους όσους τερμάτησαν..Και πιο ειδικά στον jr Για το αποτέλεσμα...στον Ευσταθίου για την ταχύτητά του...στον Κύρκο jr που έδειξε ότι μπορεί και υπάρχει ταλέντο...στα yaris που πήγαιναν τέζα...και τέλος στον Χατζητσοπάνη για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του... Κρίμα για Κοσμόπουλο αλλά και Αθανάσουλα...Το μόνο κακό το service park....βούρκος....
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Συγχαρητήρια σε όλους όσους τερμάτησαν..Και πιο ειδικά στον jr Για το αποτέλεσμα...στον Ευσταθίου για την ταχύτητά του...στον Κύρκο jr που έδειξε ότι μπορεί και υπάρχει ταλέντο...στα yaris που πήγαιναν τέζα...και τέλος στον Χατζητσοπάνη για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του... Κρίμα για Κοσμόπουλο...Το μόνο κακό το service park....βούρκος....Με όλα αυτά που ακούω για συγχαρητήρια κτλ από όλον τον κόσμο εδώ μια ερώτηση μου έρχεται στα χείλη:
εκείνος ο κακομοίρης ο Σιφναίος που ήταν μια αιωνιότητα και μια μέρα μπροστά από όλους που σας ανατρίχιασαν, εντυπωσίασαν,θαυμάσατε κτλ πως τους έκανε? Σερνόμενος? και πως ήταν 8ος γενικής πριν την τελευταία ειδική?
Μάλλον για να πάρεις μπράβο εδώ ή πρέπει να είσαι πρωταθληταράς ή να γράφεις εδώ!
Τέλος πάντων επειδή δεν είδα δια ζώσης μπράβο για τους χρόνους στον άτυχο Γιώργο! -
Ο καθενας αναφερεται σ αυτο που ειδε κ του εκανε εντυπωση κλπ κλπ. Δεν εχουν δει ολοι τους χρονους ανα ειδικη για να δωσουν τα ευσημα στον καθε αγωνιζομενο ξεχωριστα. Αλλα κ να τους ειδαν θα πρεπει να γραφτουν σελιδες ολοκληρες.
Αλλα απο εκει κ μετα δεν καταλαβαινω εσενα τι σ ενοχλησε? Επειδη δεν εγραψαν οι αλλοι? Γραψε εσυ που δεν ειδες κιολας!
Αμαν πια πρεπει να βρουμε να γκρινιαζουμε για το καθετι σ αυτην την ενοτητα. Οπλισμενοι με τα πληκτρολογια να πυροβολησουν κ οποιον παρει! Μια θα ναι για τις παρανομες δοκιμες, μια για το προγραμμα, μια για τον ετσι, μια για τον κοτετσι, τωρα για τον αν γραψαμε ή δεν γραψαμε για τον Σιφναιο ή χΣιφναιο!
Ξεφυγαμε! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Συγχαρητήρια σε όλους όσους τερμάτησαν..Και πιο ειδικά στον jr Για το αποτέλεσμα...στον Ευσταθίου για την ταχύτητά του...στον Κύρκο jr που έδειξε ότι μπορεί και υπάρχει ταλέντο...στα yaris που πήγαιναν τέζα...και τέλος στον Χατζητσοπάνη για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του... Κρίμα για Κοσμόπουλο...Το μόνο κακό το service park....βούρκος....
Με όλα αυτά που ακούω για συγχαρητήρια κτλ από όλον τον κόσμο εδώ μια ερώτηση μου έρχεται στα χείλη:
εκείνος ο κακομοίρης ο Σιφναίος που ήταν μια αιωνιότητα και μια μέρα μπροστά από όλους που σας ανατρίχιασαν, εντυπωσίασαν,θαυμάσατε κτλ πως τους έκανε? Σερνόμενος? και πως ήταν 8ος γενικής πριν την τελευταία ειδική?
Μάλλον για να πάρεις μπράβο εδώ ή πρέπει να είσαι πρωταθληταράς ή να γράφεις εδώ!
Τέλος πάντων επειδή δεν είδα δια ζώσης μπράβο για τους χρόνους στον άτυχο Γιώργο!Κάτσε βρε DAN.δεν είπε κανένας ότι ο Σιφναίος δεν είναι οδηγάρα αλλά 8ος γενικής δεν ήταν ποτέ.Μέχρι 14ος γενικής τον βλέπω αλλά 8ο όχι.
-
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ο καθενας αναφερεται σ αυτο που ειδε κ του εκανε εντυπωση κλπ κλπ. Δεν εχουν δει ολοι τους χρονους ανα ειδικη για να δωσουν τα ευσημα στον καθε αγωνιζομενο ξεχωριστα. Αλλα κ να τους ειδαν θα πρεπει να γραφτουν σελιδες ολοκληρες.Αλλα απο εκει κ μετα δεν καταλαβαινω εσενα τι σ ενοχλησε? Επειδη δεν εγραψαν οι αλλοι? Γραψε εσυ που δεν ειδες κιολας!
Αμαν πια πρεπει να βρουμε να γκρινιαζουμε για το καθετι σ αυτην την ενοτητα. Οπλισμενοι με τα πληκτρολογια να πυροβολησουν κ οποιον παρει! Μια θα ναι για τις παρανομες δοκιμες, μια για το προγραμμα, μια για τον ετσι, μια για τον κοτετσι, τωρα για τον αν γραψαμε ή δεν γραψαμε για τον Σιφναιο ή χΣιφναιο!
Ξεφυγαμε!εγώ δεν είπα γιατί δεν γράψατε για τον τάδε εκφράζω απόρία που με τέτοιους χρόνους δεν συγκίνησε κανέναν
και επειδή δεν ξέρω και καλά τα τεκταινόμενα μάλλον θα είναι αντιθεαματικός οδηγός και δεν ξεσηκώνει τα πλήθη
που είσαι παρολίγον κουμπάρε με τις πάντες σου?
αρτον και θέαμα και καμια έξοδο να βλέπουμε θέαμα...
ναι ναι και μπράβο και στον φίλο μου Μπαντούνα που δεν βγήκε τελευταίος και με αντεπίθεση διαρκείας (τρομάρα του) έκανε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα στην τελευταία ειδική να καλύψει τα 2'.30'' από τον Σιφναίο!!!! -
Αν θελετε μην γελάσετε με την ασχετοσύνη μου
Η εμπειρία μου από ραλλυ είναι πολύ μικρή έως μηδενική, μετά από αυτά που διάβαζα στο forum πήγα πέρυσι στο Αττικό για να δω (ωραία.... αλλά σούρωσα 2 ώρες στη βροχή!!!)
Από την στιγμή που το ΕΚΟ είχε μια ειδική Καλάβρυτα την οποία την κάνω πολύ συχνά για να πάω σκι είδα τα αποτελέσματα Καλάβρυτα Ι και με απλά μαθηματικά (αν δεν κάνω λάθος) αυτό σημαίνει 120km/h+ ΜΩΤ για τον πρώτο της ειδικής και 90km/h για τους τελευταίους........ διάβασα και κάπου παραπάνω έκτες με κόφτη ως το μοναστήρι ........
Μου φαίνονται πολύ οι υψηλές οι ταχύτητες ιδίως για τον πρώτο ... πως μπορεί αμάξι πλήρωμα να αντέξει τέτοιο πράμα και τέτοιες δυνάμεις που φαντάζομαι ότι αναπτύσονται???Πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ ικανοί όσοι τρέχουν στα ραλυ γιατί αυτή την διαδρομή με καλό αυτοκίνητο ΙΧ για να κάνεις μέση ταχύτητα 60χλμ/ ώρα θα πρέπει να σου βγούν τα άντερα.....
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
εγώ δεν είπα γιατί δεν γράψατε για τον τάδε εκφράζω απόρία που με τέτοιους χρόνους δεν συγκίνησε κανέναν
και επειδή δεν ξέρω και καλά τα τεκταινόμενα μάλλον θα είναι αντιθεαματικός οδηγός και δεν ξεσηκώνει τα πλήθη
που είσαι παρολίγον κουμπάρε με τις πάντες σου?
αρτον και θέαμα και καμια έξοδο να βλέπουμε θέαμα...
ναι ναι και μπράβο και στον φίλο μου Μπαντούνα που δεν βγήκε τελευταίος και με αντεπίθεση διαρκείας (τρομάρα του) έκανε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα στην τελευταία ειδική να καλύψει τα 2'.30'' από τον Σιφναίο!!!!Οταν παρακολουθεις δεν βλεπεις χρονους για να συγκινηθεις, το περασμα βλεπεις κ μαλιστα σ ενα συγκεκριμενο σημειο. Η γνωμη σου διαμορφωνεται σωστα ή λαθος απ αυτο που ειδες εκεινη την στιγμη. Μπορει να ξεγελαστεις γιατι εκει που ειδες μπορει να περασε αργα ενω ηταν πολυ γρηγορος στα υπολοιπα κομματια ή κ τ αντιθετο.
Συγνωμη αλλα δεν εξεφρασες απλα απορια. Ειδικοτερα το τελευταιο σου σχολιο που παρεθεσα δεν με βοηθησε να καταλαβω κατι τετοιο!
Αν διαβαζες ομως κ λιγο παραπανω ομως θα εβλεπες οτι αναφερθηκε κ το ονομα του Σιφναιου!
-
**Αλ τσαντίρι νιουζ!
Ελ Αλ ΕΚΟ νιούζ!
**
Τ'είτανι τούτους ου αγουώνας βρε πιντιά! Έμνα ανοιχτουός ου στόμας μ'!!!Ουργάνς' Ευρουπαϊκιά , εκκίνς κι τηρματισμοί μι χουρευταρούδες , ξυλουποδάρς! Κι στουν αγώνα είχαμι τέτ'ς αλλά θα τα πούμι μιτά!
Μές τ'χλίδα και στα ώπα ώπα μας είχανι οι Πρόεδρ' Αλέκους κι Στράτς! Ου Στράτς πρέπ' να δούλιψι πουλύ τουν είδα κουμματάκ' αδυνατούλ'! Τ'πάει όμους!
Του Νάσου διν ξέρου αν του πάει του πιό αδύνατου! Αααα τώρα που'πα Νάσου γιατί βρε σ' δεν τσικάρς κι του σώβρακου! Του δκόμ ήτανι ουμολογκέ μι τ' κίτρν στάμπα μπρουστά και τ'ν καφέ πισ'! Ουμουλογκασιόν 9/2005 πρωϊνή!
Πουλύ σουβαρή ουργάνση! Όποιους δεν είχι σουβρακοφανέλεις βουυύρ για τουν Ριζκάρ' ! Μιρσι μποκού είσι ασφαλής - κακό πιντί - του κομπρί φιλιέ μινιόν συρ λε πον ντΆβινιόν Άντε γειά!
Και συρ λε πόν ντ'Αβινιόν θάχι κι κανένα θεατή , στις ειδικιές όμους ντέν είχι καρντιά μου! Που να πιρπατάς τρια κι τέσσιρα κι πέντι χιλιόμιτρα! Ούτι τα πιντιά του Πειραιά νάτανι!
Ναί Γειά!
Αγουνιστικά αντέρφια! Ξιφτιλιστήκαμι!!!
Μας πήρι ου Κοντραμπάσσους τα ξυλόφουνα κι μίναμι μι πίπιζα! Ουόχ' Κίκιζα - Πίπιζα ! Άλλου του ένα άλλου του άλλου!
Κι αν δεν είχαμι και τουν Τζούνιορ τι θα κάναμι σαν έθνους! Ου Ιαβέρς ήτανι αστυνομικουός στους Αθλίους , στου ΕΚΟ είχαμι πολλούς τέτοιους κι αισθανόμαστι ασφαλείς! Ειδκά στις αναγνουρίσεις! Ναι γειά!
Κι αναγνουρίς' παιχνιδάκ' αν τις έκανις όταν όλ'τς τρέχανι για του Ακρόπουλς!!!
Με φουσκωτ'ς η χουρίς του χρόν' εδουώ θάμαστι!
Ααααααα!!!! Τά'πα κι ξηθήμανα!
Αλ τσαντίρι νιουζ! Και του μαχαίρ και του καρπούζ!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ Α5! ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΜΠΑ!ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ Δ.Ε.Θ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ!! ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ(ΠΛΑΓΟΣ) ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ (ΚΑΚΑΛΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ.
ΤΩΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.....
bekman
**Δημοσιεύθηκε: 26/08/05 6:49 **Φημολογειται γνωστοs οδηγοs [τρεχει και στα χωματα ]θα τρεξει στο ΕΚΟ με CΙΤΡΟΕΝ C2 S 1600.
A-TEC
**Δημοσιεύθηκε: 26/08/05 7:01 **ΦΗΜΕΣ ,ΦΗΜΕΣ!! ΧΛΩΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!! TOO EXPENSIVE FOR THE GUY!!!
ΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.... ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ.... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΤΡΕΞΕ!!!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ......... ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΜΑΣ(ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ)........ ΛΕΩ .... ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ?? ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ>>> ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛ.ΑΓΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥΣ??? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.........ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΑΙ!!
Α ΡΕ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, Ο ΣΟΑΑ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ, Ο ΠΛΑΤΗΣ, Ο ΖΗΒΑΣ, Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ( ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ κτλ.)ΑΥΤΑ..
-
Το έβαλα και στο WRC, αλλά εδώ μάλλον είναι πιο σχετικό...
Όταν κοιτάς από ψηλά....
Μοιάζει το (Ελ Αλ) ΕΚΟ ζωγραφιά...Κανονικά έπρεπε να κοιμάμαι τώρα, αλλά αφήστε με να το μετανιώσω αύριο...
Επειδή μου είπαν πως είστε καλά παιδιά, πάρτε μια Φτέρη από το google maps, που είναι δισδιάστατο και δεν θα βαρέσουν υπερωρίες οι... καρδιολόγοι...:
http://maps.google.com/maps?ll=38.148748,22.072837&spn=0.004424,0.007940&t=k&hl=en
Στο παραπάνω βλέπετε το χωριό της Φτέρης, όπως εμφανίζεται στον χάρτη προς τα πάνω είναι η Ε.Δ. Φτέρη (ή Ε.Δ. Σελινούντας με ανάποδη φορά), ενώ προς τα κάτω όπως βλέπουμε το χάρτη ειναι η Ε.Δ. Πετσάκοι με ανάποδη φορά.Εδώ είναι το χωριό Κορφές, όπου ξεκινούσε η Ε.Δ. Κορφές, και τελείωνε η Ε.Δ. Σελινούντας (των 30 χμ...)
http://maps.google.com/maps?ll=38.086566,22.030554&spn=0.004428,0.007940&t=k&hl=enΜπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά τον axerolas με συνοδηγό τον roadrunner_gr να κάνουν παράνομα περάσματα.
Ο ΓνωστόςΆγνωστος είχε τελειώσει από το ΕΛΠΑ έκανε περάσματα με ήδη για το Κορίνθου τότε!!Εδώ έχουμε (στα σπίτια) εκκίνηση Ε.Δ. Πριόλιθος και τερματισμό Ε.Δ Κλειτορίας. Ακολουθώντας την πορεία προς τα κάτω της οθόνης βλέπουμε την ειδική διαδρομή. Προσοχή, στην διασταύρωση να πάτε προς κάτω δεξιά της οθόνης αν θέλετε να βγείτε Κλειτορία!!!
http://maps.google.com/maps?ll=37.928641,22.043295&spn=0.004438,0.007940&t=k&hl=enΙδού και το χωριό Λυκούρια, όπου ξεκίναγε στην κάτω αριστερή γωνία η Ε.Δ. Λυκούρια στο Αχαΐα Κλάους ΕΛΠΑ το 2002, και πάνω δεξιά τερματίζει η Ε.Δ. Φενεός.
http://maps.google.com/maps?ll=37.858973,22.214710&spn=0.004442,0.007940&t=k&hl=enΠάμε Καλάβρυτα τώρα, και κάτω κέντρο είναι το Μνημείο, με τη φουρκέτα όπου ξεκινάει η Ε.Δ. Τόπος Θυσίας και τερματίζει η Ε.Δ. Λουσσοί
http://maps.google.com/maps?ll=38.036050,22.117764&spn=0.004431,0.007940&t=k&hl=enΔείτε και το αεροπλάνο, το παλιό μπαράκι που δεν πρέπει να υπάρχει πιά...
http://maps.google.com/maps?ll=38.038636,22.116294&spn=0.004431,0.007940&t=k&hl=en
Προς την κατεύθυνση που κοιτάει το αεροπλάνο ξεκινάει η Ε.Δ. Καλάβρυτα.Σας αφήνω να ψάξετε Ευρωστίνα, γιατί στο τέλος θα μου ζητήσετε και έτοιμες σημειώσεις!!!
Υ.Γ. Ευθύνομαι για τυχόν παράνομες αναγνωρίσεις επί χάρτου;;;
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
......
Άντε, και του χρόνου με αναγνωρίσεις που θα βγαίνουν άνετα με... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!Υ.Γ. ΣΑΦΩΣ και ήμασταν παράνομοι από ταχύτητα στις αναγνωρίσεις, αφού πηγαίναμε με 80 παντού, και όχι με 50 στις κούνιες που λέει η ταμπέλα, ή κάτι 30άρια που υπήρχαν... Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν!!!
Υ.Γ.2 Να χαρώ ασχετίλα που πολοί κριτές δεν ήξεραν πως για αυτόν τον αγώνα το όριο είναι τα 80χαώ και μας συνιστούσαν να πηγαίνουμε με 70!!!
Με τόσο χρόνο που «χαλάς» για τις συγγραφές σου στο forum πως να προλάβεις να κάνεις δοκιμές....
Αν όμως την ώρα εκείνη axerolas μου ήμουν για αναγνωρίσεις (δοκιμές αφήνω να κάνουν αυτοί που έχουν όρεξη να μάθουν τις 30άρες απέξω...), θα ήμουν παράνομος, οπότε άτοπο...
Στην καλύτερη μπορούσα να μελετήσω τις... παλιές μου σημειώσεις με αντιπαραβολή του ιν καρ του ΕΛΠΑ 2002 και διαβάζοντας την ειδική σε 100% ρυθμό αγώνα...
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
gatoylako exoyme allajei polla ξερεις πωσ θα ετρεχες αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες που φωναζαν εδω και χρονια ?
Πώς θα έτρεχε?
Σαφώς ταχύτερα από ότι σήμερα, καθότι θα είχε νέφτι στον πισινό...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Castor,Γιώργο, ελπίζω να το ευχαριστήθηκατε.Εγώ πάντως έβγαλα τα χέρια μου να σας χαιρετάω
Αν το φχαριστηθήκαμε λέει!!!!
Μέχρι που μου παίρνουν την σειρα σε ουρές και δεν χάνω καν το χαμόγελο της Κρεστ!!!
Δυστυχώς δεν έχουμε συναντηθεί, οπότε δεν θα σε αναγνώριζα, ο Άρης σε είδε όμως μου είπε! Εγώ είδα τον sp0+ και τον Γιώργο Χατζηρήγα! -
Στα καθαυτά του αγώνα λοιπόν, και ημιπεριληπτικά για πρώτη φορά (πιθανώς και τελευταία, οπότε ... ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! ) τα σημεία στα οποία ο αγώνας υστερούσε ήταν τα εξής:
1) Πρόγραμμα αναγνωρίσεων
Το έχω καλύψει εκτενώς και λεπτομερώς παραπάνω, οποιοσδήποτε σκεπτόμενος τα βάζει κάτω, μελετάει και τελικά συμφωνεί.*2) Το σέρβις παρκ. *
Λούνα παρκ... Μάλλον βούρκα παρκ, και πάλι καλά που έβρεξε εκεί μόνο την Παρασκευή... Λίμνες και ΛΑΣΠΕΣ (ποιο RAC και κουραφέξαλα...) μέχρι τον τερματισμό... Η Άκολη απεδίχθη πράγματι... άκωλη... Χάθηκε ένας χώρος με λίγο τσιμέντο στην περιοχή του Αιγίου βρε παιδιά; Αμαρτία και ντροπή...Όμως σε εκπληκτικό βαθμό ο αγώνας οργανωτικά ήταν εκπληκτικός!! Αυτό που είχα γράψει για την επικινδυνότητα του τέλους της Ε.Δ. Καλάβρυτα διορθώθηκε και μεγάλο μπράβο, γιατί ΑΝ κάποιος έφευγε εκεί, θα έφευγε κυριολεκτικά και μεταφορικά...
Καλή φύλαξη των ειδικών κατά τον αγώνα, ούτε είδα, ούτε άκουσα για εμπόδια στις ειδικές, ατίθασους-ανεγκέφαλους θεατές, ενώ όποτε υπήρξε εμπόδιο από αγωνιζόμενο που είχε έξοδο σε τυφλό σημείο μας ειδοποίησαν σωστά και εγκαίρως.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ!!
-
Mια παρατηρηση για τους χρονους γενικα και ειδικα για την κλαση μας σε σχεση με τους υπολοιπους.
Βλεποντας και συγκρινοντας χρονους των 2 ελληνικων αγωνων,χωρις τους ξενους μεσα.
Τελικα καποια πραγματα ειναι σταθερα και φυσιολογικα,και δεν αλλαζουν αγωνα με τον αγωνα.........Ο Λουρμπας ηταν περιπου ολη μερα 1 λεπτο μπροστα μας φυσιολογικα,
τα γιαρις ηταν περιπου 40-50' πισω μας(τη δευτερη μερα),αρκετα καλα.
Να θυμισω οτι το 2002 στο Παλλαδιο που πηγαιναμε τερμα του τερματος (τα πεζω καπ)ημαστε περιπου 20' μπροστα απο τα γιαρις(καπ-τοτε) σε μισο περιπου χρονο.
Το αυτοκινητο το δικο μας δεν εχει απο τοτε καμια απολυτως βελτιωση πουθενα,και μαλλον-σιγουρα ειναι και πιο 'κουρασμενο'.
Ο ρυθμος ολο το διημερο ηταν οσο πιο σταθερος-προσεκτικος γινοταν,γνωριζοντας οτι ηταν τεραστιος αγωνας,και ανεβασαμε ελαφρως(μετα και την ατυχια μας) το ρυθμο τη δευτερη μερα(με την αρωγη του φρεσκου κιβωτιου-προσφορα του Μανου).
Ειδα τους χρονους ολου του διημερου αγωνα,εκανα καποιες σκεψεις και θεωρησα καλο να τις διαβασετε........
Αυτα για τη φτωχη κλαση Α6 οπως εγραψε ο κ Νικος,που κατ' εμε ειναι η πιο τιμια κλαση(αναλογια ευχαριστησης/κοστους) πλεον στους πανακριβους ελληνικους αγωνες,και σωστα καποιοι επιλεγουν να παιζουν σε αυτη οπως ειναι ο Ζαχος,ο Κουλης(μονιμα ) ο Ζαδες,ο Καστορ κ.α. στα ραλλυ αλλα και ακομα περισσοτεροι σε αλλους θεσμους.
RALLY EKO.