-
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΒΑSSO.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΥΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΛΑΣΤΗΧΟ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΠΙΣΩ.ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΙΧ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΧ.
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
.ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΙΧ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΧ.Ελπίζω να μήν πάθανε τίποτα τα παιδιά.
Τό ΑΧ θα μας λείψει άν όντως καταστράφηκε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΙΧ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΧ.
Ελπίζω να μήν πάθανε τίποτα τα παιδιά.
Τό ΑΧ θα μας λείψει άν όντως καταστράφηκε.Οχι ρε!Ο ΡΑΝΙΧ....Το ΑΧ!!!
Να είναι καλά πρώτα ο άνθρωπος και μακάρι να μπορούν να ισιώσουν πάλι οι λαμαρίνες!!!
Ωραίος οδηγός σε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο!!
Και πάλι εύχομαι να είναι καλά το πλήρωμα!!!
-
Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα το πλήρωμα του ΑΧ. Τα 'σίδερα' θα ξαναφιαχτούν.
Ήταν ένα από τ΄αυτοκίνητα που περίμενα να δω (ειδικά μετά το πέρασμα που είδα στην Πεντέλη στο περυσινό Αττικό) και όταν δε πέρασε απογοητεύτηκα.
-
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ....ΙΑΒΕΡΗ JUNIOR ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ......ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ''ΟΔΕΥΕΙ'' ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ) ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΣΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΗΧΟ ΣΤΗΝ 1η Ε.Δ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!
-
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ E MAIL ΤΟΥ!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ E MAIL ΤΟΥ!ti αριθμο συμμετοχης ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ E MAIL ΤΟΥ!
ti αριθμο συμμετοχης ?
Εννοώ όποιος θέλει φωτογραφίες καποιου συγκεκριμένου αυτοκινήτου να μου στείλει το νούμερο που έχει το αυτοκίνητο στις πόρτες.
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑΣοβαρή έξοδο? Είναι εντάξει το πλήρωμα? Καταστράφηκε και αυτό το Renault?
-
Γκαντεμια οντως, παλι λαστιχο σε μια ειδικη που ο Γιωργος δεν πιεζε ιδιαιτερα. Οι ζημιες δεν ειναι μεγαλες αλλα οπως και να εχει το να βλεπεις το αυτοκινητο χτυπημενο παλι μετα απο τοση προσπαθεια (και εξοδα) για να ξαναχτιστει, δεν ειναι οτι καλυτερο.
-
Κρίμα, για τον Κοσμόπουλο, από τις πιο συμπαθείς παρουσίες, αλλά άτυχος.
Μια και η φετεινή χρονιά τελειώνει ελπίζω του χρόνου να είναι πιο τυχερός. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κρίμα, για τον Κοσμόπουλο, από τις πιο συμπαθείς παρουσίες, αλλά άτυχος.
Μια και η φετεινή χρονιά τελειώνει ελπίζω του χρόνου να είναι πιο τυχερός.Κατεβαίνοντας από την ειδική Κορφές μετά το τέλος της τον είδα δίπλα στο αυτοκίνητο καθισμένο να κρατά το κεφάλι του λυπημένος... Κρίμα...
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΙΧ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΧ.
Ελπίζω να μήν πάθανε τίποτα τα παιδιά.
Τό ΑΧ θα μας λείψει άν όντως καταστράφηκε.Οχι ρε!Ο ΡΑΝΙΧ....Το ΑΧ!!!
Να είναι καλά πρώτα ο άνθρωπος και μακάρι να μπορούν να ισιώσουν πάλι οι λαμαρίνες!!!
Ωραίος οδηγός σε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο!!
Και πάλι εύχομαι να είναι καλά το πλήρωμα!!!
Απ' ότι έμαθα το αυτοκίνητο καταστράφηκε, δεν φτιάχνεται... Κρίμα...
-
Παρακολούθησα τις δύο μέρες του rally τέσσερις ss από δύο φορές τα Καλάβρυτα και την Κλειτορία.
Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο ΕΛΠΑ από τότε που έγινε ασφάλτινο (τα έχω παρακολουθήσει όλα).Για το οδήγημα και τις επιδόσεις των ξένων τι να πω.Οι χρόνοι τα δείχνουν όλα, χάρμα οφθαλμών από κοντά.Μακάρι να ήταν και άλλο τόσοι.
Από εκεί και πέρα μαγεία ο Ιαβέρης Junior ειδικά την πρώτη μέρα στα δύο Καλάβρυτα που τόν είδα.
Χρειάστηκε να συμβουλευτώ τις συμμετοχές που κρατούσα για να βεβαιωθώ ότι ήταν αυτός και όχι κάποιος από τους ξένους οδηγούς.Ένα από τα καλύτερα ασφάλτινα οδηγήματα που έχω δει ποτέ μου!
Δυστυχώς δεν είδα τον Ευσταθίου την επόμενη στις Κορφές.
Μου άρεσε πολύ η καινούργια ss Καλάβρυτα που ειδικά στα τελευταία 5 χιλιόμετρα κόβει την ανάσα οδηγών και θεατών με τις μεγάλες ταχύτητες της.
Κόσμος αρκετός αν και δεν φαινόταν γιατί ήταν διασκορπισμένος μέσα στις ss λόγω ότι το ωράριο δεν επέτρεπε μετακινήσεις.
Τι έλειπε;
Νομίζω παραπάνω κορυφαίες συμμετοχές και γενικά τα αυτοκίνητα WRC.
Καλά και άγια τα S1600 αλλά τα άλλα είναι αλλιώς.Ελπίζω να το ξαναδούν στην FIA για να έχουμε την χαρά να βλέπουμε WRC και στην άσφαλτο.
Νομίζω ότι επίσης έλειπε από έναν αγώνα του Ευρωπαϊκού όπως ήταν το ΕΛΠΑ, ο Άρης Βωβός.Ο κορυφαίος Έλληνας νομίζω ότι πρέπει να είναι παρών σε τέτοια γεγονότα.Castor,Γιώργο, ελπίζω να το ευχαριστήθηκατε.Εγώ πάντως έβγαλα τα χέρια μου να σας χαιρετάω
-
Απο τη μερια μου θελω να ευχαριστησω δημοσια τους ανθρωπους που μου 'επετρεψαν' να τρεξω τη δευτερη μερα του αγωνα.
ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ε.Μ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, και ειδικοτερα τον Μανο! και την Αγγελικη! για την απεριοριστη-απιστευτη υποστηριξη που μας δωσανε κατα το διημερο,παρα την-τις ατυχιες που ειχανε και οι ιδιοι!!Οπως επισης και τους φυλακες-αγγελους μας Νικο και Χριστο Παπαδοπουλο,που κανανε ετοιμοπολεμο το πεζω χωρις δευτερη σκεψη.Παντως εμεις,ο Γιωργος με τη Μαρια και ο Μανος με την Αγγελικη,συγκαταλεγομστε στα πληρωματα με double 'ατυχιες' το διημερο....Συμβαινουν και αυτα!Το καλο ειναι οτι στο τελος παρηγορουσε ο ενας τον αλλον,αφου ημαστε στη ιδια κατασταση!!
-
Οι διαδρομες πανεμορφες, τα τοπια εκπληκτικα.
Πριολιθο, Καλαβρυτα κ Φενεο παρακολουθησα, ολα κατηφορικα.
Ο Jr πολυ καλος κ επιθετικος. Ωραια δυναμικα περασματα. Ο Ευσταθιου επισης πολυ καλος, νομιζω ομως πως αν δεν ειχε αντιμετωπισει προβλημα την 1η μερα θα ειχαν πολυ δυνατη κοντρα. Την 2η μερα ηταν γρηγοροτερος απ ολους τους Ελληνες ανεβαινοντας σιγα σιγα στην καταταξη. Οι μονοι που σε καποιες περιπτωσεις πλησιασαν τους χρονους των 1ων.
Κριμα γι αλλη μια φορα για το Fiesta που παντα περιμενουμε να το δουμε με ανυπομονησια κ τελικα λιγες φορες το εχουμε ευχαριστηθει! Ποσο μαλλον το πληρωμα του!
Χατζητσοπανης γρηγορος νομιζω πως ξεμπερδεψε κ με το πρωταθλημα.
Ωραιο περασματα σε αρκετες περιπτωσεις κ το 206 του Παραδειση. Χθες πρεπει ν αντιμετωπισε προβληματα κρινοντας απο τον 'βηχα' του κινητηρα κατεβαινοντας τον Φενεο 1. Οπως κ του Τσολακιδη το Subi.Επισης καλοι οι Σπυροπουλος, Χαλκιας κ Κυρκος Jr. Ο τελευταιος πρεπει ν αντιμετωπισε προβληματα αρκετα αλλα ωπου τον ειδα μ αρεσε.
Καλα τα περασματα Ζαδε, Αμαξοπουλου με τα 106 οπως κ τα πρωτα Yaris.
Κριμα για τα ασχημα νεα του AX-APR. Το περιμεναμε κ αυτο πως κ πως.
Το MG του Lourba ειδα χτυπημενο στα Καλαβρυτα αλλα ευτυχως φτιαχτηκε κ περασε αερα την 2η μερα στον Φενεο.Castor-George περασατε πολυ ωραια σε Καλαβρυτα 2 κ σε Φεναιο 1!
Μπραβο κ στον Πανιτσα με το Cinque που αν κ με το πιο αδυναμο αυτοκινητο ελαβε μερος σ εναν πολυ δυσκολο αγωνα!Γενικοτερα οι διαδρομες μ αρεσαν παρα πολυ, καποιες πολυ τεχνικες, καποιες πολυ γρηγορες.
Απο τους πιο ωραιους ασφαλτινους αγωνες που εχω παρακολουθησει.
Μακαρι κ του χρονου να ναι ετσι με ακομα περισσοτερο ανταγωνισμο. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παντως εμεις,ο Γιωργος με τη Μαρια και ο Μανος με την Αγγελικη,συγκαταλεγομστε στα πληρωματα με double 'ατυχιες' το διημερο....Συμβαινουν και αυτα!Το καλο ειναι οτι στο τελος παρηγορουσε ο ενας τον αλλον,αφου ημαστε στη ιδια κατασταση!!
Δημήτρη,αν θα πρέπει να λυπάσαι για κάτι,αυτό είναι η συλλογή των βαθμών! Όσον αφορά την παρουσία σου,ήταν αξιοθαύμαστη! στα πρώτα Καλάβρυτα,όσοι ήταν στη διαστάυρωση με την ταβέρνα και συγκεκριμένα εκεί που ήταν το αυτοκίνητο του Στεφανή από τώρα και πέρα θα ξέρουν τα όρια του 106! Στις κούνιες επίσης ταχύτατος! Απλά αεροπόρος. Όσον αφορά το αποτέλεσμα,μόνο γκαντεμιά μπορώ να πω! Τέλος, μπράβο και στη συνοδηγό σου για το λυθαράκι της!
RALLY EKO.