-
OK profanws kati ksereis, omws edw milame sigkekrimena gia to EKO. De kserw tis leptomeries pou anagkasan tous organwtes na perasoun... apenanti, omws to apotelesma deixnei oti ekkinisi k termatismos einai eksairetika epikoinwniaka ergalia pou prepei na kinigoun tin megaliteri topiki agora. Na thimisw oti sto ekswteriko pane akomi pio pera me statikes (k oxi mono) ektheseis agwnistikwn px mia bdomada prin ton agwna sto kentro tis polis.
Episis kapoios ethese to thema ipereidikis k nomizw oti anapofeukta prepei na kinigithoun k tetoies liseis. Eidika stin Patra pou exei mia panepistimiopouli pou tha mporouse na filoksenisei kati tetoio kerdizontas tin krisimi maza twn foititwn.
K kati teleutaio: nomizw oti i perioxi einai etsi k alliws iperkoresmeni se agwnes k malista oi 3 apo tous 4 pou exei ginontai xronika arketa konta. De boithaei katholou auto.
-
Στην μέχρι τώρα μικρή πορεία μου πάντως δεν έτυχε να συναντήσω 'αφιλόξενους'Δημάρχους η κατοίκους.Μπορεί να είμαι τυχερή!Οσο για σένα Κωστή σίγουρα για να το λές θα έχεις ανάλογη εμπειρία.Αν θέλεις πές μας.
-
Για Δημάρχους προσωπικά δεν μπορώ να σου πω, για λόγους δεοντολογίας κυρίως, καθώς δεν έρχομαι σε επαφή εγώ μαζί τους... Κάνε μια βόλτα αν θες από τις λέσχες και ρώτα να σου πουν ιστορίες... Όσο για κατοίκους, ουκ ολίγες περιπτώσεις. Αποκορύφωμα, ηλικιωμένος κύριος που σήκωσε πέτρα 2 φορές το μέγεθος της κεφάλας μου, επειδή δεν τον άφηνα να πάει στο χωριό του με το αυτοκίνητο, εν ώρα ειδικής και ενώ το χωριό του ήταν 5 λεπτά με τα πόδια από κει που είμασταν...
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
..αφού μπορώ να κάτσω σπίτι να μαθαίνω τι γίνεται από το rally.gr και την επόμενη εβδομάδα να δω και αγώνα στο seven...
Σχήμα λόγου είναι αυτό φαντάζομαι.
Όσα άρθρα κι αν διαβάσεις σε οποιοδήποτε site και όσες ώρες εκπομπή και να παρακολουθήσεις σε οποιοδήποτε κανάλι, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το να περνάνε τα αγωνιστικά μπροστά σου!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!
-
thvarveris[/quote]Καλά ας πήγαιναν για μία μέρα και την διαμονή ας την άφηναν για άλλοτε, αλλά ούτε αυτό γίνεται.
Και να ξέρετε κάτι εσείς οι νεώτεροι.Όταν εγώ άρχισα να πηγαίνω στους αγώνες πρίν 25+ χρόνια οι πληροφορίες για το τι και πως ήταν πράγμα ανύπαρκτο.
Ούτε internet υπήρχε ούτε και τα περιοδικά έβαζαν κάτι για να σου ανοίξουν τα μάτια.
Μέχρι και την τροχαία είχα πάρει τηλέφωνο για να τσεκάρω ότι θα γινόταν αγώνας, άσε τα τηλέφωνα σε γνωστούς του χώρου, γιατί εγώ δεν ήμουνα και από την Αθήνα για να τα βρίσκω εύκολα αυτά.Ασε και το οδικό δίκτυο της εποχής που ήταν άθλιο και το να πας σε ένα αγώνα ήταν πραγματικά περιπέτεια.Και όμως εγώ πήγαινα γιατί μου άρεσε και το αγάπαγα αυτό που έκανα.
Τώρα οι πληροφορίες σε σχέση με τότε είναι τεράστιες.Και οι ανέσεις για να κάνεις αυτά τα μικρά ταξίδια πολλές.
Το ίδιο και οι δικαιολογίες για αυτούς που δεν πάνε.[/quote]
Παρ'όλα αυτά όμως όποιος θέλει και μπορεί,ΚΑΙ θα μάθει που πως και πότε ΚΑΙ θα πάει!Σωστά; Πάντως,επί του προκειμένου, στην περίπτωση των Πατρινών θεατών που δεν ήρθαν να παρακολουθήσουν,καίριο λόγο έπαιξε και ο καιρός!Αναφορικά,έβρεχε στο σέρβις παρκ ενώ στις 'κούνιες' που βρισκόμουν είχε ήλιο και στην Κλειτορία ομίχλη!Αυτό το πράγμα που σημβαίνει στην Ελλαδάρα μας με τον καιρό ρε γ.......το! -
Παντως ρε παιδια,παρτε το χαμπαρι,εμεις που ανοιγουμε το ιντερνετ μαθαινουμε τα των αγωνων(και συγκεκριμενα εδω στους 4Τ).
Μεχρι πριν λιγο καιρο υπηρχε οπως εγραψα και η 'τσαμπα' διαφημιση απο στομα σε στομα ντοπιων κατοικων της ευρυτερης περιοχης,απο το στομα των αγωνιζομενων,περι δοκιμων,ειδικων διαδρομων,κλπ.
Τωρα που οι αγωνιζομενοι(επισημα τουλαχιστον η δεν το διατυμπανιζουν κλπ.) δεν πανε στη περιοχη του αγωνα παρα μονο ΜΙΑ βδομαδα πριν απο αυτον τι να προλαβει να διαδοθει για αυτον????
Ηταν η δεν ηταν η μεγαλυτερη διαφημιση αυτη?
Απο που να το μαθει ο χ,ψ ενδιαφερομενος κατοικος Χαλανδριτσας(Πατρα) λ.χ. αν δεν ΜΠΑΙΝΕΙ στο ιντερνετ,απο μια 'διαφημιστικη' σελιδιτσα στα νεα στους αγωνες των 4Τ???? και μονο απο εκει??
Πασχιζουμε εμεις οι αγωνιζομενοι να πεισουμε φιλους και γνωστους να ερθουν να δουνε, οχι εμας,αλλα τι ωραια που θα περναει ο Μπασο και οι λοιποι!!!
Μην μετρατε μαζικα ποσοι θεατες δεν ηρθαν,αλλα αν 'τους' βαλεις κατω εναν-εναν θα δεις οτι απλοι ηταν οι λογοι,δεν το ξερανε,το μαθανε τελευταια στιγμη και δεν ψηθηκαν αρκετα για να ερθουν κλπ.ΥΓ. Θυμαμαι τα προηγουμενα χρονια το παθος των θεατων σε Φτερη και αλλου.Μονο οι θεατες δεν μας σνομπαρισαν,αυτο ειναι σιγουρο,και ας ηταν απο Πατρα,απο Πυργο,απο οπουδηποτε,αποκλειεται να φταιει αυτο!(οπως και ο καιρος(που δεν ηταν και κανενας φοβερος) δεν μου φαινεται οτι φερει μεγαλο μερος της ελλειψης θεατων,παλι αν κρινω με αλλες χρονιες)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απο που να το μαθει ο χ,ψ ενδιαφερομενος κατοικος Χαλανδριτσας(Πατρα) λ.χ. αν δεν ΜΠΑΙΝΕΙ στο ιντερνετ,απο μια 'διαφημιστικη' σελιδιτσα στα νεα στους αγωνες των 4Τ???? και μονο απο εκει??Yparxei mia krisimi leptomeria edw. Den iparxei kaliteri enimerwsi apo ti sinitheia. Ti ennow? Einai aplo, meta apo tosa xronia sinexomenis k statheris xronika diorganwsis o katoikos tou Bolou kserei poli kala oti ton Septembri kapoia stigmi exei anabasi k tin Anoiksi kapoia stigmi exei Kentauros. Stin Portaria arketes fores me exoun rwtisei telos kalokairiou anthrwpoi tis trikis ilikias (me periorismeni mnimi dld) pote akribws einai i anabasi Autos o automatismos einai lira ekato k xtizetai me ton kairo.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
thvarverisΚαλά ας πήγαιναν για μία μέρα και την διαμονή ας την άφηναν για άλλοτε, αλλά ούτε αυτό γίνεται.
Και να ξέρετε κάτι εσείς οι νεώτεροι.Όταν εγώ άρχισα να πηγαίνω στους αγώνες πρίν 25+ χρόνια οι πληροφορίες για το τι και πως ήταν πράγμα ανύπαρκτο.
Ούτε internet υπήρχε ούτε και τα περιοδικά έβαζαν κάτι για να σου ανοίξουν τα μάτια.
Μέχρι και την τροχαία είχα πάρει τηλέφωνο για να τσεκάρω ότι θα γινόταν αγώνας, άσε τα τηλέφωνα σε γνωστούς του χώρου, γιατί εγώ δεν ήμουνα και από την Αθήνα για να τα βρίσκω εύκολα αυτά.Ασε και το οδικό δίκτυο της εποχής που ήταν άθλιο και το να πας σε ένα αγώνα ήταν πραγματικά περιπέτεια.Και όμως εγώ πήγαινα γιατί μου άρεσε και το αγάπαγα αυτό που έκανα.
Τώρα οι πληροφορίες σε σχέση με τότε είναι τεράστιες.Και οι ανέσεις για να κάνεις αυτά τα μικρά ταξίδια πολλές.
Το ίδιο και οι δικαιολογίες για αυτούς που δεν πάνε.[/quote]
Παρ'όλα αυτά όμως όποιος θέλει και μπορεί,ΚΑΙ θα μάθει που πως και πότε ΚΑΙ θα πάει!Σωστά; Πάντως,επί του προκειμένου, στην περίπτωση των Πατρινών θεατών που δεν ήρθαν να παρακολουθήσουν,καίριο λόγο έπαιξε και ο καιρός!Αναφορικά,έβρεχε στο σέρβις παρκ ενώ στις 'κούνιες' που βρισκόμουν είχε ήλιο και στην Κλειτορία ομίχλη!Αυτό το πράγμα που σημβαίνει στην Ελλαδάρα μας με τον καιρό ρε γ.......το! [/quote]Malsot , μία φορά το 1988 ξεκίνησα από το Ναύπλιο για Αχαιός με ήλιο Απρίλης ήταν, Σαββάτο του Λαζάρου και στην Φτέρη έφερε μέχρι και χιόνι εκτός από την βροχή.Ψηλά είναι αυτόν το καιρό θα έχει.
Για τους Πατρινούς έχω να πω ότι είναι απαράδεκτοι.Μία γκαζιά δρόμος είναι το Αίγιο.Δηλαδή που έπρεπε να γίνει ο αγώνας στα Ψηλά αλώνια και στην Αγίου Νικολάου για να συγκινηθούν. Η Φτέρη μέσα στον νομό τους είναι,τα Καλάβρυτα επίσης, να μην βάλω τον Πριόλιθο γιατί μπορεί να τους έπεφτε μακριά.Τους είδα και στους αγώνες που ξεκινούσαν από την Πάτρα.
Σχήμα λόγου δηλαδή το 'τους είδα' -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για τους Πατρινούς έχω να πω ότι είναι απαράδεκτοι.Μία γκαζιά δρόμος είναι το Αίγιο.Δηλαδή που έπρεπε να γίνει ο αγώνας στα Ψηλά αλώνια και στην Αγίου Νικολάου για να συγκινηθούν. Η Φτέρη μέσα στον νομό τους είναι,τα Καλάβρυτα επίσης, να μην βάλω τον Πριόλιθο γιατί μπορεί να τους έπεφτε μακριά.Τους είδα και στους αγώνες που ξεκινούσαν από την Πάτρα.
Σχήμα λόγου δηλαδή το 'τους είδα'Einai omws swsto otan den poulaei to magazi, na ftaine oi pelates?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
K kati teleutaio: nomizw oti i perioxi einai etsi k alliws iperkoresmeni se agwnes k malista oi 3 apo tous 4 pou exei ginontai xronika arketa konta. De boithaei katholou auto.
Επίσης καλή παρατήρηση. Σκέψου ότι οι 3 από τους 5 γύρους του Κυπέλλου Ασφάλτου είναι στο ίδιο μέρος !
ρε μήπως να πάρω εξοχικό στα Καλάβρυτα ? χεχεχεχεχε -
Σχήμα λόγου δηλαδή το 'τους είδα'Einai omws swsto otan den poulaei to magazi, na ftaine oi pelates?
Τι να κάνει άλλο το μαγαζί δηλαδή να πάει να τους πάρει από το χέρι;Δηλαδή αύριο που θα γίνει το rally Κορίνθου που είναι δίπλα μου, που θα πρέπει οι Κορίνθιοι να κολήσουν αφίσες έξω από το σπίτι μου για να συγκινηθώ να πάω 40χλμ δρόμο.
Τι άλλο να κάνουν δηλαδή; -
Οι Πατρινοί δεν 'σνομπάρισαν' απλώς 'τσαντιστήκανε' που χάσανε σαν κοινότητα περί τις 400,000 ευρώ!
Ας πάνε στους κ.κ. 'επαγγελματίες' ιδιοκτήτες ξενοδοχείων τύπου τζακιού να βγάλουν την τσαντίλα τους!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Ας προσέχανε! Ανάγκη δεν τους έχουμε! (Εννοώ δεν έχουμε την ανάγκη να τους τα ακουμπάμε...)
-
Και εμείς (δηλαδή η... ΕΛΠΑ) ας προσέχαμε Castor, ολόκληρη Πάτρα χωρίς καν μία αφίσσα (ο Amaxopoulos είπε τη λύση αν απαγορευόταν!!) και περιμένουμε και να έρθουν;;
Ωραίοι είμαστε!Και μάλιστα 2 ώρες νωρίτερα και με πάρκιν στου διαόλου τον ξάδερφο;;
Σούπερ τέλειοι!! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τι να κάνει άλλο το μαγαζί δηλαδή να πάει να τους πάρει από το χέρι;Δηλαδή αύριο που θα γίνει το rally Κορίνθου που είναι δίπλα μου, που θα πρέπει οι Κορίνθιοι να κολήσουν αφίσες έξω από το σπίτι μου για να συγκινηθώ να πάω 40χλμ δρόμο.
Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;Nomizw oti gia tin periptwsi tou EKO anaferthikan arketa pragmata pou tha mporousan na ginoun diaforetika. Apo ekei k pera einai thema ektimisis:
An auta ta simeia einai i pragmatiki aitia tou xronou tha prepei na ginoun diorthwtikes kiniseis se auta
h
An ontws ftaine oi Patrinoi pou den pane agwnes tha prepei na figoun merikoi apo tous agwnes gia allou.Proswpika pantws de mporw na xonepsw perioxi me tosi paradosi stous agwnes na min exei ikano iposinolo theatwn pou tha doun ena toso spoudaio (gia ta Ellinika dedomena) rally.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οι Πατρινοί δεν 'σνομπάρισαν' απλώς 'τσαντιστήκανε' που χάσανε σαν κοινότητα περί τις 400,000 ευρώ!Ας πάνε στους κ.κ. 'επαγγελματίες' ιδιοκτήτες ξενοδοχείων τύπου τζακιού να βγάλουν την τσαντίλα τους!
Ας προσέχανε! Ανάγκη δεν τους έχουμε! (Εννοώ δεν έχουμε την ανάγκη να τους τα ακουμπάμε...)
Diladi i triti megaliteri poli stin Ellada 'timwrithike' austira gia ta kamomata enos apo tous fantazomai dekades ksenodoxous tis euriteris perioxis. An labei kaneis ipospi poso sizitithike to thema stin Patra k poso ston mikrokosmo twn agwnwn einai amfibolo to poios telika timwrithike.
Oι αγώνες κάνουν μεγάλους τζίρους σε όποιες περιοχές τους φιλοξενούν. O τζίρος αυτός επιτρέπει στους σχεδιαστές του ετήσιου προγράμματος, αλλά ακόμα και στις λέσχες/διοργανωτές να διαπραγματεύονται σκληρά με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις, όσο και με τις κατά τόπους επαγγελματικές ενώσεις που ωφελούνται από την δεδομένη απλοχεριά όσων εμπλεκομένων στο Σπορ.
Mε άλλα λόγια: «Kύριοι σκοπεύουμε να διοργανώσουμε τον τάδε αγώνα στην περιοχή σας, τη δείνα περίοδο, που θα αποφέρει τούτο, κείνο, το άλλο, κ.λπ., κ.λπ. Eίστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε ή να πάμε δίπλα;» κάπως έτσι...
Δεν θέλουνε; Δίπλα, παραδίπλα, κάπου θα βρεθούν οι έξυπνοι, ή -έστω- οι πεινασμένοι που θα κάνουν «κρα» για να ζωντανέψει η περιοχή τους μια εβδομάδα.Me dedomeno (as poume) oti o tziros einai 400.000 euro anarotiemai an oi Patrinoi einai ilithioi (xlwmo) h an iparxei lathos sto parapanw silogismo.
-
Απο που να το μαθει ο χ,ψ ενδιαφερομενος κατοικος Χαλανδριτσας(Πατρα) λ.χ. αν δεν ΜΠΑΙΝΕΙ στο ιντερνετ,απο μια 'διαφημιστικη' σελιδιτσα στα νεα στους αγωνες των 4Τ???? και μονο απο εκει??
Yparxei mia krisimi leptomeria edw. Den iparxei kaliteri enimerwsi apo ti sinitheia. Ti ennow? Einai aplo, meta apo tosa xronia sinexomenis k statheris xronika diorganwsis o katoikos tou Bolou kserei poli kala oti ton Septembri kapoia stigmi exei anabasi k tin Anoiksi kapoia stigmi exei Kentauros. Stin Portaria arketes fores me exoun rwtisei telos kalokairiou anthrwpoi tis trikis ilikias (me periorismeni mnimi dld) pote akribws einai i anabasi Autos o automatismos einai lira ekato k xtizetai me ton kairo.
Πολύ σωστό σκεπτικό...επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!!
-
Οι Πατρινοί δεν 'σνομπάρισαν' απλώς 'τσαντιστήκανε' που χάσανε σαν κοινότητα περί τις 400,000 ευρώ!
Ας πάνε στους κ.κ. 'επαγγελματίες' ιδιοκτήτες ξενοδοχείων τύπου τζακιού να βγάλουν την τσαντίλα τους!
Diladi i triti megaliteri poli stin Ellada 'timwrithike' austira gia ta kamomata enos apo tous fantazomai dekades ksenodoxous tis euriteris perioxis. An labei kaneis ipospi poso sizitithike to thema stin Patra k poso ston mikrokosmo twn agwnwn einai amfibolo to poios telika timwrithike.
Oι αγώνες κάνουν μεγάλους τζίρους σε όποιες περιοχές τους φιλοξενούν. O τζίρος αυτός επιτρέπει στους σχεδιαστές του ετήσιου προγράμματος, αλλά ακόμα και στις λέσχες/διοργανωτές να διαπραγματεύονται σκληρά με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις, όσο και με τις κατά τόπους επαγγελματικές ενώσεις που ωφελούνται από την δεδομένη απλοχεριά όσων εμπλεκομένων στο Σπορ.
Mε άλλα λόγια: «Kύριοι σκοπεύουμε να διοργανώσουμε τον τάδε αγώνα στην περιοχή σας, τη δείνα περίοδο, που θα αποφέρει τούτο, κείνο, το άλλο, κ.λπ., κ.λπ. Eίστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε ή να πάμε δίπλα;» κάπως έτσι...
Δεν θέλουνε; Δίπλα, παραδίπλα, κάπου θα βρεθούν οι έξυπνοι, ή -έστω- οι πεινασμένοι που θα κάνουν «κρα» για να ζωντανέψει η περιοχή τους μια εβδομάδα.Me dedomeno (as poume) oti o tziros einai 400.000 euro anarotiemai an oi Patrinoi einai ilithioi (xlwmo) h an iparxei lathos sto parapanw silogismo.
Δεν τιμωρήθηκε! Απλά έχασε τον πελάτη! Ας πρόσεχε!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ DRAGSTER KAI TA παρεμφερη RWYB,οπως και οι αγωνες SUPERMOTARD,εχουν πολυ καλυτερο προμοσιον-διαφημιση!!!
Αυτό είναι γεγονός ...και αν μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί συμβαίνει θα ήταν πολύ χρήσιμο!
-
παρακαλω να γραφετε στα ελληνικα δεν εχουν ολοι μαστερ αγγλικων
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
παρακαλω να γραφετε στα ελληνικα δεν εχουν ολοι μαστερ αγγλικωνΝαι ρε μοντερέιτορ, τα ματάκια μας!!! (έγιναν γαρίδα... )
RALLY EKO.